2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hadi hayırlısı ile bir hafta daha inşallah canım Allah yardımcın olsun
Hayırlısı inşallah kuzum sağol.
-Sunshine ☀ sen hepimizi dogurtacaksin oyle doguracaksin kuzum isin sakasi tabii hep duga ediyorum kuzum Güneş hanim hayirlisinla vaktiyle saglikla dunyaya gelsin butun cektigin zorluklara değsin
İnşallah canım
Kendi anprofeşınıl yorumum bu yönde
Burdan da dönmez herhalde
Kuzucum doktorum cumartesi burda. görüşeceğiz. niyet ettim o güne kadar dayanabilmeye açtım ellerimi dualar ediyorum

Gunes hanim gayet iyi masallah
Seninde aci esigi cok yuksek kuzum , baskasi olsa muhtemelen dayanamazdi bile bu kadar Sen diger cumartesiyi bile gorursun gibime geliyor

Onu iç cnm ben içtiğim halde enfeksiyonum düzelmedi üstüne antibiotik fitil verdi işte fitil daha 5-6 tane vardı evde enfeksiyon maalesef erken doğuma sebep oluyor gece gitsen gece 3 de kalk yap bir bardak suya koyma çeyrek bardak suya koy

Benim ki konusmuyor bilee bu konuları ben açıyorum konuyu doktorum geri kapatıyoor 2 hafta önce gittiğimde dedim artık konusabilir miyiz diye gene konusmadı daha var diye. Bende o yüzden hiç bir türlüsüne şartlanmıyoruum keyfi ne isterse küçük beyiin

Gunes hanim gayet iyi masallah
Seninde aci esigi cok yuksek kuzum , baskasi olsa muhtemelen dayanamazdi bile bu kadar Sen diger cumartesiyi bile gorursun gibime geliyor
Biliyorsun ben artık komple hoh hoh
ay valla sinir minir kalmadı psikoloji gitti artık
Zaten kendimde çok fazla doğum emaresi gözlemliyorum hayırlısı ossun sağ Salim inşallah.
Ah şu topic artık en azından Eylül 15 sonrası anneleri olabilir miii

amin kuzum saglikla gelicek Gunes hanim
Bence birlestirelim Eylul anneleri ile bizim topigimizi

Azcık yürüyüş yapsam da belim çok ağrıyor bu sefer eve atmak istiyorum kendimi hemen Ay gerçekten hamilelik çok zormuş hamile yogası yapıyordum ama riskli gebelik olduğu için de onu da bırakmak zorunda kaldım.

Benimki de ayni sekildeydi. Icten ice sinir olmaya baslamistim. Bakalim hayirli kolay bi dogum olsun hepimize insallah

Benimkide asla konuşmuyor diyorum eşim ona göre izin alıcak daha varr herşey çok güzel tadını çıkart diyor kocamsız doğuramam dicem bidaha gittiğimde ‍♀

Kızlar 19 ocak sat biliyorsunuz dimi dedim evet 7 Eylülde 32. Haftan dedi yine bugün haftaya verecek raporumu bende üstelemedim yanlış hesapsa 1 hafta erken doğacak çocuğum onun söylediği olmazsa erkenden gelir doğurtur

Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım. İkinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim. Mutlu sağlıklı güzel yıllarınız olsun ailecek

Benim doktor genelde normal doğum yaptırıyormuş canım.. bu cumartesi bakalım ne durumda paşamız ona göre görüşürüz sanırım.. normal sezeryan olarak hiç görüşmedik ama döndü mü dönmedi mi onu sormuştum 2 hafta önce..
Öyle böyle derken 37yi de göreceğiz canım sanki.. hayırla gelsin Güneş hanım sağlıkla gelsin Allah sabrına sabır katsın dua ediyorum sana bol bol.

-Sunshine kuzum cumartesiye çok az kaldı sende bu azim oldukça baya beklersin diyorum Allahin izniyle
Sağlıkla olsun hersey rabbim yardımcınız olsun

Öyle böyle derken 37yi de göreceğiz canım sanki.. hayırla gelsin Güneş hanım sağlıkla gelsin Allah sabrına sabır katsın dua ediyorum sana bol bol.
Ay inşallah canım arkadaşlarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ultrasonda her şey yolunda o zaman
Hadi sancısız sızısız sonuçlara inşallah
Bu sefer hizlica bitti zaten cok hareketliydi masallah , kadin iki uckere olctu herseyi emin olmak icin
nemrut hemsire de bugun pek bi sevecendi yada ben bugun pozitif gunumdeyim
ay bende 15 eylul de cikicam insallah

Ben utulemedim ya evinde hep daginik smdi birde kis icin biraz domates , menemen , patlican konserve yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…