2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
aynen öyle oldu calısırken resmen aşağıdaydı, şimdi brz daha yukarı cıkarsa nereye cıkıcak bilmiyorum. gercekten dınlenmenin önemi cok buyuk.

Geldiler kuzum yanımdalar malum eşimin işler çok yoğun acil bişey olsa dahi baslarimdalar şükür
İyi bari canim doğumdan hemen oncede insanın ihtiyacı oluyor ailesine zaten
Sen o zaman 37de bi daha gideceksin dimi çatı muayenesi için? Doktor bugun söyler sana son haftalar haftada bir çağırıyorlar zaten.
Bakalım bebisin keyfi yerinde mi
Insallah bi sıkıntı çıkmaz gönlündeki gibi olsun hersey
İyi yapmışsın canım zaten dinlenerek yapmadan olmuyor valla. İnsan aktif halini özlemiyor degil ev 3. Katta asansör yok bazen son katta yoruluyorum sürekli diyorum Allahim sağlık ver diye
Amiin amiin çok az kaldı artık heyecan tavan Rabbim acılarını göstermesin

ay bilmiyorum ki karacigere ne olmus haftaya sorarim net bisi ogrenirim. yoruldum valla ya hastanede

muhtemelen kullandigimiz ilaclar fln artk agir geliyor karacigere. sende ki kasintida ondan olabilir

bakalim ekim sonunu gorebilcem mi
Olabilir canım.
Bakalım gittim kan verdim, doktor geçen sene doğum yaptı. Ben de yaşadım sebepsiz kaşıntı da olabilir dedi
Görürsün görürsün daha ilerisini de görürsün ama ekimin son gününden ekim annesi olmanda benim için sorun yok

Maşallahh bebişine günlerimiz birebir sizinle... en son 32.haftada kontrole gitmistim 10 ekim icin anlastik biz 38+2 oluyor tarih belirleyip gün saymak cok heycanlandiriyor insani gercekten..
Canım listeye doğum yapacağın tarih olarak ekledim o halde oy sayılı günü beklemek daha da bi heyecanlı be

Bazen siz de ulan nerde bu bebek küçücük karnım var diyomusunuz yoksa 2300ün ederi bu mudur bugün de kafaya takacak bişi bulduk çok şükür hiç sekmez
Daha sabah 2600lük bebe nereye sığıyor dedim
Kolu bacağına bi şey olacak diye korkuyorum

canım nurum sen iyi niyetlisin bile:) insanlar neyi nasıl ifade edeceğini bilemiyor sanırım :) aranız normalde güzel sanırımAllah ağız tadınızı bozmasın
Bu arada gözün Aydın hem eşine hem bebişine kavuşmaya az kalmış

-Sunshine 37yi de görücez canım daha hiç tasalanma hoh hoh yat kalk devamke..
hadi inşallah kuzucum

8.5 senede doğru unutmuşsundur bir çok şeyi. Her doğum çok farklı diyorlar birde zaten. Ama bebek doğunca ona nasıl bakacağını, ağladığında ne yapacağını çok iyi biliyor olacaksın şuan bende onun korkusu da var bakabilecek miyim diye. Ben 31 yaşındayım ilk hamileliğim ama şükür çalışarak ve gezerek geçirdim. İlk hamilelikle ilgisi var sanırım bu durumun ilkinde cahillik çok oluyor şuan bende olduğu gibi :)

Beni de bi telaş kapladı
aylardır en azından okuyup öğrenmeye çalıştım bebek bakımıdır vs ama sınav günü gelince her şeyi unutan çocuk gibi hissediyorum kendimi dün yeniden video izlemeye başladım kalbim pırpır

Ben hamileliğimde çok yalnız kaldım doğumdan sonra da böyle olur tek başıma kalırım diye korkumdan doktora normal doğum istediğimi söyledim. En azından çabuk iyileşip bebeğime bakayım diye. Ama bebek nasıl tutulur onu bile bilmiyorum. Bir tane doula ile görüşüp anlaştım en azından yardım alacağım biri olsun diye.
evet evet bol bol video izleyelim faydasını görürüz doğum telaşı, bebek bakım telaşı derken bu eylül ayını nasıl geçireceğiz bakalım

Ben de doğumdan bi 10 gün sonra yalnız kalıcam muhtemelen annemler başka şehirde oturuyor. Dediğin gibi hiçbir şey bilmiyorum ama garip de bir cesaretim var. Sabırsızlığım var. Var da var
Ama Doulayı iyi düşünmüşsün :) şaka maka ayın 8 i oldu bile canım baksana yarıladık sayılır

Kocaman bir burnum oldu ya benim
3-5 gün önemli değil canımm. Bide senin günlerin yoğun tempoyla geçiyor biraz yiyip içip yatma moduna geçsen daha rahat edsrsin
Ya o el uyuşması bende bir 10 gundur var tamam odemdendir diyorum ama geceleri niye oluyor oyle ya... Allahim sag salimnkavusmayi nasip etsin insallah
El uyuşması bende de vardı ve ödemde vardı ama havalar soğunca ödemim azaldı uyuşmada azaldı ilginc bir şekilde
Bazen siz de ulan nerde bu bebek küçücük karnım var diyomusunuz yoksa 2300ün ederi bu mudur bugün de kafaya takacak bişi bulduk çok şükür hiç sekmez
Özellikle sabahları karnım yumuşak ve boş gibi geliyor diyorum bu bebek nerde acaba
Yaa çok sevindiim güzeliim geliş tarihi belli oldukca heycanın artmıstır hayatında ki 2 erkekte hemen hemen aynı anda yanında olacak Rabbim kavuştursun inşallah

K.validen de söylediğini bilememiş heralde cümlelerini bazen seçemiyor büyükler işte bizdede hormonlar derken sen sıkma canını güzel günlere odaklan
Akıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim aynı hafta olanlarda var mı?
Özellikle ayakta çok kaldıgım ve çok yürüdüğüm zamanlarda oluyor benim

Evet haraketli bir gün ardından görülüyor devamlı değil haklısın

O sabırsızlık bende de varrrrrr Kızım doğsun kavuşayım artık ona dediğim çok oluyor.
Çok şükür bu haftalara geldik hamileliğin son zamanlarının tadını çıkaralım

Bende de cahil cesareti var heralde ya bilmiyorum iç güdüsel olarak diyorum ki kucaklarımıza verdikleri an bence o cesaret gelecek kızlar ya. O yüzden korkmuyorum ben. Giydirmeyi alt değiştirmeyi düzgün tutmayı vs bilmiyorum hiç hadi emzirme bebeğin iç güdüsünde var da ama diyorum geri kalanı halletcez be ben en çok şeyi seviyorum çevremde baktıgımda hani bebel ağlıyor ağlıyor da başkası susturamıyor annesinin kucağında susuyor o his zaten bize her şeyi yaptırıp öğretecek

Evet haraketli bir gün ardından görülüyor devamlı değil haklısın

İlerleyen haftalarda nasıl olur bilemiyorum tabii. Birde arada şeffaf bir akıntı oluyor kontrolde doktora söyledim suyu değildir dedi ara ara geliyorsa ki su seviyesi güzel dedi. Sızıntı olsa düzenli gelmeye devam eder diye. Bende idrar problemi başladı ya bazen hapşururken bile kaçıyor Bebek hala kafa yukarda Poposu aşağıdaymıs İnternette mesaneye baskıdan dolayı olur yazıyor ama böyle de ara ara bi rahatsızlık oluyorm

Bizimde suyu iyi dedi canım şükür bu hafta dolunca tekrar gidicem bakalım bizim kafa aşağıda demişti en son Baskı var zaten benim aşağıya hemoroid ve kasık fıtığı cabası hapşurirken öksürük te hiç tutmuyor bu hafta baskı daha çok oldu hem bebek kilosu arttı sanırım o yüzden

Akıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim aynı hafta olanlarda var mı?
34 hafta bi kaç gündür bende de yoğun beyaz akıp geldiğini hissediyorum çamaşırımı komple sıvıyor resmen

El uyuşması bende de vardı ve ödemde vardı ama havalar soğunca ödemim azaldı uyuşmada azaldı ilginc bir şekilde
Demek ki havalar sogumasini bekleyecegiz :) soğumaya basladi gerci de gecici gibi geliyor. Ev sicak sukurler olsun

Kızlar ben hastaneden geldim suyum iyi ama sınırda iyi sanırım bebek 2500 olmuş ortalama bir buçuk hafta geriden geliyor dedi ama yüz Gr daha almış eğer dogmazsa 39. Haftaya kadar bekleyeceğiz hareketleri iyi çok şükür hareketinde azalma olursa hemen gel dedi tansiyonumu kontrol ediyorum

Olabilir o baskıdan ay resmen yaşlı teyze modundayım o hapşuruk öksürük konusunda bakalım artık sağ salim kucaklarımıza alalımda gecici bu süreç
Demek ki havalar sogumasini bekleyecegiz :) soğumaya basladi gerci de gecici gibi geliyor. Ev sicak sukurler olsun
Yalancı soğuma bencede grlecek tekrar sıcaklar. Ay az da olsa ferahlattı ama ya
Dikkat et kuzum kendine. Besleyici şeyler tüket bol bol. Hareketlerini azalt birazcıkta.

Kızlar geçenler de tansiyon düşük olunca plesante geçirgenliği daha fazla oluyormus tansiyon yüksekliğinde plesanta geçirgenliği azalıyormuş. Forumda ve googleda okumustum bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…