2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa artık miniği emanet edip hemen gidip döneceksiin annen olacak zaten evde
Doğru söylüyorsun canm da kalan kişi de önemli valla anneler çok karışıp daha çok depresyona sokabilir gibi
Valla ben eşimi tembihliyorum sürekli birimiz iyi polis diğerimiz kötü polisi oynuycaz diye. Anneme nazım niyazim geçer elbet sorun yokta kaynanamamada oğlunun nazı niyazi gececek o uyaracak karışıldığı yerde

Bebek icin hangi anestezi turu iyise onu kabul edicez mecbur kac aydir dugaylan sabirlan bekliyoruz yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah atlaticaz bi sekilde bu sezaryanida miniklerimiz saglikla dunyaya gelsin yeter

Ben iyice saldim valla korksakta kesicekler korkmasakta stres yapmayacagim bundan sonra rabbim sonumuzu hayir etsin

Anladım canım sen bol bolda su içmeyi ihtimal etme ama

Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Ay canım benim Allah sağlık la kurtarsın inşallah erken doğum riski varmıydi senin anımı gelişti ki sebeb neymis

Ciğer geliştirici vuruldu akşam alıcaklarmış kızlar yola girmiş 1 cm kalmış gibi şeyler dedi doktor 2. İğneyi beklemez dedi küveze kadar ayarladılar 2530 gram şuan
Kuzum allahım yar ve yardımcınız olsun.
İnşallah tek doz ciğer geliştirici işe yarar ve küveze de hiç gerek kalmaz.
Neyseki kuzun haftasından önde gidiyordu
Sana bol bol dualar ediyorum, stres yapma
inşallah sadece yavrunla biraz daha erken buluşuyorsun diye düşünelim güzel haftalara geldik şükürler olsun

Ay allahimm aklimdan da geçmişti suyun geldiyse tamamen alıyorlar diye, hadi sağ salim kavus yavruna canım benim inşallah bisey çıkmaz haftan doldu zaten kucağına alıverirsin insallah bu yavrular çok aceleci çıktı. Akşam kucağında yavrunu koklarken güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…