ayyy ne guzel hbrler, ama cnm lahana sarma çnkü belli bır sureden göğüsler terbıye oluyor azalmaya başlıyor artık senden daha süt isterler stoğunu iyi yap hadi bıberona alıstı stokladıklarından verirsin.sağımı kısa süreli yaparsanda azalır
Canım lahanayı sarmak zorunda kaldım çünkü ateş çektim Bu göğüslerin terbiye olduğunu görecek miyim acaba sağımı 15 er dakika yapıyorum normal değil mi?
Yoldayız
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman
Şafak değil son 20 dk Hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağınıza alın canım.. sen ve eşin yeteri kadar beklediniz artık sabırla..
Rabbim kolaylaştırsın dualarım seninle
Böyle saat beklemek daha bir heyecanlıymış yalnız
Dün annemle görüntülü konuşuyorduk kızım yüzüne lohusalık birşeyi gelmiş dedi nasıl anladın kız dedim böyle şişme gibi olur diyor 10 güne gelir herhalde bile dedi.. bu gecede yine uyumadım sürekli tuvaletim vardı ayy aslında yok ama var gibiydi
-Sunshine
çiçeğim sağ salim kızını kucağına al bugüne kadar çok zorlu yollardan geçtin eşinle şimdi inşallah çok mutlu olursunuz sağlıkla huzurla gelsin çok kolay geçsin inşallah
Böyle saat beklemek daha bir heyecanlıymış yalnız
Dün annemle görüntülü konuşuyorduk kızım yüzüne lohusalık birşeyi gelmiş dedi nasıl anladın kız dedim böyle şişme gibi olur diyor 10 güne gelir herhalde bile dedi.. bu gecede yine uyumadım sürekli tuvaletim vardı ayy aslında yok ama var gibiydi
Valla ben telefonun başında heyecan yaptım yeminle çok heyecanlı güzel şeyler hele böyle vakti tam olunca daha da heyecanlı
Senin ne zamana diyor doktorun canım?
1 hafta kaldıı bi de bana soor
Zaman azaldıkça da saçma sapan rüyalar görmeye başladım
13 kiloluk bi kız doğuruyordum?
Şekerden dolayı olmuş diyip küveze alıyorlardı tövbe yarabbim
Yoldayız
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür
-Sunshine
☀ bi heyecanla hirdim bu gun foruma kizzz dogurdun mu? Insallah kolay gecer diye duga ettim aksam sana rabbim insallah hepimizin dugalarini kabul etsin guneş kizimiz saglikla annesinin kucagina gelsin deli gibi sut aksin goguslerinden guzelce emzir doyur kizini insallah rabbim bizlerede nasip etsin insallah kizz ne olur ilk firsatta yaz buraya dogurdum hersey guzel gecti ikimizde cok iyiz diye yeminle tansiyonum oynuyor heyecandan ben dogursam bukadar heyecan yapmazdim eminim
Hayyal
cim Doruk nasil kuzum hic denk gelmiyorum bu ara yazmiyorsun yada minik abimizi cok merak ediyorum hep duga ediyorum yavruya annesine kavuşsun diye sende cok yiprandin bu uzun süreçte eminim lohusalik bir yandan dorugun durumu malum rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin insallah anne ogul kavuşun bir an once
Yoldayız
Kizlar bebek telsizi alan var mi . Benim yatak odası biraz uzakta... Gerci ben oyle sessiz ortamda yatirmayi dusunmuyorum. Sese alisik yatirmaya çalışacağım inşallah yapabilirsem. Telsizi görüntülü almaya gerek var mi kiwi biraz uygun iste
Yoldayız
Canım lahanayı sarmak zorunda kaldım çünkü ateş çektim Bu göğüslerin terbiye olduğunu görecek miyim acaba sağımı 15 er dakika yapıyorum normal değil mi?