2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle 2 günde bir sıkı takiple 37.haftasına kadar devam ettircem Allahın izniyle çok teşekkür ederim güzel duaların için, hepimizin bebekleri en sağlıklı en güzel şekilde dünyaya gelsin inşallah

siringayi hastenden isticem en basta, burada eczeneler satmiyor. cok fazla uyusturucu kullanan var die
%90 Turk canim davetliler . Bende yicek seyler hazirladim cunku tam pazar gunduz biraz kahvaltilik urunler var ama zaten gelenlerde birer tabak birsey getiriyor genelde. .
Bugun benim arkadasimin arkadasi 5 kg bebis dogurdu epiduralsiz :) Resmen 3 aylik hazir dogdu
aynen kuzum ama ben liste yapmadm hersey var cok sukur yiyecek bende de var ama gelenler de bir tabak salataydi mezeydi birsey getiriyorlar gelirken
Kuzu bride gibi düşün işte normalde yurt dışında bride süpriz olarak geline yapıyorlarmışş burda biz hazırlayıp insanları davet ediyoruz
ayy beni erkek striptiz club a goturmuslerdi

kızlar selam 37+0 olduk bugün 1 saat önce adet sancısı gibi sancı girdi kasıklarıma ve karnıma bi 15 dk kıvrandım şimdi de karnım ağrıyor mu desem bir rahatsızlık hissi var kasılmalarım zaten devamlı oluyor ne yapsam gitsem mi acile nst ye ne diyorsunuz ?

Pek fazla sohbet edemesekte senin sürecini hep takip ettim.. Zaten buradaki bir kaç kişinin yaşadıklarından güç kuvvet alarak daha dirayetli ve pozitifim çok şükür inanki kilosunda hiç değilim ve yapılan ölçümler gerçekten çok garip.. Mesela bir bebeğin uyluk kemiği kısalır mı ya üstelik 2 hafta hangi hafta doğrusunu ölmüş hangi hafta yanlış ölçmüş anlayamadık.. E tabi milim oynasa değerler değişiyormuşneyse işte yani son olarak yeterli sağlıkla doğsunlar kilosu boyu falan hiç önemli değil.. Sadece küvez süreci gerçekten çok zor kolay değil ama bebeğim için o iyi olacaksa oda olsun ne yapalım hiç üzülmüyorum kafamı toparladım dikkatli ve usul usul 37ye doğru ilerliyoruz inşallah

olcen doktora gore de degisiyor kuzum.
Beni pzartesi prof olctu 5-10 dk surmedi, adam isinin ehli biriydi.
Persembe bir ultroson teknisyenine denk geldim, 40 dk dan fazla surdu ve belim artik agridi o yatakta .
ultroson gunu zaten bebegin pozisyonuda onemli. bazen sacma bir sekilde duruyorlar ee haliyle olcumler de farkli cikiyor

aklinda suphe kalacagina , git kuzum

Striptiz mi club?
Bekarlığa veda bile edemeden üç ay içinde evlenen ben..
ivet ciplak dans eden erkekler biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar
Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.

Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttu o zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedim onu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.

Ben yokken aileler tanisti dugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine 10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorum daha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte

-Sunshine 36+4 görünüyor USG de aslında ben 39+3 e girince alsın istiyorum eşimin doğum gününe denk geliyordu ama Dr kabul etmedi napacaksınız boş verin dedi enteresan bir kadın ilk bebeğin de durumunu bildiği için oda 38 olur olmaz almak istiyor sanırım riske atmamak için

Hanımlar sakral Gamze hakkında bilginiz var mı ?
Güneşte varmış poposunda üstte ni Gamze. doktor usg çekilecek demişti. ben de yorgunluk ve genel üzüntüyle hiç araştırmadım bi sürü kötü şey yazıyor.

ilk defa duydum, simdi baktim.
Zararsiz yaziyor ama temiz ve kuru tutulmaliymis diyor.
anladigim kadariyla derinligine bakiyorlar ona gore kapatmak gerekiyorsa kapatiyorlar yoksa oyle kaliyormus. %2-4 cocuklarda varmis .
Bence skma canini kuzum , doktorun bir baksin bakalim ne dicek

Evet canım eczanedeki kadın dedi bana onunda bebeği 1 ay emmiş uçla sonra kendi gögüsünü almış. Napalim denemekten başka çare yok emsinde.
Annemde kalıyorum canım

Bizde de var kuzum hiç önemsemediler 1. Ay kalça usg si var

2 kere ultrasona girdi ama bendede var kalçamda 2 tane gamze

Kuzum risk faktörleri varsa bilemeyiz tabi doktorun yönlendirmelerini beklemek en doğrusu. Kafana takılan içine sinmeyen bi şey varsa her zaman 2. Görüş almayı doğru buluyorum şahsen.
Biz de bekleyebilseydik 38+0 olur olmaz bebeyi alacaktık muhtemelen. Hatta beklemeyebilirdik de. Normalde 36+6 önerdi benim durumumu göz önüne alınca 36+2 ye çekti..
Bizde de var kuzum hiç önemsemediler 1. Ay kalça usg si var
Hadi yaa ay ekimcim allahım sağlık sıhhat versin şu bebelere içim darlanıyo :)
Evet çeşit çeşitmiş inşallah en zararsız olanıdır bizim de.
Bizde ayakta ve kolda kontrolsüz titreme de vardı doktor tutunca geçiyorsa sorun yok dedi ama çocuğun beni engelleyecek gücü yok ki, tutunca duruyo tabi:)
Hayır bi de folik asit eksikliği filan diyor gebelikten 3 ay önce başladık hala daha kullanıyorum daha ne yapabilirdim bilmiyorum :)

Bende cimere şikayet edeyim bari canim faturayı mi aldınız? Benim elimde sadece fiş var ama pazartesi günü tekrar gidicez isticem faturayı. Hastane de diyor bizde kalktı 2 hafta önce böyle bi hakları var mı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…