2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Süper olmuş bayildimm eline saglik

Sesli güldürdün beni valla :) onu hergun hatırlatıyorum ya :) öyle kolay degil yani .. ben adama tam alisamadan eve alisamadan bebek derken gidiyorum bir yere ama bakalim nereye :)))
Alışırsın kuzum bebişini bi kucağına alda inşallah onunla beraber artık yep yeni düzene geçersiniiz biz eşimle tanıstıktan 4,5 ay sonra evlendik evlendiğimin sabahı nasıl ya ben evlimiyim diye uyanmıstım sonra koştur koştur dış çekime gitmiştik nasipse 25 Ekimde de 2. Yılımızı tamamlaycaz

Davetliler Türk mü yoksa oradaki yabancılardan mı oluşuyor geneli ay biz yapsak liste oluştursak insanlar bi tuhaf bakar burda aslında eskilerin çeyiz sergileme olayının amacı tam olarak buymuş gelinin çeyizine bakarlarmış eksik ne kaldıysa insanlar onu tamamlarmış. Ama şimdii tabi milleti yedirip içirip eğlendirmek amaç

anomm bir biraksalar kaynagindan emecek yavrum zaten , o gunlerde cok yakin canim benim
Canım inşallah
Sağol hope um Sanırım emzirme deneyimi için henüz vakit var. Henüz premature kıyafetleri bile almadım yavru kuşa.

Maşallah karnın aşağı doğru inmiş gözüküyor bayağı normal doğum mu olacak
yok sezaryen olacak canım. benim son ay bebiş hareketlerinde azalmalardan dolayı çok stresli geçiyor o yüzden 40 haftayı bekleyemeyeceğim dedim, doktorum da aynısını söyledi. 38+4 te alacak.

maşallah kuzuya annesi tez zamanda evine götürürsün yavrunu inşallah güzel gelişmelerini duydukça çok mutlu oluyorum

Masallah subhanallah diyelim o zMan Allah 20li yılları da görürsün:) 50 yillarida ..

Ben babama bakmaya geldim martta memlekete... mayista gorusmeye basladik ekimde dugun olacakti . Aralika ertelendi. Yani senin durum gibi olacalti. 5 ayla :)

Senjn bebis de tam zamaninda olmus :))) kendinize alismissiniz. Ondan sonra oluyor. 25 ekimde dogum olsaydi keske :)

Canım inşallah

Sağol hope um Sanırım emzirme deneyimi için henüz vakit var. Henüz premature kıyafetleri bile almadım yavru kuşa.
Yaa minik adam doktorlar istediği zaman yada eve çıkmaya yakın alırsın kuzum kilo alması sağlıkla ilerlesin inşallah onlar kolay
Amin amiin hepimizin insallah yuvasında mutlu huzurlu yıllarımız olsuun Aynen biraz peşinde doktor doktor koşturdu ama olsuun zamanında geldi çok şükür onun için her şeye değer 40+1 olcam 25 Ekimde o kadar taşıyabileceğimi sanmıyoruum şimdiden gece uyuyamamak bedenimi yorgun düşürüyor 2. Yıl kutlamamızda pusetiyle baş köşeye otururuz

Dilos6342 cok sukur bgn bnmde sutum geldi ama bnde ucla tutturuyorum ama bnm meme ucu sıfır bebekte haklı, emzirme danışmanı bulmaya calısıyorum. bnm hatam en buyuk makınemı yanıma alsaydım onunla sağınca baya buyuyor,hastaneler konusunda cok haklısın cok. o an sudan cıkmıs balık gbi oluyorsun ztn. -Sunshine birde sana ne dıcektm medical parkı kullanıyorsun sanırm cocuk dr. unu cok sevdm okdr ilgiliki cok iyi bir dr. bilgin olsun göztepe medical park alı haydar turan

Bana da kendi doktorum her sey normal derken memlekette guttigim iki doktor o kadar kotu seyler soylemislerdi ki bebis 1600 grdi ve almaktan falan bahsettiler. Tek sorun 2-3 hafta kadar geri olmasiydi. Sonra ben kendi doktoruma gorundum yakin takip edicez dedi suan bebek oldu 2800 hatta belki 3 bile olur bu kontrolde. Yani baya normal bebek boyutuna geldi ki suan 38 deyim agrim sancim yok daha duracakmis gibi bir his var icimde yani daha buyur diye dusunuyorum.
Cocugun gelisimi devam ediyorsa dogumda israrci olmanin ne mantigi var? dedigin gibi daha yakin takip yapilip gelisimi devam ediyorsa bekletmek bence daha mantikli. Tabi doktor degiliz ama baska doktora da danismissin sorun yok demis bence kendi doktorun biraz sacmalamis.

Bence yaptiklari isi bilmiyor olabilirler cimere yaz mutlaka. Sonucta oyle bir sey olmasa S sunshine dan da para alirlardi adamlar alacaklari parayi niye istemesinler.
Aynen emsin anne sutu alsin gerisi onemli degil bosver. Birakirsa birakir birakmazsa da cani sagolsun

Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. Nice seneleriniz olsun Kısa sürede evlenince evlendikten sonra asıl sevgili gibi oluyorsun değişik bişey. Ben de 7 ayda evlendim.

Benim de kasılma çok oluyor yarın Dr kontrol u var bel ağrısı ve kasık ağrısı da var benim akıntımda oluyor beyaz Allah'ım 37 ye çıkayım
Canim insallah, sen nasil oldun? Doktorun ne dedi?
tabikide
insallah hersey duzene girer de pazartesiye kalmazsin canim

Kizlar yorumlariniz ve guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim hastanedeyken yazamadim kolumdaki damar yolundan dolayi rahat tutamadim telefonu 2 gun yattiktan sonra bugun taburcu oldum cok sukur, ciger gelistiricileri hastanede vurmuslardi, sanci durdurucu hapa evde de devam etmemi soylediler. Yine de karninda cok asiri sertlesme olursa gel tekrar dediler. Evde yatmami ani ve sert hareketlerden kacinmami istediler. Sancilarim biraz daha kontrol altinda cikmaya baslamisti nst de. Ayaga kalkip hareket ettigimde karnim sertlesiyor ama cok sukur uzanip dinlendigimde yumusuyor. Ben ilk gebeligin verdigi cahillikle hep boyle bahsedildigi gibi adet sancisi gibi bir kasik agrisi ya da bel, sirt agrisi falan bekliyordum. Bu karnimin saatlerce tas gibi olmasinin sanci ya da kasilma olarak adlandirildigini hic bilmiyordum. Bu arada bunun bizim oldugumuz haftalarda ara ara olup gecmesi normal yalanci kasilma grubuna giriyor. Benim korkup hastaneye gitme sebebim aksam baslayip sabaha kadar beni uyutmayacak durumda rahatsiz ediciydi yatsam yatamadim otursam oturamadim. Sonuc olarak suan ilk once pazartesi gunu kendi doktorumun izinden donup bu durumu yorumlamasini bekliyorum insallah bu gece ve yarini rahat geciririm. Artik pazartesi doktorumun yorumuna gore daha bekletilebilir mi yoksa dogum mu olur ona bakacagiz. Insallah en azindan bir 10 gun falan durur kucuk hanim.

Ben geldim bugün nst ye girdim sancı yok yine doktorum dediki rahim ağzın incelmemiş daha zamanın var yine doğuramadım.. bugün iyiyim mesela hiö ağrım sızım yok yürüdüm de..
Ne yapayım ben bu rahim ağzını inceltmek için bana akıl verin 3100 gr olmuş bu arada

Merhabalar bu gün kontrol vardı 35. hafta dayiz dolmasına iki gün kaldı ve kilomuz 2.875 _2900 diyorum iki gün e agirlasman normal diyor Dr çok kilolu gidiyor sanırım boy 49 çıkıyor ve ben kalkamıyorum tabi baş vajina üstünde neredeyse iki hafta sonra gel dedi çok ara verdi gibi geliyor hayırlısı

Canım geçmiş olsun benimde karnım çok gergin ve taş gibi oluyor kasılma çok bu gün nst de 1 tane çıktı Dr normal diyor ve benimki biraz büyük gittiği için şu gelme kasılma vs rahatsız lik olmadan bişey yapamayiz diyor

Anladim canim ben ilk hastaneye gittigimde baya bir sancim cikti dun aksama kadar. Mesela dun gece cikmadi bu sabah sadece 2 tane cikmis ona da normal deyip taburcu ettiler. Insallah bu sekilde kontrol altinda gider. Bende doktorumun bekleme taraftari olacagini dusunuyorum cunku ne kadar dursalar o kadar iyi bir gun bile bir gundur. Bakalim artik hayirlisi hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…