2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Onlar sizin kerttiginizle durur mu hey yavrum hey zamane çocuğu bunlar folik asitle beslendiler ana sözü dinlemezler

Aşırı duygusala bağladım bir de ağlayınca da durmak nedir bilmiyorum. Sigara içmemek için zor tutuyorum kendimi sanırım doğumdan hemen sonra başlıcam daha fazla dayanamıyorum

Doğum yaklaştıkca sigara olayı beni de korkutmaya başlıyor ya hamileliği öğrenince bıraktım tamam ama hani böyle kendi isteğimle değil de bebeğe zarar gelmesin diye bıraktım ya yaklaştıkca kendimi tutabilir miyim korkusu başladı. Eşim içiyor onun bırakması lazım sanırım benim başlamamam için

Aşırı duygusala bağladım bir de ağlayınca da durmak nedir bilmiyorum. Sigara içmemek için zor tutuyorum kendimi sanırım doğumdan hemen sonra başlıcam daha fazla dayanamıyorum
Bende kekolar gibi nargile özlüyorum . Eşimin var sigarayı bırakıyor arada yakar balkonda Allahım nasıl kokuyor .

O günleri tekrar hatırlayıp strese girmene istemem o yüzden çekinerek sordum. Bende de tansiyonum normal cıkıyor yükselme vs yok doktorum takipte kal dedi. Ama benim parnaklarımda ödem oluşuyor sürekli ve sol elim uyuşuyor doktoruma bundan bahsediyim ben ara ara olmuştu önemsemedim ama şu 1 haftadır sürekli tekrarlanıyor doktora daha perşembe günü gittim sorun görmedi her şey yolunda dedi.

Çok şükür Rabbim sana bebeğini bağışladı şimdide sütünü kabul etmesini nasip edipte güzel güzel kilo alıp kollarına aldığın evinize geldiğiniz günleride nasip edecek canım benim

Bak yaz bunları bir kenara, benim oğlum el üstünde tutar kızını, iyi düşün.
Benim gönlüm Doruk beyle olmasında bi süte çıksınlar da kafasını karıştırmayın Güneş kızın

Kızlar kahvaltıdan sonra ishal ve kusma yaşadım. Halen ishalim ve öğürüyorum. Doktorum acile git serum taksınlar dedi. Covid falan mıyım acaba ya, yine korkudan ter basıyor. İnanılmaz halsizim
Yok kuzum covid değildir sanmam mideni filan bozmussundur
Kuzum iyi olda inşallah ses verin ama muhakaak artık hepimiz birbirimize aşina olunca resmen görmeyince aklımız kalıyor acaba iyi mi bir şey mi oldu diye. Doğurup sağlıkla kucağımıza alana kadar ses vermeyi ihmal etmeyiinn sonra zaten bebelerden bakamayız buralara
Çok şükğr her şey yolunda işte ara ara bir şeyler oluyor sonra geçiyor onlar ağırlaştıkca etkisi bizede geçiyor

Güneş ve Doruk da diyordu ki bizi analarımız kimle kerttiyse ona varırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…