2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Annende yarım kundak yaparız dedi 6-9 sanırım daha mantıklı büyük gelsede kollarını kıvırırım
bunlar tam kalıpsa eğeeer
6-9 ay için kalın uyku tulumuna gerek olur mu bilemedim şimdi
Yarım kundak yapınca anne karnindaki gibi rahat uyuyorlarmis
dün gece az daha hazır satılan yarım kundaklardan alıyordum. yorumları okudukça şevke geldim son anda vazgeçtim ama bi anlık boşluğuma gelecek muhtemelen alıcam

Sanki ilk başta kundak bize de rahat olur gibi bilemedim ki
papatyam çok övmüşler öyle böyle övmemişler
ben de koca koca ince müslinler aldım, yarım kundak yaparım rahat rahat açmaz kendini dedim
ama ebeveynler müslinle yine de açıyordu kendini, bununla rahat ettik demişler hep. can evimden vuruldum

Çok ovdun canım ya at bı linki bende bakayım

kızlar bu sayfayı kim atmıştı ya bende burdan sipariş verdim aynı bu modelden. sadece koyu pembe olan rengi cırt geldi o renk yerine yandaki renk olacak. çok merak ediyorum bakalım.

Eklentiler

• 3B2CAD84-5DA5-45A9-A6E3-9253D9595E84.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 16DF115A-83E8-4219-AF4D-5AA22A90B1C1.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 77
kızlar bu sayfayı kim atmıştı ya bende burdan sipariş verdim aynı bu modelden. sadece koyu pembe olan rengi cırt geldi o renk yerine yandaki renk olacak. çok merak ediyorum bakalım.
canım ben paylaşmıştım aynı modelden yaptırdım. dün de son halini paylaştım kargoya verildi diye.
gökkuşağının en altındaki renk gold imiş ben hiç farketmemişim bile ama güzel beğendim inş elime geçince de beğenirim

Ben daha almadım ama bundan almayı düşünüyorum elleriylr kendilerini uyandırıyorlar çünkü bebişler.. e bebekte tulum gibi kundak vardı hatta.. alışveriş listemde var
ebebekteki o tulum gibi fermuarlı kundaklar için çok ufak 40 ı çıkana kadar kullanıyosun filan diyorlar ya
yoksa benim de listeye ilk eklediklerimdendi owli öneriyolar ama o da cok paaaalı

ebebekteki o tulum gibi fermuarlı kundaklar için çok ufak 40 ı çıkana kadar kullanıyosun filan diyorlar ya
yoksa benim de listeye ilk eklediklerimdendi owli öneriyolar ama o da cok paaaalı

40ı çıkana kadar yeter sanki canım yaa.. 40ı çıkana kadar onu kullansam baktım çok elliyor kendini ona görede diğerinden alırım pahalı yani yoksa diğeri

Bizim oralarda kızın çeyizi yapılırken birde bebek yastığı yorgani çarşafı vs hazırlanır çok severek kullandım oğlumda annem sağolsun unisex bir takım
yaptırmış.. baya uzun süre de idare etmişti.. pamuk bide.. hepsi hazır kullanıma ben her ihtimale karşı 2 tane nevresim takımı da bulunduruyorum.. ekim ayında soğuklar başlar burda kullanırım sanırım.. 2 tane de battaniyemiz var.. yeter sanırım.. birini arabada kullanırım birini evde

Dün kardeşimle liste oluştrduk eksikleri yazdık bakalım o gitmeden alıp yıkayabilirsek bide ooohh mis

aa onu görmedim ben canım nasıl olmuş atabilir misin

ay bilmiyorum ki moro refleksi 3 ay devam ediyormuş diye bi bilgi var hafızamda. bana o yüzden cırtlılar daha mantıklı geldi senin oğlan ne kadar süre sıçramalar, kendini uyandırmalar yaşadı? ya da yaşadı mı ?
of konuştukça çok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum

aa onu görmedim ben canım nasıl olmuş atabilir misin
burada canım :)

ayy aşırı güzel olmuş ya bayıldım o koyu pembesi de ordaki gibi cırtlak bi pembe değilmiş güle güle kullanın inşallah
sipariş verirken çok tedirgin oldum ilk kez dolap/instagram gibi bi yerden sipariş verdim:)))
rengi de aslında aysimanın aynısı olsun dedim üstteki ponponları böyle yapmış. yine de çok beğendim.
inş kargodan sorunsuz alırsak benim için çok iyi bi deneyim olacak
ben de bayıldım çok güzel olmuş gibi görünüyor şu an

Bende çok kararsız kalmıştım makrome mi yaptırsam diye sonra şunu yaptırdım ama makromede çok güzel olmuş :) Sağlıkla kullanın inşallah

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-08-13 at 12.18.30.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 81
Bende çok kararsız kalmıştım makrome mi yaptırsam diye sonra şunu yaptırdım ama makromede çok güzel olmuş :) Sağlıkla kullanın inşallah
yaa çok güzel olmuş
hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah :)
isminiz eylül mü olacak ekleyeyim listeye

Sola yatınca daha çok azıtıyor bu çocuk, korkumdan sola yatamaz oldum. sağa yatınca az daha sakin sanki.
Benimki de benimkide sağ kalçam çıkacak sandım sabah kalktığımda. Bu aralar acayip bir atakta. Sanki hiç uyumuyor. İşyerinde oturamiyorum. Karnım yamru yumru oluyor. Herkes bakınca fark ediyor. Mutsuz mu acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…