2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eger disari cikacaksam o gun sabah uyaninca basliyorum su icmeye icebildigim kadar wc ye cikmayi bekleyip oyle evden cikiyorum. Disarida 1 yudum su icsem 10 kez wc ihtyacim oluyor. sen de mi normal dogum istiyorsun?

Hadi insallah bir avazda olsun

3 hafta sonra yarın görücez inşallah minnakı, heyecanlandım ben de bi de hastane çantalarımız hazır nihayet hem biz hem minnoş için. ablası 40ta gelmişti bu kız o kadar beklemese bari

Eger disari cikacaksam o gun sabah uyaninca basliyorum su icmeye icebildigim kadar wc ye cikmayi bekleyip oyle evden cikiyorum. Disarida 1 yudum su icsem 10 kez wc ihtyacim oluyor. sen de mi normal dogum istiyorsun?
Evet, ben hep evdeyim zaten izne ayrıldım sürekli de tuvaletteyim. Oturuyorsam problem yok ama ayaga kalkar kalkmaz önce tuvalete gidiyorum
Ben normal doğurabilirmisim gibi geliyor sanki bana. Sezeryan korkutuyo beni. Doktora sordum normal olabilir gibi duruyo iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Haftaya hurmaya adacayina da baslarim artik. Sen bi seyler yapıyo musun normal doğum için?

110 kg ile hamile kalan evet burada canim.
Gorumcem Turkiye de
Doktorların yapısı farklı işte demekki. Türk insanı doğuramaz gözüyle bakıyorlar bide o gün hastaneye gittim suriyeli kadın valla doğumhaneye sancı eşliğinde girdi 20 dk da çıktı baktıgında çok zayıf bir kadındı bizde hemen zayıf olanlara senin çatın dar normal doğuramazsın diye aşılıyorlar 5 kilo bebek doğurmuş senin arkadasın maşallah bizde direk 4 kilo doğuramaz normalden kimse modundalar
Bunu bende duymustum enerji yukleniyormus sonlara yakin ama ne biliyim 1 haftadir boyleyim cok sukur hicte sikayetim yok boyle giderse dogurmam ben buyusun icimde baska ne isi var zaten
Maşallah de kendinee aman çok şükür hepimiz iyi olalım sağlıkla alalım minikleri kucaklarımıza
3 hafta sonra yarın görücez inşallah minnakı, heyecanlandım ben de bi de hastane çantalarımız hazır nihayet hem biz hem minnoş için. ablası 40ta gelmişti bu kız o kadar beklemese bari
Ay zaman yaklastıkca bana duruyor gibi geliyor ya
Banada öyle bir güncelleme geliyor ara ara normal yapeaın sen diye sonra gidiyor doktorum da daha konusmadı hiç doğum şekli için bakalım sağlıkla gelsinlerde

ben de normal dogum istiyorum doktorumdan dogumla ilgili bir yorum gelmedi henuz. Ben de yuruyus yapmaya calisiyorum elimden geldigincd hareket ediyorum. Hurma icin erken degil mi?benim dogum en gec 4 kasim gosteriyo gerci sen benden 1 hafta ilerisin sanirim

Doğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Spicelover çok güzel geçmiş ne güzel hatıra kalmış ben de geçen arkadaşlarıma sitem ettim yapın, benim parmağımı kıpırdatacak halim yok diye. Üşengeçte bir insanım
Bugün kızımın doktoruna gittik ay sen doğurcan artık gelme dedi travmam var benim çocukken komşusu sokakta doğurmuş doğurma buralarda diyor
Artık ben de bir kontrole gitsem çok güzel olacak bugün yarın bugün yarın bir türlü gidemedim cidden ben de doğurcam sokakta bir yerde

bende usengecimdir de boylse seyleri seviyorum ama tabi ben daha yeni 33. haftama girdim. 38 de muhtemelen totomu kipirtdatmam koltukdan

Her şey yolunda gidecek.

Öyleyse iyiymiş bebeğim benimki sabah olacak, gece 12’den sonra yeme içme yok ve ben sabaha kadar sürekli su içerim, nasıl dayanacağım bakalım.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum yaa, benim
De sabah sezeryan ve ben de sabaha kadar su içiyorum yemek neyse de su içememeye nasıl dayanicam bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Hep günde 10 bez derler ilk zaman doğru demek ki
Hangisinin giyilmediği belli değil hepsi yıkandığı için :) ama ben de kullanma taraftarıyım.
Eşimin boyu 187 ben 160. Boy olarak değil de kilosu az geldi sanki canım
Zaten önemli olan temiz olmaları canım. Öyleyse kullan gitsin.
Tosun paşa geldikten sonra her şey tamamlanacak inşallah minnoşum.

Maşallah canım benim Çok sevindim. bence artık yavaş yavaş rahat ol illa ki alacak güneşin kilo güzel güzel büyüyecek.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum yaa, benim
De sabah sezeryan ve ben de sabaha kadar su içiyorum yemek neyse de su içememeye nasıl dayanicam bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
Amin beybi, her şeyi bırakıp bunu düşünüyorum bazen, bir de ameliyattan sonra da bir süre yeme içme yokmuş sanırım. Aman ya rabbi.

Kaka tahlili sonucuna göre kesinlikle süt ve süt ürünlerini yasakladı doktor eoprotini de bıraktık alerjin madde olarak süt olduğu için inşallah oğluşum kilo almaya devam eder

Sağol canım size de geçmiş olsun bizimde yeni yeni düzeliyor cilt rengimiz. Normal kakası dediğin gibi sarı pütür pütür oluyor arasında mukus varsa kesinlikle fark edersin iplik iplik uzuyor ya da zar gibi duruyor. Gaz damlası ve d vitamini damlasını küvezde olduğu zamanlarda başlamışlardı evde onu devam ettik son kontrolde doktorumuz değiştirdi damlayı. Gazı varsa söyle bence çok zorlanıyorlar yoksa

Canım tabiki güven doktoruna. Emin ol bizi rahatlatmak için bir şey yapmaz onlar, neyse onu söyler :) kilosu da çok güzel maşallah, benim doktor 2400 iken artık doğurabilirsin korkma demişti. Bir ay sonra tosun oldu bu kollarım ağrıyor yazarsın

Lavantacım çok geçmiş olsun. Kilonuz gayet iyiymiş maşallah

Maşallah maşallaah darısı bizim minyonların büyümesine
38+3 oluyor inşallah canımm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…