2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende sadece korku var hicte ozlemeyecegim bu hallerimi biran once bitsin istiyorum kucagima alayim oyle buyusun artik
Benimde bu aralar iyice agirlastim ödem çok sırtım ağrıyor falan ama ne bileyim hareket ettikçe de bitecek diye bi garip oluyor. Çok garip hallerdeyim yaaa bi yandan da merak ediyorum nasıl olacak

Benimde bu aralar iyice agirlastim ödem çok sırtım ağrıyor falan ama ne bileyim hareket ettikçe de bitecek diye bi garip oluyor. Çok garip hallerdeyim yaaa bi yandan da merak ediyorum nasıl olacak
Günü geldiğinde kosarak hasteneye gidicez buyuk ihtimal yavrularimiza kavusmak icin dusunmeye pek bi vaktimiz olmayacak hemen saatler gecsinde bebegimi gorebilsem derdinde olacaz acı vs. Hiç umurumuzda olmayacak ee ne de olsa buyuk bulusma kac aydir bekliyoruz

Sırayı kaptirmayayim diyorum daha benim hastane çantası hazır değil burdaki yenidoganlar yıkanıp utulencek oyy
Kuzumm başla bence artıık zaten ailenin yanındasın herkes bi işin ucundan tutsa bitti gitti gün günü aratır hale geldii geçen hafta giydiğim pantolon bu hafta göbeğimden geçmedi ve ben kalakaldım nasıl ya diye

Az once doktorum aradida gecenlerde gelisimi icin ultrosona girmistim. karin gobek kismi iki haftaki ultrosona gore pek buyumemis dedi. iki hafta sonra tekrar bir gelisimi icin ultrosona giricem.

Kiz cocugu halaya cekiyorsa gercekten, benim gorumcem baya citi piti bir insan, kucukkende oyleymis.

Kızlar ben adım atamıcak kadar kötüyüm çok yoruldum bugün kızımı hastaneye götürdüm bacak aramı biraz açsam sanki yırtılacak bide üstüne az evvel kızım ve ben istifra ettik üşüttük hem yoruldum diye mi oldu acaba sabah hastaneye gitmeden de böyleydi şimdi artık ufak ufak adımlarla yavaş yavaş anca gidebiliyorum

Canim ayni durum bizde de var 33+0 1900 gr 2 hafta geride bebek. Ben 32+0 da da ultrasona girmistim 1600 grdi 2 hafta gerideydi yine. Yani aradaki fark acilmamis sanirim onemli olan buymus sen de haftaya gidince doktor yine kontrol eder bizim karin cevresi 2 hafta geriden geliyor ama genel gelisim olarak normal boyu vs.
Doktorun dedigine gore zayif bir bebek olurmus bu onun sagliksiz oldugunu gostermezmis.
Ilk duydugumda ben de hem uzuldum hem cok korktum cunku doktorlar gercekten cok acimasizca konusabiliyor. Ama cok sukur simdi daha rahatim sonucta buyuyor her bebek ayni olacak diye bir sey yok fabrikasyon urun degil bunlar :)
Doktorun bana soyledigi yemeklerden sonra yarim saat sol tarafina yat, saglikli seyler tuketmeye calis, cok hareket etme yuruyus falan yapma dedi bana.
Bir de stres yapma mumkun oldugunca bu da bebegini olumsuz etkiler. Bir bebegin 2.5-4 kg arasi dogmasi tipa gore normalmis aralik baya genis yani onemli olan saglikli olmasi tombik olmasinin hic onemi yok.

Bende tahmini doğum tarihi yazmıyor sadece ayrıldığım tarih yazıyor ama işyeri kabul etti sisteme işlendi
rapor paraları doğum yapınca yatıyor galiba değil mi

Canim ben dogumdan sonraki 8 haftalik surecte bitince toplu yatiyor diye biliyorum. Ama sanirim basvurursan aylik olarak da alabiliyormussun. Nereden basvuruluyor bilmiyorum e devlete bakmak lazim.

Kızlar sağ mememin altında doktorun ayağı burda dediği yer gögüs kafesimin orası ölüyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum şimdide sanki iğneler batırıyorlar oraya

Ayy bugun benim de oyle zaten karnimin sol tarafina bastiriyorum bos ama sag taraf sanki ayagini dayamis ittiriyormus gibi cok aciyor butun gun oturamadim. Buyuduler yer azaldi kalan haftalar boyle biraz acili gececek sanirim

Günaydın benim 29.haftam bitmek üzere
Dün kontrole gittim karnı 29 hafta
Kafası 31 hafta çıktı
Benzer durumda olan, var mı
Sorun yok dedi Dr ama yine de sizlere sormak istedim

Kafası 31 hafta çıktı
ben 28. hafta da gitmistim cnm doktorum bugun aradi , kafasi bendede haftasina uyumlu ama karin bolgesi 26. haftaki ultrosona gore pek buyumemis dedi.

Kafası 31 hafta çıktı
Canim ben de 33. Hafta gittigimde, kafa 35, boy, karin cevresi falan 33du. Bana da gayet normal dedi. Sanirim kafaya takmamiz gereken bi durum yok

Ya verecek annesi Allahın izniyle biz sizin anne oğul gücünüze inanıyoruz
Sağol canım benim
Ayy bugün görüş günü mu çok heyecanlı inşallah çok çok güzel haberlerle gel
Evet canım dün gördüm oğlum kilo almış 1cm de uzamış ama işte gene karın şişliği başlamış, süt alımını azaltmışlar. 5cc ye düşürmüşler.
Gene bir moral bozukluğu oldu bende. Bazen ömrüm yetmeyecek iyi günlerin gelmesine diyorum…
-Sunshine bugün hiç yazmadı sanırım. Haberi olan varmı kızlar? Hayyal
Geldim canım. Dün biraz rahatsızlandım, zor kendime geldim. Doruk’un karın şişliğini görünce iyice kötüledim.
Karman çorman bir gündü benim için.

Canım çok şükür iyi yönden bakalım bak boyu uzuyor kilo alıyor inşallah bir an önce geçer karnındaki şişlik . Seni de anlıyorum insan yanında istiyor evladını . Bir an önce Rabbim kavuştursun sizi .

Kızlar bende dün hastaneye gittim bel ağrısından duramadim bebek hareket etmedi baya on saate yakın . Tansiyonum 13/8 çıktı doktor yüksek dedi . NST iyi çıktı ama bebek hiç kilo almamış gelişimi iyi dedi bilmiyorum istersen bugün hastanede kal dedi ben kalmadım kızım gece hareket etti içim rahstladi biraz . Bakalım idrar tahlili yaoti pazartesi bakacak hafta içi tekrar gideceğim

cnm bu normal sureç bir iyi olacak bir bakmıssın bşka bişe dicekler ama eskıden hic tolere edemiyordu bak yıne zmnla zmnla alıstı minnoşuna zmn ver.

Çok teşekkür ederim iki gündür öyle yapıyorum başka bir doktora sordum 300 gr daha fazla olsa kilosu daha iyi olurdu ama beslenmeyle düzelmeyecek şey değil dedi dua edin eşimde askerde bebeğime iyi bakmam lazım

kızlar dun gece yıne yatamıyordm Eylül annelerını okuyorken -Sunshine yazdı nısanım geldi diye gecd hastaneye gittiler dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel hbrlerle gelsin.
Aaa Allah korusun inşallah güzel haberlerle gelir. Kendi sıkıntıma düştüm hiçbişey soramadım da. üzüldüm şimdi… -Sunshine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…