2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne yapsam bilemedim Allahim inşallah süt sorunum benim de seninde kizlarinda olmaz inşallah. Almasam mi acaba. Alirsam marka belli artik mochi

El
Ben mochi aldim memeyi uyarmak ve süt uretimini artirmak için. Genellikle tek memeyi emzirirken digerini bosaltmak icin kullaniyorlarmis. Sinyal yollayalim da bol bol sut olsun insallah arkadaşım elektrikliyi önermemişti
Elektrikli almayi dusunmuyordum da markayi cozduk de gerekir mi gerekmez mi o meçhul işte :)

Yaz canım kan bekleme.

Canım bende ilk doğum da birebir aynısını yaşadım hissettim dedim tansiyonum düştü acilen genel anestezi oldu. Yani o yaşadığım stresi hayatim boyunca unutamam. Nedense bende anlamadım Dr lar hep spinal yada epidural diyor. Ama o ortamı kaldıramayabilir herkes stres etmelerine gerek yok .bu arada benimde Dr spinal diyor ne olacak bakalım bu sefer

Lohusalık zamanında da işte yalnız kalmamakta fayda var bence eve kapanmamakta vs. Birileri bizim yanımızda olmalı karışmak işte yormak için değilde tek kalmayalım diye ben diyordum ne alaka çocugun doğmuş niye depresif saçma şeyler düşünesin ki günün zaten bi bebeğe bakmakla meşgul geçiyor diye. Hamilelik hormonu düşünce olarak saçma sapan korkular veriyorsa ben lohusalıgı düşünemiyorum

Yazdın mı canım durum nedir?

Gece aynısını düşündüm biliyor musın oturur pozisyonda mı uyusam diye çünkü olmuyor.. sıcaklar gitti dönememek başladı.. az kaldı ama inşAllah..
Tamamen hormonel takıntılar ister istemez oluyor işte ve en kötüsü insanın aklına geliyor.. dua edelim bol bol..
Yazdım bide doktorum tatile çıktı bu hafta şansıma
Bizim doktorlar bu hafta hep tatilde şaka gibi.. yazmakla iyi etmişsin yeşil deyince enfeksiyon geldi aklıma direk canım..
Lohusalık sendromu bambaşka bir boyut canım.. Tvlerde görürdüm yok artık insan bebeğini görmek istemez mi falan derdim ama neler neler oluyor daha.. ualnız kalmamakta fayda var.. bizim orda lohusa kadın 40 gün özellikle yalnız bırakılmaz.. annem var iyiki yoksa nasıl olurdu bilmiyorum

Allah yardımcin olsun canım bende hazırlayacağım da ne zaman
O güçten bana da lazım annem dün diyor hazır mı çantan çantam hazır değil ama koyacaklarım aklımda dedim kızım elin ayağına dolaşır acil durum da hazır olsun bir katta olsa diyor haklı da güç lazım yada ne bileyim ne lazım

cnm ne dedi dr.ama enfeksıyon gbi bnce? geçmiş olsun bize de yaz

Bende ilk 20 gün annem kalır sonrada kız kardeşim gelecek diye planlıyorum bakalım. 20 günde de bebeği giydirmeye altını değiştirmeye vs alışırım diye düşünüyorum

Bende ilk 20 gün annem kalır sonrada kız kardeşim gelecek diye planlıyorum bakalım. 20 günde de bebeği giydirmeye altını değiştirmeye vs alışırım diye düşünüyorum
Alışırsın inşAllah canım.. alışıyor insan tek korkum banyoydu ona bile alışmıştım ilkinde annem 40ım çıkana kadar kalacak inşAllah benimde sonra kaynanam gelecek o çok kalamaz ama bakalım.. 19 kasımda sınav var benim bide

Yaz canım kan bekleme.

Yazdın mı canım durum nedir?

Yazdım kızlar nst ye gir dedi ama onada dedim yani daha önce bile daha çok sancım vardı şimdi hiç yok olunca gir ozaman dedi ama nişan demedi vajinal akıntı dedi nişan demedi zaten korkmuyorum nişan olsa bile hemen doğurcak değilim sancım olursa gidicem ama bazı insanların 2-3 hafta önceden nişan gelebilirmiş

Fotosunu mu attın? Eger görüp böyle dediyse değildir o zaman canım
Benden doktor sancim olmasa bile her hafta nst istedi, çok aklına takılırsa bi cektirebilirsin

Valla bende aynıyım kalkıp yapmam lazım ne koyacağım ne koymayacafim o bile belli değil

Canım bence sen yine de müsait olunca git bir nst ye gir

Kızlar uyandıktan sonra kahvaltı biraz geçe kaldı o sırada açlıktan midem bulandı sonra yedim ama bulantı daha da arttı ve çıkarmaya başladım şimdi rahatladım bu tansiyonla alakalı değildir dimi. Aletim yok çünkü

Doğru söylüyorsun canm da kalan kişi de önemli valla anneler çok karışıp daha çok depresyona sokabilir gibi

Fotosunu mu attın? Eger görüp böyle dediyse değildir o zaman canım
Benden doktor sancim olmasa bile her hafta nst istedi, çok aklına takılırsa bi cektirebilirsin
Fotosunu attım cnm ablam telaşlandı ama doktor gayet rahattı nst istedi ama hiç sancım yok eşiminde en önemli günü işle alakalı boşuna telaşlandırmak istemedim eğer akşamüzeri sancım olursa koşarak gidicem ama bugün çok akıntım var fitilimi değiştirdi 4 gündür fitil atıyorum bence onsa
Canım bence sen yine de müsait olunca git bir nst ye gir
Biraz sancım olursa gidicem hoş sancının ne olduğunuda pek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…