Canim ben sampuanini aldim dokulmeden geldi Trendyoldan.Kizlar incia deterjan alan var mi? Yorumlarini okudum biraz kokudan sikayetciler kullandiniz mi nasil? Ayrica internetten mi aldiniz kargoda dokulebilir diye dusunuyorum normal marketlerde de satiliyor mu bilginiz var mi?
Bende basak burcuyum ama bende bir usengeclik var neden bilmiyorumÇok sağolun kızlar, o kadar içim rahatlıyor ki bunları okuyuncaHem tipik başak burcuyum, hem anksiyeteliyim. Sabah 8 e kadar uyuyamıyorum bunları düşünmekten. İnşallah çocuğum benim gibi olmaz, azıcık gamsız babasına çeker :) teşekkür ederim canım benim
ben uyku tulumu kullanicam canim . Tog lar var 1-1.5-2.. diye gidiyor , evin sicakligina gore secebilirsin. pamuk ve bambu dan olanlar cok guzel cocugu skmiyorda . Benim aldigim bir urunun arkadasinda vardi resim nasil giydircez diye onu eklerim.Yenidoğanın üstü örtülmüyor, uyku tulumu giydirin diye duydum, ne diyorsun canım? Daha önce hiç duymamıştım Ankara soğuğunda olur mu ki
aaa bende yatarken hafiften popomu sallarimAhahaha sakın örtmeyin bebikleri annem beni ayağında sallarken kafama kadar örtü atıyormuş iyi boğulmamışım halen kışın yorgan altında yatıyorum ve uyumak için tek bacağımı sallarımuyku tulumu mis dediğin gibi müslin aldım ben 3-5 tane ama yorganda aldım karacada çok iyidi aldım attım kenara kalsın diye
aaa dolap da mantıklı. hayır bu uygulamaya bu kadar aşinayken bakmak hiç aklıma gelmiyor yaBen dün dolapta owli baktım kesinlikle uyku tulumu şart bebek örtüyle örtülmez çok temiz iki tane buldum belki alırım
Bu arada kızlarr bime yurt aşure gelmiş tadı baya iyi görünce gözlerim ışıldadı size de söylim dedim
bu ara her şeyden midem bulanmaya başladı aslında.. ama nedense eşim içerken sigara kokusu hoşuma gitmeye başladıtiksinme değildi benim öğrendiğim an vicdan yaptım. Ama hani doğumdan sonra kendimi nasıl durdurcam bilmiyorum. Eşimde içiyor diyor mesela 7 aydır içmedin hala canın nasıl çekiyor ki diye öyle bir çekiyor ki
Merhaba teşekkürlerMerhaba çok güzel nerde yaptırdınz acaba
Biraz gec oldu kusura olur mu canim. Kilosu normal ortalamalarda .. ilerleyis guzel. O durumu da takmaŞimdi eve geldim baktım ultrason kağıdına 25+2 de 960 grm diyor
Bıktım o beyaz akıntıdan, başından beri vardı iyice cozuttu bu ay, florası değiştiği için olur endişelenme demişti doktorum.Dün kasılmalarımdan sonra acayip akıntım var kızlar annemede gösterdim böyle iç çamaşırım doluyor beyaz renk yarı akıntı yarı su eğer bugün bidaha gelirse doktoruma yazıcam
Hem de nasıl çekiyor, şimdi balkondayım tüttürüyorum diye hayal ediyorum.tiksinme değildi benim öğrendiğim an vicdan yaptım. Ama hani doğumdan sonra kendimi nasıl durdurcam bilmiyorum. Eşimde içiyor diyor mesela 7 aydır içmedin hala canın nasıl çekiyor ki diye öyle bir çekiyor ki
Hem başak burcu hem uyurken popo sallıyor, bebeğim yalnız değilsin.Bende basak burcuyum ama bende bir usengeclik var neden bilmiyorumev hayatinda cok usengecim , is hayatinda da cok disiplinli , ortasi yok dun kocam da dio , karnimi ellerken ; kizim huyun bana ceksin , ilerde kafana takacagin tek sey sapka olsun , anana cekip takintili olma
aaa bende yatarken hafiften popomu sallarimesimide alistirdim evlenince
Cnm benim iç çamaşırımı bidaha giyemicek şekilde oluyor yarısı su yarısı öyle akıntıBıktım o beyaz akıntıdan, başından beri vardı iyice cozuttu bu ay, florası değiştiği için olur endişelenme demişti doktorum.
Benim de benzer şekilde canım.Cnm benim iç çamaşırımı bidaha giyemicek şekilde oluyor yarısı su yarısı öyle akıntıneden bukadar anlamadım
Sen mutteşem bi gacısınBen uyku tulumlari aldim . 0-3 ay , 0-6 ay geri kalanini arkadasim verdi kizindan kalanlari.
Kundak yapmakla ugrasmam diye uyku tulumu sectim.
Okudugum uyku egitimi kitaplarin da hepsi kundak yada uyku tulumunu oneriyor. Ayaklarinin az hareketmesi sayesinde daha uzun uyuyorlarmis.
Donmeye baslayinca da kol kisimlarini acip , kollarini acikta birakiyormussun.
Grisi ilk 3 ay icin.
Birde 3-6 ay icin icinde agirlik olan ( pirinc tanesi gibi ) bir tulum aldim ( beyaz pempe olan resimde ) agirlik daha kolay uykuya dalmalarini sagliyormus. kullanan herkes cok memnun. Ona alternatif olarak eldivene pirinc doldurup bebeklerin sirtina koyup uyutuyorlarmis, anne eli varmis gibi hisside veriyormus.
Doktor kontrolüme daha var ama en kötü bir nst ye giricem ama bence yalancı kasılma bunlar düzensiz çünkü çokBenim de benzer şekilde canım.
Ama bu Ağrılar için bi şey demek güç doktora görünmen en sağlıklısı
Sen mutteşem bi gacısın
Hem başak burcu hem uyurken popo sallıyor, bebeğim yalnız değilsin.
o senin muhtesemligin bebegimBenim de benzer şekilde canım.
Ama bu Ağrılar için bi şey demek güç doktora görünmen en sağlıklısı
Sen mutteşem bi gacısın
Canım sırta vuran sancıysa ihmal etme bence git göster. Bildiğim kadarıyla devletlerde kağıt imzalatıyorlar alttan muayene istemeyince ama her yerde prosedür aynı olur mu bilmiyorumKızlar çok sancım var adet ağrısı gibi sırtıma vuruyor ama hastaneye gidemem bizim burda kadın doğumcu yok nst yapıp ebe bakıcak ebede alttan muayene eder diyorlar istemiyorum
Bizim burası köy hastanede sadece ebe varmış korkuyorum şimdi alttan muayenede o ultrasonla bakılırken bile ben çok kötü oluyorumCanım sırta vuran sancıysa ihmal etme bence git göster. Bildiğim kadarıyla devletlerde kağıt imzalatıyorlar alttan muayene istemeyince ama her yerde prosedür aynı olur mu bilmiyorum
İnşallah biran evvel hafiflerBizim burası köy hastanede sadece ebe varmış korkuyorum şimdi alttan muayenede o ultrasonla bakılırken bile ben çok kötü oluyorumbiraz beklicem bi tık hafifleri eğer artarsa gidicem cnm
Canım ben hala kullanıyorum kasılmalar için veriliyor sanırım bu haftalardaKızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi
Bu ileri haftalarda progestan neden verilir ki?
E ekim1903 bol da sıvı tüketmeye çalış canımİnşallah biran evvel hafiflersoluna uzan ayaklarınıda vücudundan az yüksekte tutmaya çalış karnınada birşeyler ört ısınsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?