2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kuzum seni cok iyi anliyoruz hepimiz Dualarimiz Doruk’la bir kac gune gene guzel guzel anne sutunu alicaktir eminim kuzum
benide bu gidisle hastaneye yatircaklar . Aslinda yatsam icim daha rahat eder bakalim carsamba doktor randevum var .
kızlar dun gece yıne yatamıyordm Eylül annelerını okuyorken -Sunshine yazdı nısanım geldi diye gecd hastaneye gittiler dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel hbrlerle gelsin.
aaa
sen soyleyince bende baktim smdi, hastaneye gitmisler . Doktoru da yok ama insallah hersey yolunda gider
-Sunshine dualarim seninle kuzum ve Gunes ile
Kilo alir kuzum , guzel bir beslenme ile toparlar hemen , uzme kendini

kızlar dun gece yıne yatamıyordm Eylül annelerını okuyorken -Sunshine yazdı nısanım geldi diye gecd hastaneye gittiler dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel hbrlerle gelsin.
Aaaa yeni gördüm -Sunshine canım iyi misin nişan gelse bile iki üç hafta sonra doğum yapıyor bazıları insallaj sıkıntı olmaz

Hayirdir canım sana ne oldu ben kaçırmışım
tansiyonum cok degisken bir suru ilaca ragmen. simdilik zehirlenme belirtisi hic yok ama son ultrosona gore karin kismi bebegin kucuk cikmis . eylul basinda bir ultrosonum daha var . bakalim ona gore belli olucak buyume geriligi var mi yok mu die

tansiyonum cok degisken bir suru ilaca ragmen. simdilik zehirlenme belirtisi hic yok ama son ultrosona gore karin kismi bebegin kucuk cikmis . eylul basinda bir ultrosonum daha var . bakalim ona gore belli olucak buyume geriligi var mi yok mu die
Inşallah yoktur canım benim de tansiyon değişken

İnşallah canım… Annelik tuhaf bir his. Hala tam anlamıyla kendimi anne hissetmiyorum ama başına gelen her negatif şeyde çok fazla geriye gidiyorum.
cnm bu normal sureç bir iyi olacak bir bakmıssın bşka bişe dicekler ama eskıden hic tolere edemiyordu bak yıne zmnla zmnla alıstı minnoşuna zmn ver.
İnşallah arkadaşım… bugünlere şükür ama İnan ki 20 gün oldu koca 3 hafta ve çok yoruldum. Önümde bir belirsizlik var ve bu beni çok yoruyor.

İster istemez geriye gidersin canım annelik bu başka birşey değil.. canının parçası orda sonuçta.. Olumlu telkin vermeye çalış kendine.. bunlarda geçecek inşAllah

Hayirlisi olsun valla bu sicaklarda disarida ancak aksam gelebilirsin. Acayip sicak ki ben merkezdeki eve de gecmedim carsambada koydeki evimde bile fenalik basiyor. İnsallah sag salim atlatirsin. Tanidik eczanen varsa eger ordan alirsin . Bir tık indirim.de oluyor yine

Canim sen bebege bakamadin da zayif kaldi diye dusunme sakin. Alakasi yok tamamen yapisal bir sey 1-2 haftalik gerilikler ciddi bir seyin gostergesi degil. Saglikli olsun da zayif olsun ne olacak dogunca besler buyuturuz Ki onlerinde daha zaman var normal haftalarini da yakalayabilirler.

Insallah yoktur canim dedigin gibi genetik diye de bir sey var halasina cekmistir belki ama varsa da farki acmadan buyuyorsa sorun yok

Kızlar bebek bezi ne aldınız ben hala hiç almadım ay biri diyor prima al pişik olmasın küçükken biri diyor bu sefer primaya alışır değişemezsin kafam karıştı ya
Ben molfix alıcam prima ile başlamıştım oğluma sonra primanın laboratuvar incelemelerini okuduğumda bir daha asla almadım evet incecik çok güzel bez ama sağlık daha önemli dedim molfix kullandım. Bunda da öyle yaptım hatta 1 numarayı belki hasaas ciltler için olandan alırım henüz almadım.
yrn bu arkadaşınız sağlıklı temiz beslenmeye geciyor, cünkü bu hafta 2kilo almısım 80olmusum neara aldım hatrlamıyorum 65ıle hamıle kalmıstım hıc kılo almamam lazım bu bır ayda
Bende iki haftadır tatildeyim dönünce tartıda ne görücem bilmiyorum yapabilirsem bende geçicem şu beslenmeye
-Sunshine iyi misin yaa nerdesin böyle anlarda neden vtsp grubu kurmadık diyorum
Evet bende meraklandığımda keşke kursaydık grup diyorum. Yıllar önce oğluma hamileyken nisan anneleriyle whatsapp gurubu kurmuştuk daha kolaydı.

Tam anne gibi hissediyorsun işte canım süreç çok zor anlamak istesem de tam anlamıyorum ama en önemlisi çok şükür bebeğin iyi

birde ustune seker cikti gecen haftada , tam kitaplara konu olacak bir hamileyim
Benim de tansiyon yüksek yine 13/9 bakalım yükselirse gel birgün seni yatiracagim hastaneye dedi dünde istersen hastanede kal demişti ben kaçıyorum bakalım

Konuştum şimdi ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış. Bir de serum takacaklarmış. Doktorun tatilde olması kötü oldu -Sunshine

34ü bitirdi diye biliyorum Allahın izniyle iyi olacaklar.. Dualarımız hepinize,hepimize.. Grup olarak herkesin bir derdi var sonu güzel olsun yeter..

Evladın için üzülmen,zaman zaman umutsuzluğa kapılman normal..Büyük resme bak böyle zamanlarda o da şu ki sağlıklı ve olumlu gelişmeleri var elbette küçük resimde birtakım olumsuzluklar hayal kırıklıkları olabiliyor.. Ah oğlum doğdu üç günlükken nabzı yüksek dediler bir gece vücudunda kablolar takip edildi o birkaç gün hayatta her şey anlamını yitirmişti.. Büyüdü şimdi de en ufak bir şeyde kaybetme korkusu oluyor hiç değişmiyor aynı korku ama teslim olmamak gerek bu vesveseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…