2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O degil de sen 6 yıllık evli degisin ki bjnun geçmişi var.. kabul etmiyorum :)... hikayen cok güzel Hayran kaldim size valla artik cogalarak bulursunuz

Yok beybi yarını bitirince tek rakama düşeceğiz.

Ben de öyleyim, karmakarışık hissediyorum.
ay ben öyle saymıyorum ya olduğum günü saymıyorum zaten bitmiş gitmiş de çok uzun zaman varmış gibi gün alınca gün sayacı indirdim bi de o da öyle hesaplıyor
valla aylardır doğurayım artık doğurayım artık derken o gün doğurmıcam diye olay çıkarabilirim sanki

Gece ruya gordum. Agri sizi yok baktim kafa cikmis. Ayaktayim. Doguruyorum galiba dedim.dunde beri agrim var rahimde acilma mi var bilemedim . Yormadim iki telek utu yaptim sadece. Ayagi kalksam yuruyemiyorum. Bel sızlıyor. Sukur sabah bel agrim azaldi ama alttan sizlanma devam ediyor. Uzaniyorum simdi de sıkıntı yaptım herhalde . Ruyama girdi valla

Şu kadar söylim benim kız altını açınca 2 şer posta daha yapıyo daha yapmaz diyorum yine yapıyor. Püskürtmeli ayrı püskürtmesiz ayrı yapıyor. En son temiz bez takıyorum yine yapıyor
Ayy resmen paraya mıcıyorlar dedikleri olay canları sağolsuun 2-3 aylık oluncada yapsın diye gözlerinin içine bakacaz
Çok enteresan ne yapacakmış ki bir daha giyilmeyecek kıyafeti? Bence de geri ver gitsin.
Bilmiyorum artık saklarsın 1-2 kıyafetini hatıra yerine de. Ben bu tarz şeyleri kullanmaktan rahatsız olmam biriside istese veririm temiz kullanıp ihtiyacımızı görene kadar o şeye para vermeyip başka daha bir ihtiyacında harcamak bana daha mantıklı geliyor her insanın yapısı farklı işte
Ay bende öyle sanıyorum ondan sanırım dolu dolu durmasını bekliyorum
Ay küçük hanımın boşaltım sistemine bereket

L lavanta55 canım sen nasılsın bebeğin nasıl küvezden cıkacağı tarih vs belli oldu mu
Merhaba canım kusura bakmayın bir süre bakamadım kilo takibi yapılmak şartıyla 13. gün küvezden çıktı bebiş kilo alımı devam etmese tekrardan küveze alınacaktı. Bu süreçte şunu anladım ki asıl zorlu olan doğumdan sonrasıymış. Herkes birşey diyor herkes herşeyi biliyor. Zaten düşük kilolu olduğu için onun stresi var birde normal zamanında doğmuş gibi davrananlar var. Ben kesinlikle gerekmediği sürece mama, emzik vermeyi ve kucağa almayı istemiyorum bu sürecin sonrasında zorlanmak istemiyorum ama kayınvalidem başta olmak üzere olsun ne olacak bakılır deyip her fırsatta kucağına almak istiyorlar kucağa alınmasını istemediğimi söylediğim halde uykusundan uyandırıyor Sizin anlayacağınız kızlar pek de iyi değil durumum. Şükür ki bebişim gayet iyi eoprotin desteği ile 2660 gr çıktık. Sadece alerjimiz çıktı şimdilik süt ve süt ürünlerini keserek tespit etmeye çalışıyoruz neye alerjisi olduğunu.

Hangisinin giyilmediği belli değil hepsi yıkandığı için :) ama ben de kullanma taraftarıyım.
Eşimin boyu 187 ben 160. Boy olarak değil de kilosu az geldi sanki canım

Haklısın canım ben de atıyorum makineye şimdi. İsimsiz yaptıracağım sanırım, yoksa içim rahat etmeyecek :)

Kızlar hiç iyi değilim. Bugün annemle son hazırlıkları yaptık epey ayakta kaldım. Afedersiniz içerden kukuma resmen hançer saplanıyo gibi. Önceden arada olurdu ama bu çok can yakıcı. Kıvrandiriyor. Onun dışında su gelmesi kan adet sancısı falan yok ama. Doğum işareti değildir dimi. Çünkü benim kız hala ters

Ben kullandım bu bebeğimde de kullanacağım. Yıkandı paklandı hepsi. Bebekler çabuk büyüyor hiç sıkıntı yapma.
Bir sonraki postunda gönülsüz verdi gibi geldi demişsin eşyaları eğer öyle ise hiç kullanma direk ver bence ve kullanmadığını gerek kalmadığını da belirt içine dert olmuşsa rahatlar karşıdaki kişinin böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum canını al malını alma dedikleri tipler bunlar.
Benim de öyle sönmüş balon gibi ama süt var geçen biraz sıktım baktım geliyor korktum bıraktım

Tosun paşa geldikten sonra her şey tamamlanacak inşallah minnoşum.

Ben de akşam olunca sayıdan düşüyorum hemen, senin hesap daha güzelmiş.

Sorma, bir an önce doğurmak istiyorum diye doktorla pazarlık yapan ben değilmişim gibi, almasınlar seni benden moduna girdim.

Kızlar bize mustela pişik önleyici krem hiç işe yaramadı kızarıklık ne önledi ne geçirdi bepantol denicem şimdi

Eki Görüntüle 3135155
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, evde yalnızım, doktorum teli açmıyor, bu tansiyon nasıl sizce
Hiç kötü hissetme telaş yapma canım. Büyüğün gayet iyi. Küçüğü yediğinden ya da heyecandan bile böyle olmuş olabilir. Nabzın da yukselmis biraz çünkü. Suyu artır biraz. Dinlen canım

Sağol canım teşekkürler Öğretmenim bende merdiven in çık her an gelebilir sürekli aşağıda kıpırdaşıyor zaten
O merdivenler mahveder insani ya bende 4 6 yas ogretmeniyim . Belde de sıkıntılar oluyor malum ya yazdan beri calisamiyorum rapor izin hallettim

Hastanede benimki de böyle çıktı, hemşire gayet iyi demişti. Hep 10.7 seyrindeydi ben de biraz tedirgin oldum aslında.

Hiç kötü hissetme telaş yapma canım. Büyüğün gayet iyi. Küçüğü yediğinden ya da heyecandan bile böyle olmuş olabilir. Nabzın da yukselmis biraz çünkü. Suyu artır biraz. Dinlen canım

Limonlu su iç tatlım 90 üstü olmasını istemiyorlar küçüğün.
Anormal bir şekilde kustum, başım çok ağrıyor, ama kusunca 11/7 ye düştü kızlar. Sağolun. Doktorum da tansiyon aletini kontrol ettirin yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…