Ne yapsam bilemedim Allahim inşallah süt sorunum benim de seninde kizlarinda olmaz inşallah. Almasam mi acaba. Alirsam marka belli artik mochiben birkaç farklı ebe ve hemşirenin tavsiyesiyle mochi aldım. elektrikli veya manuel makinelere her annenin ihtiyacı olmuyormuş o yüzden doğumdan sonra duruma göre alınmasını tavsiye ediyorlar. Tek sıkıntı ihtiyaç olursa indirim vs denk getirmek zor olabilir
Elektrikli almayi dusunmuyordum da markayi cozduk de gerekir mi gerekmez mi o meçhul işte :)Ben mochi aldim memeyi uyarmak ve süt uretimini artirmak için. Genellikle tek memeyi emzirirken digerini bosaltmak icin kullaniyorlarmis. Sinyal yollayalim da bol bol sut olsun insallaharkadaşım elektrikliyi önermemişti
Yaz canım kan bekleme.Kızlar günaydın uyanık olan arkadaşlarım bana bi yai yardımcı olabilir misiniz? Uyandığımdan beri çok akıntım var aşırı iç çamaşırım doldu bide böyle regl ağrısı gibi ağrım var ama en ilginçi sarı yeşile çalan böyle akıntı ama bütün bir şey geldi ama kan yok içinde sizce doktoruma yazmak için kan mı bekliyim?
Canım bende ilk doğum da birebir aynısını yaşadım hissettim dedim tansiyonum düştü acilen genel anestezi oldu. Yani o yaşadığım stresi hayatim boyunca unutamam. Nedense bende anlamadım Dr lar hep spinal yada epidural diyor. Ama o ortamı kaldıramayabilir herkes stres etmelerine gerek yok .bu arada benimde Dr spinal diyor ne olacak bakalım bu seferGenel anesteziyle acil sezaryan olmustum o guzeldi sanki sadece gozumu kapatim actim ve hersey bitmisti ama ikinci sezaryanim berbatti spinal yaptilar ama ne hikmetse malum yerimin sol tarafi uyustu bitek bacaklar ve karin canliydi birde inanmiyorlar sen korkudan hissediyor gibi saniyorsun falan dediler doktor oylece kesiye basladi tabii canim cok acidi bagirdim aciyor diye inanmiyorlar bacaklarimi havaya kaldirinca hemen uyuttular ama ne fayda operasyonun ortasinda tekrar uyandim allahim oyle berbat bir aciydi tarif edemem tekrar uyuttular cok kan kaybetmisim sonrasinda 4 banka kan koydular bana yani evet korkuyorum tekrar yasarim diye gidecegim hastanede gerekmedikce genel anestezi yapmiyor galiba bklm hakkimda hayirlisi artik ya teslim olacam yada yalvar yakar genel anesteziye ikna edicem doktoru
Lohusalık zamanında da işte yalnız kalmamakta fayda var bence eve kapanmamakta vs. Birileri bizim yanımızda olmalı karışmak işte yormak için değilde tek kalmayalım diye ben diyordum ne alaka çocugun doğmuş niye depresif saçma şeyler düşünesin ki günün zaten bi bebeğe bakmakla meşgul geçiyor diye. Hamilelik hormonu düşünce olarak saçma sapan korkular veriyorsa ben lohusalıgı düşünemiyorumAyy gerçekten sonra diyorum ki kaç milyar insan doğum yapmış sana özel mi ? Benim de aklıma gelince hemen kafamın içinde konuyu değiştiriyorum hiç oralara girme canım . Cidden aşırı da duygusaliz ondan dusunuykr insan
Bence hemen hazırlamaya başla o vardı şu vardı derken oyalıyorAllah yardımcin olsun canım bende hazırlayacağım da ne zaman
Yazdın mı canım durum nedir?Kızlar günaydın uyanık olan arkadaşlarım bana bi yai yardımcı olabilir misiniz? Uyandığımdan beri çok akıntım var aşırı iç çamaşırım doldu bide böyle regl ağrısı gibi ağrım var ama en ilginçi sarı yeşile çalan böyle akıntı ama bütün bir şey geldi ama kan yok içinde sizce doktoruma yazmak için kan mı bekliyim?
Gece aynısını düşündüm biliyor musın oturur pozisyonda mı uyusam diye çünkü olmuyor.. sıcaklar gitti dönememek başladı.. az kaldı ama inşAllah..Kızlar yatamıyorum artık. Ne soluma ne sağıma ne de düz. Oturur vaziyetteyim. Karnımda soldan sağa yatar pozisyonda resmen Poposunu kafasını sırtını neresi denk gelirse geriyor taş gibi oluyor. Sadece oturur vaziyette rahatlıyor karnım. Valla bağımsızlıklarını ellerine aldılar bu bebetolar şimdiden. Hakimiyet onlarda
Tamamen hormonel takıntılarYalnız değilsin canım evde tek kaldıgım anlarda böyle kendimi doğum üzerine düşünşrken buluyorum olur olmadık saçma sapan vesvesler geliyor aklıma. Bugün mesela en basiti doğumda bana bir şey olursa yavrum ne olacak diye ağladım manyak bir şekildeO yüzden düşünmemek bol bol dua etmekte fayda var bence
Yaa kuzum çok yoruldun ama bitti sayılır azıcık daha sabırAllah yardımcın olsun zor ama güzel geldin insallah 2 hafta daha sabırsız kuş içerde durmak ister Durmasada kritik haftalar bitti canım benim
Bizim doktorlar bu hafta hep tatildeYazdım bide doktorum tatile çıktı bu hafta şansıma
Lohusalık sendromu bambaşka bir boyut canım.. Tvlerde görürdüm yok artık insan bebeğini görmek istemez mi falan derdim ama neler neler oluyor daha.. ualnız kalmamakta fayda var.. bizim orda lohusa kadın 40 gün özellikle yalnız bırakılmaz.. annem var iyiki yoksa nasıl olurdu bilmiyorumLohusalık zamanında da işte yalnız kalmamakta fayda var bence eve kapanmamakta vs. Birileri bizim yanımızda olmalı karışmak işte yormak için değilde tek kalmayalım diye ben diyordum ne alaka çocugun doğmuş niye depresif saçma şeyler düşünesin ki günün zaten bi bebeğe bakmakla meşgul geçiyor diye. Hamilelik hormonu düşünce olarak saçma sapan korkular veriyorsa ben lohusalıgı düşünemiyorum
O güçten bana da lazımAllah yardımcin olsun canım bende hazırlayacağım da ne zaman
cnm ne dedi dr.ama enfeksıyon gbi bnce? geçmiş olsun bize de yazKızlar günaydın uyanık olan arkadaşlarım bana bi yai yardımcı olabilir misiniz? Uyandığımdan beri çok akıntım var aşırı iç çamaşırım doldu bide böyle regl ağrısı gibi ağrım var ama en ilginçi sarı yeşile çalan böyle akıntı ama bütün bir şey geldi ama kan yok içinde sizce doktoruma yazmak için kan mı bekliyim?
Gece aynısını düşündüm biliyor musın oturur pozisyonda mı uyusam diye çünkü olmuyor.. sıcaklar gitti dönememek başladı.. az kaldı ama inşAllah..
Tamamen hormonel takıntılarister istemez oluyor işte ve en kötüsü insanın aklına geliyor.. dua edelim bol bol..
Bizim doktorlar bu hafta hep tatildeşaka gibi.. yazmakla iyi etmişsin yeşil deyince enfeksiyon geldi aklıma direk canım..
Lohusalık sendromu bambaşka bir boyut canım.. Tvlerde görürdüm yok artık insan bebeğini görmek istemez mi falan derdim ama neler neler oluyor daha.. ualnız kalmamakta fayda var.. bizim orda lohusa kadın 40 gün özellikle yalnız bırakılmaz.. annem var iyiki yoksa nasıl olurdu bilmiyorum
Alışırsın inşAllah canım.. alışıyor insanBende ilk 20 gün annem kalır sonrada kız kardeşim gelecek diye planlıyorum bakalım. 20 günde de bebeği giydirmeye altını değiştirmeye vs alışırım diye düşünüyorum
Yaz canım kan bekleme.
Yazdın mı canım durum nedir?
Yazdım kızlar nst ye gir dedi ama onada dedim yani daha önce bile daha çok sancım vardı şimdi hiç yok olunca gir ozaman dedi ama nişan demedi vajinal akıntı dedi nişan demedi zaten korkmuyorum nişan olsa bile hemen doğurcak değilim sancım olursa gidicem ama bazı insanların 2-3 hafta önceden nişan gelebilirmişGece aynısını düşündüm biliyor musın oturur pozisyonda mı uyusam diye çünkü olmuyor.. sıcaklar gitti dönememek başladı.. az kaldı ama inşAllah..
Tamamen hormonel takıntılarister istemez oluyor işte ve en kötüsü insanın aklına geliyor.. dua edelim bol bol..
Bizim doktorlar bu hafta hep tatildeşaka gibi.. yazmakla iyi etmişsin yeşil deyince enfeksiyon geldi aklıma direk canım..
Lohusalık sendromu bambaşka bir boyut canım.. Tvlerde görürdüm yok artık insan bebeğini görmek istemez mi falan derdim ama neler neler oluyor daha.. ualnız kalmamakta fayda var.. bizim orda lohusa kadın 40 gün özellikle yalnız bırakılmaz.. annem var iyiki yoksa nasıl olurdu bilmiyorum
Fotosunu mu attın? Eger görüp böyle dediyse değildir o zaman canımYazdım kızlar nst ye gir dedi ama onada dedim yani daha önce bile daha çok sancım vardı şimdi hiç yok olunca gir ozaman dedi ama nişan demedi vajinal akıntı dedi nişan demedi zaten korkmuyorum nişan olsa bile hemen doğurcak değilim sancım olursa gidicem ama bazı insanların 2-3 hafta önceden nişan gelebilirmiş
Ayy evde yalnızım bu hafta sonu inşallah hazırlayacağım bazı kıyafetler utulenecek benim de ayakta duracak halim yok canım ondan oyalaniyorumBence hemen hazırlamaya başla o vardı şu vardı derken oyalıyor
Valla bende aynıyım kalkıp yapmam lazım ne koyacağım ne koymayacafim o bile belli değilO güçten bana da lazımannem dün diyor hazır mı çantan çantam hazır değil ama koyacaklarım aklımda dedim kızım elin ayağına dolaşır acil durum da hazır olsun bir katta olsa diyor haklı da güç lazım yada ne bileyim ne lazım
Canım bence sen yine de müsait olunca git bir nst ye girYazdım kızlar nst ye gir dedi ama onada dedim yani daha önce bile daha çok sancım vardı şimdi hiç yok olunca gir ozaman dedi ama nişan demedi vajinal akıntı dedi nişan demedi zaten korkmuyorum nişan olsa bile hemen doğurcak değilim sancım olursa gidicem ama bazı insanların 2-3 hafta önceden nişan gelebilirmiş
Doğru söylüyorsun canm da kalan kişi de önemli valla anneler çok karışıp daha çok depresyona sokabilir gibiLohusalık zamanında da işte yalnız kalmamakta fayda var bence eve kapanmamakta vs. Birileri bizim yanımızda olmalı karışmak işte yormak için değilde tek kalmayalım diye ben diyordum ne alaka çocugun doğmuş niye depresif saçma şeyler düşünesin ki günün zaten bi bebeğe bakmakla meşgul geçiyor diye. Hamilelik hormonu düşünce olarak saçma sapan korkular veriyorsa ben lohusalıgı düşünemiyorum
Fotosunu attım cnm ablam telaşlandı ama doktor gayet rahattı nst istedi ama hiç sancım yok eşiminde en önemli günü işle alakalı boşuna telaşlandırmak istemedim eğer akşamüzeri sancım olursa koşarak gidicem ama bugün çok akıntım var fitilimi değiştirdi 4 gündür fitil atıyorum bence onsaFotosunu mu attın? Eger görüp böyle dediyse değildir o zaman canım
Benden doktor sancim olmasa bile her hafta nst istedi, çok aklına takılırsa bi cektirebilirsin
Biraz sancım olursa gidicem hoş sancının ne olduğunuda pek bilmiyorumCanım bence sen yine de müsait olunca git bir nst ye gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?