ayy bu insanlarin herseye burnunu sokmalariEvet anlamına bayıldığım için koydum bende Çok güzel bir isim erkek olsa da Türkçe koyacaktim adını bana yorumlar geldi eşime de söyleyemiyorlarmis unutuyorlarmis başka isim yok muymus
canim sen say yuksek die , sisme fln varmi normalden fazla ayaklarinda diz altinda fln?Normalde ennn fazla 9/6 olan tansiyonum bu aralar 11/7 seyrediyor genelde ama kimse bunu tansiyon yükselmesinden saymıyor tabi, ben de saymalı mıyım bilmiyorum
ay kuzum hadi insallahTeşekkür ederim papatyacımAynen öyle yarın oğlumu tekrar sütle besleme yapacaklar bu arada. Çok heyecanlıyım. Doktor cuma günü olumlu konuştu, oğluşumu da iyi gördüm maşallah Olacak gibi hissediyorum Allah’ım yüzümüze gülsün inşallah
İçim içime sığmıyor bugün.
Tabii hope. Parmaklarım iki büklüm uyanıyordum. Sonra sonra açılıyorduKuzum sende parmak uyuşması ve şişmesi de varmıydı
Aynı durumdaydım neyse ki doğumdan sonra 2-3 gün içinde hiçbişey kalmıyorBen sabaha karşı böyle parmaklarım kendiliğinden kırık pozisyonda kalkıyorum sabah yüzümü yıkarken soğuk syla yıkıyorum gün içinde nekadar su içsemde şuan parmaklarım 2 katı:) 33. Haftamdayım ama bebek 35 de sanırım yaklaşıyor diye iyice şiştim bugün yine gögsümün altında kaburgamı kırıp taş gibiyim
Canım neden yanlış anlayayım? Ben aksine hiçbirinizi darlamak istemiyorum çok sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi şimdi anlıyorum Doruk’umun bana bağışlandığını, bir ihmalle onu kaybedebilirdim… Allah korudu gerçekten.Ya yanlış anlamassan bilgi edinmek için soruyorum mesela zamanında kontrole gitmeseydin hamilelik zehirlenmesi dediğimiz olay mı olacaktı sende. Yoksa zehirlenme başlıyorda belirtiler öyle mi veriliyor
Çok teşekkür ederim canımMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Uzun zaman oldu giremedim üsten okuduğum kadarıylaHayyal cim doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda mis kokulu oğluşuna kavuşursun.
-Sunshine sende hastanede yatmışsın geçmiş olsun şu anki durumun iyidir umarım. Sağlıkla zamanında doğururuz inşallah hepimiz.
Benimde bebek çok aşağıda 1 aydır hep haftada bir gidiyorum doktora bundan sonra da böyle haftada bir gitmem gerekecek bazen hareketlerini hissetmediğim oluyordu. En son çarşamba gittiğimde ise suyunun azaldığını söyledi nstde bi problem görmedi bende anlamıyorum zaten nstden bişey. Yüzünü göremedik plesanta üzerindeymiş filan moralim yerlerde erken doğmasından korkuyorum. En son gittiğimde 32+0da 2100 gram olduğunu kilosunun haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi hala daha gelişim geriliği olmadı şükür inşallah olmadan sağlıkla doğururuz hepimiz çok az bi zaman kaldı baştaki günler kadar stresli ve endişeliyiz Allah bu 1 ayı stressiz bi şekilde atlatmayı bebikolarımıza kavuşmayı nasip etsin
Vallahi öyle olmak istemem ama şimdiden kuşuma hiç kıyamıyorum minik serçem salı gününe gitmek istiyorum hemenAyy eminim zaman gecmiyordur annesi ama çok şükür ki her şey iyiye gidiyor bak
Hayyal senden kaynana performansıni yüksek bekliyorum
Kuzu hep yattığım için emin olamıyorum ama şiştim sanki biraz. Zaten hangi günler arasında bir anda kilo aldım onu da bilmiyorum. Bi sızlama da var zaten takipteyim tansiyonu simdicanim sen say yuksek die , sisme fln varmi normalden fazla ayaklarinda diz altinda fln?
Kız dünür neler duyuyorumTabii hope. Parmaklarım iki büklüm uyanıyordum. Sonra sonra açılıyordu
Aynı durumdaydım neyse ki doğumdan sonra 2-3 gün içinde hiçbişey kalmıyor
Canım neden yanlış anlayayım? Ben aksine hiçbirinizi darlamak istemiyorum çok sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi şimdi anlıyorum Doruk’umun bana bağışlandığını, bir ihmalle onu kaybedebilirdim… Allah korudu gerçekten.
Aynen dediğin doğru, ben tesadüfen deştiğim durumumda hiçbir belirti olmadan yükselen tansiyonumun kurbanı olmak üzereydim. O sırada zaten zavallı oğlum meğer nefes almakta bile zorlanıyormuş, hep düzensiz nst izlendi. Hem çapa’da hem çam ve sakura’da. Gebelik zehirlenmesinin tam kıyısındaymışım
Çok teşekkür ederim canım
Vallahi öyle olmak istemem ama şimdiden kuşuma hiç kıyamıyorum minik serçem salı gününe gitmek istiyorum hemenkaynanalardan dem vurup onlardan biri olmaya aday olmak işte benim sınandığım olay
Şimdi annesi eve gelince onu pamuklara sarar elin kızı gelip alacak sonuçta ben onu binbir emekle büyüttüm dersinVallahi öyle olmak istemem ama şimdiden kuşuma hiç kıyamıyorum minik serçem salı gününe gitmek istiyorum hemenkaynanalardan dem vurup onlardan biri olmaya aday olmak işte benim sınandığım olay
Ben hiç takılmıyorum valla istediklerini söylesinler büyütürken de öyle yapacağımayy bu insanlarin herseye burnunu sokmalari
Allahim benim de annemler esimle telde konusurken ismi belirledik mi diye sormuslar . Esim de “Lina” olucak demis. Babam baslamis “ neden turkce isim koymadiniz “ fln diye soylenmeye . Halbuki turkce isimadam hayatinda duymamiski tabi bana bisi demedi, dese kizacagimi bilir
Eleştiren kendi doğurup istediği ismi koyabilir hatta inanılmaz ama kendi istediği şekilde büyütebilir deBen hiç takılmıyorum valla istediklerini söylesinler büyütürken de öyle yapacağım
Aynen öyle bu konuda o kadar netim ki mecbur hayırdan anlayacaklar hatta esime dedim istersen ailene Papatya obsesyon hastası de ben kabul ederim hasta olarak bilsinlerEleştiren kendi doğurup istediği ismi koyabilir hatta inanılmaz ama kendi istediği şekilde büyütebilir de
Kız dünür neler duyuyorum
Yok yok mutlu bir insan olsun huzurlu bir hayatı olsun en büyük isteğim bu. İnşallah onu hak eden bir insanla beraber olur, bir anne olarak daha şimdiden tek isteğim bu papatyacım.Şimdi annesi eve gelince onu pamuklara sarar elin kızı gelip alacak sonuçta ben onu binbir emekle büyüttüm dersincanım kayinvalidelik bebekle birlikte gelen birşey ondan kaçış yok .
Bak yaz bunları bir kenara, benim oğlum el üstünde tutar kızını, iyi düşün.Kız dünür neler duyuyorum
Tabiki ya ben takılıyorum sana . Insallah huzurlu mutlu sağlıklı bir hayatı olsun bir anne daha ne ister kiYok yok mutlu bir insan olsun huzurlu bir hayatı olsun en büyük isteğim bu. İnşallah onu hak eden bir insanla beraber olur, bir anne olarak daha şimdiden tek isteğim bu papatyacım.
Aynen öyle bu konuda o kadar netim ki mecbur hayırdan anlayacaklar hatta esime dedim istersen ailene Papatya obsesyon hastası de ben kabul ederim hasta olarak bilsinler
Çocuklar birbirini görmüş beğenmiş aşamasına kadar daha çok vaktimiz var pratik yaparız bol bol dünürümalışcam erkek annesi olmaya daha yeni annelik modları bunlar canım dünürüm
Ya siz daha biri doğmamış çocukları kerttiniz mi naptınızsorduk mu diyesim geliyo şimdiden de kaba oluyo biraz yaaa
Çocuklar birbirini görmüş beğenmiş aşamasına kadar daha çok vaktimiz var pratik yaparız bol bol dünürüm
Cok sukur canimNehir7 canıım yazıyor musun bu aralar göremiyorum pek seni sankii. İyisin demi
ay biz önden kerttik ya oğluş kusura bakmasınBak yaz bunları bir kenara, benim oğlum el üstünde tutar kızını, iyi düşün.
Çiçeğim moralin nasıl psikolojik ve sıcaklık etkisi olabilir mi? İshal konusu da cok duyuyorum bu ara bende de var ara araKızlar kahvaltıdan sonra ishal ve kusma yaşadım. Halen ishalim ve öğürüyorum. Doktorum acile git serum taksınlar dedi. Covid falan mıyım acaba ya, yine korkudan ter basıyor. İnanılmaz halsizim
Herhalde dünürünü şimdiden seçeceksin
biz daha cinsiyetlerimiz belli olunca kerttik
Doğumdan sonra içerim ama süt için de ek gıdaya başlayınca mı içsem diyorum çok canım çekiyor ve eksikliğini hissediyorumAyy içme içme bak ne güzel temizlenmiş vücudunSigara yerine ay çekirdeği falan ye hem de selenyum kaynağı
Belki sıcaklardan olabilir canım şimdi ki kovidde ishal kusma ben duymadım daha yeni çevremde geçirenler oldu hep nezle gibi başlayıp öldürüyorlardı . Belki yediğin birşey dokunmuştur serum alınca düzelir inşallahKızlar kahvaltıdan sonra ishal ve kusma yaşadım. Halen ishalim ve öğürüyorum. Doktorum acile git serum taksınlar dedi. Covid falan mıyım acaba ya, yine korkudan ter basıyor. İnanılmaz halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?