Eger disari cikacaksam o gun sabah uyaninca basliyorum su icmeye icebildigim kadar wc ye cikmayi bekleyip oyle evden cikiyorum. Disarida 1 yudum su icsem 10 kez wc ihtyacim oluyor.Yeni doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
Biz de doktora gittik, 2600 gr, 45 cm olmuş minik. Ben de minyonum zaten o da oyle olacak galiba:)
Çatı muayenesi de yapıldı, e acıdı biraz ama öyle abartılacak dayanılmaz değil. İki parmağıyla bastırıyo işte neticede 10 saniyelik acı.
35+6'da gittim, hiç gelesi de yokmuş benim bebenin. Yeni hamile kalmış gibi tamamen kapalı rahim ağzın dedi. Rahat orada galiba
Bir de kızlar benim izlediğim videolarda doktorlar ebeler hep 10 bin adım atın diyolar, ben bugün çıktım 3500 adım anca oldu. Hem belim ağrıdı hem çişim geldi o kadar yürüyenler nasıl yürüyo acaba. Eve geldim kendimi koltuğa attım yorgunluktan artık.
Hadi insallah bir avazda olsun10bin adım nedir yaaben o kadar yürüsem bebek hastaneye de gerek kalmaz yolda doğar herhalde
Bugün biraz yürüdüm belim koptu duşa girdim azda sıcak yapıyorum artık rahim ağzım açılır belki diyeama tık yok gelen akıntım bembeyaz..
Herkes merakla bekliyor doğurdum mu diyebugünde doğurmadım diyorum arayanlara..
Hadi insallah bir avazda olsun
Evet, ben hep evdeyim zaten izne ayrıldım sürekli de tuvaletteyim. Oturuyorsam problem yok ama ayaga kalkar kalkmaz önce tuvalete gidiyorumEger disari cikacaksam o gun sabah uyaninca basliyorum su icmeye icebildigim kadar wc ye cikmayi bekleyip oyle evden cikiyorum. Disarida 1 yudum su icsem 10 kez wc ihtyacim oluyor.sen de mi normal dogum istiyorsun?
Doktorların yapısı farklı işte demekki. Türk insanı doğuramaz gözüyle bakıyorlar bide110 kg ile hamile kalan evet burada canim.
Gorumcem Turkiye de
Maşallah de kendineeBunu bende duymustum enerji yukleniyormus sonlara yakin ama ne biliyim 1 haftadir boyleyim cok sukur hicte sikayetim yok boyle giderse dogurmam ben buyusun icimde baska ne isi var zaten
Ay zaman yaklastıkca bana duruyor gibi geliyor ya3 hafta sonra yarın görücez inşallah minnakı, heyecanlandım ben de bi de hastane çantalarımız hazır nihayet hem biz hem minnoş için. ablası 40ta gelmişti bu kız o kadar beklemese bari
Banada öyle bir güncelleme geliyor ara ara normal yapeaın sen diye sonra gidiyorEvet, ben hep evdeyim zaten izne ayrıldım sürekli de tuvaletteyim. Oturuyorsam problem yok ama ayaga kalkar kalkmaz önce tuvalete gidiyorum
Ben normal doğurabilirmisim gibi geliyor sanki bana. Sezeryan korkutuyo beni. Doktora sordum normal olabilir gibi duruyo iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Haftaya hurmaya adacayina da baslarim artik. Sen bi seyler yapıyo musun normal doğum için?
ben de normal dogum istiyorum doktorumdan dogumla ilgili bir yorum gelmedi henuz. Ben de yuruyus yapmaya calisiyorum elimden geldigincd hareket ediyorum. Hurma icin erken degil mi?benim dogum en gec 4 kasim gosteriyo gerci sen benden 1 hafta ilerisin sanirimEvet, ben hep evdeyim zaten izne ayrıldım sürekli de tuvaletteyim. Oturuyorsam problem yok ama ayaga kalkar kalkmaz önce tuvalete gidiyorum
Ben normal doğurabilirmisim gibi geliyor sanki bana. Sezeryan korkutuyo beni. Doktora sordum normal olabilir gibi duruyo iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Haftaya hurmaya adacayina da baslarim artik. Sen bi seyler yapıyo musun normal doğum için?
bende usengecimdir de boylse seyleri seviyorum ama tabi ben daha yeni 33. haftama girdim. 38 de muhtemelen totomu kipirtdatmam koltukdanDoğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Spicelover çok güzel geçmiş ne güzel hatıra kalmış ben de geçen arkadaşlarıma sitem ettim yapın, benim parmağımı kıpırdatacak halim yok diye. Üşengeçte bir insanım
Bugün kızımın doktoruna gittik ay sen doğurcan artık gelme dedi travmam var benim çocukken komşusu sokakta doğurmuş doğurma buralarda diyor
Artık ben de bir kontrole gitsem çok güzel olacak bugün yarın bugün yarın bir türlü gidemedim cidden ben de doğurcam sokakta bir yerde
Ben de aynı şeyi düşünüyorum yaa, benimHer şey yolunda gidecek.
Öyleyse iyiymiş bebeğim benimki sabah olacak, gece 12’den sonra yeme içme yok ve ben sabaha kadar sürekli su içerim, nasıl dayanacağım bakalım.
Hep günde 10 bez derler ilk zaman doğru demek ki13 günlüğüz 90 tane prima premium care 0 beden ve 30 tane molfix 0 beden kullandım.
Primanın verdiği yetkiye dayanarak asla ve asla yapar yapmaz açmadım, bütün bezlerimiz kakalı ve 2 posta çişli geneldeona rağmen ortalama günlük 10 bezimiz var demek ki
Zaten önemli olan temiz olmaları canım. Öyleyse kullan gitsin.Hangisinin giyilmediği belli değil hepsi yıkandığı için :) ama ben de kullanma taraftarıyım.
Eşimin boyu 187 ben 160. Boy olarak değil de kilosu az geldi sanki canım
Tosun paşa geldikten sonra her şey tamamlanacak inşallah minnoşum.
Maşallah canım benimBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
Amin beybi, her şeyi bırakıp bunu düşünüyorum bazen, bir de ameliyattan sonra da bir süre yeme içme yokmuş sanırım. Aman ya rabbi.Ben de aynı şeyi düşünüyorum yaa, benim
De sabah sezeryan ve ben de sabaha kadar su içiyorumyemek neyse de su içememeye nasıl dayanicam bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
Canım benim bayıldım fotoğraflara, reelsin güzelliğine debende usengecimdir de boylse seyleri seviyorum ama tabi ben daha yeni 33. haftama girdim. 38 de muhtemelen totomu kipirtdatmam koltukdan
Kaka tahlili sonucuna göre kesinlikle süt ve süt ürünlerini yasakladı doktor eoprotini de bıraktık alerjin madde olarak süt olduğu için inşallah oğluşum kilo almaya devam ederOğlum ilk dogdunda aynısı olmuştu hatta kakasinda kan bile çıkmıştı.. çocuk doktoru amip deyip antibiyotiği dayamisti çocuğuma tabi geçti mi geçmedi daha sonra yüzünde sivilce gibi taneler çıktı çokça cildiyeye götürdük ordaki doktor direk AA bu bebeğin süte alerjisi var hemen çocuk doktorunuzu değiştirin demişti de öyle anlatmıştık. Ben süt ürünlerini yemeyi kestim ve 2 güne bütün belirtiler geçti yaklaşık bir 3 ay kadar sütlü hiç birşey tuketmedim..sonra yavaş yavaş başladım ve alerjiniz geçmişti çok şükür. Büyük bir ihtimal süt alerjisidir.
Sağol canım size de geçmiş olsun bizimde yeni yeni düzeliyor cilt rengimiz. Normal kakası dediğin gibi sarı pütür pütür oluyor arasında mukus varsa kesinlikle fark edersin iplik iplik uzuyor ya da zar gibi duruyor. Gaz damlası ve d vitamini damlasını küvezde olduğu zamanlarda başlamışlardı evde onu devam ettik son kontrolde doktorumuz değiştirdi damlayı. Gazı varsa söyle bence çok zorlanıyorlar yoksaÇok geçmiş olsun kızarıklık var gibi ama bizim cilt rengimiz de henüz pek normale dönebilmiş değil.
Ya ben de bugün çocuk doktoruna gösterdim kaka fotoğrafı. Pütür pütür parçalı sarı/koyu turuncu arası sıvı karışımlı sürekli.
Sanki mukus kıvamı da var gibi ara ara ama bilemiyorum hiç. Kafam cok karıştı.
Doktor da sorun yok filan dedi alerji yapabilecek besinleri söyledi o kadar.
Doktoru değiştirebilirim gaz damlası filan da hiç bahsetmedi, gerçi ben de gazı var demedim de
Ay iyi bi çocuk doktoru nasıl oluyooorne beklemeliyiz bi doktordan bilmiyorum.
Canım tabiki güven doktoruna. Emin ol bizi rahatlatmak için bir şey yapmaz onlar, neyse onu söyler :) kilosu da çok güzel maşallah, benim doktor 2400 iken artık doğurabilirsin korkma demişti. Bir ay sonra tosun oldu bu kollarım ağrıyor yazarsınBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
Sendeki heyecan hiç bitmesin inşallah canım benim, çok güzel olmuş partin bayıldımbende usengecimdir de boylse seyleri seviyorum ama tabi ben daha yeni 33. haftama girdim. 38 de muhtemelen totomu kipirtdatmam koltukdan
Lavantacım çok geçmiş olsun. Kilonuz gayet iyiymiş maşallahMerhaba canım kusura bakmayın bir süre bakamadım kilo takibi yapılmak şartıyla 13. gün küvezden çıktı bebiş kilo alımı devam etmese tekrardan küveze alınacaktı. Bu süreçte şunu anladım ki asıl zorlu olan doğumdan sonrasıymış. Herkes birşey diyor herkes herşeyi biliyor. Zaten düşük kilolu olduğu için onun stresi var birde normal zamanında doğmuş gibi davrananlar var. Ben kesinlikle gerekmediği sürece mama, emzik vermeyi ve kucağa almayı istemiyorum bu sürecin sonrasında zorlanmak istemiyorum ama kayınvalidem başta olmak üzere olsun ne olacak bakılır deyip her fırsatta kucağına almak istiyorlar kucağa alınmasını istemediğimi söylediğim halde uykusundan uyandırıyorSizin anlayacağınız kızlar pek de iyi değil durumum. Şükür ki bebişim gayet iyi eoprotin desteği ile 2660 gr çıktık. Sadece alerjimiz çıktı şimdilik süt ve süt ürünlerini keserek tespit etmeye çalışıyoruz neye alerjisi olduğunu.
guzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar doğuranlar olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
Bende yarın sabah sezeryan olacağım dualarınızı bekliyorum
Maşallah maşallaah darısı bizim minyonların büyümesineBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
38+3 oluyor inşallah canımm çok teşekkür ederimKanz with me aldık canım :)
reflü yatağı cok pratik o da e bebekte en ucuz model eko yazıyor. Bebek alt açma örtüsü serip üzerine örtü serdim üzerinde yatıyor odadan odaya giderken de kullanıyoruz mis gibienjektörle de onun üzerinde besliyorum valla almasam eksikmişim
Bizim de doğum 15 e patladı maalesef. Bebenin hastane masrafı 30 bini geçti bizde de
Canım hayırlısı olsun dışarda büyüyorlar güzelcesağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
kaç haftalık oluyor peki perşembe günü
Biz görmedik
Uyuyo ah ne şartlarda uyandırıyorum
İnşallah geçmiş gitmiş olsun canım valla iyi çektik bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?