2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yıka kurula çiğden at kuzum zaten ıspanak ateşi görğnce pişiyor diğer türlü tadı değişik oluyor
Yok ya onu anlayana kadar 2-3 aylık olur gibi geliyor
Masraf konusunda artık battı balık yan gider modundayım sipariş ettim bakalım bende doğumdan önce kullanmaya başlarım sanırım
Çoğu şeyi doğumdan sonraya bıraktım
Bel basen ölçüsüne göre alabilirsin canım. Paket üstünde yazıyor.
Az da büyük olsun rahat olsun diyip L aldım ben
Ya internette hastanede yandan açıp giydik dedi cogu kişi o halde eğilip çamaşır gibi geçirmek zor oluyormus

Bu depend dikişleri acıtıyormuş, iyi mi ettik kötü mü bilemedim. Neysse yanımızda bulunsun.
Kuzum herkesin deneyimi farklı ya ben açıkçası böyle bi şey duymadım. Bi de mesela katina yeni doğum yaptı kullandı gayet memnun kalmış mesela.
Ben bedeni dar olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum
Ya internette hastanede yandan açıp giydik dedi cogu kişi o halde eğilip çamaşır gibi geçirmek zor oluyormus
Kocalar ne güne duruyo canım

Ne güzel söyledin bebitom, üst üste okuyunca acaba ped şeklinde olanlardan mı alsam demiştim. Ben M beden aldım bakalım olmayacak kadar büyüyecek mi toto?

yrn bu arkadaşınız sağlıklı temiz beslenmeye geciyor, cünkü bu hafta 2kilo almısım 80olmusum neara aldım hatrlamıyorum 65ıle hamıle kalmıstım hıc kılo almamam lazım bu bır ayda

yrn bu arkadaşınız sağlıklı temiz beslenmeye geciyor, cünkü bu hafta 2kilo almısım 80olmusum neara aldım hatrlamıyorum 65ıle hamıle kalmıstım hıc kılo almamam lazım bu bır ayda

Geçen hafta bende bir anda 2 kilo aldım ama ne ara aldım ne oldu anlayamadım

Kızlar günaydın herkese, ucundan kıyısından sanırım ben de Ekim annesi olucam sizler kundak ve uyku tulumu olarak neler aldınız acaba?
1 tane alıp uzun süre kullanmak isterseniz owli uyku gurusu modeli 0-36 ay kullanılıyormuş. Ama bebişlerin yapısına da bağlı olarak max 1 yaşına kadar kullanildigini okudum yorumlarda. Yine de diger uyku tulumlarina kiyasla uzun bir sure.

Kış için 0.5 tog az mı gelir acaba dedim emin olamadım ben de.
Owli markasinin 0.5 i gayet yeterli. Bende ince olur diye dusunerek aldim ama içi de şardonlu gibi kalınca. Zaten markaya bakarsanız hangi sicaklikta icine ne giydirilmeli gosteriyor. Yaz icin kalin bile gelebilir ama kış için yeterli bence

Kızlar owli uyku tulumları 600 tl kalitesinden emin olduğunuz başka uygun var mı?

Bu arada yarın 23 gün sonra kızımı görmeye gidiyoruz kontrolüm var 14.30 da
Owli Trendyol'daki 3 saatlik flash indirimlerde 400 lere düşüyor oradan yakalayabilirsiniz veya dolap'ta çok temiz ikinci eller oluyor onları kovalayabilirsiniz

Owli disinda benim begendigim Lovetodream var ama cok fazla pahali. Turkiye muadili Zuppers ama onda da kışlık yok 0.2 veya 0.3 tog aşırı ince geldi kış bebeklerine göre değil direk iade ettim. Bir de bu ikisinin bedenleri 0-3 ay, 3-6 ay şeklinde kısa ömürlü.

Birde Türkiye de pek yok ama bulabilirseniz Halo kundak da Amerika'nın en ovulen kundagiymis. Ikinci el var ama sıfır bulamamıştım.

Kalitesinden emin olduklarımızın hicbiri uygun fiyatli degil maalesef

Son düzenleme:
Hanimlar huzursuz bacak sendromu yasayan var mi? Magnezyum da kullaniyorum ama geceleri uyuyamaz oldum..

Bir de 30. Hafta itibariyle guncel kullandiginiz destekler vitaminler neler?

Hanimlar huzursuz bacak sendromu yasayan var mi? Magnezyum da kullaniyorum ama geceleri uyuyamaz oldum..

Benim normalde huzursuz bacak sendromum var hamile kalmadan önce hergün anneme ovdurmadqn ağrı kesicisiz uyuyamazdım ama hamilelikte tutmadı şaka gibi ne yaradıysa artık.ama tutarsa magnezyum içiyorum 1 soda yanına

Ben baştan beri yani folik asitten sonra
İnnate vitamin
Magosit magnezyum hap yani
Devit d vitamini damla
B12 orzax sprey
Ve demir hapı kullanıyorum

Aynen öyle hamilelik ezdi geçti resmen, mevsimde çok etki ediyor Bugün birde ufak ufak idrar kaçırma güncellemesi geldi bana
Deliricem

ben ocak ayindan beri yuz lekelerim icin serum ve gunes kremi kullaniyorum , sanirim o yuzden hic yuzum lekelenmedi. ama benimde goz altim ve goz kapaklarim hafif koyulasti. onun icinde c vitaminli bir goz kremi alicam

Burnum yeni ameliyatlı olduğu için kışın dahi kremsiz balkona bile çıkmadım extra çilleniyorum birde güneşte. O kadar özen göstermeme rağmen lekelendi yüzüm sanırım kişiden kişiye değişen bir durum

Ben decavit kullanıyorum 21. Haftadan beri bu haftada bende sedef oldugu için bagısıklıgı güclendirmek için c vitamşne baslattı. Redoxan c vitaminimi kullanıyorum

İmom balık yağı
Sideral demir hapı
Magnezyum
Benim de huzursuz bacak sendromum var, hapı aldığımdan beri 2-3 kez yaşadım. Yoksa her gece olurdu

Ben decavit kullanıyorum 21. Haftadan beri bu haftada bende sedef oldugu için bagısıklıgı güclendirmek için c vitamşne baslattı. Redoxan c vitaminimi kullanıyorum

İmom balık yağı
Sideral demir hapı
Magnezyum
Benim de huzursuz bacak sendromum var, hapı aldığımdan beri 2-3 kez yaşadım. Yoksa her gece olurdu

Ben 6-7 tane vitamini ayri ayri içiyordum butun gun. Sonra doktor degistirdim o hic gerek yok tahlillerin normal sadece imom omega iç dedi.

Vitaminleri biraktiktan sonra başladı sanki bu huzursuz bacak.. kontrolde soyleyecegim bakalim olmazsa bir tahlil yaptirayim duruma gore en azindan demir ve b12 yi icmeye basliyim tekrar. Zaten elimde var hepsinden. Internette d vitamini ve demir eksikliğinden de olur yaziyor dogruysa

Kızlar bebek bezi ne aldınız ben hala hiç almadım ay biri diyor prima al pişik olmasın küçükken biri diyor bu sefer primaya alışır değişemezsin kafam karıştı ya
Ben sleppy aldım. oğlumda primayla başlamıştım ve başka beze geçerken çok zorlandım çok pişik oldu. prima çok pahalı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…