kuzum seni cok iyi anliyoruz hepimizSağol canım benim
Evet canım dün gördüm oğlum kilo almış 1cm de uzamış ama işte gene karın şişliği başlamış, süt alımını azaltmışlar. 5cc ye düşürmüşler.
Gene bir moral bozukluğu oldu bende. Bazen ömrüm yetmeyecek iyi günlerin gelmesine diyorum…
Geldim canım. Dün biraz rahatsızlandım, zor kendime geldim. Doruk’un karın şişliğini görünce iyice kötüledim.
Karman çorman bir gündü benim için.
benide bu gidisle hastaneye yatircaklar . Aslinda yatsam icim daha rahat eder bakalim carsamba doktor randevum var .Kızlar bende dün hastaneye gittim bel ağrısından duramadim bebek hareket etmedi baya on saate yakın . Tansiyonum 13/8 çıktı doktor yüksek dedi . NST iyi çıktı ama bebek hiç kilo almamış gelişimi iyi dedi bilmiyorum istersen bugün hastanede kal dedi ben kalmadım kızım gece hareket etti içim rahstladi biraz . Bakalım idrar tahlili yaoti pazartesi bakacak hafta içi tekrar gideceğim
aaakızlar dun gece yıne yatamıyordm Eylül annelerını okuyorken-Sunshine yazdı nısanım geldi diye gecd hastaneye gittiler dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel hbrlerle gelsin.
Kilo alir kuzum , guzel bir beslenme ile toparlar hemen , uzme kendiniÇok teşekkür ederim iki gündür öyle yapıyorum başka bir doktora sordum 300 gr daha fazla olsa kilosu daha iyi olurdu ama beslenmeyle düzelmeyecek şey değil dedi dua edin eşimde askerde bebeğime iyi bakmam lazım
Hayirdir canım sana ne oldu ben kaçırmışımbenide bu gidisle hastaneye yatircaklar . Aslinda yatsam icim daha rahat eder bakalim carsamba doktor randevum var .
Aaaa yeni gördümkızlar dun gece yıne yatamıyordm Eylül annelerını okuyorken-Sunshine yazdı nısanım geldi diye gecd hastaneye gittiler dua edelim inşallah hakkında hayırlısı olsun güzel hbrlerle gelsin.
tansiyonum cok degisken bir suru ilaca ragmen. simdilik zehirlenme belirtisi hic yok ama son ultrosona gore karin kismi bebegin kucuk cikmis . eylul basinda bir ultrosonum daha var . bakalim ona gore belli olucak buyume geriligi var mi yok mu dieHayirdir canım sana ne oldu ben kaçırmışım
Inşallah yoktur canım benim de tansiyon değişkentansiyonum cok degisken bir suru ilaca ragmen. simdilik zehirlenme belirtisi hic yok ama son ultrosona gore karin kismi bebegin kucuk cikmis . eylul basinda bir ultrosonum daha var . bakalim ona gore belli olucak buyume geriligi var mi yok mu die
birde ustune seker cikti gecen haftada , tam kitaplara konu olacak bir hamileyimInşallah yoktur canım benim de tansiyon değişken
İnşallah canım… Annelik tuhaf bir his. Hala tam anlamıyla kendimi anne hissetmiyorum ama başına gelen her negatif şeyde çok fazla geriye gidiyorum.Canım çok şükür iyi yönden bakalım bak boyu uzuyor kilo alıyor inşallah bir an önce geçer karnındaki şişlik . Seni de anlıyorum insan yanında istiyor evladını . Bir an önce Rabbim kavuştursun sizi .
İnşallah arkadaşım… bugünlere şükür ama İnan ki 20 gün oldu koca 3 hafta ve çok yoruldum. Önümde bir belirsizlik var ve bu beni çok yoruyor.cnm bu normal sureç bir iyi olacak bir bakmıssın bşka bişe dicekler ama eskıden hic tolere edemiyordu bak yıne zmnla zmnla alıstı minnoşuna zmn ver.
Konuştum şimdi ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış. Bir de serum takacaklarmış. Doktorun tatilde olması kötü oldu
İnşallah canım… Annelik tuhaf bir his. Hala tam anlamıyla kendimi anne hissetmiyorum ama başına gelen her negatif şeyde çok fazla geriye gidiyorum.
İnşallah arkadaşım… bugünlere şükür ama İnan ki 20 gün oldu koca 3 hafta ve çok yoruldum. Önümde bir belirsizlik var ve bu beni çok yoruyor.
Evet tüm eksikleri tamamladım bir tek ateş ölçer kaldı. İyiki almışım önceden hemen yoruluyorum artık sıcaktan dolayı daha fazla yorulurdum. Çok şükür bir sorun yok , doktorum 37 38 te doğum gerçekleşir diye düşünüyor. Hayırlısı bakalım
İnşallah canım benim inşallah…İster istemez geriye gidersin canım annelik bu başka birşey değil.. canının parçası orda sonuçta.. Olumlu telkin vermeye çalış kendine.. bunlarda geçecek inşAllah
Çok teşekkür ederim iki gündür öyle yapıyorum başka bir doktora sordum 300 gr daha fazla olsa kilosu daha iyi olurdu ama beslenmeyle düzelmeyecek şey değil dedi dua edin eşimde askerde bebeğime iyi bakmam lazım
tansiyonum cok degisken bir suru ilaca ragmen. simdilik zehirlenme belirtisi hic yok ama son ultrosona gore karin kismi bebegin kucuk cikmis . eylul basinda bir ultrosonum daha var . bakalim ona gore belli olucak buyume geriligi var mi yok mu die
Ben molfix alıcam prima ile başlamıştım oğluma sonra primanın laboratuvar incelemelerini okuduğumda bir daha asla almadım evet incecik çok güzel bez ama sağlık daha önemli dedim molfix kullandım. Bunda da öyle yaptım hatta 1 numarayı belki hasaas ciltler için olandan alırım henüz almadım.Kızlar bebek bezi ne aldınız ben hala hiç almadım ay biri diyor prima al pişik olmasın küçükken biri diyor bu sefer primaya alışır değişemezsin kafam karıştı ya
Bende iki haftadır tatildeyim dönünce tartıda ne görücem bilmiyorum yapabilirsem bende geçicem şu beslenmeyeyrn bu arkadaşınız sağlıklı temiz beslenmeye geciyor, cünkü bu hafta 2kilo almısım 80olmusum neara aldım hatrlamıyorum 65ıle hamıle kalmıstım hıc kılo almamam lazım bu bır ayda
Evet bende meraklandığımda keşke kursaydık grup diyorum. Yıllar önce oğluma hamileyken nisan anneleriyle whatsapp gurubu kurmuştuk daha kolaydı.
Tam anne gibi hissediyorsun işte canım süreç çok zor anlamak istesem de tam anlamıyorum ama en önemlisi çok şükür bebeğin iyiİnşallah canım… Annelik tuhaf bir his. Hala tam anlamıyla kendimi anne hissetmiyorum ama başına gelen her negatif şeyde çok fazla geriye gidiyorum.
İnşallah arkadaşım… bugünlere şükür ama İnan ki 20 gün oldu koca 3 hafta ve çok yoruldum. Önümde bir belirsizlik var ve bu beni çok yoruyor.
Benim de tansiyon yüksek yine 13/9 bakalım yükselirse gel birgün seni yatiracagim hastaneye dedi dünde istersen hastanede kal demişti ben kaçıyorum bakalımbirde ustune seker cikti gecen haftada , tam kitaplara konu olacak bir hamileyim
Konuştum şimdi ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış. Bir de serum takacaklarmış. Doktorun tatilde olması kötü oldu-Sunshine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?