Benim doktor genelde normal doğum yaptırıyormuş canım.. bu cumartesi bakalım ne durumda paşamız ona göre görüşürüz sanırım.. normal sezeryan olarak hiç görüşmedik ama döndü mü dönmedi mi onu sormuştum 2 hafta önce..
Öyle böyle derken 37yi de göreceğiz canım sanki.. hayırla gelsin Güneş hanım sağlıkla gelsin Allah sabrına sabır katsın dua ediyorum sana bol bol.
Insallah oyledir cunku daha 33 haftamizi bile doldurmadik daha erken dogmasini asla istemiyorum bu haftada
Ben bide bugun doktora gittim iki gundur tuhaf sivilceler cikiyordu kasiklarimda bacaklarimda ve omuzumda kalcalarimda doktorda beni baska bir uzmana yonlendirdi cicek suphesiyle korktum tabii ama alerji veya bocek isirigi dediler sprey ve krem verdi kasinti icin belki onunda etkisi olmustur 3 4 saattir kasilmalarim duzenli bklm ne olacak
Cok zorlanirsam bir taksi cagiracam dilosum evde oglumla tek basinayim su an eşim şehir dişinda kimseyide telasa vermek istemiyorum gecen bir defa yine boyle oldu duzenli kasilmalar agrilar hep girdi cikti sonra birden kesildi belki yine oyle olur
Kızlar 19 ocak sat biliyorsunuz dimi dedim evet 7 Eylülde 32. Haftan dedi yine bugün haftaya verecek raporumu bende üstelemedim yanlış hesapsa 1 hafta erken doğacak çocuğum onun söylediği olmazsa erkenden gelir doğurtur
Cok zorlanirsam bir taksi cagiracam dilosum evde oglumla tek basinayim su an eşim şehir dişinda kimseyide telasa vermek istemiyorum gecen bir defa yine boyle oldu duzenli kasilmalar agrilar hep girdi cikti sonra birden kesildi belki yine oyle olur
Benimkide asla konuşmuyor diyorum eşim ona göre izin alıcak daha varr herşey çok güzel tadını çıkart diyor kocamsız doğuramam dicem bidaha gittiğimde ♀
Kızlar bende dün bebişin 0-3 aylarını yıkadım bu akşam da ütülicem inşallah niyeyse bugün ev çok dağınık ve toplanmıyor gibi hissettim hep bişeyler yaptım hiçbirşey tam olmadı gibi neden böyle hissettim bilmiyorum Eki Görüntüle 3121715
Insallah oyledir cunku daha 33 haftamizi bile doldurmadik daha erken dogmasini asla istemiyorum bu haftada
Ben bide bugun doktora gittim iki gundur tuhaf sivilceler cikiyordu kasiklarimda bacaklarimda ve omuzumda kalcalarimda doktorda beni baska bir uzmana yonlendirdi cicek suphesiyle korktum tabii ama alerji veya bocek isirigi dediler sprey ve krem verdi kasinti icin belki onunda etkisi olmustur 3 4 saattir kasilmalarim duzenli bklm ne olacak
Bu sefer hizlica bitti zaten cok hareketliydi masallah , kadin iki uckere olctu herseyi emin olmak icin
nemrut hemsire de bugun pek bi sevecendi yada ben bugun pozitif gunumdeyim
ay bende 15 eylul de cikicam insallah
Ben utulemedim ya evinde hep daginik smdi birde kis icin biraz domates , menemen , patlican konserve yapicam
Kızlar 19 ocak sat biliyorsunuz dimi dedim evet 7 Eylülde 32. Haftan dedi yine bugün haftaya verecek raporumu bende üstelemedim yanlış hesapsa 1 hafta erken doğacak çocuğum onun söylediği olmazsa erkenden gelir doğurtur
Çok iyi anlarım yalnızlığı, hamileliğin başında eşim görevde ben evde tektim bambaşka bi şehir o kadar kötü hasta olmuştum ki o gün daha da iyi anladım. Bir de senin oğluşun var sakin kalmaya çalış magnezyum varsa bi iç istersen iyi gelir kasilmaya bir de bol su insallah devamı gelmez insallahh