Canim gozunuz aydin. Hayirlarla buyusun insallahDoğdu kızım 2100 gram yanımda almadılar küveze eğer emince tıkanırsa alcaklarmış Allah hepinize nasip etsin gözümü alamıyorum ondan tansiyonum 18 e çıkmış ameliyathanede zor düşürmüşler
Hayırlısı inşallah kuzum sağol.Hadi hayırlısı ile bir hafta daha inşallah canımAllah yardımcın olsun
İnşallah canım-Sunshine ☀ sen hepimizi dogurtacaksin oyle doguracaksin kuzum isin sakasi tabii hep duga ediyorum kuzum Güneş hanim hayirlisinla vaktiyle saglikla dunyaya gelsin butun cektigin zorluklara değsin
Kendi anprofeşınıl yorumum bu yöndecanim ben ,
mahallenin en mutlu bebegine basladim bitiremedm. sayfalarca ayni seyi tekrarlamis yazar.
bebeginiz uykuyu cok sevecek kitabini okuyorum suan cok guzel.
Beni odulle cezalandirma ve kosulsuz sevgi kitaplari sirada.
ay bende ise gittimi pertimdun 3 saat calistim , gotum basim ayri oynadi yeminle
-Sunshine
Gunes hanima kavusmaya son bir hafta diyorsun o zamandoktorun ne zaman donuyordu kuzum haftaya mi ?
Gunes hanim gayet iyi masallahHayırlısı inşallah kuzum sağol.
İnşallah canım
Kendi anprofeşınıl yorumum bu yönde
Burdan da dönmez herhalde
Kuzucum doktorum cumartesi burda. görüşeceğiz. niyet ettim o güne kadar dayanabilmeye açtım ellerimi dualar ediyorum
Onu iç cnm ben içtiğim halde enfeksiyonum düzelmedi üstüne antibiotik fitil verdi işte fitil daha 5-6 tane vardı evde enfeksiyon maalesef erken doğuma sebep oluyor gece gitsen gece 3 de kalk yap bir bardak suya koyma çeyrek bardak suya koy
Hiç bilmiyordum bacak sendromunu sorayım bir doktoruma, çünkü artık çok rahatsız etmeye başladı
Kizlar sizin doktorunuzun doguma bakisi nasil? Normal doguma tesvik edici davraniyor mu mesela? Ben normal cok istedigimi doktorumla paylasmistim. Bana kendimi sartlamamam gerektigini o an nasil gelisirse oyle olacagini ayni seyi sezeryanda diretenlere de soyledigini soyledi. Ben de beni sonuna kadar normal icin denediginizden emin olmak istiyorum demistim. Sizin doktorlarda bu sekilde nötr mu yaklasiyor. Yoksa dogum sekliyle ilgili yonlendirmeleri var mi?
Biliyorsun ben artık komple hoh hohGunes hanim gayet iyi masallah
Seninde aci esigi cok yuksek kuzum , baskasi olsa muhtemelen dayanamazdi bile bu kadarSen diger cumartesiyi bile gorursun gibime geliyor
amin kuzumBiliyorsun ben artık komple hoh hoh
ay valla sinir minir kalmadı psikoloji gitti artık
Zaten kendimde çok fazla doğum emaresi gözlemliyorum hayırlısı ossunsağ Salim inşallah.
Ah şu topic artık en azından Eylül 15 sonrası anneleri olabilir miii
Azcık yürüyüş yapsam da belim çok ağrıyor bu sefer eve atmak istiyorum kendimi hemenCanım benim gözlemlediğim hareket eksikliği 1 ay iznim vardı evde kaldım heryerim ağrıyordu işe başladım ağrılarım geçti gerçekten hareketli olmak işe yarıyor hava serinleyince çık biraz yürüyüş yap bence
Benimki de ayni sekildeydi. Icten ice sinir olmaya baslamistim. Bakalim hayirli kolay bi dogum olsun hepimize insallahBenim ki konusmuyor bilee bu konuları ben açıyorum konuyu doktorum geri kapatıyoor2 hafta önce gittiğimde dedim artık konusabilir miyiz diye gene konusmadı daha var diye. Bende o yüzden hiç bir türlüsüne şartlanmıyoruum keyfi ne isterse küçük beyiin
Ultrasonda her şey yolunda o zamanBenimde sabah kan akisi icin ultrosonum vardi . simdi gene gecen haftaki ayni nemrut hemsire ile Nst ye giricem
Benimkide asla konuşmuyor diyorum eşim ona göre izin alıcak daha varr herşey çok güzel tadını çıkart diyorBenim ki konusmuyor bilee bu konuları ben açıyorum konuyu doktorum geri kapatıyoor2 hafta önce gittiğimde dedim artık konusabilir miyiz diye gene konusmadı daha var diye. Bende o yüzden hiç bir türlüsüne şartlanmıyoruum keyfi ne isterse küçük beyiin
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım. İkinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim. Mutlu sağlıklı güzel yıllarınız olsun ailecekDoğdu kızım 2100 gram yanımda almadılar küveze eğer emince tıkanırsa alcaklarmış Allah hepinize nasip etsin gözümü alamıyorum ondan tansiyonum 18 e çıkmış ameliyathanede zor düşürmüşler
Benim doktor genelde normal doğum yaptırıyormuş canım.. bu cumartesi bakalım ne durumda paşamız ona göre görüşürüz sanırım.. normal sezeryan olarak hiç görüşmedik ama döndü mü dönmedi mi onu sormuştum 2 hafta önce..Kizlar sizin doktorunuzun doguma bakisi nasil? Normal doguma tesvik edici davraniyor mu mesela? Ben normal cok istedigimi doktorumla paylasmistim. Bana kendimi sartlamamam gerektigini o an nasil gelisirse oyle olacagini ayni seyi sezeryanda diretenlere de soyledigini soyledi. Ben de beni sonuna kadar normal icin denediginizden emin olmak istiyorum demistim. Sizin doktorlarda bu sekilde nötr mu yaklasiyor. Yoksa dogum sekliyle ilgili yonlendirmeleri var mi?
Öyle böyle derken 37yi de göreceğiz canım sanki.. hayırla gelsin Güneş hanım sağlıkla gelsinHayırlısı inşallah kuzum sağol.
İnşallah canım
Kendi anprofeşınıl yorumum bu yönde
Burdan da dönmez herhalde
Kuzucum doktorum cumartesi burda. görüşeceğiz. niyet ettim o güne kadar dayanabilmeye açtım ellerimi dualar ediyorum
-Sunshine kuzum cumartesiye çok az kaldı sende bu azim oldukça baya beklersin diyorum Allahin izniyle
Sağlıkla olsun hersey rabbim yardımcınız olsun
Ay inşallah canım arkadaşlarımÖyle böyle derken 37yi de göreceğiz canım sanki.. hayırla gelsin Güneş hanım sağlıkla gelsinAllah sabrına sabır katsın dua ediyorum sana bol bol.
Bu sefer hizlica bittiUltrasonda her şey yolunda o zaman
Hadi sancısız sızısız sonuçlara inşallah
ay bende 15 eylul de cikicam insallahKızlar 19 ocak sat biliyorsunuz dimi dedim evet 7 Eylülde 32. Haftan dedi yine bugün haftaya verecek raporumu bende üstelemedim yanlış hesapsa 1 hafta erken doğacak çocuğum onun söylediği olmazsa erkenden gelir doğurtur
Kızlar bende dün bebişin 0-3 aylarını yıkadım bu akşam da ütülicem inşallahniyeyse bugün ev çok dağınık ve toplanmıyor gibi hissettim hep bişeyler yaptım hiçbirşey tam olmadı gibi neden böyle hissettim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?