- 10 Eylül 2014
- 100
- 187
- 303
- 36
Aynen öyle ya kafalarıyla ya ayaklarıyla yada koca totolarıylaa bi acıtacaklarBenimki normal duruyo, kafası asagıda bi iki aydır ama bunda da kaburgalarım tekmeleniyor. Yani o kaburgalar her türlü eziyet çekicek galiba kızlar
Aynen kuzum. Kafası yukarıda miniğimin. Doktor daha döner belli olmaz diyor. Benimde midemi çok zorluyor kuzum yanma, kusma hissi sürekli mevcut. Bulantı yok çok şükür ama kusma isteğim var. Karnımın artı bomboş mesela beniim dokunuyorum hiç bir uzvunu orda hissedemiyorum. Ama üst kısım kocaman bi şişkinlikPapatyam galiba biz sona kaldık yapacak bisey yok
Hahah tek ben değilmişim demek böyle düşünenişin içine girince değişti hersey
Senin bebe ters mi duruyor kuzumm? Makat geliş yani?
O mide baskısı kaburga baskısı gel bir de bu haftalarda göörr. Canım çıkıyor resmen uykular şimdiden haram oldugeceleri kaburgamın ağrısına uyanıyorum yatarken iyice toplanıyor oraya sanki yuva yaptı
Askdj kötü değilim bir keree, realistim.Çok kötüsün başak belki çok akıllı çocuklar olacaklar
Yarın güzel bir gün
Kuzum bence doktora bi git istersen burda bi arkadasın enfeksiyondan dolayı başına gelmişti senin dediğin renkte akıntı riske atma bence. Git gözül doktora için rahat etsinKizlar iyi aksamlar bugun 34+0 oldum azonce tuvaletten sonra peceteye cok yogun kivamli jölemsi sari gibi yesil gibi bisey geldi kokusuzdu.nisan dedikleri bu mu acaba aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu agrim sizim kasilmam yok
Doktoruma msj attim agri ve kanama yoksa onemli degil yazmisYarın güzel bir günHayyal için Anne oğul birbirlerinin sıcaklıklarını aldıktan sonra çok daha iyi bir şekilde toparlanacaklar inanıyorum
Kuzum bence doktora bi git istersen burda bi arkadasın enfeksiyondan dolayı başına gelmişti senin dediğin renkte akıntı riske atma bence. Git gözül doktora için rahat etsin
Doktoruma msj attim agri ve kanama yoksa onemli degil yazmis
Senin haftan erken daha kuzum dönebilir. Benim koca popolu döndüyseAynen kuzum. Kafası yukarıda miniğimin. Doktor daha döner belli olmaz diyor. Benimde midemi çok zorluyor kuzum yanma, kusma hissi sürekli mevcut. Bulantı yok çok şükür ama kusma isteğim var. Karnımın artı bomboş mesela beniim dokunuyorum hiç bir uzvunu orda hissedemiyorum. Ama üst kısım kocaman bi şişkinlik
İyi akşamlarKizlar iyi aksamlar bugun 34+0 oldum azonce tuvaletten sonra peceteye cok yogun kivamli jölemsi sari gibi yesil gibi bisey geldi kokusuzdu.nisan dedikleri bu mu acaba aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu agrim sizim kasilmam yok
Nişan değildir ya olmasınKizlar iyi aksamlar bugun 34+0 oldum azonce tuvaletten sonra peceteye cok yogun kivamli jölemsi sari gibi yesil gibi bisey geldi kokusuzdu.nisan dedikleri bu mu acaba aranizda boyle bir sey yasayan oldu mu agrim sizim kasilmam yok
Yaa çok geçmiş olsun canım benimÇok kötü bir gün geçiriyorummNe zaman mutlu olucaz baba
Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumuCanım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba
Umarim degildir ama ilk kez boyle birsey gordum farkli biseydi gelen doktorum kanama veya agrin yoksa onemli degil yazdi insallah biraz daha bekler bebis.normalde haftaya gidecektim kontrole simdi cumartesi gitmeye karar verdim icim rahat etmeyecek yoksa rabbim hepimize vakitli saatli dogumlar nasip etsin insallahİyi akşamlar Nişan değildir ya olmasınyinede tahlil yaptir bence sarı yeşil enfeksiyon olabilir canım Ekim arkadaşımızdı yanılmıyorsam enfeksiyon geçiren
Çok geçmiş olsun canım tabiki yanında olmak istersin ama seninde yolculuk yapman ne kadar doğru olur bilemiyorumÇok kötü bir gün geçiriyorummNe zaman mutlu olucaz baba
Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumuCanım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba
AminnnUmarim degildir ama ilk kez boyle birsey gordum farkli biseydi gelen doktorum kanama veya agrin yoksa onemli degil yazdi insallah biraz daha bekler bebis.normalde haftaya gidecektim kontrole simdi cumartesi gitmeye karar verdim icim rahat etmeyecek yoksa rabbim hepimize vakitli saatli dogumlar nasip etsin insallah
Birbirimizi anlıyoruz gerçekten bende bilemezdim böyle uzak olmasaYaa çok geçmiş olsun canım benimne diyeceğimi bile bilemedim bizim işler böyle maalesef aynı şey bizimde başımıza gelmişti apandisit ameliyatı olmuştu gidememistim ne demek istediğini anlıyorum o yüzden ama yapacak bisey yoksa maalesef elden bisey gelmiyor rabbim yardımcınız olsun
Sağol canım umarım dediğin gibi olur çıkarken girerken yanında olmak istiyorum çok merak ediyorumÇok geçmiş olsun canım tabiki yanında olmak istersin ama seninde yolculuk yapman ne kadar doğru olur bilemiyorumiçin rahatlasın biraz diye söylüyorum 5 gün önce annem oldu bu ameliyat i aldılar kapalı ameliyat ti korktuğumuz kadar olmadı maşallah aynı gün kalktı ve öyle uzun uzun yatmadı yürüdü oturdu üzme kendini dermansız dert vermesin Allah
Ya ekimcim sağolasınAy bana ne güzel bi haber verdin doruk toparlanıyor çok iyi bizde başta 20 cc ydik şimdi 50-60 gün gün artıyor bak sıkıntılı günler geride kaldı
Akrep
Hahah tek ben değilmişim demek böyle düşünenişin içine girince değişti hersey
Cansınız
Ya canım hopeYarın güzel bir günHayyal için Anne oğul birbirlerinin sıcaklıklarını aldıktan sonra çok daha iyi bir şekilde toparlanacaklar inanıyorum
Ayy canım çok haklısın yanında olmak istemekle ama yol sana ve bebeğine şuan iyi gelmez. Benmde eşim haftaya cuma ameliyat olucak büyük ihtimal. O sebeple çok iyi anladım seni.Çok kötü bir gün geçiriyorummNe zaman mutlu olucaz baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?