O degil de sen 6 yıllık evli degisin ki bjnun geçmişi var.. kabul etmiyorum :)... hikayen cok güzel Hayran kaldim size valla artik cogalarak bulursunuzivetciplak dans eden erkekler biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar
Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.
Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttuo zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedimonu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.
Ben yokken aileler tanistidugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine 10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorumdaha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte
ay ben öyle saymıyorum ya olduğum günü saymıyorum zaten bitmiş gitmiş deYok beybi yarını bitirince tek rakama düşeceğiz.
Ben de öyleyim, karmakarışık hissediyorum.
Ayy resmen paraya mıcıyorlar dedikleri olayŞu kadar söylim benim kız altını açınca 2 şer posta daha yapıyodaha yapmaz diyorum yine yapıyor. Püskürtmeli ayrı püskürtmesiz ayrı yapıyor. En son temiz bez takıyorum yine yapıyor
Bilmiyorum artık saklarsın 1-2 kıyafetini hatıra yerine de. Ben bu tarz şeyleri kullanmaktan rahatsız olmam biriside istese veririm temiz kullanıp ihtiyacımızı görene kadar o şeye para vermeyip başka daha bir ihtiyacında harcamak bana daha mantıklı geliyor her insanın yapısı farklı işteÇok enteresan ne yapacakmış ki bir daha giyilmeyecek kıyafeti? Bence de geri ver gitsin.
Ay bende öyle sanıyorum ondan sanırım dolu dolu durmasını bekliyorumYa iste ilk olunca cehalete verşey sanıyorum süt iceride birikiyo birikiyo sonra çıkıyo o yüzden biriken süt nerde acaba yok mu diye bi sorguladım
Aynen büyüdüler ama bi foslar yani belki süt dolunca dolgun durur yani inşallah
Ay küçük hanımın boşaltım sistemine bereket13 günlüğüz 90 tane prima premium care 0 beden ve 30 tane molfix 0 beden kullandım.
Primanın verdiği yetkiye dayanarak asla ve asla yapar yapmaz açmadım, bütün bezlerimiz kakalı ve 2 posta çişli geneldeona rağmen ortalama günlük 10 bezimiz var demek ki
Merhaba canım kusura bakmayın bir süre bakamadım kilo takibi yapılmak şartıyla 13. gün küvezden çıktı bebiş kilo alımı devam etmese tekrardan küveze alınacaktı. Bu süreçte şunu anladım ki asıl zorlu olan doğumdan sonrasıymış. Herkes birşey diyor herkes herşeyi biliyor. Zaten düşük kilolu olduğu için onun stresi var birde normal zamanında doğmuş gibi davrananlar var. Ben kesinlikle gerekmediği sürece mama, emzik vermeyi ve kucağa almayı istemiyorum bu sürecin sonrasında zorlanmak istemiyorum ama kayınvalidem başta olmak üzere olsun ne olacak bakılır deyip her fırsatta kucağına almak istiyorlar kucağa alınmasını istemediğimi söylediğim halde uykusundan uyandırıyor
Sağol canım teşekkürlerGecmis olsun da canim ne uzerine çalışıyorsun bilmiyorum ama iste doğurma olur mu sende :)
Hangisinin giyilmediği belli değil hepsi yıkandığı için :) ama ben de kullanma taraftarıyım.Çok az kalmış ne heyecanlıherşey tamam mı?
Çok iyi canımSen ve eşin minyon musun?
İsim olayında bazen bebeğin yüzüne bakınca isim bulanlar da varmış.
Yenidoğan İçin 0dan eşya elbette alınır ama arkadaşın çoğu giyinmedik kıyafet verdiyse de değerlendir derim. Bunda kötü bişey yok ki.
Haklısın canım ben de atıyorum makineye şimdi. İsimsiz yaptıracağım sanırım, yoksa içim rahat etmeyecek :)Bence bebisin boyu kilosu gayet iyi masallah.
Kapi susu ve hastane cikislarinin yapilmasi, kargo falan derken 2-3 haftayi bulabiliyor bence isim bulamadiysan isimsiz yaptir gitsin bebis aceleci cikarsa hastane cikissiz kalmasin
Ben olsam kullanirdim herhalde cocuk kiyafetleri cok pahali bi zibina 60-70 tl istiyorlar ki buyuk markalar degil yani normal bir cocuk magazasi. Ve giyse giyse 1 ay anca giyer.
Biz cocukken bir kiyafeti buyuk kuzenim ablam ben ve kucuk kuzenim sirayla giyiyorduk mont mesela eskimiyordu ki zaten. Bir zararini da gormedik. Benim esim de izin vermiyor o tarz seylere ama ikna edebilirsen o parayi bebisin baska ihtiyaclari icin kullanirsin.
Ben kullandım bu bebeğimde de kullanacağım. Yıkandı paklandı hepsi. Bebekler çabuk büyüyor hiç sıkıntı yapma.Bugün kontrolümüz vardı, 35. haftadayız, bebiş 2700 gr 46 cm. Bana biraz minnak geldi sanki.
Nst de sancılar çıktı. Çocuğuma asla isim bulamıyorum bu yüzden hastane çıkışı, kapı süsü yaptıramıyorum. İsimsiz mi yaptırsam acaba ya
Bir de kızlar arkadaşım bir poşet dolusu kıyafet verdi bana yenidoğan vs. Çoğu giyilmedi dedi. Siz olsanız kullanır mısınız? Eşim açtırmıyor poşeti, ben de kararsızım.
Benim de öyle sönmüş balon gibi ama süt var geçen biraz sıktım baktım geliyor korktum bıraktımKizlar bir de benim gogusler buyudu ama icleri bos gibi hani sut olsa sertlesir biraz diye dusunuyorum evirdim cevirdim oyle bi sertlik de gelmiyor ele bildiginiz bos et yiginiacaba normal mi sizin de oyle mi.
Sutum olmayacak mi diye tribe girdim sabah sabah her gun baska seye takiyorum
Tosun paşa geldikten sonra her şey tamamlanacak inşallah minnoşum.Çok az kalmış ne heyecanlıherşey tamam mı?
Çok iyi canımSen ve eşin minyon musun?
İsim olayında bazen bebeğin yüzüne bakınca isim bulanlar da varmış.
Yenidoğan İçin 0dan eşya elbette alınır ama arkadaşın çoğu giyinmedik kıyafet verdiyse de değerlendir derim. Bunda kötü bişey yok ki.
Ben de akşam olunca sayıdan düşüyorum hemen, senin hesap daha güzelmiş.ay ben öyle saymıyorum ya olduğum günü saymıyorum zaten bitmiş gitmiş deçok uzun zaman varmış gibi gün alınca gün sayacı indirdim bi de o da öyle hesaplıyor
valla aylardır doğurayım artık doğurayım artık derken o gün doğurmıcam diye olay çıkarabilirim sanki
Hastanede benimki de böyle çıktı, hemşire gayet iyi demişti.Eki Görüntüle 3135155
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, evde yalnızım, doktorum teli açmıyor, bu tansiyon nasıl sizce
Hiç kötü hissetme telaş yapma canım. Büyüğün gayet iyi. Küçüğü yediğinden ya da heyecandan bile böyle olmuş olabilir. Nabzın da yukselmis biraz çünkü. Suyu artır biraz. Dinlen canımEki Görüntüle 3135155
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, evde yalnızım, doktorum teli açmıyor, bu tansiyon nasıl sizce
Limonlu su iç tatlım 90 üstü olmasını istemiyorlar küçüğün.Eki Görüntüle 3135155
O merdivenler mahveder insani ya bende 4 6 yas ogretmeniyim . Belde de sıkıntılar oluyor malum ya yazdan beri calisamiyorum rapor izin hallettimSağol canım teşekkürlerÖğretmenim bende merdiven in çık her an gelebilir sürekli aşağıda kıpırdaşıyor zaten
Hastanede benimki de böyle çıktı, hemşire gayet iyi demişti.Hep 10.7 seyrindeydi ben de biraz tedirgin oldum aslında.
Hiç kötü hissetme telaş yapma canım. Büyüğün gayet iyi. Küçüğü yediğinden ya da heyecandan bile böyle olmuş olabilir. Nabzın da yukselmis biraz çünkü. Suyu artır biraz. Dinlen canım
Anormal bir şekilde kustum, başım çok ağrıyor, ama kusunca 11/7 ye düştü kızlar. Sağolun. Doktorum da tansiyon aletini kontrol ettirin yazmışLimonlu su iç tatlım 90 üstü olmasını istemiyorlar küçüğün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?