2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ayyy ne guzel hbrler, ama cnm lahana sarma çnkü belli bır sureden göğüsler terbıye oluyor azalmaya başlıyor artık senden daha süt isterler stoğunu iyi yap hadi bıberona alıstı stokladıklarından verirsin.sağımı kısa süreli yaparsanda azalır
Canım lahanayı sarmak zorunda kaldım çünkü ateş çektim 🤦🏻‍♀️ Bu göğüslerin terbiye olduğunu görecek miyim acaba 🤔 sağımı 15 er dakika yapıyorum normal değil mi?

İnşallah canım benim 🤗 geliyor gelmekte olan

Yoldayız 🙈
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür 😅
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman 🤪

Şafak değil son 20 dk😍 Hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağınıza alın canım..🙏 sen ve eşin yeteri kadar beklediniz artık sabırla..
Rabbim kolaylaştırsın🙏 dualarım seninle

Böyle saat beklemek daha bir heyecanlıymış yalnız😊
Dün annemle görüntülü konuşuyorduk kızım yüzüne lohusalık birşeyi gelmiş dedi 😅 nasıl anladın kız dedim böyle şişme gibi olur diyor 10 güne gelir herhalde bile dedi😨.. bu gecede yine uyumadım sürekli tuvaletim vardı ayy aslında yok ama var gibiydi

Böyle saat beklemek daha bir heyecanlıymış yalnız😊
Dün annemle görüntülü konuşuyorduk kızım yüzüne lohusalık birşeyi gelmiş dedi 😅 nasıl anladın kız dedim böyle şişme gibi olur diyor 10 güne gelir herhalde bile dedi😨.. bu gecede yine uyumadım sürekli tuvaletim vardı ayy aslında yok ama var gibiydi
Valla ben telefonun başında heyecan yaptım yeminle 🤭 çok heyecanlı güzel şeyler hele böyle vakti tam olunca daha da heyecanlı ♥️
Senin ne zamana diyor doktorun canım?

Hayyal Hayyal kız memintolar boşa büyümedi desene 🥰Allah bize de nasip etsin hiç sütüm olacağından ümidim yok :(

-Sunshine -Sunshine umarım şuan bebişini koklamış dikiliyodur 🥳🤓 derbiyi böle heycanla beklemiyorum oğlum

Ay bende geceleri sağdan sola dönerken aşağıyı yırtıyolar buna eminim ama ispat edemem 😄 Resmen yatma fobim oldu

Yoldayız 🙈
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür 😅
bugün güneşin başka doğacak inşallah 💛💛 sağlıkla gelsin güneş kızımız darısı bizlere olsun inşallah 🧡🧡

-Sunshine -Sunshine ☀ bi heyecanla hirdim bu gun foruma kizzz dogurdun mu? Insallah kolay gecer diye duga ettim aksam sana 🧿 rabbim insallah hepimizin dugalarini kabul etsin guneş kizimiz saglikla annesinin kucagina gelsin ❤️deli gibi sut aksin goguslerinden guzelce emzir doyur kizini insallah 🙏 ❤️ rabbim bizlerede nasip etsin insallah 🙏 🧿 🥰 kizz ne olur ilk firsatta yaz buraya dogurdum hersey guzel gecti ikimizde cok iyiz diye yeminle tansiyonum oynuyor heyecandan ben dogursam bukadar heyecan yapmazdim eminim 😂

Hayyal Hayyal cim Doruk nasil kuzum hic denk gelmiyorum bu ara yazmiyorsun yada minik abimizi cok merak ediyorum hep duga ediyorum yavruya annesine kavuşsun diye 🙏 ❤️ sende cok yiprandin bu uzun süreçte eminim lohusalik bir yandan dorugun durumu malum rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin insallah anne ogul kavuşun bir an once 🤗

Yoldayız 🙈
Ah çok heyecanlandım mesajlarını okurken 🥹😍😍 Sağlıkla kucağına alllll 🤲😍 Artık birbirinize kavuşuyorsunuz darısı hepimizin başına 😍🥰

Kizlar bebek telsizi alan var mi . Benim yatak odası biraz uzakta... Gerci ben oyle sessiz ortamda yatirmayi dusunmuyorum. Sese alisik yatirmaya çalışacağım inşallah yapabilirsem. Telsizi görüntülü almaya gerek var mi kiwi biraz uygun iste

Yoldayız 🙈
Kasilmalar da zamaninda fazlalasmis iyi :) Ne alemdesin acep suan 😊

Canım lahanayı sarmak zorunda kaldım çünkü ateş çektim 🤦🏻‍♀️ Bu göğüslerin terbiye olduğunu görecek miyim acaba 🤔 sağımı 15 er dakika yapıyorum normal değil mi?
Emzirme ile ilgili asla karışmak istemem ama sen sormuşsun 😀 acaba daha uzun sağım yapsan da son süt (asıl yağlı kilo aldıran kısım) de mi gelse acaba 🙈

Back
X