Plastik aldım ben terlik tuvalete vs girilip edilecek hastane ortamı sonucta koridorundani gezilecek belki yürüyüş için plastik iyidir ondanEksikleri not defterine yazarim terligim yok zaten. Erkek terligi alirim. Yeni evliyim zaten ya evde 1 tane terlik vardi :) Fuzuli olur odemli ayak icin gerci bakayim. 40lik 41lik bayan terligi de alirim. Bayan da eksik :)
Deneyim olmayınca işte kuzum ne nasıl olcak merak halindeyim sürekliSadece uyuturken verirsen gün içinde ağladığında sussun diye vermezsen ağzında gezmiyor canım zaten rahat ol :)
eşimin arkadasının mağazası var ben ordan yaptım hep alışverişimi, bir iki model lcw yeni doğan ve 3-6 aldım bir arkadasım çalısıyor lcw yeni doğan ve 3-6 kesinlikle pamuklu oluyor icin rahat etsin al dedi. Bir kaç modeldenişte e bebekten aldım yeni doğan olarak ileri aylara girmedim ordan.Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
Benim doktorum magnezyumu bana düzenli kullandırmadı. Ben bacağıma kramp giriyor diye verdi. Krampların eğer artarsa dozunu artır azalırsa dozunu azalt gün aşırıya dön dedi. Bende 32. Hafta itibariyle tamamen bıraktım. Soda zaten günde 2-3 içmezsem olmaz ordan da aldıgımı düşünüyorum. Birde benim diyetisyenin dediği sodayı suyla karıstır daha fazla al sodyumunu vs diye. Arada da öyle içiyorum. Ama çok şükür kramp olayım uzun zamandır bittiAslinda ben gecen hafta sordum devam et ilaclara dedi ama magnezyumu ozellikle sormadim bu hafta direkt sorucam cunku ben soda da baya iciyorum ikisi birden kasilmalari engellemesin yani. Gercekten de kasilmam yok bu arada artik sodanin etkisi mi bilemicem tabi
Benimki de geride ya o sebepten sordum canim. 39 a kadar daha var belki de kendiliginden gelir minnos. Belki de tansiyon durumundan dolayi oyle demistir detayli sormak lazim tabi.
Benim de gitmeden aklimda bir suru soru oluyor hatta telefona yaziyorum doktor konusunca hepsini unutuyorum telefona bakmak bile gelmiyor aklima.
Yaa ben bile heyecanlandim suan
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim zaten 36 dan sonra dogum bekleyebilirsiniz diyorlar kilosu da normal aralikta. Zorluklar oldu tabi ama cok guzel geldiniz bu gune kadar valla helal olsun size ana kiz
Ah çiçeğiim sağlıcakla al Güneş kızı kucağına. Resmen bitiyor nerelerden geldin bu günlere. yepyeni bir sayfa başlıyor hayatındaİnşallah kuzum sağ Salim alalım artık kucaklarımıza
canım arkadaşım benim inşallah rabbim seni de tez vakitte sağlıcakla kavuştursun doruğumuza
Sağol canım:)
Hem azalır gibi oldu hem de aşırı streslendim
Ben boyunu bilmiyorum yA
Sağ Salim hepimize inşallah önceden bilmek de bi garipmiş
inşallah be çiçeğim
İnşallah güzellik
Valla mucize gibi gerçekten
6-7 hafta önce neler düşünüyorduk
sanki yıl geçti üzerinden
Ayakta durabilsem bi şeyler yapmaya kalkarım muhtemelen ama ayakta duramıyorum
Kuzum kefir konusu mantıklı geldi hem bağırsaklar için de önden iyi olur gibi.
Anestezici ile görüştük şimdi kan vericem bol su tüket ameliyat öncesi 2 günde diyor.
Bir de epidurali sezaryende değil normalde yapıyoruz dedi. Epiduralin etki etmesi yarım saat sürüyor dedi. Spinal anestezi yapılacakmış.
Mantıklısağolasın kuzum sırayla beklemeye devam artık
İnşallah kuzum valla yolun sonuna sağ Salim öyle böyle geldik şükürler olsun
Kizzzzz ne diyo senin azinKızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor.
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
şöyle eğer bebek gelmezse gelişimi durur, sende tansıyon daha artar diye 40 41e bekletmek istemiyordr.Bende bu sefer gidince ayrıntılı konuşurum benim doktorum biraz temkinli biri birde kararlarının sorgulanmasından hoşlanmıyor güveniyorum ona aslında ama bazen aceleye geliyor herşey bu sefer gittiğimde sakince konuşayım bende biraz telaslaniyorum soracaklarimi unutuyorum
Azaleaa cnım sen hiç yazmıyorsun aklıma geldin napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik
Masallah sağlkla gelsin güneşiniz ne güzel zamannda geliyor hadi kolayca atlat insallah :)Kızlar
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
ayyy ne guzel hbrler, ama cnm lahana sarma çnkü belli bır sureden göğüsler terbıye oluyor azalmaya başlıyor artık senden daha süt isterler stoğunu iyi yap hadi bıberona alıstı stokladıklarından verirsin.sağımı kısa süreli yaparsanda azalırBiz 34 günlük olduk, oğlumun kardeşleri birer birer doğuma hazırlanıyor. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Oğlum hala entübe ama değerleri iyileşmeye başlamış. Belki pazartesi makineden ayırırız dediler. Artık hayırlısı diyorum. Süt içmeye başladığından beri kilosu hızlı artmaya başladı kuzumun. 1330 olduk dün, önümüzde süreç uzun ama bugünleri görmek bile büyük nimet benim için.
Bu aralar ben de hiperlaktasyon ile uğraşıyorum. Aşırı sütüm var nasıl baş edeceğim bilmiyorum bu durumlalahana çıktı Allah’tan mememe boyuna onu sarıyorum
Ne güzel haberler bunlar çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Oy maşallah telaşlı haftalara giriş yapmışsın. Aynen haftaya itibariyle ntsler kontroller derken eli kulağında artık. Geri sayım hızlanmış sende. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen normal olsun dite basından beri yürüyüş vs yapıyordun inşallah istediğin gibi gönlünden geçen şekilde sağlıkla alırsın yavrunu kucağına
İyiyim canm çok sükür arada girip okuyorum yazdklarınızı ama çok aktif değilim güzel gidiyor benim kız büyüyor doktor yürü dedi bol bol yürüyüşe devam ediyorum odasını falan yaptk kayınvalidemler geldi temizlik yaptk günler yoğun geciyor
Bebisim dönmüş ama daha kanala girmemiş bugün 36+0 olduk bakalm keyfi ne zaman isterse o zaman bekliyoruz
Sizler naslsnız ? Sancı flaan var mı ben daha ntsye girmedim sanırm haftaya alıcak doktor.
Güneş kız ailesine erken kavuşmayı tercih etti nasibi böyleymiş miniğinKızlar
Chakranın hastane çıkışı setini almıştım indirim takip edip. %100 pamuk ve bambu yazıyor. Sonra geri kalanları farklı markalardan aldım bebek zaten çok az giyiyor hemen büyüyormuş diye. Yıkadıktan sonra chakradan aldığım takım yumuşaklığından hiçbir şey kaybetmedi o kadar güzel ki. E bebekten aldığım organik yazanlar da nispeten yumuşak kaldılar. Geri kalanlar sertleşti yıkayınca dokusu eskisi gibi değil.Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
Mesela fotoğrafını eklediğim organik yazan set diğer organik yazanlara göre daha yumuşak bozulmadı.Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
Evet canım gelişimi yavaşladı bence de onla alakalı olabilirşöyle eğer bebek gelmezse gelişimi durur, sende tansıyon daha artar diye 40 41e bekletmek istemiyordr.
Mantikli sonra balkon terliği yaparım:)Plastik aldım ben terlik tuvalete vs girilip edilecek hastane ortamı sonucta koridorundani gezilecek belki yürüyüş için plastik iyidir ondan
Hadi hayırlı olsun canım inşallah pazartesi güzel haberinde alırız :) kilosuda gayet iyi bugün benim de 2830 çıktı 26sndan bugüne 130 gram almış bu ara sürekli tansiyonla uğraştım stres yaşadım galiba o yüzden az kilo aldı ama doktor takılmadı kiloya kaşıntım çok fazla bütün vücudum alerji ciğer geliştirici iğne yaptı haftaya kadar da kaşınman böyle devam ederse daha erken alırız dedi ama asıl doğum tarihi 28 i olacak sezaryen oluyor malesef varislerim yüzündenKızlar
Ya ben ne okudumKızlar
Düşündükçe sanki aylardır hamile olduğumu farketmemişim gibi hissediyorumAh çiçeğiim sağlıcakla al Güneş kızı kucağına. Resmen bitiyor nerelerden geldin bu günlere. yepyeni bir sayfa başlıyor hayatında
Ne 3 günü canısı 40 saat kaldıKizzzzz ne diyo senin azinrabbim en hayirli sekilde kavusmayi nasip etsin resmen son 3 gun
İnşallah kuzum günlerimiz de aynıymış seninle. senin bebeğin daha da ileriki haftalarda gelsin inşallahMasallah sağlkla gelsin güneşiniz ne güzel zamannda geliyor hadi kolayca atlat insallah :)
İnşallah canım buna da şükür tabi de ne kadar alırsa kar artıkGüneş kız ailesine erken kavuşmayı tercih etti nasibi böyleymiş miniğinsağlıkla gelsin güzel kızımız inşAllah kilosunu da alır dünyaya öyle gelir
Cansın bebeğim aldım ekran görüntüsü, artık yapabildiğimiz kadarını yapıcaz köprüden önce son çıkış-Sunshine kuzu 3 gün 3 gündür diye seni kilo alıcı yiyeceklere davet ediyoruz kıymalı yumurta favorim oldu bence yemelisin. Muz avakoda süt ceviz blender olayını yapmalısın. Birde kaşar peyniri. Arayada meyve sıkıstır yer yemez sol tarafına doğru yat. Kilosu gayet iyi ama fazla gr göz çıkarmaz bence
Valla girmem sanırım ya-Sunshine ne dıosun,keşke haftaya olsaydı beraber gderdık şimdi sen doğum yapınca girmezsin cok heyacanlı cok güzel, sağlıkla kucağına al inşallah.ben kıyafet almıssındr bişe yazmıcam extra tarak, jılet,minik diş macunu, şampuan, toka, tarak, bazen banyo yapmak zorunda kalıyorsun havlu,azıcıktan bn makyaj malzemeside aldım minnoşumla guzel fotolar için, corap,birde şal gbi bişe alabılırsin cnkü havalar cok değişken sırtın soğuk almasın sezaryenden snr hasta olmamak lazım,pamuk,2,3tane kirlileri koymak poşet diğerlerini almıssındr ztn
Sağol canım benim yüzünü gören cennetlik ama neredesin sen yineHadi hayırlı olsun canım inşallah pazartesi güzel haberinde alırız :) kilosuda gayet iyi bugün benim de 2830 çıktı 26sndan bugüne 130 gram almış bu ara sürekli tansiyonla uğraştım stres yaşadım galiba o yüzden az kilo aldı ama doktor takılmadı kiloya kaşıntım çok fazla bütün vücudum alerji ciğer geliştirici iğne yaptı haftaya kadar da kaşınman böyle devam ederse daha erken alırız dedi ama asıl doğum tarihi 28 i olacak sezaryen oluyor malesef varislerim yüzünden
lalacııım hadi ama ben de senden erken doğuracağım bakYa ben ne okudum
2500 üstü her türlü normal demişti doktorum bana canım, sağlıkla gelsin inanılmaz heyecanlandım
Pazartesi ölçerler tatlım boyunu hemde gerçek olarakİnşallah kuzum sağ Salim alalım artık kucaklarımıza
canım arkadaşım benim inşallah rabbim seni de tez vakitte sağlıcakla kavuştursun doruğumuza
Sağol canım:)
Hem azalır gibi oldu hem de aşırı streslendim
Ben boyunu bilmiyorum yA
Sağ Salim hepimize inşallah önceden bilmek de bi garipmiş
inşallah be çiçeğim
İnşallah güzellik
Valla mucize gibi gerçekten
6-7 hafta önce neler düşünüyorduk
sanki yıl geçti üzerinden
Ayakta durabilsem bi şeyler yapmaya kalkarım muhtemelen ama ayakta duramıyorum
Kuzum kefir konusu mantıklı geldi hem bağırsaklar için de önden iyi olur gibi.
Anestezici ile görüştük şimdi kan vericem bol su tüket ameliyat öncesi 2 günde diyor.
Bir de epidurali sezaryende değil normalde yapıyoruz dedi. Epiduralin etki etmesi yarım saat sürüyor dedi. Spinal anestezi yapılacakmış.
Mantıklısağolasın kuzum sırayla beklemeye devam artık
İnşallah kuzum valla yolun sonuna sağ Salim öyle böyle geldik şükürler olsun
Bende not aldım bunları-Sunshine kuzu 3 gün 3 gündür diye seni kilo alıcı yiyeceklere davet ediyoruz kıymalı yumurta favorim oldu bence yemelisin. Muz avakoda süt ceviz blender olayını yapmalısın. Birde kaşar peyniri. Arayada meyve sıkıstır yer yemez sol tarafına doğru yat. Kilosu gayet iyi ama fazla gr göz çıkarmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?