2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet anlamına bayıldığım için koydum bende Çok güzel bir isim erkek olsa da Türkçe koyacaktim adını bana yorumlar geldi eşime de söyleyemiyorlarmis unutuyorlarmis başka isim yok muymus
ayy bu insanlarin herseye burnunu sokmalari
Allahim benim de annemler esimle telde konusurken ismi belirledik mi diye sormuslar . Esim de “Lina” olucak demis. Babam baslamis “ neden turkce isim koymadiniz “ fln diye soylenmeye . Halbuki turkce isim adam hayatinda duymamiski tabi bana bisi demedi, dese kizacagimi bilir
Normalde ennn fazla 9/6 olan tansiyonum bu aralar 11/7 seyrediyor genelde ama kimse bunu tansiyon yükselmesinden saymıyor tabi, ben de saymalı mıyım bilmiyorum
canim sen say yuksek die , sisme fln varmi normalden fazla ayaklarinda diz altinda fln?
ay kuzum hadi insallah

Kuzum sende parmak uyuşması ve şişmesi de varmıydı
Tabii hope. Parmaklarım iki büklüm uyanıyordum. Sonra sonra açılıyordu

Aynı durumdaydım neyse ki doğumdan sonra 2-3 gün içinde hiçbişey kalmıyor
Ya yanlış anlamassan bilgi edinmek için soruyorum mesela zamanında kontrole gitmeseydin hamilelik zehirlenmesi dediğimiz olay mı olacaktı sende. Yoksa zehirlenme başlıyorda belirtiler öyle mi veriliyor
Canım neden yanlış anlayayım? Ben aksine hiçbirinizi darlamak istemiyorum çok sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi şimdi anlıyorum Doruk’umun bana bağışlandığını, bir ihmalle onu kaybedebilirdim… Allah korudu gerçekten.
Aynen dediğin doğru, ben tesadüfen deştiğim durumumda hiçbir belirti olmadan yükselen tansiyonumun kurbanı olmak üzereydim. O sırada zaten zavallı oğlum meğer nefes almakta bile zorlanıyormuş, hep düzensiz nst izlendi. Hem çapa’da hem çam ve sakura’da. Gebelik zehirlenmesinin tam kıyısındaymışım
Çok teşekkür ederim canım
Ayy eminim zaman gecmiyordur annesi ama çok şükür ki her şey iyiye gidiyor bak
Hayyal senden kaynana performansıni yüksek bekliyorum
Vallahi öyle olmak istemem ama şimdiden kuşuma hiç kıyamıyorum minik serçem salı gününe gitmek istiyorum hemen kaynanalardan dem vurup onlardan biri olmaya aday olmak işte benim sınandığım olay

canim sen say yuksek die , sisme fln varmi normalden fazla ayaklarinda diz altinda fln?
Kuzu hep yattığım için emin olamıyorum ama şiştim sanki biraz. Zaten hangi günler arasında bir anda kilo aldım onu da bilmiyorum. Bi sızlama da var zaten takipteyim tansiyonu simdi
Kız dünür neler duyuyorum

Vallahi öyle olmak istemem ama şimdiden kuşuma hiç kıyamıyorum minik serçem salı gününe gitmek istiyorum hemen kaynanalardan dem vurup onlardan biri olmaya aday olmak işte benim sınandığım olay
Şimdi annesi eve gelince onu pamuklara sarar elin kızı gelip alacak sonuçta ben onu binbir emekle büyüttüm dersin canım kayinvalidelik bebekle birlikte gelen birşey ondan kaçış yok .

Ben hiç takılmıyorum valla istediklerini söylesinler büyütürken de öyle yapacağım

Eleştiren kendi doğurup istediği ismi koyabilir hatta inanılmaz ama kendi istediği şekilde büyütebilir de
Aynen öyle bu konuda o kadar netim ki mecbur hayırdan anlayacaklar hatta esime dedim istersen ailene Papatya obsesyon hastası de ben kabul ederim hasta olarak bilsinler

Şimdi annesi eve gelince onu pamuklara sarar elin kızı gelip alacak sonuçta ben onu binbir emekle büyüttüm dersin canım kayinvalidelik bebekle birlikte gelen birşey ondan kaçış yok .
Yok yok mutlu bir insan olsun huzurlu bir hayatı olsun en büyük isteğim bu. İnşallah onu hak eden bir insanla beraber olur, bir anne olarak daha şimdiden tek isteğim bu papatyacım.

Yok yok mutlu bir insan olsun huzurlu bir hayatı olsun en büyük isteğim bu. İnşallah onu hak eden bir insanla beraber olur, bir anne olarak daha şimdiden tek isteğim bu papatyacım.
Tabiki ya ben takılıyorum sana . Insallah huzurlu mutlu sağlıklı bir hayatı olsun bir anne daha ne ister ki

Aynen öyle bu konuda o kadar netim ki mecbur hayırdan anlayacaklar hatta esime dedim istersen ailene Papatya obsesyon hastası de ben kabul ederim hasta olarak bilsinler
sorduk mu diyesim geliyo şimdiden de kaba oluyo biraz yaaa
alışcam erkek annesi olmaya daha yeni annelik modları bunlar canım dünürüm
Çocuklar birbirini görmüş beğenmiş aşamasına kadar daha çok vaktimiz var pratik yaparız bol bol dünürüm

sorduk mu diyesim geliyo şimdiden de kaba oluyo biraz yaaa

Çocuklar birbirini görmüş beğenmiş aşamasına kadar daha çok vaktimiz var pratik yaparız bol bol dünürüm
Ya siz daha biri doğmamış çocukları kerttiniz mi naptınız Hayyal

Nehir7 canıım yazıyor musun bu aralar göremiyorum pek seni sankii. İyisin demi
Cok sukur canim
Sicak basmalari uykusuzluk ve bebegin malum bolgeme yaptigi tepikleri saymazsam gayet iyim

Bu ara sadece pek vakit ayiramiyorum anca girip hepinizin iyi oldugunu kontrol ediyorum hizlica ve cikiyorum ben afacan bu ara hic rahat durmuyor surekli ilgi oyun gezmek istiyor 3 4 parcaya bolunmus durumdayim ev hanimligi, eş, anne, , vs.... Allah sonumuzu hayir etsin duga ediyorum bi an once gecsin zamanda dogurayim diye vakitlice tabi . Bu hafta kontrolum var doktor cagitdi normalde ayda bir gidiyordum ağustosun 5di en son ama eylül girmeden gel dedi calisamaz raporu alicam 34te hem rutin kan ve idrar testim varmis yapilmasi gereken nst de cekilicek anladigim kadariyla

Sen nasilsin canim bebisin hareketleri nasil?

Bak yaz bunları bir kenara, benim oğlum el üstünde tutar kızını, iyi düşün.
ay biz önden kerttik ya oğluş kusura bakmasın
Kızlar kahvaltıdan sonra ishal ve kusma yaşadım. Halen ishalim ve öğürüyorum. Doktorum acile git serum taksınlar dedi. Covid falan mıyım acaba ya, yine korkudan ter basıyor. İnanılmaz halsizim
Çiçeğim moralin nasıl psikolojik ve sıcaklık etkisi olabilir mi? İshal konusu da cok duyuyorum bu ara bende de var ara ara
Çok geçmiş olsun
Kovid sanmam sakin ol sen
Ya siz daha biri doğmamış çocukları kerttiniz mi naptınız Hayyal
Herhalde dünürünü şimdiden seçeceksin
Ya kendilerince vik vik konuşup karar almışlar, Güneş’i benim oğlanla evlendireceğim görürsünüz.
-Sunshine Hayyal
biz daha cinsiyetlerimiz belli olunca kerttik

Kızlar kahvaltıdan sonra ishal ve kusma yaşadım. Halen ishalim ve öğürüyorum. Doktorum acile git serum taksınlar dedi. Covid falan mıyım acaba ya, yine korkudan ter basıyor. İnanılmaz halsizim
Belki sıcaklardan olabilir canım şimdi ki kovidde ishal kusma ben duymadım daha yeni çevremde geçirenler oldu hep nezle gibi başlayıp öldürüyorlardı . Belki yediğin birşey dokunmuştur serum alınca düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…