2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Az once eve geldim . resmen bir mesai harcadim hastanede

Prensesimiz 1.5 kg , 3-5 gun haftasina gore kucuk gozukuyor kagitta.
Doktorum karacigerde sorun var dedi ama benm karacigerim mi bebegin mi cok anlayamadm artik yorgunluktan sarhos gibiydim.
haftasina gore biraz kucuk dedi . her hafta nst ve ultroson olucak dedi. 37. haftayi gecmeyiz sende buyuk ihtimalle dedi .

benide siraya alin kizlar

Ya o el uyuşması bende bir 10 gundur var tamam odemdendir diyorum ama geceleri niye oluyor oyle ya... Allahim sag salimnkavusmayi nasip etsin insallah

Çiçeğim fl yi 7 ile çarpın diyorlar

Tamam tamam şafak 27. Saymaya devam edeyim madem.
Bence sen 1 ekim den say :))
Kuzucum bebiton sağlıkla gelsin inşallah
37 de gayet güzel karaciğer konusu ne ola ki
Ben de bi kan vereyim diyorum 2-3 gündür bileklerim kaşınıyor kanatıyorum

Ekimin sonu annesi mi olcan sen

ay bilmiyorum ki karacigere ne olmus haftaya sorarim net bisi ogrenirim. yoruldum valla ya hastanede

muhtemelen kullandigimiz ilaclar fln artk agir geliyor karacigere. sende ki kasintida ondan olabilir

bakalim ekim sonunu gorebilcem mi

Maşallahh bebişine günlerimiz birebir sizinle... en son 32.haftada kontrole gitmistim 10 ekim icin anlastik biz 38+2 oluyor tarih belirleyip gün saymak cok heycanlandiriyor insani gercekten..

Kızz maşallah
Aynı zamana gelecek neredeyse doğumumuz

Günaydın kız kardeşler
Bir güzel haber eşimin biletini aldık 15 ekime zamanında olursa herşey doğumda yanımda olacak
Dün annesine gitmiştim eşimin yeğenleri karnımı öpüyorlar hep kayınvalidemde inşallah bu sefer ziyan olmaz doğar dedi çok mu alınganız ya kadın iyi niyetli ama beni bir ağlama tuttu Önceki bebeğim alınmıştı doğamadı ondan mı hassasız anlayamadım
Neyse bu günümüz ağlamasız sızlamasız güzel geçsin

ohh bir ay kaldi ozaman kavusmaya
KV bosver , biraz gereksiz konusmus.

Sen kocisin gelince neler neler yapican onu dusun

Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin.
Yanlış ifade etmiş yaşlılar da bazen ifade sorunları oluyor takmaya değmez.

Vazgeçtim burası rahat diyip yukarı mı çıktı naptı
Saçma bir şekilde bunu kafaya taktım
Takacak yer arıyoruz tamamen hormonlar canım.. yemene içmene dikkat et.. kilo alım hozo da iyi maşallah
Eşimin dayısı kurban kesecem ziyan olmazsa dedi canım bana.. kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama üzülüyoruz işte elde değil.. o düşük yaptığımda köydeydim halimi gördüler salya sümük herkes çok üzülmüştü apar topar hastaneye gitmiştik.. ondan birazda sanırım.. ama Allah ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakın❤ eşinin de tarihi netleşmiş gözünaydın kavuştaya az kaldı

Maşallahh bebişine günlerimiz birebir sizinle... en son 32.haftada kontrole gitmistim 10 ekim icin anlastik biz 38+2 oluyor tarih belirleyip gün saymak cok heycanlandiriyor insani gercekten..
Banada 10 ekim yapariz gibi demek istedi ama tam gun vermek istemedi son kontrolude yapalim ondan sonra dedi bende kendimi 10 ekime hazirlamis durumdayim piskolojik olarak surekli nekadarda az kaldi diyorum eşime dile kolay koskoca 8 ay rabbim nebuyuk ne guzel mucizeleri var gorunmeyenden var ediyor insan yavrusunu düşününce nutkum tutuluyor gozlerim doluyor çok şükür hepimiz artik yavaştan şafak saymaya başladik rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin bizlere insallah

Elhamdülillah amin amin canım inşAllah

Ya o el uyuşması bende bir 10 gundur var tamam odemdendir diyorum ama geceleri niye oluyor oyle ya... Allahim sag salimnkavusmayi nasip etsin insallah
Bir bilsem canım yaa bende 33. Haftada falan başladı bu sıkıntı. Sabahları artış oluyor özellikle öğle vaktine doğru hafifliyor ama tamamen geçmiyor yani. Ödem diye duydum arkadaşlardan. Ama şişme vs. Olmuyor ödem olsa şişer diye de düşünüyorum. Neyseki az zamanımız kaldı o yüzden pek takmamaya çalışıyorum. Doktora soracağım ama bu durumu

Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin.
Yanlış ifade etmiş yaşlılar da bazen ifade sorunları oluyor takmaya değmez.

Sağolun kızlarr bugün sakin düşününce bende takılmadım artık

Bende haftaya sorarim gittigimde... Gece sabit kaliyor ya eller . Hareket kisitli oldugu icin hareket ettirince ac kapa zorlanıyor. Sabah arada oluyor bana. Hareketsizlikten o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…