Doğru ya, kan falan alırlarken o ağlar ben de ağlarım, aşısı maşısı da var. Vah yavrum..AA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin
buara bnmde azaldı, biara aşırıya kacmıstı salı gunu dr. a sorcamKızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Benimkinin hareketi de bugün çok az hatta saydım falan elimle biraz itistirdim sonra hareket etti . Sanki bu hafta hareketleri azaldıKızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Benim eşim içmiyor ama canım çok istiyor kesin arada içerim doğumdan sonraDoğum yaklaştıkca sigara olayı beni de korkutmaya başlıyor ya hamileliği öğrenince bıraktım tamam ama hani böyle kendi isteğimle değil de bebeğe zarar gelmesin diye bıraktım ya yaklaştıkca kendimi tutabilir miyim korkusu başladı. Eşim içiyor onun bırakması lazım sanırım benim başlamamam için
Beni kesmez o sigara olması lazımBende kekolar gibi nargile özlüyorum . Eşimin var sigarayı bırakıyor arada yakar balkonda Allahım nasıl kokuyor .
32+2 olacağız gün boyu sürekli kıpırdanma şeklinde hissediyorum ama kıpırdanıyor biraz duruyor mesela dakikalarca bir şeyler yapmıyor birkaç defa dakikalarca kıpır kıpır oluyor benim kızım zaten hiçbir zaman aşırı hareketli taklalar atan bi bebek değildiKızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Valla buraya yazınca rahatladım çok stres yaptığımın farkındayım burda kalmış bir ayımız onu da stresle geçirsem elime ne geçecek sanki akışına bırakmak lazım ama işte ben sorunluyum
Hepsini kullanan biri olarak anne yanı sepet beşik aldım yaklaşık 7 ay kullanılıyor sonra büyüyen beşik almıştım odasına büyütmeme gerek kalmadan ikinciye hamile olduğumu öğrenince oğluma araba yatak aldım. Büyüyen beşiğin küçük halini 5 sene kullandım. Ben ayrıca ailem şehir dışında olduğundan park yatakda aldım kayınvalideme bile giderken yanımda götürebildim inanılmaz rahatlık düştü kalktı derdi yok. Haa şimdiki aklım olsa büyüyen beşik değilde direk genç odası şeklinde alırdım ama o zamanlar gönlüm onu istemişti şimdi kardeşi kullancak inşallahBeni de aydinlatin nolur
Alınacak şeylerin çoğunu aldım zaten kalan bi temizlik ve yıkayıp ütülemek kafamda çok büyütüyorum sanırım halletsem de rahatlasamHiç korkma kafanda büyüttüğün gibi olmuyor bi liste yap bi günde alırsın bile her şeyini.. Sonrası iki makine çalıştırmalık eşya oluyor zaten ufacıklar hemen de ütü bitiyor şimdi ne iş yapcam diye düşünüyorum
Sanırım biz 34. Haftadayız diye iyice alanları küçüldü. Şu 1 hafta sonrasını söylüyoruz ya garip oluyorda ben 33+0 dayım bebek 35+0 acaba iyice büyüdü diemi ama bende dürtünce tepki veriyorBenimkinin hareketi de bugün çok az hatta saydım falan elimle biraz itistirdim sonra hareket etti . Sanki bu hafta hareketleri azaldı
Benim bi tık azaldı kıpırdanmalarını bende hissediyorum ama dediğin gibi taklalar gibi değil32+2 olacağız gün boyu sürekli kıpırdanma şeklinde hissediyorum ama kıpırdanıyor biraz duruyor mesela dakikalarca bir şeyler yapmıyor birkaç defa dakikalarca kıpır kıpır oluyor benim kızım zaten hiçbir zaman aşırı hareketli taklalar atan bi bebek değildi
Kuzum iyi olda inşallah ses verin ama muhakaak artık hepimiz birbirimize aşina olunca resmen görmeyince aklımız kalıyor acaba iyi mi bir şey mi oldu diye. Doğurup sağlıkla kucağımıza alana kadar ses vermeyi ihmal etmeyiinnsonra zaten bebelerden bakamayız buralara
Çok şükğr her şey yolunda işte ara ara bir şeyler oluyor sonra geçiyor onlar ağırlaştıkca etkisi bizede geçiyor
Canım o haftalarda yerler darlıgı ve kendileri koca dana oldukları içiin azalıyomuş hareketleri bşr kaç kişinim doktoru da söylemişti. Sen kendi doktoruna sor gene deKızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Ay bende ağlarıımAA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin
Kız tut kendinii fırsat bu fırsat kurtulalım o illetenBenim eşim içmiyor ama canım çok istiyor kesin arada içerim doğumdan sonra
Dilekolay kuzum kac aydir derdimizi sevincimizi paylastik burada hepimiz iyi olalim bebeklerimiz saglikla vaktinde dogusun diye dugalar ediyoruz insallah Eylül ayinida bitirince patir patir hepimiz doguracagiz miniklerimizi ehhh tabi topigimizin ilk annelerindenHayyal ve eylül ayinda dogum yapacaklarida unutmuyorum rabbim hepimize sag saglim bebislerimize kavusmayi nasip etsin
Ses ederim merakta birakmam artik kimseyi
Senin bebiste alt bolgeye bacaklarini vuruyor mu kuzum gerci ben ayak olduklarindanda emin deilim kollarida olabilir ama resmen arkaya yaslanmadan oturdugumda cok afedersin vajinamdan bir uzuvu cikacak gibi geliyor ben boyle bebek gormedim duymadim bu neymiş ya boyle
Ben böyle sorulara pek cevap vermek istemiyorumKızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Aha ben işte benAA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin
Dediğini dün yaşadıım resmen ayağımıydı neresiyse artık aha dedim cıkaracak heralde kendini diye öyle bir hissiyattı hayır tekmeledikce sanki içimden de bir şey akıyor gibiydi lavobaya gidiyorum hiç bir ıslaklık vs de yok
Canım doktoruma son gidişimde idrar tahlili yaptı, enfeksiyon için almak istiyorum demişti, temiz çıktı. 3 hafta önceydi. Yarın kontrolüm var, yeniden tahlil isteyim o zamanBen böyle sorulara pek cevap vermek istemiyorumama dayanamıcsm
Benim bebe cok hareketli olduğunda canımı çok acıtacak kadar hareketlendiğini genelde şekerim düşmüş oluyor. Şeker sorunum var zaten. O sırada Nabzı da 160 üstü oluyor. Evde de bakıyorum. Hemen çorba içiyorum biraz hafifliyor. Gün boyu genelde bu haldeyiz ama yerler daraldığı için 1 hafta öncesine göre bile benim de hareketler azalmış durumda.
Artık ben bazı şeyleri cok şiddetli hissetmemde rahim şeklinin etkili olduğuna iyice ikna oldum mesela.
Artık hareketlerin daha softlaşıp azalması normal diyorlar.
hareketleri hissetmesem bile resmen nefes alıp veriş sıklığını sırtını dayadığı kısımda dışarıdan görebiliyorum
Aha ben işte ben
notdefteri2_ kuzum gittin mi doktora ?
sen yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı ona da bi baktır bence.
Eylül annelerinde bulantı kusma durumunda idrar yolu enfeksiyonu çıkmış gayet mantıklı ihtimaller
Benide cok korkutuyor o hiss suyum mu geldi gelecek mi ne oluyor diye ödüm çatlıyor tekmelere alıştım saniyordum ama benim kiz her hafta kendini yeniliyor tekrara hic dusmuyor masallah sekil sekil cins cins hareketler
Canım doktoruma son gidişimde idrar tahlili yaptı, enfeksiyon için almak istiyorum demişti, temiz çıktı. 3 hafta önceydi. Yarın kontrolüm var, yeniden tahlil isteyim o zamanacile gitmedim korona olurum korkusundan, aciller çok kalabalık yarın da doktora gdeceğim için. Omuzlarımdan biri aşağı doğru bastırıyor, wc ye kalkınca başım dönüyor ter basıyor. İnşallah yarına geçer korkusu yetti
Yavrum bol sıvı tüket öncelikle yarın da güzel haberlerle gel inşCanım doktoruma son gidişimde idrar tahlili yaptı, enfeksiyon için almak istiyorum demişti, temiz çıktı. 3 hafta önceydi. Yarın kontrolüm var, yeniden tahlil isteyim o zamanacile gitmedim korona olurum korkusundan, aciller çok kalabalık yarın da doktora gdeceğim için. Omuzlarımdan biri aşağı doğru bastırıyor, wc ye kalkınca başım dönüyor ter basıyor. İnşallah yarına geçer korkusu yetti
1 tane odana anne yanı alıyorsun. Park yatakta anne yanı olarak kullanabileceğin bir yatak. Odasına bir şey almayacağım daha diyorsan park yatak 2-3 yaşına kadar kullanan çok kişi var.
Büyüyen yatak yada montessori tamamen sana kalmıs bir şey canım. Büyüywn yatak 2 yaşına kadar beşik gibi duruyor sonra ayak ucından ki şeyleri ve yandakileri kaldırıyor büyüyor yatak 80x200 oluyor onuda kullanması süresi sana kalmıs ama çevremde herkes 4-5 yasında değiştirip normal baza başlık yatak şeklinde aldılar 90x190 ölcüsünde
Montessori ise yer de olan yataklarda çocuk kendi rahat yatıp kalksın diye tamamen cocugun özgüvenini geliştiren bir teknik cocuk kendi kendine hareket edip güveni yerine geliyor fakat beni boyum 1.75 eşimin 1.85 üzeri illa ki bu cocuk 2-3 yasına da gelse 8-9 aylıkta olsa bir yerlerde uyuyakalınca biz götürüp yatırcaz yada kalkınca kucağımıza vs gelmek isteyecek ben eğilip kalkarsam sürekli fıtık olurum valla o yüzden montessori ve ondan bir tık yğkseklere bakmadım bizde kendimize lazımız sonuçta özgüvenini başka bir şeyle desteklerim ben onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?