2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa hayırlı olsun çok şükür sıkıntı da olmamış masallah kilosu da çok güzel ayy sırayı sürekli bozuyorsunuz Dilos6342 kız biz napicaz böyle ilk biz anne olacaktık sözde

İlk Pamuk koyduğu için durmadı herhalde canım Pamuk ne kadar tutacak yani tutmadı da. Biseyler oldu ama geçirdi gitti işte. Olmaz insallah canım olsaydı şimdiye belirti gösterirdi sen dikkat et kendine
Olabilir bende gazlı bezin içine pamuk koydu katladı öyle koymustu. Doğru söylüyorsun olsaydı şimdiye belirti verirdi çok şükür bir sıkıntı olmadı olmaz da umarım

benim gebelikten öncede vardı maalesef gebelikle serum alacak düzeye indi bebiş sömürgesine uğradı depolar

Kesin halaların yada teyzelerinin kötü özellikleri arasındadır onlara çekmişsindir ben 96 lardan 69 kiloya düşen bir insnaım sonrada 80lere cıktım tekrar ve hamile kaldım vs derken zaten vardı mevcut çatlaklarıım o çatlarım büyüyor şuanda o yüzden takmıyorum ya
Selam kızlar nasılsınız? Biz de bugün doğum tarihimizi aldık 3.evlilik yıldönümümüzde Allah nasip ederse 3 kişi olacağız 5 Ekim 38+4 oluyoruz. Gün belli olunca iyice heyecan basmaya başladı.
Ayy ne güzel bir anı size belli olan bir gün dahaa mutlu oluyoruz böyle
Yaa hayırlı olsun çok şükür sıkıntı da olmamış masallah kilosu da çok güzel ayy sırayı sürekli bozuyorsunuz Dilos6342 kız biz napicaz böyle ilk biz anne olacaktık sözde
Seninde en fazlaa 1 hafta var bence kuzum
Benim de 4 ekim kızlar
Ayy peş peşe güzel haberler geliyor
çok sağolun 37+5 teyiz bugün
Zamanın güzel canım benim hiç bir sorun olmadan kucağına al bebeğini inşallah Saati belli mi akşama doğru filan mı gireceksin ameliyata ?

-Sunshine etiketleyimde vakti olursa listeyi düzenlerken yardımcı olur

Kesin harita gibi olduk neyse bebeklerimizden anı kaliyor oglumdan kalan tek anı oldu bana bu o yüzden mutluyum da bı yandan

Doğumgünün kutlu olsun canım çok güzel görünüyorsunuz
Kesin harita gibi olduk neyse bebeklerimizden anı kaliyor oglumdan kalan tek anı oldu bana bu o yüzden mutluyum da bı yandan
Seni kocaman sarıp sarmalamak istiyorum cerio. Allah sana nice sağlık sıhhatli güzel günler göstersin melek yavrunun hatrına

Yaa sorma listenin başındayım diye ilk ben doğururum falan sanıyordum bu bebeler hep sırayı bozuyor bizimkine baksan en son o gelecek

ya benim hedefim de ilk hamile kalmaya calsitigim da eylul de dogurcak sekildeydi ama kismet olmadi
bizim evlilik yildonumumuzde eylul de . Abimin dogum gunude eylulde. eylul u ayri bir seviyorum ben hep zaten
Ben de çok seviyorum Eylül ayını ama senin sebeplerin benden fazlaymış Nasip işte vaktinden önce birşey olmuyor. Sağlıkla ve vaktinle gelsinler canım yine de
Sağolasın Diloşum anca girdim eve. Galiba alıyorlar bende ondan korktum ya neyseki öyle bir durum yokmuş. Tahlillerin temiz dedi doktor. Sanırım gıda alerjim var. Bir tane krem yazdı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı sonuç

İnsallah vakti saati geldiğinde kardeşi dolduracak kuzum o anılarınıı. Rabbim dert tasa vermesin sana
Yaa sorma listenin başındayım diye ilk ben doğururum falan sanıyordum bu bebeler hep sırayı bozuyor bizimkine baksan en son o gelecek
Rahatı yerinde Dora paşanıın bende herkes bebek döndü modunda hem burdakiler hem çevremdekiler 34+3 daha vakti var biliyorum da bizimki ağzımda doğma kararı almıs olabiliir mide nasıl bir baskı var anlatamam

Doğumgünün kutlu olsun canım çok güzel görünüyorsunuz

Seni kocaman sarıp sarmalamak istiyorum cerio. Allah sana nice sağlık sıhhatli güzel günler göstersin melek yavrunun hatrına
Çok teşekkür ederim canım sende çok güçlü bir annesin çok zor şeyler yaşadın ve atlatacaksin inşallah senin de imtihanın buydu ve Allah'ın izniyle de imtihanını verdin çok güzel bir şekilde
Amiin Allah razı olsun bir kaç yıl sonra buralarda olursanız haber veririm Allah'ın izniyle
Insallah olmaz canım doktorun güzel ilgilenmiş seninle
Hem özel muayenehane hem de arkadaşım oradan da bı artim var sanırım
Ayy evet Allah'ın izniyle olacak kardeşi amiiin cümlemize dert tasa vermesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…