Teselli cümlelerinden nefret ettim bu zamanlarda sadece tek diyeceğim Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok teşekkür ederim canım sende çok güçlü bir annesin çok zor şeyler yaşadın ve atlatacaksin inşallah senin de imtihanın buydu ve Allah'ın izniyle de imtihanını verdin çok güzel bir şekilde
Amiin Allah razı olsun bir kaç yıl sonra buralarda olursanız haber veririm Allah'ın izniyle
Ay bana ne güzel bi haber verdin doruk toparlanıyor çok iyi bizde başta 20 cc ydik şimdi 50-60 gün gün artıyor bak sıkıntılı günler geride kaldıAyyy çok korkuyorummmm nasıl bir duygu karmaşası olacak acaba
İnşallah canım şu an bütün duygularım o kadar karışık ki.
Canım doruk kuş iyi, Allah’a şükür 20cc beslenmeye başladı 2 saatte birentübeden de ayrıldı. Doktorumuz cuma günü kanguru bakımı yapılacak dedi. Bol bişeyler giy gel deyince havalara uçtum kanguru bakımı aşağıdaki gibidir cuma günü biz temsili
Sen nasılsın? Nil kızımız nasıl?
yaaaaa gerçekten miBeraber şafak sayacağız demek kiii.
evet güzel bir anı olacak gerçekten. hamile olduğum haberini eşime doğum gününde vermiştim, ilk ultrasonumuz 14 şubat sevgililer gününe denk gelmişti, doğumumuz da allah nasip ederse evlilik yıldönümümüzde. hep özel günleri buldu kızçem.Kesin halaların yada teyzelerinin kötü özellikleri arasındadır onlara çekmişsindirben 96 lardan 69 kiloya düşen bir insnaım sonrada 80lere cıktım tekrar ve hamile kaldım vs derken zaten vardı mevcut çatlaklarıım o çatlarım büyüyor şuanda o yüzden takmıyorum ya
Ayy ne güzel bir anı sizebelli olan bir gün dahaa mutlu oluyoruz böyle
Seninde en fazlaa 1 hafta var bence kuzum
Ayypeş peşe güzel haberler geliyor
Zamanın güzel canım benim hiç bir sorun olmadan kucağına al bebeğini inşallahSaati belli mi akşama doğru filan mı gireceksin ameliyata ?
-Sunshine etiketleyimde vakti olursa listeyi düzenlerken yardımcı olur
Ayy Eylül hanım çok romantik bir hanımefendi olacak o zamaanevet güzel bir anı olacak gerçekten. hamile olduğum haberini eşime doğum gününde vermiştim, ilk ultrasonumuz 14 şubat sevgililer gününe denk gelmişti, doğumumuz da allah nasip ederse evlilik yıldönümümüzde. hep özel günleri buldu kızçem.
Dün bebek odamız da geldi teyzeleri. Küçük hanımın dolabı yerleşti. Ne güzel heyecanlarmış çok şükür. Rabbim hepimize sağ sağlim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Loresima8989 ben de iki hafta önce bi anda bir iki çizik gördüm. Önceki görün karnımın bir tarafının haritaya döndüğüne şahit oldum ay bir günde nasıl bu hale geldi anlamadım. Bu arada senin doğum 5 ekim mi
Maşallah güzel günlerde kullansın böyle bakınca hiç kıyafetimiz yokmuş onu anladım hemen akşam eşimin başının etini yiyeyim aldırayımDün bebek odamız da geldi teyzeleri. Küçük hanımın dolabı yerleşti. Ne güzel heyecanlarmış çok şükür. Rabbim hepimize sağ sağlim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
AmiiinTeselli cümlelerinden nefret ettim bu zamanlarda sadece tek diyeceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçecek arkadaşım bir bakacağız ki seneler geçmiş su akmış yolunu bulmuş. Ben bu siteye üye olalı 13 Seneyi geçti. İnşallah o günler gelip de güzel haberler vermek istersen bizleri hatırla bir etiket yeter hayal arkadaşının yanında olmasına
amin inşallah. ya koca dolapta eşimle aldığımız sadece bir takım ve bir pabuçEvet büyük ihtimal ama ben o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum3 kişiyiz o tarihi bekleyen şimdilik
Maşallah güzel günlerde kullansın böyle bakınca hiç kıyafetimiz yokmuş onu anladım hemen akşam eşimin başının etini yiyeyim aldırayım
5 Ekim doğumlu üç bebemiz olacak Allahın izniyle.yaaaaa gerçekten miheyecanlandımm
Yaaaağğ ana olmak kolay mıBebitolar-Sunshine ’ımdan haber getirdim, Güneş bebekle birliktee evdeler. Bebeyi doyurma savaşları veriyorlarmış. Taze annişimizin dinlenmeye ihtiyacı var, sonra aramıza dönecek.
Öyle bir merak içindeyim ki papatyam anlatamam, bizi nelerin beklediğini az çok biliyoruz ama tecrübe etmek bambaşka olacaktır.Yaaaağğ ana olmak kolay mıdinlensin de bize tecrübelerini anlatsın şimdi ne güzel gülüyoruz yakında bizde aynı durumda olacağız
Aynı duygular içindeyim nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum kime benzeyecek uslu mu olacak yoksa hiç mi uyutmayacakÖyle bir merak içindeyim ki papatyam anlatamam, bizi nelerin beklediğini az çok biliyoruz ama tecrübe etmek bambaşka olacaktır.Bir yandan da içim gidiyoor hemen gelsin istiyorum hemen.
Bir müddet uyku muyku yok o belli zaten, hiç heveslenme.Aynı duygular içindeyim nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum kime benzeyecek uslu mu olacak yoksa hiç mi uyutmayacak
ay bende esmer mi bugday tenli mi sarisin mi turuncu mu olacak cok merak ediyorumAynı duygular içindeyim nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum kime benzeyecek uslu mu olacak yoksa hiç mi uyutmayacak
Papatyam galiba biz sona kaldık yapacak bisey yokAyy gerçektenben bekleyeceğim artık bakalım on gün kaldı
Hahah tek ben değilmişim demek böyle düşünenValla ben de seni ilk doğurursun sanıyordumbizim bebeler kıskanç çıktı listenin başını çekmeden olmaz
Senin bebe ters mi duruyor kuzumm? Makat geliş yani?İnsallah vakti saati geldiğinde kardeşi dolduracak kuzum o anılarınıı. Rabbim dert tasa vermesin sana
Rahatı yerinde Dora paşanıınbende herkes bebek döndü modunda hem burdakiler hem çevremdekiler 34+3 daha vakti var biliyorum da bizimki ağzımda doğma kararı almıs olabiliir mide nasıl bir baskı var anlatamam
Oh çok şükür canım cok sevindim son günlerimiz artık hiçbirimizin bi sıkıntısı cıkmasınBen de çok seviyorum Eylül ayını ama senin sebeplerin benden fazlaymışNasip işte vaktinden önce birşey olmuyor. Sağlıkla ve vaktinle gelsinler canım yine de
Sağolasın Diloşum anca girdim eve. Galiba alıyorlar bende ondan korktum ya neyseki öyle bir durum yokmuş. Tahlillerin temiz dedi doktor. Sanırım gıda alerjim var. Bir tane krem yazdı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı sonuç
Çok kötüsün başak belki çok akıllı çocuklar olacaklarBir müddet uyku muyku yok o belli zaten, hiç heveslenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?