2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar incia deterjan alan var mi? Yorumlarini okudum biraz kokudan sikayetciler kullandiniz mi nasil? Ayrica internetten mi aldiniz kargoda dokulebilir diye dusunuyorum normal marketlerde de satiliyor mu bilginiz var mi?
Canim ben sampuanini aldim dokulmeden geldi Trendyoldan.
Bende basak burcuyum ama bende bir usengeclik var neden bilmiyorumev hayatinda cok usengecim , is hayatinda da cok disiplinli , ortasi yok dun kocam da dio , karnimi ellerken ; kizim huyun bana ceksin , ilerde kafana takacagin tek sey sapka olsun , anana cekip takintili olma
Yenidoğanın üstü örtülmüyor, uyku tulumu giydirin diye duydum, ne diyorsun canım? Daha önce hiç duymamıştım Ankara soğuğunda olur mu ki
ben uyku tulumu kullanicam canim . Tog lar var 1-1.5-2.. diye gidiyor , evin sicakligina gore secebilirsin. pamuk ve bambu dan olanlar cok guzel cocugu skmiyorda . Benim aldigim bir urunun arkadasinda vardi resim nasil giydircez diye onu eklerim.
aaa bende yatarken hafiften popomu sallarim esimide alistirdim evlenince

Eklentiler

• B728B917-19BC-4BF1-8E99-314B8C20C090.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 97
aaa dolap da mantıklı. hayır bu uygulamaya bu kadar aşinayken bakmak hiç aklıma gelmiyor ya
bu ara her şeyden midem bulanmaya başladı aslında.. ama nedense eşim içerken sigara kokusu hoşuma gitmeye başladı

Ben uyku tulumlari aldim . 0-3 ay , 0-6 ay geri kalanini arkadasim verdi kizindan kalanlari.
Kundak yapmakla ugrasmam diye uyku tulumu sectim.

Okudugum uyku egitimi kitaplarin da hepsi kundak yada uyku tulumunu oneriyor. Ayaklarinin az hareketmesi sayesinde daha uzun uyuyorlarmis.
Donmeye baslayinca da kol kisimlarini acip , kollarini acikta birakiyormussun.

Grisi ilk 3 ay icin.

Birde 3-6 ay icin icinde agirlik olan ( pirinc tanesi gibi ) bir tulum aldim ( beyaz pempe olan resimde ) agirlik daha kolay uykuya dalmalarini sagliyormus. kullanan herkes cok memnun. Ona alternatif olarak eldivene pirinc doldurup bebeklerin sirtina koyup uyutuyorlarmis, anne eli varmis gibi hisside veriyormus.

Eklentiler

• A2C11E54-C7C8-416C-8675-C4D7EAB274A8.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 92
  • DE30437E-FA26-43D0-B068-13EB797B6623.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 427218B9-9549-41E6-BC5F-D655C1077E67.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 65
  • D049ABFE-66D6-4898-8D13-75D79D9D322F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 356E4A33-79AF-4845-A606-CD7DC22529E2.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 7BE003F3-86E7-4C40-A137-A2D38D5B9508.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 50
  • A34DE6D0-1514-4CFE-97E9-9DAC0D935C82.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 61
  • E02CA0F4-3525-4306-88FB-9EB8B4C0EFB2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar karniniza baski uygulamasi var mi ? Bende dun aksam ve bu aksam kisa sureli oldu da ne olabilir ?

Kızlar çok sancım var adet ağrısı gibi sırtıma vuruyor ama hastaneye gidemem bizim burda kadın doğumcu yok nst yapıp ebe bakıcak ebede alttan muayene eder diyorlar istemiyorum

Dün kasılmalarımdan sonra acayip akıntım var kızlar annemede gösterdim böyle iç çamaşırım doluyor beyaz renk yarı akıntı yarı su eğer bugün bidaha gelirse doktoruma yazıcam
Bıktım o beyaz akıntıdan, başından beri vardı iyice cozuttu bu ay, florası değiştiği için olur endişelenme demişti doktorum.

Hem de nasıl çekiyor, şimdi balkondayım tüttürüyorum diye hayal ediyorum. Rüyamda bile gördüm ya bir ara.

Son düzenleme:
Hem başak burcu hem uyurken popo sallıyor, bebeğim yalnız değilsin.

Cnm benim iç çamaşırımı bidaha giyemicek şekilde oluyor yarısı su yarısı öyle akıntı neden bukadar anlamadım
Benim de benzer şekilde canım.
Ama bu Ağrılar için bi şey demek güç doktora görünmen en sağlıklısı
Sen mutteşem bi gacısın

Kızlar çok sancım var adet ağrısı gibi sırtıma vuruyor ama hastaneye gidemem bizim burda kadın doğumcu yok nst yapıp ebe bakıcak ebede alttan muayene eder diyorlar istemiyorum
Canım sırta vuran sancıysa ihmal etme bence git göster. Bildiğim kadarıyla devletlerde kağıt imzalatıyorlar alttan muayene istemeyince ama her yerde prosedür aynı olur mu bilmiyorum

Canım sırta vuran sancıysa ihmal etme bence git göster. Bildiğim kadarıyla devletlerde kağıt imzalatıyorlar alttan muayene istemeyince ama her yerde prosedür aynı olur mu bilmiyorum
Bizim burası köy hastanede sadece ebe varmış korkuyorum şimdi alttan muayenede o ultrasonla bakılırken bile ben çok kötü oluyorum biraz beklicem bi tık hafifleri eğer artarsa gidicem cnm

Kızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.

Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi

Bu ileri haftalarda progestan neden verilir ki?

Bizim burası köy hastanede sadece ebe varmış korkuyorum şimdi alttan muayenede o ultrasonla bakılırken bile ben çok kötü oluyorum biraz beklicem bi tık hafifleri eğer artarsa gidicem cnm
İnşallah biran evvel hafifler soluna uzan ayaklarınıda vücudundan az yüksekte tutmaya çalış karnınada birşeyler ört ısınsın canım

Canım ben hala kullanıyorum kasılmalar için veriliyor sanırım bu haftalarda
Sadece Acaba kasılmamı var diyerek ilaç başlıyorsa garip tabi
İnşallah biran evvel hafifler soluna uzan ayaklarınıda vücudundan az yüksekte tutmaya çalış karnınada birşeyler ört ısınsın canım
E ekim1903 bol da sıvı tüketmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…