31 in içindeyiz canım benim ilk değil tecrübeli sin diyorlar da öyle olmuyor12 yıl geçti ve ben hatırlamıyorum bile tek vajina da ağrım var Dr normal dedi dün bayağı rahatsız etti kilosu ileride diye de oluyor sanırım 31 deyim kilo 33 te umarım bu gün gecer
Maşallah bebeğin erkek mi?genelde erkek bebek böyle oluyor bizimde öyleEvet geçen hafta mesela 2 hafta önde görünüyordu boyu bu hafta ise 1 hafta geride. Kilosu 2 hafta öne geçmiş şimdi
Kafa zaten hep 2 hafta önde gidiyor
Kafa nereye bizimkiler oraya :))) benimki de iki hafta onde gidiyor da . Doktor da dikkat et diyor . Biraz olumsuz konusuyor deli ediyor ama ben kanmam :)Evet geçen hafta mesela 2 hafta önde görünüyordu boyu bu hafta ise 1 hafta geride. Kilosu 2 hafta öne geçmiş şimdi
Kafa zaten hep 2 hafta önde gidiyor
30 da 1800 deydik inşallah geçer canımİnsallah canim gecer :) bende 32 deyim. Benimkinin kilosu da 31de 1800deydi . Benimkide onden gidiyor. Agri desen sizlanma var ama cok degil. Yavas yavas hareket yap iyi gelir belki . Yattığın yerde
Erkek sanirim :)30 da 1800 deydik inşallah geçer canımkoparıp atasim geliyor bazen
Evet öyle canım babası gibi koca kafalı olucak inşallah Dr sizden minyon bı çocuk beklemiyordun heralde diyorErkek sanirim :)
:)))) ajhahha erkekler sanirim onden gidiyor hepEvet öyle canım babası gibi koca kafalı olucak inşallah Dr sizden minyon bı çocuk beklemiyordun heralde diyor
Genel olarak konuştuğum ve duyduğum öyle kizlar da daha nadir oluyor sanırım kızım yok bilemiyorum:)))) ajhahha erkekler sanirim onden gidiyor hep
Kuzum maşallahKızlar bugün kontrolüm vardı 33+0 da 2353 gram olmuş bebitom. Suyu da geçen hafta azalmış demişti bu hafta normal dedi herşey nstde de sancı vs bişey çıkmadı haftaya tekrar gidecem. Yalnız boyu 32 haftalık görünüyor o önemli değil sanırım bir iki haftalık oynamalar
Magnezyum eksikliğinden de oluyor canım. Magnezyum vitaminini içersen büyük oranda azalıyorBen 6-7 tane vitamini ayri ayri içiyordum butun gun. Sonra doktor degistirdim o hic gerek yok tahlillerin normal sadece imom omega iç dedi.
Vitaminleri biraktiktan sonra başladı sanki bu huzursuz bacak.. kontrolde soyleyecegim bakalim olmazsa bir tahlil yaptirayim duruma gore en azindan demir ve b12 yi icmeye basliyim tekrar. Zaten elimde var hepsinden. Internette d vitamini ve demir eksikliğinden de olur yaziyor dogruysa
Bir dahakine kiz olur insallah diyelim :)Genel olarak konuştuğum ve duyduğum öyle kizlar da daha nadir oluyor sanırım kızım yok bilemiyorum
Amin diyelimBir dahakine kiz olur insallah diyelim :)
İçinizde varsa maddi durumunuz da müsaitse gidin derim, Dahası Fehmi Yazıcıoğlu da çok iyidir işinde, adam resmen bana kehanet gibi yaşayacaklarımı 3 ay öncesinde söylediMerhaba lar bende 20. Haftaya girince Eylül 20.25 arası muane olmak için Recep has gitmeye niyetlendim ama 2000 TL duyunca çok yüksek fiyat geldi sizce devlet hastanesi gidelebilirmi
Canım çok sağolun, çok yoruluyorum bu ara. Kendimi yeni yeni toparladım. Fırsat buldukça giriyorum. Sütüm oğluma Allah’a şükür iyi gelecek, 3 gündür süt alımı başladı. Yarın görüş günü umarım kilosuyla gelişimiyle alakalı da iyi dönüşler alacağız
Gördüm canım :) her gördüğümde farklı bir çocukHayyal gördün mü doruk beyi?
Canım
Allah en güzel zamanı nasip etsin arkadaşımRica ederimamiiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim şuan 2 yıllık bı bekleme süremiz var malesef artık 2 yıl sonra rabbim nasip eder inşallah
Ben fitil atıyordum o da bagirsaklarimi bozuyordu benim fitili zor tutuyordum makattan atılıyordu bu arada tuvalete kosturuyordum resmen yarım saat kıpırdamadan tutuphatta sezaryenden sonraki gün hala gazım çıkmamıştı fitili verdiler ağrı kesici diye dedim şimdi bağırsaklsrimi bozacak tuvalete çıkarım dedim yarım saat sonra tuvalete çıkmıştım
Bilmiyorum ki test yaptırmadım eşim geçen kovid oldu ilaç falan birşey vermediler hiç baya da kötüydü bende yaptırmadım zaten evden çıkmıyorum antibiyotikl falan içtim bı boğaz ve baş ağrım var şuan o da geçer herhalde. Meyve , kefir falan bağışıklığı güçlendirmeye çalışıyorum. Dün 40im çıktı yavaştan evi toplamam lazım çok isim var
Amin diyelim4. Benim
Canım Allah’a şükür yola girdik, umarım yarın güzel sonuçlar alırım. İlk 2 hafta benim için çok zordu, bundan sonrası kolay olsun inşallahbuarada hayyal den hbr var mı
Ay çok şükür süt alımı varsa en kısa sürede toplarİçinizde varsa maddi durumunuz da müsaitse gidin derim, Dahası Fehmi Yazıcıoğlu da çok iyidir işinde, adam resmen bana kehanet gibi yaşayacaklarımı 3 ay öncesinde söyledi
Canım çok sağolun, çok yoruluyorum bu ara. Kendimi yeni yeni toparladım. Fırsat buldukça giriyorum. Sütüm oğluma Allah’a şükür iyi gelecek, 3 gündür süt alımı başladı. Yarın görüş günü umarım kilosuyla gelişimiyle alakalı da iyi dönüşler alacağız
Gördüm canım :) her gördüğümde farklı bir çocukhala karnımdaki gibi uyuyor eli kafasının yanında
Canım
Allah en güzel zamanı nasip etsin arkadaşım
Yerim onu...İçinizde varsa maddi durumunuz da müsaitse gidin derim, Dahası Fehmi Yazıcıoğlu da çok iyidir işinde, adam resmen bana kehanet gibi yaşayacaklarımı 3 ay öncesinde söyledi
Gördüm canım :) her gördüğümde farklı bir çocukhala karnımdaki gibi uyuyor eli kafasının yanında
Canım
Allah en güzel zamanı nasip etsin arkadaşım
Ben bugün sabah dönerken sanki bıçak saplaniyor gibi hissettim . Senin haftalarda da ağrım vardı canım . Ama doktora gidince sor benceGünaydın bu vajinal ağrıyı bir ben mi yasiyorummgece zor uyudum ağrısından bu hafta larda normal mi bu ya açılıyor mu diye korkuyorum
Abowww. Tam benim istediğim :) Ama bi birinciyi dogurmam gerek tabi once5.si olur insallah diyelim
amin inşallah bizi hbrsiz bırakma, daha da ıı olacak korkma bak savası bırakmadı o cok guclu annesiCanım Allah’a şükür yola girdik, umarım yarın güzel sonuçlar alırım. İlk 2 hafta benim için çok zordu, bundan sonrası kolay olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?