2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende sana katiliyorum, sirf kuranda geciyor diye bir suru isim koyuyorlar ama aslinda anlamlari geregi koymak dogru degil. Biz geleneksel ve dinen uygun bir isim de dusunduk ama onu sadece kulagina okutacagiz nasip olursa. Sonucta anne baba ne istiyorsa o olmali, insanlarin hepsini hicbir konuda memnun etmek mumkun olmuyor :)

Çok sağolun kızlar, o kadar içim rahatlıyor ki bunları okuyunca Hem tipik başak burcuyum, hem anksiyeteliyim. Sabah 8 e kadar uyuyamıyorum bunları düşünmekten. İnşallah çocuğum benim gibi olmaz, azıcık gamsız babasına çeker :) teşekkür ederim canım benim

Herşey öyle tıkır tıkır yoluna girer ki canım inan bunlar küçük ayrıntılar . O gün geldiğinde hepsi elinin altında olacak .

kızzz fiyatlar nollmuş daha uygununu bulmaya calısayım ben. zeypba gördüm yarı fiyat nerdeyse :
cocuğun üstüne aldığım tek katlardan 4 tane örtü örtsem 120 tl yapıyo ahahaha ay güldüm
Yenidoğanın üstü örtülmüyor, uyku tulumu giydirin diye duydum, ne diyorsun canım? Daha önce hiç duymamıştım Ankara soğuğunda olur mu ki

Yenidoğanın üstü örtülmüyor, uyku tulumu giydirin diye duydum, ne diyorsun canım? Daha önce hiç duymamıştım Ankara soğuğunda olur mu ki
bunu çocuk kafasına battaniyeyi yorganı çekip nefesini kesmesin diye söylüyorlar sanırım ben de o sekil denk geldim.
deneyimliler daha iyi cevap verir.
ben de genelde tulumla uyutacağım, o yüzden üzerine en fazla ince müslinler düşünüyorum, yorgan bile almayı düşünmüyorum şu aşamada :)
ama elbet böyle battaniyedir örtüdür ihtiyacımız olacak ya

Evet ben de battaniye, müslin aldım bir kaç tane. Sonuçta arabaya bindirirken bile sarıyoruz. Uyku tulumu almamıştım, bunu duyunca alayım bari dedim.

Ahahaha sakın örtmeyin bebikleri annem beni ayağında sallarken kafama kadar örtü atıyormuş iyi boğulmamışım halen kışın yorgan altında yatıyorum ve uyumak için tek bacağımı sallarım uyku tulumu mis dediğin gibi müslin aldım ben 3-5 tane ama yorganda aldım karacada çok iyidi aldım attım kenara kalsın diye

Kayınvalide yün yorgan yaptırmış bebeğe burayı okumasam örteceğim, iyi ki burası var

Evet ben de battaniye, müslin aldım bir kaç tane. Sonuçta arabaya bindirirken bile sarıyoruz. Uyku tulumu almamıştım, bunu duyunca alayım bari dedim.
bu kalın uyku tulumlarının tog değerleri oluyor. senin yaşadığın bölgenin evin sıcaklığına nemine göre seçim yapabiliyorsun canım. eğer belirtilmişse özelliklerinde alırken dikkat edebilirsin.
Kızlar bende Ankara dayım ilk haftalsr üstünu ortmeyecegim uyku tulumu var biri ince biri kalın
öyle canım ekim bitmeden ben de pek örtmem herhalde. bi sürü ayaklı tulum aldım sırf bu yüzden inş niyetimize göre kullanmak nasip olur
Kayınvalide yün yorgan yaptırmış bebeğe burayı okumasam örteceğim, iyi ki burası var
ay yün yorgan iyidir ya terletmez sıcak tutar mis gibi
ama acık büyüynce kendi ağzını yüzünü açabilecek kıvama gelince kullanırsın ağır malum
elbet kullanılır beni tek düşündüren boyutu, bebek yorganı bakarken bi anda tek kişilik yorganlara bakmaya başlıyorum

Ya analarımız napsın sobalı evler filanda bizim imkanlarımız öyle değilki zaten uyku tulumu yeter kaloriferli evler benim bulgaristan göçmeni arkadaşlarım bebekleri hiç giydirmedi soğuğa alışkın olsun diye uyku tulumu müslin yeter kızlar şimdi bende sorayım size bunu beğendim ama 3-6 mı 6-9 mu alsam?

Eklentiler

• 560A7DA2-EAB9-4DC8-B39B-73762F1BB358.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 65
Bebek yorganlarına bak ben eve geçiyim atarım sana aldığımı

Altı dokuz mu alsan canım ilk başta ben yarım kundak yapmayı düşünüyorum tabi seni bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…