2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
en kötü ihtimalle bebeği aldıktan sonra genele çevirebiliyorlarmış dikiş atarken, doğru mu acaba ?
Bana doktorum rahatsızlık hissedersen veya spinalin tam tutmazsa genele geçeriz o ihtimalimiz var dedi, anestezi uzmanı ile görüştük omuriliğime falan baktı kan verdim onlara baktı %80 tutar spinal diye düşünüyorum aksilik olursa genele hemen dönebilirim merak etmeyin dedi

Bende mustela almıştım canım ama işe yaramazsa diye bu linkteki aklımda çok övülüyor. İçeriğini bilmiyorum.
https://ty.gl/wngic4jiln
Desitin in icerigi temiz degil diye biliyorum ama yengem yegenimde kullaniyordu mucize gibi bir sey hemen geciriyordu pisigi. Belki hep kullanmak icin degil de pisik ilerleyince kullanmak icin mantikli olabilir.
Doktorlar bazen bakarak da anliyor bir seyleri bana bakti kansizsin dedi tahlil yaptirdim kansizmisim o anlamistir yani takilacak bir sey yok bence de. Masallah bebisine de buyumus sutun yaramjs
Çok şükür canım oğlum sağlıkla doğdu şimdi kollarımda uyuyor 4.640 kg bir tosun çıktı sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
Masallah annesii oh kafan rahat tutmasi yikamasi falan da kolay olur. Gozunuz aydin

Ben park yatak almayi dusunuyodum sonra gittim e bebekteki ahsap anne yani besiklerden aldim. Tabi daha kullanmadim bir sey diyemem ama kesinlikle parkyatak daha rahattir bunlar biraz hantal belli yani. Ama daha guzel gorunuyor

Bu surecte ben de gittim. Doktor sordu arastirdin mi hazirladin mi kendini diye ben de sen yazmayinca hic arastirmamistim valla korkarim diye yok dedim olsun daha iyi dedi
Valla benim canim cok tatli degildir ama benim de biraz yandi canim. Ama bence doktorumun eli agirdi baya bastirdi cunku. Bana kendini kasiyorsun dedi belki kasmasam o kadar acimazdi.

Henuz olmayan arkadaslar icin soyluyorum dayanilmayacak bir sey degil doktorunuzun eli agir degilse ve kendinizi kasmamayi basarabilirseniz aciyacagini sanmiyorum.

en kötü ihtimalle bebeği aldıktan sonra genele çevirebiliyorlarmış dikiş atarken, doğru mu acaba ?
Hiç duymamıştım bak bunu, unutmazsam sorayım kontrolde. Ama bebek çıktıktan sonra sakinleştirici yapılıyormuş, dikim aşaması da kolay geçiyordur onun sayesinde.

Hayat enerjin çok güzel maşallah sana burda bebeğinin kalbini duyamadığınız zamanları hatırlıyorum :)
ayy evet ya dun arkadaslarima ayaktayken dinlettim ev tipi cihazla uzman oldum artik
Pembe panterime bak hele. Orda olmak istedim, harika olmuş her şeey.
pempe panter mii ? bu benim hic aklima gelmemistii
oy masallah nasil guzel kilo almis Gunes hanim
Çok şükür canım oğlum sağlıkla doğdu şimdi kollarımda uyuyor 4.640 kg bir tosun çıktı sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
anomm 3 aylik dogmus saglikla buyusun kuzum
Kaç yıl oldu önceki sezaryene, magnezyumu ben bıraktım bir aydır kasılmamı azaltmasın diye .benim dr tamamen karşı değil ama kendiliğinden başlarda çok hızlı olursa alırım sadece diyor
Bizim gecen arkadas kasilmalari 3 dk ya dusunce doktor hastaneye gel dedi , 10 dk da dogurdu , ne epidural ne bisi , zaman kalmadi :)) burada hic mg vermiyorlar extra zaten
@Loresima8989 İkiniz de beni yarı yolda bıraktınız sizi hainler, tek başıma sayarım ben şafağımı.

Senin adına sevindim bebeğiim, şaka bir yana, bir tek ben tarih konusunda ikna edemedim doktorumu.
Sana kalda eylul basi dogururdun da ondan tanimis doktorun sseni
kuzum bende hamile kaldigimda 93 dum kimse kilomj dert etmedi.
Gecen dogum yapan arkadas 110 kg ile hamile kaldi, 5 kg yakin da cocugu dogdu normal gecen gun . Bazilari gereksiz stress yaptiriyor.
Gorumcem 48 kg ile hamile kaldi 13 kg almis, doktoru cok kilo aldin die kizi mahfetmis. yani ne gerek var zaten bir suru stresimiz var

Kafana takma doktorun haklı cnm sarılık olan çocuk beslenmez uyur demekki sizinki geçmişki 300 gram almış ondan bakmamış güven ve atlattığınız için keyfine çıkar

Nehir7 ağrıların vardıı bide yazmıyorsun bir kaç gündür iyi misiniiz
Cok sukur kuzum hersey yolunda ne agri ne sizi gunumu bekliyorum iste hafta bitsin doktora gidicem sezaryan icin konusmaya hala belirlemedik gununu 10 ekim diyoruz ama bklm
Herkezin surecini takip etmeye calisiyorum ama bu ara younum ev isi cocuk malum okula gidiyor yemektir temizliktir baya baya hamileligi unuttum diyebilirim sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik seninde az kaldi artik sonlardayiz malum

Yeni doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün

Biz de doktora gittik, 2600 gr, 45 cm olmuş minik. Ben de minyonum zaten o da oyle olacak galiba:)

Çatı muayenesi de yapıldı, e acıdı biraz ama öyle abartılacak dayanılmaz değil. İki parmağıyla bastırıyo işte neticede 10 saniyelik acı.

35+6'da gittim, hiç gelesi de yokmuş benim bebenin. Yeni hamile kalmış gibi tamamen kapalı rahim ağzın dedi. Rahat orada galiba

Bir de kızlar benim izlediğim videolarda doktorlar ebeler hep 10 bin adım atın diyolar, ben bugün çıktım 3500 adım anca oldu. Hem belim ağrıdı hem çişim geldi o kadar yürüyenler nasıl yürüyo acaba. Eve geldim kendimi koltuğa attım yorgunluktan artık.

ben 10 bin adim atinca , dizlerimin altindan sonrasi oyle bir agriyor kiii kivarniyorum . Dun mesela 10 bin adim attim , gece full esime masaj yaptirdim ama sabah hala agriyordu

Senin bu arkadasların kanada da mı? Ondan mı kaynaklı bilmiyorum kii yurtdısından hamile kadın sayfaları düşüyor instada kadınlar baya kilolu filan ama bizim doktorlar çok geriyor sanırım. Yanii tamam kilo sağlıklı demiyoruz da biz zaten ama ne biliyim çok baskı var
Evet kuzum az kaldı çok şüküür sağlıkla alalım kucaklarımızaa. Senin doğum yakın sanırım doğumdan önce bi enerji gelirmiş o var sanırım sende

110 kg ile hamile kalan evet burada canim.
Gorumcem Turkiye de

Evet kuzum az kaldı çok şüküür sağlıkla alalım kucaklarımızaa. Senin doğum yakın sanırım doğumdan önce bi enerji gelirmiş o var sanırım sende
Bunu bende duymustum enerji yukleniyormus sonlara yakin ama ne biliyim 1 haftadir boyleyim cok sukur hicte sikayetim yok boyle giderse dogurmam ben buyusun icimde baska ne isi var zaten

Kanz with me aldık canım :)
reflü yatağı cok pratik o da e bebekte en ucuz model eko yazıyor. Bebek alt açma örtüsü serip üzerine örtü serdim üzerinde yatıyor odadan odaya giderken de kullanıyoruz mis gibi enjektörle de onun üzerinde besliyorum valla almasam eksikmişim
ben özel muayeneye gidiyorum her muayenede ücret ödedim, yaklaşık 7-8 bini buldu, doğum için ayrıca ödeyeceğiz o da 17-18 bin civarı
Bizim de doğum 15 e patladı maalesef. Bebenin hastane masrafı 30 bini geçti bizde de
Canım hayırlısı olsun dışarda büyüyorlar güzelce sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
kaç haftalık oluyor peki perşembe günü
oyyamin inşallah teşekkür ederiz
Biz görmedik
Kafana takma doktorun haklı cnm sarılık olan çocuk beslenmez uyur demekki sizinki geçmişki 300 gram almış ondan bakmamış güven ve atlattığınız için keyfine çıkar
Uyuyo ah ne şartlarda uyandırıyorum
İnşallah geçmiş gitmiş olsun canım valla iyi çektik bunu da

10bin adım nedir yaa ben o kadar yürüsem bebek hastaneye de gerek kalmaz yolda doğar herhalde
Bugün biraz yürüdüm belim koptu duşa girdim azda sıcak yapıyorum artık rahim ağzım açılır belki diye ama tık yok gelen akıntım bembeyaz..
Herkes merakla bekliyor doğurdum mu diye bugünde doğurmadım diyorum arayanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…