2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teselli cümlelerinden nefret ettim bu zamanlarda sadece tek diyeceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçecek arkadaşım bir bakacağız ki seneler geçmiş su akmış yolunu bulmuş. Ben bu siteye üye olalı 13 Seneyi geçti. İnşallah o günler gelip de güzel haberler vermek istersen bizleri hatırla bir etiket yeter hayal arkadaşının yanında olmasına

Ay bana ne güzel bi haber verdin doruk toparlanıyor çok iyi bizde başta 20 cc ydik şimdi 50-60 gün gün artıyor bak sıkıntılı günler geride kaldı

evet güzel bir anı olacak gerçekten. hamile olduğum haberini eşime doğum gününde vermiştim, ilk ultrasonumuz 14 şubat sevgililer gününe denk gelmişti, doğumumuz da allah nasip ederse evlilik yıldönümümüzde. hep özel günleri buldu kızçem.

Ayy Eylül hanım çok romantik bir hanımefendi olacak o zamaan şimdiden eşi için dua etmelere başlayabiliriim

Dün bebek odamız da geldi teyzeleri. Küçük hanımın dolabı yerleşti. Ne güzel heyecanlarmış çok şükür. Rabbim hepimize sağ sağlim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Sağlıkla gelsiin sağlıkla kullansın inşallah çok güzel hazırlamışsın

Evet büyük ihtimal ama ben o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum 3 kişiyiz o tarihi bekleyen şimdilik
Dün bebek odamız da geldi teyzeleri. Küçük hanımın dolabı yerleşti. Ne güzel heyecanlarmış çok şükür. Rabbim hepimize sağ sağlim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Maşallah güzel günlerde kullansın böyle bakınca hiç kıyafetimiz yokmuş onu anladım hemen akşam eşimin başının etini yiyeyim aldırayım

Amiiin
Evet rabbim öyle bir yaratmış ki bizi dayanamam dediğin acılara dayanıyorsun o an ölecek gibi hissediyorsun ama şuan en azından bı nebze toparlandım. derdi veren rabbim dermanını da veriyor içindeki acı gitmiyor ama onunla yaşamaya alışıyorsun. Zaman o kadar acımasız ki yarın 2 ay olacak oglumuzu kaybedeli ama insan alışıyor bununla yaşamaya. Şimdi internetten mezar modelleri bakıyoruz Allah izin verirse oğlumuza en güzel mezarı yaptıracağız çok mutluyum onun için birşey yapabileceğimiz için
İnşallah rabbim nasıp eder de hepinizi buraya etiketlerim

amin inşallah. ya koca dolapta eşimle aldığımız sadece bir takım ve bir pabuç hepsini ya annem aldı ya yakınlarım hediye etti.

Bebitolar -Sunshine ’ımdan haber getirdim, Güneş bebekle birliktee evdeler.Bebeyi doyurma savaşları veriyorlarmış.Taze annişimizin dinlenmeye ihtiyacı var, sonra aramıza dönecek.
Yaaaağğ ana olmak kolay mı dinlensin de bize tecrübelerini anlatsın şimdi ne güzel gülüyoruz yakında bizde aynı durumda olacağız

Yaaaağğ ana olmak kolay mı dinlensin de bize tecrübelerini anlatsın şimdi ne güzel gülüyoruz yakında bizde aynı durumda olacağız
Öyle bir merak içindeyim ki papatyam anlatamam, bizi nelerin beklediğini az çok biliyoruz ama tecrübe etmek bambaşka olacaktır. Bir yandan da içim gidiyoor hemen gelsin istiyorum hemen.

Öyle bir merak içindeyim ki papatyam anlatamam, bizi nelerin beklediğini az çok biliyoruz ama tecrübe etmek bambaşka olacaktır. Bir yandan da içim gidiyoor hemen gelsin istiyorum hemen.
Aynı duygular içindeyim nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum kime benzeyecek uslu mu olacak yoksa hiç mi uyutmayacak

Ayy gerçekten ben bekleyeceğim artık bakalım on gün kaldı
Papatyam galiba biz sona kaldık yapacak bisey yok
Valla ben de seni ilk doğurursun sanıyordum bizim bebeler kıskanç çıktı listenin başını çekmeden olmaz
Hahah tek ben değilmişim demek böyle düşünen işin içine girince değişti hersey
Senin bebe ters mi duruyor kuzumm? Makat geliş yani?
O mide baskısı kaburga baskısı gel bir de bu haftalarda göörr. Canım çıkıyor resmen uykular şimdiden haram oldu geceleri kaburgamın ağrısına uyanıyorum yatarken iyice toplanıyor oraya sanki yuva yaptı

Oh çok şükür canım cok sevindim son günlerimiz artık hiçbirimizin bi sıkıntısı cıkmasın hele şu bebeleri kucağımıza bi alsak çok rahatlayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…