Aynen öyle 2 günde bir sıkı takiple 37.haftasına kadar devam ettircem Allahın izniyle çok teşekkür ederim güzel duaların için, hepimizin bebekleri en sağlıklı en güzel şekilde dünyaya gelsin inşallahAylardır gittiğin doktorun nasıl düşünüyorsan muhtemelen doğrudur. Tedbiri elden bırakmadan tabii ki dikkatinle devam edersin zaten kuzum. Rabbim güzel güzel gelişmesini sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
siringayi hastenden isticem en basta, burada eczeneler satmiyor. cok fazla uyusturucu kullanan var dieAynen canım hiç gelmezse sütün ilk günler ki bu çok normal bisey aslında, bana bestlak damla iyi geldi ve sırınga bulundur yanında muhakkak insülin iğne siringasi ve büyük siringa ne olur ne olmaz. Şimdi ben ağzını slikon ucla tutturdugum için o yerden büyük siringayla mamayi vermek iyi oluyor ama direk sen ilk ağzına vereceksen küçük siringayla verirsin. Çay kaşığı diyorlarda onun sertliği çocuğun damagina hiç iyi değil
%90 Turk canim davetliler . Bende yicek seyler hazirladim cunku tam pazar gunduz biraz kahvaltilik urunler var ama zaten gelenlerde birer tabak birsey getiriyor genelde. .Davetliler Türk mü yoksa oradaki yabancılardan mı oluşuyor geneliay biz yapsak liste oluştursak insanlar bi tuhaf bakar burda aslında eskilerin çeyiz sergileme olayının amacı tam olarak buymuş gelinin çeyizine bakarlarmış eksik ne kaldıysa insanlar onu tamamlarmış. Ama şimdii tabi milleti yedirip içirip eğlendirmek amaç
Bugun benim arkadasimin arkadasi 5 kg bebis dogurdu epiduralsiz :) Resmen 3 aylik hazir dogduBen geldimbugün nst ye girdim sancı yok yine doktorum dediki rahim ağzın incelmemiş daha zamanın var yine doğuramadım.. bugün iyiyim mesela hiö ağrım sızım yok yürüdüm de..
Ne yapayım ben bu rahim ağzını inceltmek için bana akıl verin 3100 gr olmuş bu arada
aynen kuzum ama ben liste yapmadm hersey var cok sukurBunların harika ya bende birtanesine katılmıştım eksik ne varsa liste olarak yazıyorlar amazon list oluşturuyorlar herkes birtane seçip adını yazıyor oraya ben alıcam diye çok yardımcı oluyorlar
Bizde yine yedir içir tarzı oluyor tamam oda güzel ama partiden anlamıyoruz biz
ayy beni erkek striptiz club a goturmuslerdiKuzu bride gibi düşün işte normalde yurt dışında bride süpriz olarak geline yapıyorlarmışş burda biz hazırlayıp insanları davet ediyoruz
Pek fazla sohbet edemesekte senin sürecini hep takip ettim.. Zaten buradaki bir kaç kişinin yaşadıklarından güç kuvvet alarak daha dirayetli ve pozitifim çok şükürKuzum haftası önemli bi de ölçümlere takılma hiç. 37+0 dedi mi prematüre sınırını aşmış oluyor..
Kilogramı Fazla bile doğabilir.
Küvez için olasılık belirtiyorlar bizim doktor da belki girer ama en fazla 1 hafta olur demişti.
Şükür hiç gerek kalmadı sadece 1-2 saat gibi bi süre gözlem altında kalmış. Ben odama geldim yarım saate getirdiler yanıma. Bi de 2400 doğduk düşün. 35+0 da 2700, 36+0 da 2774 ölçülmüştü. Doğunca biraz şaşırdık :). Ama sağlıklı mı dersen sağlıklı duruyor su an şükürler olsun.
O yüzden sen bi de bunlara takılma başka doktorlarla götür süreci gelmişiz yolun sonuna..:)
olcen doktora gore de degisiyor kuzum.Pek fazla sohbet edemesekte senin sürecini hep takip ettim.. Zaten buradaki bir kaç kişinin yaşadıklarından güç kuvvet alarak daha dirayetli ve pozitifim çok şükürinanki kilosunda hiç değilim ve yapılan ölçümler gerçekten çok garip.. Mesela bir bebeğin uyluk kemiği kısalır mı ya üstelik 2 hafta hangi hafta doğrusunu ölmüş hangi hafta yanlış ölçmüş anlayamadık.. E tabi milim oynasa değerler değişiyormuş neyse işte yani son olarak yeterli sağlıkla doğsunlar kilosu boyu falan hiç önemli değil.. Sadece küvez süreci gerçekten çok zor kolay değil ama bebeğim için o iyi olacaksa oda olsun ne yapalım hiç üzülmüyorum kafamı toparladım dikkatli ve usul usul 37ye doğru ilerliyoruz inşallah
aklinda suphe kalacagina , git kuzumkızlar selam 37+0 olduk bugün 1 saat önce adet sancısı gibi sancı girdi kasıklarıma ve karnıma bi 15 dk kıvrandım şimdi de karnım ağrıyor mu desem bir rahatsızlık hissi var kasılmalarım zaten devamlı oluyor ne yapsam gitsem mi acile nst ye ne diyorsunuz ?
Striptiz mi club?ayy beni erkek striptiz club a goturmuslerdi
Ay valla heyecan tavan bende nasıl olacak diye
Valla benimki bı iniyo bı cikiyo naptigi belli değilİnternette okumustum gögüsle göbek arasında ki boşluk 4 parmak olduysa doğum yaklaşmıştır diye doğru mu bilmiyorum ama
ivetStriptiz mi club?
Bekarlığa veda bile edemeden üç ay içinde evlenen ben..
ohh afiyet bal olsunKızlar bugün evlilik yıldönümümüzdü eşiminde doğumgünü malum biz göyaaa kızı bugün doğurtcaktık kız nerdeyse 1 aylık oldu malum emzirmediğim için bi kadeh şarap içtim ay resmen 10 aydır unutmuşum çok garip normal hayata dönmek
ilk defa duydum, simdi baktim.Hanımlar sakral Gamze hakkında bilginiz var mı ?
Güneşte varmış poposunda üstte ni Gamze. doktor usg çekilecek demişti. ben de yorgunluk ve genel üzüntüyle hiç araştırmadım bi sürü kötü şey yazıyor.
Evet canım eczanedeki kadın dedi bana onunda bebeği 1 ay emmiş uçla sonra kendi gögüsünü almış. Napalim denemekten başka çare yok emsinde.Zamanla daha da oturacak durum canım. Emzirmeye sende bebekte alısacaksıın. Bebekler 40 cıktıktan sonra bir anda değişiyorlar ama sen bu sürede emzirme olayının üstüne düş ihmal etme tabi onda sonra değişecek tabii büyüdükce emmesi güçlendikce daha iyi olacak. Annende mi kalıyorsun kv evinde mi
Bizde de var kuzum hiç önemsemediler 1. Ay kalça usg si varHanımlar sakral Gamze hakkında bilginiz var mı ?
Güneşte varmış poposunda üstte ni Gamze. doktor usg çekilecek demişti. ben de yorgunluk ve genel üzüntüyle hiç araştırmadım bi sürü kötü şey yazıyor.
2 kere ultrasona girdi ama bendede var kalçamda 2 tane gamzeHanımlar sakral Gamze hakkında bilginiz var mı ?
Kuzum risk faktörleri varsa bilemeyiz tabi doktorun yönlendirmelerini beklemek en doğrusu. Kafana takılan içine sinmeyen bi şey varsa her zaman 2. Görüş almayı doğru buluyorum şahsen.-Sunshine 36+4 görünüyor USG de aslında ben 39+3 e girince alsın istiyorum eşimin doğum gününe denk geliyordu ama Dr kabul etmedi napacaksınız boş verin dedi enteresan bir kadın ilk bebeğin de durumunu bildiği için oda 38 olur olmaz almak istiyor sanırım riske atmamak için
Hadi yaa ay ekimcim allahım sağlık sıhhat versin şu bebelere içim darlanıyo :)Bizde de var kuzum hiç önemsemediler 1. Ay kalça usg si var
Evet çeşit çeşitmiş inşallah en zararsız olanıdır bizim de.ilk defa duydum, simdi baktim.
Zararsiz yaziyor ama temiz ve kuru tutulmaliymis diyor.
anladigim kadariyla derinligine bakiyorlar ona gore kapatmak gerekiyorsa kapatiyorlar yoksa oyle kaliyormus. %2-4 cocuklarda varmis .
Bence skma canini kuzum , doktorun bir baksin bakalim ne dicek
Bende cimere şikayet edeyim bari canim faturayı mi aldınız? Benim elimde sadece fiş var ama pazartesi günü tekrar gidicez isticem faturayı. Hastane de diyor bizde kalktı 2 hafta önce böyle bi hakları var mı anlamadımCnm biz cimere şikayet ettik soruşturma açıldı 28 günlük bebek için 1250 tl tahlil 2.000 dil bağı aldılar bizden üzerine benim planlı doğum değildi suyum patladı acilden girdik onun içinde yazdık biz soruşturma açıldı ki tahlillerle operasyon parasını kesin alırız geri devlet kendi diyor 28 gün para alamazsınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?