2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Benimkinin hareketi de bugün çok az hatta saydım falan elimle biraz itistirdim sonra hareket etti . Sanki bu hafta hareketleri azaldı

Benim eşim içmiyor ama canım çok istiyor kesin arada içerim doğumdan sonra

Kızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
32+2 olacağız gün boyu sürekli kıpırdanma şeklinde hissediyorum ama kıpırdanıyor biraz duruyor mesela dakikalarca bir şeyler yapmıyor birkaç defa dakikalarca kıpır kıpır oluyor benim kızım zaten hiçbir zaman aşırı hareketli taklalar atan bi bebek değildi

Valla buraya yazınca rahatladım çok stres yaptığımın farkındayım burda kalmış bir ayımız onu da stresle geçirsem elime ne geçecek sanki akışına bırakmak lazım ama işte ben sorunluyum

Hiç korkma kafanda büyüttüğün gibi olmuyor bi liste yap bi günde alırsın bile her şeyini.. Sonrası iki makine çalıştırmalık eşya oluyor zaten ufacıklar hemen de ütü bitiyor şimdi ne iş yapcam diye düşünüyorum

Beni de aydinlatin nolur
Hepsini kullanan biri olarak anne yanı sepet beşik aldım yaklaşık 7 ay kullanılıyor sonra büyüyen beşik almıştım odasına büyütmeme gerek kalmadan ikinciye hamile olduğumu öğrenince oğluma araba yatak aldım. Büyüyen beşiğin küçük halini 5 sene kullandım. Ben ayrıca ailem şehir dışında olduğundan park yatakda aldım kayınvalideme bile giderken yanımda götürebildim inanılmaz rahatlık düştü kalktı derdi yok. Haa şimdiki aklım olsa büyüyen beşik değilde direk genç odası şeklinde alırdım ama o zamanlar gönlüm onu istemişti şimdi kardeşi kullancak inşallah

Alınacak şeylerin çoğunu aldım zaten kalan bi temizlik ve yıkayıp ütülemek kafamda çok büyütüyorum sanırım halletsem de rahatlasam

Benimkinin hareketi de bugün çok az hatta saydım falan elimle biraz itistirdim sonra hareket etti . Sanki bu hafta hareketleri azaldı
Sanırım biz 34. Haftadayız diye iyice alanları küçüldü. Şu 1 hafta sonrasını söylüyoruz ya garip oluyorda ben 33+0 dayım bebek 35+0 acaba iyice büyüdü diemi ama bende dürtünce tepki veriyor
Benim bi tık azaldı kıpırdanmalarını bende hissediyorum ama dediğin gibi taklalar gibi değil

Dilekolay kuzum kac aydir derdimizi sevincimizi paylastik burada hepimiz iyi olalim bebeklerimiz saglikla vaktinde dogusun diye dugalar ediyoruz insallah Eylül ayinida bitirince patir patir hepimiz doguracagiz miniklerimizi ehhh tabi topigimizin ilk annelerinden Hayyal ve eylül ayinda dogum yapacaklarida unutmuyorum rabbim hepimize sag saglim bebislerimize kavusmayi nasip etsin

Ses ederim merakta birakmam artik kimseyi

Senin bebiste alt bolgeye bacaklarini vuruyor mu kuzum gerci ben ayak olduklarindanda emin deilim kollarida olabilir ama resmen arkaya yaslanmadan oturdugumda cok afedersin vajinamdan bir uzuvu cikacak gibi geliyor ben boyle bebek gormedim duymadim bu neymiş ya boyle

Canım o haftalarda yerler darlıgı ve kendileri koca dana oldukları içiin azalıyomuş hareketleri bşr kaç kişinim doktoru da söylemişti. Sen kendi doktoruna sor gene de
AA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin
Ay bende ağlarıım
Benim eşim içmiyor ama canım çok istiyor kesin arada içerim doğumdan sonra
Kız tut kendinii fırsat bu fırsat kurtulalım o illeten

Dediğini dün yaşadıım resmen ayağımıydı neresiyse artık aha dedim cıkaracak heralde kendini diye öyle bir hissiyattı hayır tekmeledikce sanki içimden de bir şey akıyor gibiydi lavobaya gidiyorum hiç bir ıslaklık vs de yok

Ben böyle sorulara pek cevap vermek istemiyorum ama dayanamıcsm
Benim bebe cok hareketli olduğunda canımı çok acıtacak kadar hareketlendiğini genelde şekerim düşmüş oluyor. Şeker sorunum var zaten. O sırada Nabzı da 160 üstü oluyor. Evde de bakıyorum. Hemen çorba içiyorum biraz hafifliyor. Gün boyu genelde bu haldeyiz ama yerler daraldığı için 1 hafta öncesine göre bile benim de hareketler azalmış durumda.
Artık ben bazı şeyleri cok şiddetli hissetmemde rahim şeklinin etkili olduğuna iyice ikna oldum mesela.

Artık hareketlerin daha softlaşıp azalması normal diyorlar.
hareketleri hissetmesem bile resmen nefes alıp veriş sıklığını sırtını dayadığı kısımda dışarıdan görebiliyorum

AA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin
Aha ben işte ben

notdefteri2_ kuzum gittin mi doktora ?
sen yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı ona da bi baktır bence.
Eylül annelerinde bulantı kusma durumunda idrar yolu enfeksiyonu çıkmış gayet mantıklı ihtimaller

Benide cok korkutuyor o hiss suyum mu geldi gelecek mi ne oluyor diye ödüm çatlıyor tekmelere alıştım saniyordum ama benim kiz her hafta kendini yeniliyor tekrara hic dusmuyor masallah sekil sekil cins cins hareketler

Canım doktoruma son gidişimde idrar tahlili yaptı, enfeksiyon için almak istiyorum demişti, temiz çıktı. 3 hafta önceydi. Yarın kontrolüm var, yeniden tahlil isteyim o zaman acile gitmedim korona olurum korkusundan, aciller çok kalabalık yarın da doktora gdeceğim için. Omuzlarımdan biri aşağı doğru bastırıyor, wc ye kalkınca başım dönüyor ter basıyor. İnşallah yarına geçer korkusu yetti

Benide cok korkutuyor o hiss suyum mu geldi gelecek mi ne oluyor diye ödüm çatlıyor tekmelere alıştım saniyordum ama benim kiz her hafta kendini yeniliyor tekrara hic dusmuyor masallah sekil sekil cins cins hareketler

Bide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.

Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı

Ayran ve su iç canım sıvı kaybı olmasın

Yavrum bol sıvı tüket öncelikle yarın da güzel haberlerle gel inş

Çok açıklayıcı oldu bu Park yatak alalım dedik, anne yanı da yaparız. Büyüyen yatak bana çok kaba geldi. Erkekler genelde çok öneriyor, ama kadınlar kullanışlı bulmuyor. Benimse aklım hep o asansörlü beşiklerde, görsel olarak çok güzel, zarif. Bakalım düşüneyim biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…