İlk cümleni Sırıta sırıta okudumPazartesi ölçerler tatlım boyunu hemde gerçek olarakRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. 7 ekim son tarih olanlarda sıraya girdi teker teker artık tedirginlik yok canım 36yı devirdik diye açıkcası istediği zaman gelsin Allah'ın izniyle.. gerçekten çok heyecanlı ❤
Bende not aldım bunlarıbu hafta kilo aldırmaya çalışayım paşamı bende
-Sunshine hiç aksatmayasın bak 40 saat diyorsun kalana
Yaa şimdiden tebrik ederim, çok heyecanlı. O minnak parmaklarını pazartesi göreceksin artıkKızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor.
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
Ya iğne ödem mi yapıyor o zaman ben suyu çoğaltıyım sağlıklı olsunlar kiloyu sütümüzle aldırırız inşallahSağol canım benim yüzünü gören cennetlik ama neredesin sen yine
Bizimki de geçen haftaya göre pek almamış stres etkiliyor tabiama günüyle uyumlu sanırım ondan takılmamıştır
Bugün benim de ciğer geliştirici yeniden tekrarlandı yaa şimdi bi de onun ödemi binecek anesteziyle birlikte eyvahlar olsun
Kuzum 28 i zaten çok güzel bi tarih bebeğin ve senin için en sağlıklısı nasılsa öyle olmalı tabi ki
Evet kuzum biraz bi kaç gün beslenmene dikkat et suyu da bol iç.Ya iğne ödem mi yapıyor o zaman ben suyu çoğaltıyım sağlıklı olsunlar kiloyu sütümüzle aldırırız inşallah
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olacakYaa şimdiden tebrik ederim, çok heyecanlı. O minnak parmaklarını pazartesi göreceksin artık
Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
Of cok mantıklı cok da iş var ama bi bakayım
mis gbi banyo kuaförde baştan aşağı bakım, 9ayın acısını cıkar en fazla pazartesi doğurursunOf cok mantıklı cok da iş var ama bi bakayım
Tebrik ederim canım şimdiden. Kesinlikle git oh mis. İşler hallolur boşver. Güneşinle aynı bedende olmanın tadını çıkar. Ayyy ne güzel. İnşallah bizimki de böyle planlı programlı olur. Bi de kaşar peyniri kırtla annesiOf cok mantıklı cok da iş var ama bi bakayım
ay gozumu actim gene hemen foruma girdim , acaba doktordan eve geldin mi yoksa dogumami aldilar dieKızlar
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
Düşündükçe sanki aylardır hamile olduğumu farketmemişim gibi hissediyorum
çok garip ya telaşa kapıldım iyice
Ama çok şükür be
Ne 3 günü canısı 40 saat kaldıben de 1 saat önce idrak ettim
İnşallah kuzum günlerimiz de aynıymış seninle. senin bebeğin daha da ileriki haftalarda gelsin inşallah
İnşallah canım buna da şükür tabi de ne kadar alırsa kar artık
Cansın bebeğim aldım ekran görüntüsü, artık yapabildiğimiz kadarını yapıcaz köprüden önce son çıkış
Valla girmem sanırım ya
Valla kuzum biliyorsun bu aşamadan sonra belki 1 hafta daha beklerdi ama çok belirsiz her şey. Bi de nst sonucu gece sancıdan uyuyamamalar bulantılar sancılar her şeyi anlatınca riske atmak istemedi. Normalde Bunları anlatmadan önce cumayı önermişti
Siz gününüzü bekleyin inşallah
Sağol kuzum ekran görüntüsü aldım eve varayım halledicez inşallah eksikleri
Bu bebeye 1 numara prima premium da küçük gelir herhalde değil mi ?
Sağol canım benim yüzünü gören cennetlik ama neredesin sen yine
Bizimki de geçen haftaya göre pek almamış stres etkiliyor tabiama günüyle uyumlu sanırım ondan takılmamıştır
Bugün benim de ciğer geliştirici yeniden tekrarlandı yaa şimdi bi de onun ödemi binecek anesteziyle birlikte eyvahlar olsun
Kuzum 28 i zaten çok güzel bi tarih bebeğin ve senin için en sağlıklısı nasılsa öyle olmalı tabi ki
lalacııım hadi ama ben de senden erken doğuracağım bak
İnsan buna nasıl hazırlanabilir bilmiyorum bi kaç güne daha ihtiyacım var
Ah şükür be kuzucum 2500 ü de aştık 28-30-32 derken 36 yı da gördük çok şükürRabbim sağlıcakla tamamlamayı nasip edecek inşallah
bana doktorum muzu gunduz ara ogununde yarim yiyebilirsin dedi.Bende şeker çıktı ama kaşarla muz yesem bişi olur mu bilen var mı
Muzu diyetisyen kesinlikle yasaklamıştı bana. Kahvaltı için de yağsız beyaz peynir demiştiBende şeker çıktı ama kaşarla muz yesem bişi olur mu bilen var mı
teşekkür ederim yağmurcum :) ay bunu da unuttum hemen yarın sabah olsun bi bakayım yakınlarda en azından saçımı kestiresim var. ellemedim 2 sene olacak hamilelikte aldı başını gittiTebrik ederim canım şimdiden. Kesinlikle git oh mis. İşler hallolur boşver. Güneşinle aynı bedende olmanın tadını çıkar. Ayyy ne güzel. İnşallah bizimki de böyle planlı programlı olur. Bi de kaşar peyniri kırtla annesi
ay gozumu actim gene hemen foruma girdim , acaba doktordan eve geldin mi yoksa dogumami aldilar die
2700 cok iyi bir rakam kuzum , masallah Gunes kizmizasaglikla , mutlulukla gelsin hepimiz heycanliyiz artik pazartesiye kadar
bu bize çok güzel denk geldi yaaa
Pazartesi itibariyle bir ömür bu olayı söyleyebilirsin minik kızınaa
Ah gözün aydın, şimdiden hayırlı olsun. 2500g normal sayılıyor, 3 kilo olursa ne ala tabiKızlar
Ben yarım muz yiyebilirsin dedş doktorum. Daha doğrusu şu yerli kücük muz varya ondan bir tane, ithal büyük muzlar varya onunda yarısını yiyebilirsin dedi. Kaşar pek tükettirmiyor bana yağlı diye ama canım cektiğinde de kücük bir dilimde olsa tüketiyorum. Yoğurt yemekte çok faydalı onuda tüketebilirsiniz. Kaşarın yağlı oluşu bebişe kilo aldırıyormus. Protein yemek bebeğe güzel kilo aldırıyor hemde anneye kilo problemi yapmıyor benceBende şeker çıktı ama kaşarla muz yesem bişi olur mu bilen var mı
sağolasın canım :)Ah gözün aydın, şimdiden hayırlı olsun. 2500g normal sayılıyor, 3 kilo olursa ne ala tabisağlıkla gelsin bebiş darısı kalanların başına.
Muz kabizlik yapabilir kizlar yaninda kuru kayisi jncir falan yiyin zaten demir ilaclari da kabizlik yapiyorbana doktorum muzu gunduz ara ogununde yarim yiyebilirsin dedi.
zaten bir tane yedigimde iki saat sonra kan sekerime baktigimda hala yuksek cikiyor.
Istedigin kadsr sut ve sut urunleri tuketebilirsin skinti yok .
Cok heyecanliii kendim gibi heyecanlandim canim saglikla gelsin insallah gunes bebek :) bizi de habersiz birakma iyiligini duyariz insallahsağolasın canım :)
aynen öyle artık sağlıcakla doğsunlar da. dışarda da büyütürüz Allahın izniyle:)
ameliyattayken bu tayfanın hepsine dua etmeyeceğimi düşünürseniz yanılırsınızekim anneleri artık gülmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?