Beraber şafak sayacağız demek kiii.Selam kızlar nasılsınız? Biz de bugün doğum tarihimizi aldık 3.evlilik yıldönümümüzde Allah nasip ederse 3 kişi olacağız 5 Ekim38+4 oluyoruz. Gün belli olunca iyice heyecan basmaya başladı.
Canım hayırlisiyla kucağına al günümüz aynıymış çok şükür bu saatten sonra sıkıntı olmaz zatenbugün sezeryanla alıncak.bebeğim ters duruyo makat geliş suyuda azaldı mecburi sezeryan olucak
Yaa hayırlı olsun çok şükür sıkıntı da olmamış3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi
Canım yüreğini ferah tut inşallah sıkıntı olmayacakPazartesi perinatoloji uzmanina gidiyorum. Bir de o bakip olcecekmis bebegimi.
Aslinda cok garip bu zamana kadar beni gondermemeleri
Selam kızlar nasılsınız? Biz de bugün doğum tarihimizi aldık 3.evlilik yıldönümümüzde Allah nasip ederse 3 kişi olacağız 5 Ekim38+4 oluyoruz. Gün belli olunca iyice heyecan basmaya başladı.
Benim de 4 ekim kızlarBeraber şafak sayacağız demek kiii.
Olabilir bende gazlı bezin içine pamuk koydu katladı öyle koymustu. Doğru söylüyorsun olsaydı şimdiye belirti verirdi çok şükür bir sıkıntı olmadı olmaz da umarımİlk Pamuk koyduğu için durmadı herhalde canım Pamuk ne kadar tutacak yani tutmadı da. Biseyler oldu ama geçirdi gitti işte. Olmaz insallah canım olsaydı şimdiye belirti gösterirdi sen dikkat et kendine
benim gebelikten öncede vardı maalesef gebelikle serum alacak düzeye indi bebiş sömürgesine uğradı depolarEvet doktor da sıcak su uygula dedi canım, şimdilik oturamadığım için duşla uyguluyorum. Demir ne kadar önemliymiş cidden, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah hamileliğin tetiklediği bir şeydir. Altta başka bir hastalık yokturçok teşekkür ederim
Kesin halaların yada teyzelerinin kötü özellikleri arasındadır onlara çekmişsindirEvet ben hep hamilelikte catlaniyor sanıyordum da acı gerçekle yüzlestimama düşününce mantıklı çünkü kilo alınıyor geri zayifliyorsun çatlamaya meyilli vücutlar için çatlamak çok kolay oluyor bende trafik yol haritası gibi kırmızı kırmızı dolanıyorum benim annemde pek çatlak yok hele kayınvalidem de hiç yok ben kime çektim bilmem bekarlikta da var çünkü çatlaklar basenlerde falan
Aman diş i hiç aksatma gercekten bekledikce daha çok sıkıntı çıkıyor doğumdan sonra bir baktır istersen
Ayy ne güzel bir anı sizeSelam kızlar nasılsınız? Biz de bugün doğum tarihimizi aldık 3.evlilik yıldönümümüzde Allah nasip ederse 3 kişi olacağız 5 Ekim38+4 oluyoruz. Gün belli olunca iyice heyecan basmaya başladı.
Seninde en fazlaa 1 hafta var bence kuzumYaa hayırlı olsun çok şükür sıkıntı da olmamışmasallah kilosu da çok güzel ayy sırayı sürekli bozuyorsunuz Dilos6342 kız biz napicaz böyle ilk biz anne olacaktık sözde
AyyBenim de 4 ekim kızlar
Zamanın güzel canım benim hiç bir sorun olmadan kucağına al bebeğini inşallahçok sağolun 37+5 teyiz bugün
Ayyy çok heyecanlıSeninde en fazlaa 1 hafta var bence kuzum
KesinKesin halaların yada teyzelerinin kötü özellikleri arasındadır onlara çekmişsindirben 96 lardan 69 kiloya düşen bir insnaım sonrada 80lere cıktım tekrar ve hamile kaldım vs derken zaten vardı mevcut çatlaklarıım o çatlarım büyüyor şuanda o yüzden takmıyorum ya
Ayy ne güzel bir anı sizebelli olan bir gün dahaa mutlu oluyoruz böyle
Seninde en fazlaa 1 hafta var bence kuzum
Ayypeş peşe güzel haberler geliyor
Zamanın güzel canım benim hiç bir sorun olmadan kucağına al bebeğini inşallahSaati belli mi akşama doğru filan mı gireceksin ameliyata ?
-Sunshine etiketleyimde vakti olursa listeyi düzenlerken yardımcı olur
Doğumgünün kutlu olsun canım çok güzel görünüyorsunuzKızlar selam herkese. Dün benim doğum günümdü. Bu resimler de anneciğimin bahçesinde, annem tarafından çekildi. En organiğinden yaniEylül ayına yakışan bir anımız oldu Asaf beyle. Sizinle de paylaşmak istedim. Ayy artık iyice heyecanım artmaya başladı. Aynı bedende son günlerimiz hepimizin. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş sırasıyla inşallah tüm Ekim annişleri bebeklerimizi kucaklarımıza almaya başlarız Allahın da izniyle
Seni kocaman sarıp sarmalamak istiyorum cerio. Allah sana nice sağlık sıhhatli güzel günler göstersin melek yavrunun hatrınaKesinharita gibi olduk neyse bebeklerimizden anı kaliyor oglumdan kalan tek anı oldu bana bu o yüzden mutluyum da bı yandan
Yaa sorma listenin başındayım diye ilk ben doğururum falan sanıyordum bu bebeler hep sırayı bozuyorYaa hayırlı olsun çok şükür sıkıntı da olmamışmasallah kilosu da çok güzel ayy sırayı sürekli bozuyorsunuz Dilos6342 kız biz napicaz böyle ilk biz anne olacaktık sözde
Insallah olmaz canım doktorun güzel ilgilenmiş seninleOlabilir bende gazlı bezin içine pamuk koydu katladı öyle koymustu. Doğru söylüyorsun olsaydı şimdiye belirti verirdi çok şükür bir sıkıntı olmadı olmaz da umarım
Ayy gerçektenYaa sorma listenin başındayım diye ilk ben doğururum falan sanıyordum bu bebeler hep sırayı bozuyorbizimkine baksan en son o gelecek
Valla ben de seni ilk doğurursun sanıyordumYaa sorma listenin başındayım diye ilk ben doğururum falan sanıyordum bu bebeler hep sırayı bozuyorbizimkine baksan en son o gelecek
Ben de çok seviyorum Eylül ayını ama senin sebeplerin benden fazlaymışya benim hedefim de ilk hamile kalmaya calsitigim da eylul de dogurcak sekildeydi ama kismet olmadi
bizim evlilik yildonumumuzde eylul de . Abimin dogum gunude eylulde. eylul u ayri bir seviyorum ben hep zaten
Sağolasın Diloşum anca girdim eve. Galiba alıyorlar bende ondan korktum ya neyseki öyle bir durum yokmuş. Tahlillerin temiz dedi doktor. Sanırım gıda alerjim var. Bir tane krem yazdı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı sonuçAh canım geçmiş olsun yaöyle bisey çıkarsa direk alıyorlar sanirim dimi bebisi? İnşallah çıkmaz diyelim güzel sonuçlarla gel öğleden sonra
Normal denemek istiyorsun zaten bi sıkıntı çıkmasın
Çok teşekkür ederim topiğimizin süper annesiDoğumgünün kutlu olsun canım çok güzel görünüyorsunuz
İnsallah vakti saati geldiğinde kardeşi dolduracak kuzum o anılarınıı. Rabbim dert tasa vermesin sanaKesinharita gibi olduk neyse bebeklerimizden anı kaliyor oglumdan kalan tek anı oldu bana bu o yüzden mutluyum da bı yandan
Rahatı yerinde Dora paşanıınYaa sorma listenin başındayım diye ilk ben doğururum falan sanıyordum bu bebeler hep sırayı bozuyorbizimkine baksan en son o gelecek
Çok teşekkür ederim canım sende çok güçlü bir annesin çok zor şeyler yaşadın ve atlatacaksin inşallah senin de imtihanın buydu ve Allah'ın izniyle de imtihanını verdin çok güzel bir şekildeDoğumgünün kutlu olsun canım çok güzel görünüyorsunuz
Seni kocaman sarıp sarmalamak istiyorum cerio. Allah sana nice sağlık sıhhatli güzel günler göstersin melek yavrunun hatrına
Hem özel muayenehane hem de arkadaşım oradan da bı artim var sanırımInsallah olmaz canım doktorun güzel ilgilenmiş seninle
Ayy evet Allah'ın izniyle olacak kardeşiİnsallah vakti saati geldiğinde kardeşi dolduracak kuzum o anılarınıı. Rabbim dert tasa vermesin sana
Rahatı yerinde Dora paşanıınbende herkes bebek döndü modunda hem burdakiler hem çevremdekiler 34+3 daha vakti var biliyorum da bizimki ağzımda doğma kararı almıs olabiliir mide nasıl bir baskı var anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?