2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Guzel haberlerle gel canim

Biz haftasonu 3D ultrosona gitmistik
Minnosumun ayakparmaklari bile gozuktu
Bacak boyu cok uzunmus, babasi , halasi , dayisi gibi uzun olacak belli ki

Eklentiler

• 80293267-C71B-4D6E-A9A4-029C4719B163.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 91
  • E2F78E95-62FC-4B74-A166-34454F1889A5.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 88
kuzum burdaki yazilanlardan da etkilenmis olabilir misin biraz ?
Insallah oyledir cunku daha 33 haftamizi bile doldurmadik daha erken dogmasini asla istemiyorum bu haftada

Ben bide bugun doktora gittim iki gundur tuhaf sivilceler cikiyordu kasiklarimda bacaklarimda ve omuzumda kalcalarimda doktorda beni baska bir uzmana yonlendirdi cicek suphesiyle korktum tabii ama alerji veya bocek isirigi dediler sprey ve krem verdi kasinti icin belki onunda etkisi olmustur 3 4 saattir kasilmalarim duzenli bklm ne olacak

Hayırdır inşallah? Bi nstye gir istersen inşallah bi sıkıntı yoktur
Cok zorlanirsam bir taksi cagiracam dilosum evde oglumla tek basinayim su an eşim şehir dişinda kimseyide telasa vermek istemiyorum gecen bir defa yine boyle oldu duzenli kasilmalar agrilar hep girdi cikti sonra birden kesildi belki yine oyle olur

Kuzuum yanlısı var doktorunun biz suanda 32. Haftamızdayıız

Ay inşallah bisey olmaz bi de yalnızsın da, kesilsin bir an önce inşallah ya

Benimki de ayni sekildeydi. Icten ice sinir olmaya baslamistim. Bakalim hayirli kolay bi dogum olsun hepimize insallah
Amiin amiin sağlıkla alalımda kucaklarımıza azıcık
Benimkide asla konuşmuyor diyorum eşim ona göre izin alıcak daha varr herşey çok güzel tadını çıkart diyor kocamsız doğuramam dicem bidaha gittiğimde ‍♀
Yok konusmaz bence gene
Stresee girdim sakiin ol hepsi yerleşip yerini bulur sen içinde minik kuşunu hayal ett
Biz haftasonu 3D ultrosona gitmistik
Minnosumun ayakparmaklari bile gozuktu
Bacak boyu cok uzunmus, babasi , halasi , dayisi gibi uzun olacak belli ki
Oy maşallah
Dinlen bakalım kuzum ama sen doğumla sahte kasılmanın farkını anlarsın

Çok tatlısın :) ya bende öyle tek çizgi değil oturcam koltuğa ütü masasınıda alçak ayarlıcam zaten el kadarlar :)
Yaaa hemde nasıl hayal ediyorum anlatamam sanki o gün hiç gelmicek gibi oluyorum sonra da

Benim SAT 22 Ocak. Tam 3 Eylül'de 32+0da çalışabilir raporu alıcam.

Işin kotusu ailem baska sehirde yasiyor ve baya uzak oglani ne yaparim diye dusunuyorum sadece
Çok iyi anlarım yalnızlığı, hamileliğin başında eşim görevde ben evde tektim bambaşka bi şehir o kadar kötü hasta olmuştum ki o gün daha da iyi anladım. Bir de senin oğluşun var sakin kalmaya çalış magnezyum varsa bi iç istersen iyi gelir kasilmaya bir de bol su insallah devamı gelmez insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…