2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Maşallah sizee Canım boyları artık pek gerçek sonuç vermiyormuş onuda unutma kıvrılmış vaziyette durdukları içim tam ölcüm alamıyorlarmıs

D vitami herkesin eksik kuzum d vitaminini bırakmamak lazım aslında. Bebeklerimiz doğdugunda bile onlara d vitamini takviyesi vercez doktorlar verdiriyor. Benim doktorum doğumdan sonrada decavite devam etmemi istedi bebek için boşalan depolar kendini yenilesin diye. Doğumdan sonra iyi bir vitamin takviyesi yapmalı zateen benim feritin b12 vs yerlerde heo

Ben de bu uyku tulumlarından almak istiyorum. Senin fotolarda gösterdiklerin çok güzel. Nereden sipariş ettin?

Ben 34.haftadayım hala hazır değil neyime güveniyorum bilmiyorum.. bu 40.haftayı da beklemeyecek gibi
Benden daha vahim olanlar varmis :) Dun yine bir seyler aldim ama.eksikler var diyorum yine ... sende yap derim . Hic belli olmaz bu isler . Yalanci kasilmalar var mi

40 ı beklemek istemiyor musunuz daha çok haftan var görünüyor. Neden herkes bi anda doğum kafasına girdi onu da anlamadım. Her bebişimiz zamanında sağlıkla doğsun inşallah kızlar
Tedbirli olmak lazim en azinda 35ten sonra dikkatli olmak gerek. Belli olmaz ki o isler . Suan her sey yolunda ama tedbir :)

Kehribar alan var mi kizlar... tecrübelerinizi alayim... kendiniz de ve ilk bebeğinizde

Maşallah sizee Canım boyları artık pek gerçek sonuç vermiyormuş onuda unutma kıvrılmış vaziyette durdukları içim tam ölcüm alamıyorlarmıs
aynen kuzum banada bu son ultroson da bakan kadin dedi , ilerki haftalarda yaklasik rakamlar cikabilir sadece pozisyondan dolayi diye
Ben de bu uyku tulumlarından almak istiyorum. Senin fotolarda gösterdiklerin çok güzel. Nereden sipariş ettin?
canim ben Kanada dayim , burada her yerde satiliyor. bir kac sayfa once kizlar bir marka icin konusuyordu Turkiye de

Günaydın bu vajinal ağrıyı bir ben mi yasiyorummgece zor uyudum ağrısından bu hafta larda normal mi bu ya açılıyor mu diye korkuyorum
Sızlama arada oluyor da surekli agri yok. Yorunca da agri oluyor gerci de.... dinlen araya yastik da ilave et ... İlk gebelik olunca yasayanlar cevap verse guzel olur :) Ama kafani takma . Kac haftakik suan

Sızlama arada oluyor da surekli agri yok. Yorunca da agri oluyor gerci de.... dinlen araya yastik da ilave et ... İlk gebelik olunca yasayanlar cevap verse guzel olur :) Ama kafani takma . Kac haftakik suan
31 in içindeyiz canım benim ilk değil tecrübeli sin diyorlar da öyle olmuyor 12 yıl geçti ve ben hatırlamıyorum bile tek vajina da ağrım var Dr normal dedi dün bayağı rahatsız etti kilosu ileride diye de oluyor sanırım 31 deyim kilo 33 te umarım bu gün gecer

Evet geçen hafta mesela 2 hafta önde görünüyordu boyu bu hafta ise 1 hafta geride. Kilosu 2 hafta öne geçmiş şimdi
Kafa zaten hep 2 hafta önde gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…