2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben Metehan koycam nasipse hala insanlar laf söylüyor bende hiç oralı olmuyorum valla hayır yani yengeye neymiş ne kadar görecek sanki çocukları. Hani nesi var yani ismin bi açıklama yapın diyorum ne biliyim işte biraz şey diyorlar ney biraz diyorum biraz şey diyorlar çıldırtırlar insanı

ebebekteki o tulum gibi fermuarlı kundaklar için çok ufak 40 ı çıkana kadar kullanıyosun filan diyorlar ya
yoksa benim de listeye ilk eklediklerimdendi owli öneriyolar ama o da cok paaaalı

Ben dün dolapta owli baktım kesinlikle uyku tulumu şart bebek örtüyle örtülmez çok temiz iki tane buldum belki alırım

Bu arada kızlarr bime yurt aşure gelmiş tadı baya iyi görünce gözlerim ışıldadı size de söylim dedim

Ay valla canım kendini şimdiden frenle bak bebek doğunca bu sefer birisi bir şey dediği an kendini yetersiz hissedersin. O yüzden kendini şimdiden rahatlat

Arkadaşlar sigara kullanan var mı aranızda ? hamileliğince hiç bırakamayan yada tek tük içen
Hamile kaldığımı öğrendiğiö gün bıraktım. Ara ara rüyamda sigara içtiğimi görüyorum uyndıgımda sanki gerçekte içmişim gibi bir anda uyanıp sinirleniriyorum
Bende bulantılarım başladığında bıraktım, sanırım 7. ya da 8. haftaydı ve garip bir şekilde tiksinmiştim

Birisi sleepy bio naturalin iki serisi var yazmisti kizlar biri iyi biri daha kotuymus o kisi bir daha yazabilir mi arattim ama bulamadim
Sleepy bionatural bilgisayar yazısı olan güzel diyorlar canım sleepy extra var o kötüymüş sanırım

Son düzenleme:
Aksine çok mutlular bence, amniyon sıvısının zirvesini yaşıyorlar. Haftaya su sabitlenip yer de daralınca görürüm onları.

kızlar bu sayfayı kim atmıştı ya bende burdan sipariş verdim aynı bu modelden. sadece koyu pembe olan rengi cırt geldi o renk yerine yandaki renk olacak. çok merak ediyorum bakalım.
Çok güzel alanlar güle güle kullanın Ben 24 haziranda sipariş verdim hala bekliyorum 15 gün teslim demişti kadın o kadar yavaş çalışıyor ki çıldırttı beni başka beğensem ondan yaptırıcam birde oyalamayın insanı yapmadıysanız söyleyin diyorum Allaha şükür kimseyi oyalamıyoruz diyor e benn perla tasarım instagramda alacaksanız almayın yani

Dün kasılmalarımdan sonra acayip akıntım var kızlar annemede gösterdim böyle iç çamaşırım doluyor beyaz renk yarı akıntı yarı su eğer bugün bidaha gelirse doktoruma yazıcam

Bende çok kararsız kalmıştım makrome mi yaptırsam diye sonra şunu yaptırdım ama makromede çok güzel olmuş :) Sağlıkla kullanın inşallah
Ben bunlara bayılıyorum yaptırdıktan sonra bunu yaptırmadığıma pişman oldum şimdide 2. Ne gerek var onla başka birşey alırım diye kendimi tutuyorum

İsim konusunda kimseyi dinlemeyin ömür boyu o sizin çocuğunuz ki metehan çok ağır ve harika bi isim bende Nil koycam bi tutturdu teyzesi her gördüğünde eylülde doğacak eylül koyun diye ağustosta doğsa ağustos mu koyalım

Bende bulantılarım başladığında bıraktım, sanırım 7. ya da 8. haftaydı ve garip bir şekilde tiksinmiştim

tiksinme değildi benim öğrendiğim an vicdan yaptım. Ama hani doğumdan sonra kendimi nasıl durdurcam bilmiyorum. Eşimde içiyor diyor mesela 7 aydır içmedin hala canın nasıl çekiyor ki diye öyle bir çekiyor ki

Nil çok naif ve çok güzel bir isim yaa böyle hani senin saç rengini vs bilmiyorum ama sen nil dedikce böyle kumral saçlı kücücük burunlu güzel bir kız çocuğu canlanıyor gözümde

Nil çok naif ve çok güzel bir isim yaa böyle hani senin saç rengini vs bilmiyorum ama sen nil dedikce böyle kumral saçlı kücücük burunlu güzel bir kız çocuğu canlanıyor gözümde
Peki beni görmeden kumral ve burnumun küçük olması durumu kızımda inşallah öyle olur bende kısa öz anlamlı diye naif bi kız olsun diye nil istedim Metehan Bey ilerde iş yerinde bir müdür pozisyonunda

Ben bunlara bayılıyorum yaptırdıktan sonra bunu yaptırmadığıma pişman oldum şimdide 2. Ne gerek var onla başka birşey alırım diye kendimi tutuyorum
Bende çok kararsız kalmıştım ama en son bunda karar verdim hatta o perilerden iki tane daha yaptırdım aynı şekilde önce çikolata kutusunda kullanacağım sonrada güneşlikleri toplamak için kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…