- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Ya o el uyuşması bende bir 10 gundur var tamam odemdendir diyorum ama geceleri niye oluyor oyle ya... Allahim sag salimnkavusmayi nasip etsin insallahOyy diloşum Senin şafak daralmış iyice. Hadi hayırlısı bakalım. Ben de sen diyene kadar pek ciddiyetine varmamıştım durumun biliyomusun.Daha doğrusu kendimi düşünüp de strese sokmamak için pek kafamı vermiyorum
Birde pek giremiyorum artık topiğe yaa. Mesaideyken daha çok aktiftim vallahi. Evde işler ancak bitti. Çok şükür sağlığımız yerinde yarın kontrolümüz var bakalım. Ama sancılarımız yerinde arada da olsa yokluyor. Karnımda desen harp var sankiartık bebeğin hareketleri mi kasılma mı bilmiyorum bol bol aşağıya baskı yapıyor. Birde ellerim acayip uyuşmaya başladı sabahları falan zor açıp kapatıyorum parmaklarımı. Ama az zamanımız kaldı Allahın izniyle 38 den sonra gelse benimkide fena olmaz yani
Çiçeğim fl yi 7 ile çarpın diyorlaruff ben sabahtan beri hastanedeyim.
Tamamen bir suursuzun 9.45 deki ultroson randevumu habersiz yere iptal etmesi yuzunden
ogleden sonra girdim ultrosona ama smdide sonuc icin doktoru bekliyorum.
Bu ultroson sonucunda neyle neyi carpiyorduk bebegin boyunu bulmak icin ? :)
Bence sen 1 ekim den say :))Tamam tamam şafak 27. Saymaya devam edeyim madem.
Kuzucum bebiton sağlıkla gelsin inşallahAz once eve geldim . resmen bir mesai harcadim hastanede
Prensesimiz 1.5 kg , 3-5 gun haftasina gore kucuk gozukuyor kagitta.
Doktorum karacigerde sorun var dedi ama benm karacigerim mi bebegin mi cok anlayamadm artik yorgunluktan sarhos gibiydim.
haftasina gore biraz kucuk dedi . her hafta nst ve ultroson olucak dedi. 37. haftayi gecmeyiz sende buyuk ihtimalle dedi .
benide siraya alin kizlar
ay bilmiyorum ki karacigere ne olmusÇiçeğim fl yi 7 ile çarpın diyorlar
Bence sen 1 ekim den say :))
Kuzucum bebiton sağlıkla gelsin inşallah
37 de gayet güzelkaraciğer konusu ne ola ki
Ben de bi kan vereyim diyorum 2-3 gündür bileklerim kaşınıyor kanatıyorum
Ekimin sonu annesi mi olcan sen
Maşallahh bebişineSelam kizlar bugun kontrolumuz vardi bebis 2kilo 372gmhaftasiyla uyumlu suyu plasentasi iyi cok sukur basi artik aşağıda ayaklarla kaburgalarimi dovuyor zilli doktorum 19 eylulden sonra gel son kontrolu yapalim sonra sezaryan icin anlasiriz dedi allahin izniyle Nehir bebek ekimin ilk haftasi dogacak bizden haberler bukadar insallah hepimiz vaktiyle saglicakla kavusalim yavrularimiza
Kızz maşallahAz once eve geldim . resmen bir mesai harcadim hastanede
Prensesimiz 1.5 kg , 3-5 gun haftasina gore kucuk gozukuyor kagitta.
Doktorum karacigerde sorun var dedi ama benm karacigerim mi bebegin mi cok anlayamadm artik yorgunluktan sarhos gibiydim.
haftasina gore biraz kucuk dedi . her hafta nst ve ultroson olucak dedi. 37. haftayi gecmeyiz sende buyuk ihtimalle dedi .
benide siraya alin kizlar
ay valla bebis 2.5 kg olunca ben dogurayim , ok banaKızz maşallah
Aynı zamana gelecek neredeyse doğumumuz
ohh bir ay kaldi ozaman kavusmayaGünaydın kız kardeşler
Bir güzel haber eşimin biletini aldık 15 ekime zamanında olursa herşey doğumda yanımda olacak
Dün annesine gitmiştim eşimin yeğenleri karnımı öpüyorlar hep kayınvalidemde inşallah bu sefer ziyan olmaz doğar dedi çok mu alınganız ya kadın iyi niyetli ama beni bir ağlama tuttuÖnceki bebeğim alınmıştı doğamadı ondan mı hassasız anlayamadım
Neyse bu günümüz ağlamasız sızlamasız güzel geçsin
Ayy çok özleştik zaten flört dönemine döndük gelsinde bakicizzohh bir ay kaldi ozaman kavusmaya
KV bosver , biraz gereksiz konusmus.
Sen kocisin gelince neler neler yapican onu dusun
Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin.Günaydın kız kardeşler
Bir güzel haber eşimin biletini aldık 15 ekime zamanında olursa herşey doğumda yanımda olacak
Dün annesine gitmiştim eşimin yeğenleri karnımı öpüyorlar hep kayınvalidemde inşallah bu sefer ziyan olmaz doğar dedi çok mu alınganız ya kadın iyi niyetli ama beni bir ağlama tuttuÖnceki bebeğim alınmıştı doğamadı ondan mı hassasız anlayamadım
Vazgeçtim burası rahat diyip yukarı mı çıktı naptımaşallah walla yok ben baya baya çirkinleştim
bnm yuzum ay çöreği gbi oldu diyebilirim, hamilelik yuzu geldi sanki. kimse anlamıyordu ama şimdi hamile gbiyim. karnım bile yoktu şimdi yukarı cıktı sanki daha bi şişti, aslında tam tersi olmalıydı aşagıya inmesi gerekirken yukarı cıktı
Takacak yer arıyoruz tamamen hormonlar canım.. yemene içmene dikkat et.. kilo alım hozo da iyi maşallahSaçma bir şekilde bunu kafaya taktım
Eşimin dayısı kurban kesecem ziyan olmazsa dedi canım bana.. kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama üzülüyoruz işte elde değil.. o düşük yaptığımda köydeydim halimi gördüler salya sümük herkes çok üzülmüştü apar topar hastaneye gitmiştik.. ondan birazda sanırım.. ama Allah ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakın❤ eşinin de tarihi netleşmiş gözünaydınGünaydın kız kardeşler
Banada 10 ekim yapariz gibi demek istedi ama tam gun vermek istemedi son kontrolude yapalim ondan sonra dedi bende kendimi 10 ekime hazirlamis durumdayim piskolojik olarak surekli nekadarda az kaldi diyorum eşime dile kolay koskoca 8 ay rabbim nebuyuk ne guzel mucizeleri var gorunmeyenden var ediyor insan yavrusunu düşününce nutkum tutuluyor gozlerim doluyorMaşallahh bebişinegünlerimiz birebir sizinle... en son 32.haftada kontrole gitmistim 10 ekim icin anlastik biz 38+2 oluyor tarih belirleyip gün saymak cok heycanlandiriyor insani gercekten..
Banada 10 ekim yapariz gibi demek istedi ama tam gun vermek istemedi son kontrolude yapalim ondan sonra dedi bende kendimi 10 ekime hazirlamis durumdayim piskolojik olarak surekli nekadarda az kaldi diyorum eşime dile kolay koskoca 8 ay rabbim nebuyuk ne guzel mucizeleri var gorunmeyenden var ediyor insan yavrusunu düşününce nutkum tutuluyor gozlerim doluyorçok şükür hepimiz artik yavaştan şafak saymaya başladik rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin bizlere insallah
Bir bilsem canım yaa bende 33. Haftada falan başladı bu sıkıntı. Sabahları artış oluyor özellikle öğle vaktine doğru hafifliyor ama tamamen geçmiyor yani. Ödem diye duydum arkadaşlardan. Ama şişme vs. Olmuyor ödem olsa şişer diye de düşünüyorum. Neyseki az zamanımız kaldı o yüzden pek takmamaya çalışıyorum. Doktora soracağım ama bu durumuYa o el uyuşması bende bir 10 gundur var tamam odemdendir diyorum ama geceleri niye oluyor oyle ya... Allahim sag salimnkavusmayi nasip etsin insallah
Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin.
Yanlış ifade etmiş yaşlılar da bazen ifade sorunları oluyor takmaya değmez.
Sağolun kızlarr bugün sakin düşününce bende takılmadım artıkVazgeçtim burası rahat diyip yukarı mı çıktı naptı
Takacak yer arıyoruz tamamen hormonlar canım.. yemene içmene dikkat et.. kilo alım hozo da iyi maşallah
Eşimin dayısı kurban kesecem ziyan olmazsa dedi canım bana.. kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama üzülüyoruz işte elde değil.. o düşük yaptığımda köydeydim halimi gördüler salya sümük herkes çok üzülmüştü apar topar hastaneye gitmiştik.. ondan birazda sanırım.. ama Allah ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakın❤ eşinin de tarihi netleşmiş gözünaydınkavuştaya az kaldı
Bende haftaya sorarim gittigimde... Gece sabit kaliyor ya eller . Hareket kisitli oldugu icin hareket ettirince ac kapa zorlanıyor. Sabah arada oluyor bana. Hareketsizlikten o daBir bilsem canım yaa bende 33. Haftada falan başladı bu sıkıntı. Sabahları artış oluyor özellikle öğle vaktine doğru hafifliyor ama tamamen geçmiyor yani. Ödem diye duydum arkadaşlardan. Ama şişme vs. Olmuyor ödem olsa şişer diye de düşünüyorum. Neyseki az zamanımız kaldı o yüzden pek takmamaya çalışıyorum. Doktora soracağım ama bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?