2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

İnsallah canim gecer :) bende 32 deyim. Benimkinin kilosu da 31de 1800deydi . Benimkide onden gidiyor. Agri desen sizlanma var ama cok degil. Yavas yavas hareket yap iyi gelir belki . Yattığın yerde

Evet geçen hafta mesela 2 hafta önde görünüyordu boyu bu hafta ise 1 hafta geride. Kilosu 2 hafta öne geçmiş şimdi
Kafa zaten hep 2 hafta önde gidiyor
Kafa nereye bizimkiler oraya :))) benimki de iki hafta onde gidiyor da . Doktor da dikkat et diyor . Biraz olumsuz konusuyor deli ediyor ama ben kanmam :)

Kuzum maşallah
Geçen gün konuşmuştuk bak bir sorun görünmüyor çok şükür
stres yapma güzel güzel büyüsün yavrum

Magnezyum eksikliğinden de oluyor canım. Magnezyum vitaminini içersen büyük oranda azalıyor

Merhaba lar bende 20. Haftaya girince Eylül 20.25 arası muane olmak için Recep has gitmeye niyetlendim ama 2000 TL duyunca çok yüksek fiyat geldi sizce devlet hastanesi gidelebilirmi
İçinizde varsa maddi durumunuz da müsaitse gidin derim, Dahası Fehmi Yazıcıoğlu da çok iyidir işinde, adam resmen bana kehanet gibi yaşayacaklarımı 3 ay öncesinde söyledi
Hayyal canım aklımdasın

Inşallah sütun bebise çok iyi gelmiştir . Ogluşunu gör de gel inşallah
Canım çok sağolun, çok yoruluyorum bu ara. Kendimi yeni yeni toparladım. Fırsat buldukça giriyorum. Sütüm oğluma Allah’a şükür iyi gelecek, 3 gündür süt alımı başladı. Yarın görüş günü umarım kilosuyla gelişimiyle alakalı da iyi dönüşler alacağız
Hayyal gördün mü doruk beyi?
Gördüm canım :) her gördüğümde farklı bir çocuk hala karnımdaki gibi uyuyor eli kafasının yanında
Dün akşam görüştüm.
doruğumuz yeniden anne sütü alımına başlamış
Hayyal
Canım
Allah en güzel zamanı nasip etsin arkadaşım

Ay çok şükür süt alımı varsa en kısa sürede toplar

Yerim onu... sag salim evine kucagina bol bol almak nasibiyle :)

Günaydın bu vajinal ağrıyı bir ben mi yasiyorummgece zor uyudum ağrısından bu hafta larda normal mi bu ya açılıyor mu diye korkuyorum
Ben bugün sabah dönerken sanki bıçak saplaniyor gibi hissettim . Senin haftalarda da ağrım vardı canım . Ama doktora gidince sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…