2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım benim

Bizimde ilk sene oyle olacak :))) Hadi hayirlisi bakalim

İnşallah seninde Dilos6342 unda çözülür canım sanki ülke birbirinden bağımsız bir şehirde farklı diğer şehirde farklı uygulama çok saçma

Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. Nice seneleriniz olsun Kısa sürede evlenince evlendikten sonra asıl sevgili gibi oluyorsun değişik bişey. Ben de 7 ayda evlendim.
Aynen böyle sevgililik modu bitmiyor biz bide pandemi yasaklarında tanısınca cafede oturalım aman şuraya gezelim vs yapamadık o yüzden hala çok rahat gezip canımız sıkınlınca cafede bir çaya bile gidebiliyoruz Rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsin canım benimm

Bunların harika ya bende birtanesine katılmıştım eksik ne varsa liste olarak yazıyorlar amazon list oluşturuyorlar herkes birtane seçip adını yazıyor oraya ben alıcam diye çok yardımcı oluyorlar
Bizde yine yedir içir tarzı oluyor tamam oda güzel ama partiden anlamıyoruz biz

Siz cimere şikayet edin en iyisi.
Bu tip devlet kurumlarında çalışanların çoğu boşa çalışıyor gerçekten hiçbir iş çözemiyor kimisi
Ben bu çocuğu ancak hakedebildim
şu çocuklarımızı hayırlısıyla büyütelim bize yeter dünürüm
Lütfen doğumunu bu doktorda yapma. Erken yA da geç olabilir ama bu tavırlarla olmaz yani bu iş piyasada doktor bol boşver merak etme küvezde kolay kolay kalmaz. 36+2 de biz girmedik. Bu arada ciğer geliştirici için geç de değil ben 4. Kürü 36+0 da yaptırdım düşün yani.
Fiyat normal bence
Kilosu hiç belli olmaz daha yüksek bile çıkabilir sağlıcakla gelsin Bebiş
Haftanı doldur da gerisi hallolur
Kuzu bize çok uzak kalıyor ama aklıma yazdım sıkıntılı bi durum olursa akılda bulunsun.
Aynen bizden ilk 600 TL muayene aldılar sonra almamamız gerekiyor diyip iade ettiler. 1700 de tahlil ücreti çıkarıyorlardı tiroitler ve bilirubin için
Canım benim geçmiş olsun. Bol su iç lütfen uzun uzun yazamıyorum bakamıyorum ama sana en iyi gelecek şey bolsıvı tüketmek

Spicelover ay alıntılamamışım kuzum harika hazırlıklar yapmışsın iyi eğlenceler dilerim

Tesekkur ederim canim cok sagol. Evet bende su, corba sivi ne bulursam tuketiyorum eve geldigimden beri.

Kuzu bride gibi düşün işte normalde yurt dışında bride süpriz olarak geline yapıyorlarmışş burda biz hazırlayıp insanları davet ediyoruz

Sıcak suya oturmayı araştır bi bakalıım. Faydasını gören oluyormus. İlişki de iyi diyorlar sperm yumuşatıyormus rahim ağzını
bende haftaya doktora gidecektim doktorum ayağını sakatlamış randevu alamadım. Sekreteri doktorun yönlendirdiği bir klinik var isterseniz oraya gidin dedi gitmekte istemedim şimdi başkasına bir yanda da haftaya 36 olcam gitsem iyi olur 37 de nts ye vs bağlancam cünkü hastaneye. Hastane yönlendirmemedi haftaya gittiğim kontrolde yapacaktık oda kaldı. Artık bakalım neye karar vercem. 3 ekimde iş başı yapacakmış beklesem mi diyorum ama bu sefer de son aylar riske atmak istemiyorum

Çok geçmiş olsun 10 gün beklesin inşallah

Bebeler eve gelene kadar gezmeye devam

Riskli gebelik uzmanıyla görüştünüz mü hiç. Onlar bu tarz şeylerde daha profesyonel yaklasıyorlar aslında hep bu tarz olaylar yaşadıkları için
Doktorum riskli gebelik uzmanı aslında ama o kadar garantici ki ben bebeği yaşar vaziyette dışarı çıkartıyım sonra ne olursa olsun kafasında.. Ona kalsa 32.haftada pat diye alacaktı bebeğimi ama biz 36ya kadar geldik hemde 1300gramdan 2000gram olduk.. Üstelik bir sürü öneriyle gitmiştim bu doktora ama bizim psikolojimizi bozdu resmen 2 ay içinde. Hasta doktor ilişkisi 0

Bir sıkıntı yok sa bekleyebilirsin ama insanın içi de rahat etmiyor ben iki yere gidiyorum bir kaç seferdir duramıyorum

Canım ilk olarak bence şikayet vara yaz. Orada çözüm bulamazsan cimere dilekçe vereceğini belirt. Şimdi senin için girdim çok fazla şikayet yazılmış ve sonunda çopu paramı aldım aradılar geri verdiler vs yazmış. Şikayet vara yazarsan hasta haklarından hemen arıyorlar. Benmde başka bir ücretlendirmede başıma gelmişti yazdığımda hasta haklarından kadın cebini verdi her sıkıntıda arayın diye.
Emzirmeye gelince kuzu kapakla emsin yine emsin zamanla alışır. Ama hep dediğim gibi mamayı kütfen ama lütfen emzirme sondasıyla vermeye çalış. Psikolojik seninde sütün iner bebişinde kası güçlenir İnşallah
İnşallah en kısa zamanda evde kucak kucağa yazarsın bize :)
Ayyyy ne gıcık bi doktor okurken sinirim zıpladı. Başka doktor tavsiyesi de almışsın canım karar senin tabi ama bana da 6. ayda ilk çocuğumda down dediler ben şok. Sonra sonlandırma vs bişeyler dediler delirdim tabi canlı canlı duran çocuğu nasıl erkenden aldırayım diye. Sonra perinatolojiye gittik gayet sağlıklı oğlun olucak demişti şükür rabbime öle de oldu direk hastaneyi değiştirmiştim yani bazı doktorlar afedersin ama öküz. Karşısındakini hiç düşünmüyor. Sen canını sıkma sakın sakin ve rahat ol

Bebeler eve gelene kadar gezmeye devam

Sağlıkla kavuşalım da onlarlada gezeriiz ki
Ay gerçekten bazı doktorları anlamıyorum ya ben zaten insanın psikolojisi farklı oluyor gelişen çocugu anne karnında ne kadar geliştirip tutarsak diye uğraşmak varken. Çok güzel haftalara gelmişsiniz inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağına alırsın canım
Bir sıkıntı yok sa bekleyebilirsin ama insanın içi de rahat etmiyor ben iki yere gidiyorum bir kaç seferdir duramıyorum
İnsan merak ediyor süreklii bakalım artık diğer doktoru aradıım haftya için çarşamba yada perşembeye randevu verebiliriz dedi çarşamba ona gitmektense pazartesiyi beklemek daha mantıklı geliyor ay dur bi bakayım duruma belli olmaz sağım solum

Aynen öyle o kadar haklısın ki. Herşey yolunda giderken bir sorun yoktu ama en ufak bi aksilikte doktorun tavrı hiç hoş değildi. Herşey iyiyken her doktor iyidir değil mi? Nihayetinde bu hamilelik bir hastalık değil ki biraz daha açıklayıcı sakin olması gerekmez mi? Doktorluğuna hiçbir şey diyemem ama insanlık konusunda sınıfta kaldı. Bizimle daha güzel bir üslupla konuşsaydı belkide çarşamba günü girecektim sezeryana ama bu tavırları bana güvensizlik verdi başka doktora gittim.

Benimde miniğim 37+2de doğacak ama 3 hafta geriliği olduğu için 34.hafta gibi olacak.. İnşallah küvezde girmez ama diğer doktorda küvez için hazırlıklı olun dedi. Canı sağ olsuna gerisinde Allah yardımcımız olacak inşallah hepimizin

Aynen öyle iyiki başka doktora gittim kadın doğumcu nasıl olur gördüm o kadar kibardı ki bir ton şey açıkladı bize.. Bir anne hisseder ya benim bebeğimin hareketleri günden güne güçleniyor, düzene giriyor karnımdan bana tepki veriyor seslenince ben bunu anlamayacak kadar salak değilim ki. Zaten sezeryan diye erken doğacak birde biraz eksik kilo aldı diye(ki bence ölçümleri hatalı) anne karnında geçireceği zamanı küveze koyacak. 5 gün erken almak için bizi korkutup durdu muhtemelen bir planı vardı planı aksadı. Yoksa onun dediği kadar bu denli riskli bir bebeği kimse 5 gün daha annenin karnında bekletmez

Aynı bende sizin gibi düşünüyorum.. Amin inşallah çok ama çok teşekkür ederim

Aylardır gittiğin doktorun nasıl düşünüyorsan muhtemelen doğrudur. Tedbiri elden bırakmadan tabii ki dikkatinle devam edersin zaten kuzum. Rabbim güzel güzel gelişmesini sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah

Kuzum haftası önemli bi de ölçümlere takılma hiç. 37+0 dedi mi prematüre sınırını aşmış oluyor..
Kilogramı Fazla bile doğabilir.
Küvez için olasılık belirtiyorlar bizim doktor da belki girer ama en fazla 1 hafta olur demişti.
Şükür hiç gerek kalmadı sadece 1-2 saat gibi bi süre gözlem altında kalmış. Ben odama geldim yarım saate getirdiler yanıma. Bi de 2400 doğduk düşün. 35+0 da 2700, 36+0 da 2774 ölçülmüştü. Doğunca biraz şaşırdık :). Ama sağlıklı mı dersen sağlıklı duruyor su an şükürler olsun.
O yüzden sen bi de bunlara takılma başka doktorlarla götür süreci gelmişiz yolun sonuna..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…