2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İlk cümleni Sırıta sırıta okudum allahım düşündükçe aklımı kaybedicem
Amin çiçeğim

Masanın üzerine dizeyim hepsini de artık gider gelir yeriz

Yaa şimdiden tebrik ederim, çok heyecanlı. O minnak parmaklarını pazartesi göreceksin artık

Ya iğne ödem mi yapıyor o zaman ben suyu çoğaltıyım sağlıklı olsunlar kiloyu sütümüzle aldırırız inşallah

Ya iğne ödem mi yapıyor o zaman ben suyu çoğaltıyım sağlıklı olsunlar kiloyu sütümüzle aldırırız inşallah
Evet kuzum biraz bi kaç gün beslenmene dikkat et suyu da bol iç.
Ben böyle diyorum ama bugün gayet fena beslendik tabi
Yaa şimdiden tebrik ederim, çok heyecanlı. O minnak parmaklarını pazartesi göreceksin artık
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olacak

Bende e bebekten sadece 2 takım aldım tulumlar hoşuma gitti bıraktım.. hatta eşime de dedim 8 sene önce aldığım herşey daha kaliteliydi kesinlikle tabi ben onalrın hepsini dağıttım

Of cok mantıklı cok da iş var ama bi bakayım
Tebrik ederim canım şimdiden. Kesinlikle git oh mis. İşler hallolur boşver. Güneşinle aynı bedende olmanın tadını çıkar. Ayyy ne güzel. İnşallah bizimki de böyle planlı programlı olur. Bi de kaşar peyniri kırtla annesi

ay gozumu actim gene hemen foruma girdim , acaba doktordan eve geldin mi yoksa dogumami aldilar die

2700 cok iyi bir rakam kuzum , masallah Gunes kizmiza saglikla , mutlulukla gelsin hepimiz heycanliyiz artik pazartesiye kadar

Pazartesi itibariyle bir ömür bu olayı söyleyebilirsin minik kızınaa

Bende şeker çıktı ama kaşarla muz yesem bişi olur mu bilen var mı
bana doktorum muzu gunduz ara ogununde yarim yiyebilirsin dedi.
zaten bir tane yedigimde iki saat sonra kan sekerime baktigimda hala yuksek cikiyor.

Istedigin kadsr sut ve sut urunleri tuketebilirsin skinti yok .

teşekkür ederim yağmurcum :) ay bunu da unuttum hemen yarın sabah olsun bi bakayım yakınlarda en azından saçımı kestiresim var. ellemedim 2 sene olacak hamilelikte aldı başını gitti iyi gelir
mümkünse 1 hafta önceden planlayın canım son dk olunca psikolojik olarak hazırlanmakla geçiyor
mesela eşim baba olacağını yeni farketmiş gibi doğuma da girecek bi strese girdi
ay gozumu actim gene hemen foruma girdim , acaba doktordan eve geldin mi yoksa dogumami aldilar die

2700 cok iyi bir rakam kuzum , masallah Gunes kizmiza saglikla , mutlulukla gelsin hepimiz heycanliyiz artik pazartesiye kadar
ya cansın sen
çarpıntım tuttu şimdiden doğuma girerken tansiyonu çıkanları çok iyi anladım

Pazartesi itibariyle bir ömür bu olayı söyleyebilirsin minik kızınaa
bu bize çok güzel denk geldi yaaa

Ah gözün aydın, şimdiden hayırlı olsun. 2500g normal sayılıyor, 3 kilo olursa ne ala tabi sağlıkla gelsin bebiş darısı kalanların başına.

Bende şeker çıktı ama kaşarla muz yesem bişi olur mu bilen var mı
Ben yarım muz yiyebilirsin dedş doktorum. Daha doğrusu şu yerli kücük muz varya ondan bir tane, ithal büyük muzlar varya onunda yarısını yiyebilirsin dedi. Kaşar pek tükettirmiyor bana yağlı diye ama canım cektiğinde de kücük bir dilimde olsa tüketiyorum. Yoğurt yemekte çok faydalı onuda tüketebilirsiniz. Kaşarın yağlı oluşu bebişe kilo aldırıyormus. Protein yemek bebeğe güzel kilo aldırıyor hemde anneye kilo problemi yapmıyor bence

Ah gözün aydın, şimdiden hayırlı olsun. 2500g normal sayılıyor, 3 kilo olursa ne ala tabi sağlıkla gelsin bebiş darısı kalanların başına.
sağolasın canım :)
aynen öyle artık sağlıcakla doğsunlar da. dışarda da büyütürüz Allahın izniyle:)

ameliyattayken bu tayfanın hepsine dua etmeyeceğimi düşünürseniz yanılırsınız ekim anneleri artık gülmeli

bana doktorum muzu gunduz ara ogununde yarim yiyebilirsin dedi.
zaten bir tane yedigimde iki saat sonra kan sekerime baktigimda hala yuksek cikiyor.

Istedigin kadsr sut ve sut urunleri tuketebilirsin skinti yok .
Muz kabizlik yapabilir kizlar yaninda kuru kayisi jncir falan yiyin zaten demir ilaclari da kabizlik yapiyor

Cok heyecanliii kendim gibi heyecanlandim canim saglikla gelsin insallah gunes bebek :) bizi de habersiz birakma iyiligini duyariz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…