- 2 Haziran 2022
- 78
- 154
- 23
Bana doktorum rahatsızlık hissedersen veya spinalin tam tutmazsa genele geçeriz o ihtimalimiz var dedi, anestezi uzmanı ile görüştük omuriliğime falan baktı kan verdim onlara baktı %80 tutar spinal diye düşünüyorum aksilik olursa genele hemen dönebilirim merak etmeyin dedien kötü ihtimalle bebeği aldıktan sonra genele çevirebiliyorlarmış dikiş atarken, doğru mu acaba ?
Desitin in icerigi temiz degil diye biliyorum ama yengem yegenimde kullaniyordu mucize gibi bir sey hemen geciriyordu pisigi. Belki hep kullanmak icin degil de pisik ilerleyince kullanmak icin mantikli olabilir.Bende mustela almıştım canım ama işe yaramazsa diye bu linkteki aklımda çok övülüyor. İçeriğini bilmiyorum.
https://ty.gl/wngic4jiln
Doktorlar bazen bakarak da anliyor bir seyleri bana bakti kansizsin dedi tahlil yaptirdim kansizmisimBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
Masallah annesii oh kafan rahat tutmasi yikamasi falan da kolay olur. Gozunuz aydinÇok şükür canım oğlum sağlıkla doğduşimdi kollarımda uyuyor 4.640 kg bir tosun çıktı sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
Ben park yatak almayi dusunuyodum sonra gittim e bebekteki ahsap anne yani besiklerden aldim. Tabi daha kullanmadim bir sey diyemem ama kesinlikle parkyatak daha rahattir bunlar biraz hantal belli yani. Ama daha guzel gorunuyorKizlar anne yani icin besik mi yoksa park yatak mi sizce? Ikisinin arasinda kaldim. Besikler guzel duruyor ama yan tarafini yukari kaldirinda click diye bi ses cikariyo bebek uyanir gibi duruyor. Park yataklar da goruntu olarak pek hosuma gitmiyor. Siz neler yaptiniz? Hangisini alayim
ben olacaktım, doktor operasyona gitti acil olamadım bugüne kaldı, doktor iki parmağı ile ölçerek muayene etmesi gerekiyormuş. ben biraz sıktım kendimi ancak bir tanesini sokabildi ve travma olmasın sende en iyisi sezaryen olman sağlığın için dedi :) gün verecek perşembe günü kontrol ederek.
**ben zorlandım ama herkes zorlanacak diye birşey yok, benim acı eşiğim düşük sanıyorum
Hiç duymamıştım bak bunu, unutmazsam sorayım kontrolde. Ama bebek çıktıktan sonra sakinleştirici yapılıyormuş, dikim aşaması da kolay geçiyordur onun sayesinde.en kötü ihtimalle bebeği aldıktan sonra genele çevirebiliyorlarmış dikiş atarken, doğru mu acaba ?
ayy evet yaHayat enerjin çok güzel maşallah sanaburda bebeğinin kalbini duyamadığınız zamanları hatırlıyorum :)
pempe panter mii ? bu benim hic aklima gelmemistiiPembe panterime bak hele.Orda olmak istedim, harika olmuş her şeey.
oy masallah nasil guzel kilo almis Gunes hanimBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Tam 1 haftada 300 gr almışız.miniğim 2700 oldu teyzeleri. Günlük ortalama 42 gr yapıyor. İnşallah bu şekil devam ederiz. Biraz toparlandı ya nasıl ferahladım anlatamam tüm çabama, yorulmalarıma değdi neyseki.
anomm 3 aylik dogmusÇok şükür canım oğlum sağlıkla doğduşimdi kollarımda uyuyor 4.640 kg bir tosun çıktı sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
Bizim gecen arkadas kasilmalari 3 dk ya dusunce doktor hastaneye gel dedi , 10 dk da dogurdu , ne epidural ne bisi , zaman kalmadi :)) burada hic mg vermiyorlar extra zatenKaç yıl oldu önceki sezaryene, magnezyumu ben bıraktım bir aydır kasılmamı azaltmasın diye .benim dr tamamen karşı değil ama kendiliğinden başlarda çok hızlı olursa alırım sadece diyor
Sana kalda eylul basi dogururdun da ondan@Loresima8989 İkiniz de beni yarı yolda bıraktınız sizi hainler, tek başıma sayarım ben şafağımı.
Senin adına sevindim bebeğiim, şaka bir yana, bir tek ben tarih konusunda ikna edemedim doktorumu.
kuzum bende hamile kaldigimda 93 dum kimse kilomj dert etmedi.Doktor dısardan olunca hastanelerde fiytlar bu şekilde oluyor. Gideceğin hastanede doktorlardan da iyisini bulmak zor oluyor. Ve geneli sezeryana yönlendirme oluyor ilaç vs sürekli kullandırıyorlar. Derdim sezeryan olmasın değil tabi ki sağlıklı gelsinde ama bir sıkıntım yokkende sırf sancı anında insanın aklına sezeryanı koyuyorlar zaten acı çekiyor bir an önce bitsin o acılar diye tamam diyor herkes. O yüzden doktor benim için önemliydi. Bide ben birazcık kilolu hamile kaldım öyle hani 100 ler vs değilde 80 civarıdnaydım onda bile o kadar psikolojik baskıya soktular ki sen bu kiloda neden hamile kaldın vs diye. Kalmışım sonuçta yani siz sonucuna bakın tek de ben kalmadım sanırım dünya geneli kilolu hamileEn azından dedim üniversite hastanesin prof sonucta bide riskli gebelik uzmanı kimler kimleri görmüştür bu zamana kadar hasta olarak biraz masraflı oldu ama için rahat etti çok şükür 36+0 lara geldiik. Bundan sonrası kolay olsun insallah
Hem de yakıştı sana, hınzır.pempe panter mii ? bu benim hic aklima gelmemistii
Sana kalda eylul basi dogururdun da ondantanimis doktorun sseni
neyse birsey kalmadi zaten , son 8 gunHem de yakıştı sana, hınzır.
Öyle deme kız, eylül sonu istedimdiiii.
Bu haftaya kadar ben de öyleydim minnoşum, şimdi kendi doğumuma odaklandım içim içime sığmıyor.neyse birsey kalmadi zaten , son 8 gun
sizlerin dogumlari yaklastikca benim heycanlanmam
hersey cok guzel olucak bebegimBu haftaya kadar ben de öyleydim minnoşum, şimdi kendi doğumuma odaklandım içim içime sığmıyor.
Bu da Eylül hanımın minik odası teyzelerimiz bugün tam olarak bitti
oyyhersey cok guzel olucak bebegim
misil misil annesini yormadan uyusun odasin da Eylul’cum
Kafana takma doktorun haklı cnm sarılık olan çocuk beslenmez uyur demekki sizinki geçmişki 300 gram almış ondan bakmamış güven ve atlattığınız için keyfine çıkarBiz de bugün doktora gittik. Sarılık için kanda bakmaya gerek yok dedi, yüzü hala sarı ama niye böyle dedi bilemiyorum hiçher şeyi aşırı kafama taktığım için bunu takmayacağım. Biraz doktora güvenmek istiyorum.
Cok sukur kuzum hersey yolunda ne agri ne sizi gunumu bekliyorum iste hafta bitsin doktora gidicem sezaryan icin konusmaya hala belirlemedik gununu 10 ekim diyoruz ama bklmNehir7 ağrıların vardıı bide yazmıyorsun bir kaç gündür iyi misiniiz
Maşallah hangi hastane ve şehirbana 15 bin + epidural anestezi ücreti diyorlar
ben 10 bin adim atinca , dizlerimin altindan sonrasi oyle bir agriyor kiii kivarniyorum . Dun mesela 10 bin adim attim , gece full esime masaj yaptirdim ama sabah hala agriyorduYeni doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
Biz de doktora gittik, 2600 gr, 45 cm olmuş minik. Ben de minyonum zaten o da oyle olacak galiba:)
Çatı muayenesi de yapıldı, e acıdı biraz ama öyle abartılacak dayanılmaz değil. İki parmağıyla bastırıyo işte neticede 10 saniyelik acı.
35+6'da gittim, hiç gelesi de yokmuş benim bebenin. Yeni hamile kalmış gibi tamamen kapalı rahim ağzın dedi. Rahat orada galiba
Bir de kızlar benim izlediğim videolarda doktorlar ebeler hep 10 bin adım atın diyolar, ben bugün çıktım 3500 adım anca oldu. Hem belim ağrıdı hem çişim geldi o kadar yürüyenler nasıl yürüyo acaba. Eve geldim kendimi koltuğa attım yorgunluktan artık.
Senin bu arkadasların kanada da mı? Ondan mı kaynaklı bilmiyorum kii yurtdısından hamile kadın sayfaları düşüyor instada kadınlar baya kilolu filan ama bizim doktorlar çok geriyor sanırım. Yanii tamam kilo sağlıklı demiyoruz da biz zaten ama ne biliyim çok baskı varayy evet yadun arkadaslarima ayaktayken dinlettim ev tipi cihazla uzman oldum artik
pempe panter mii ? bu benim hic aklima gelmemistii
oy masallah nasil guzel kilo almis Gunes hanim
anomm 3 aylik dogmussaglikla buyusun kuzum
Bizim gecen arkadas kasilmalari 3 dk ya dusunce doktor hastaneye gel dedi , 10 dk da dogurdu , ne epidural ne bisi , zaman kalmadi :)) burada hic mg vermiyorlar extra zaten
Sana kalda eylul basi dogururdun da ondantanimis doktorun sseni
kuzum bende hamile kaldigimda 93 dum kimse kilomj dert etmedi.
Gecen dogum yapan arkadas 110 kg ile hamile kaldi, 5 kg yakin da cocugu dogdu normal gecen gun . Bazilari gereksiz stress yaptiriyor.
Gorumcem 48 kg ile hamile kaldi 13 kg almis, doktoru cok kilo aldin die kizi mahfetmis. yani ne gerek var zaten bir suru stresimiz var
Evet kuzum az kaldı çok şüküür sağlıkla alalım kucaklarımızaa. Senin doğum yakın sanırım doğumdan önce bi enerji gelirmiş o var sanırım sendeCok sukur kuzum hersey yolunda ne agri ne sizi gunumu bekliyorum iste hafta bitsin doktora gidicem sezaryan icin konusmaya hala belirlemedik gununu 10 ekim diyoruz ama bklm
Herkezin surecini takip etmeye calisiyorum ama bu ara younum ev isi cocuk malum okula gidiyor yemektir temizliktir baya baya hamileligi unuttum diyebilirimsen nasilsin nasil gidiyor hamilelik seninde az kaldi artik sonlardayiz malum
110 kg ile hamile kalan evet burada canim.Senin bu arkadasların kanada da mı? Ondan mı kaynaklı bilmiyorum kii yurtdısından hamile kadın sayfaları düşüyor instada kadınlar baya kilolu filan ama bizim doktorlar çok geriyor sanırım. Yanii tamam kilo sağlıklı demiyoruz da biz zaten ama ne biliyim çok baskı var
Evet kuzum az kaldı çok şüküür sağlıkla alalım kucaklarımızaa. Senin doğum yakın sanırım doğumdan önce bi enerji gelirmiş o var sanırım sende
Evet kuzum az kaldı çok şüküür sağlıkla alalım kucaklarımızaa. Senin doğum yakın sanırım doğumdan önce bi enerji gelirmiş o var sanırım sende
Kanz with me aldık canım :)Ben bir de oda yapmadim henuz ilk 4 ay bizimle yatar diye dusunuyorum. 4 ay icinde de oda yapmak istiyorum aklimda montessori odasi yapmak var. Yani bu yatagi cok kullanmayacagim. Sen hangi park yataktan aldin sunshinecim onu da bi ogrenebilir miyim?
Reflu yatagi ben de dogmadan almayi dusunuyorum herkes cok memnun reflusu olmasa bile.
Bizim de doğum 15 e patladı maalesef. Bebenin hastane masrafı 30 bini geçti bizde deben özel muayeneye gidiyorum her muayenede ücret ödedim, yaklaşık 7-8 bini buldu, doğum için ayrıca ödeyeceğiz o da 17-18 bin civarı
Canım hayırlısı olsun dışarda büyüyorlar güzelceArkadaşlar merhaba her şeyi okuyamadım doğuranlara hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıklı huzurlu güzel uzun ömürleri olsun bebişlerin. Benim kanamam devam etti gelişim geriliği başladı daha fazla içerde kalmasın dışarda büyütürsün dedi doktorum perşembe günü sezeryan olacağım
Biz görmedikoyyamin inşallah teşekkür ederiz
Uyuyo ah ne şartlarda uyandırıyorumKafana takma doktorun haklı cnm sarılık olan çocuk beslenmez uyur demekki sizinki geçmişki 300 gram almış ondan bakmamış güven ve atlattığınız için keyfine çıkar
10bin adım nedir yaaYeni doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
Biz de doktora gittik, 2600 gr, 45 cm olmuş minik. Ben de minyonum zaten o da oyle olacak galiba:)
Çatı muayenesi de yapıldı, e acıdı biraz ama öyle abartılacak dayanılmaz değil. İki parmağıyla bastırıyo işte neticede 10 saniyelik acı.
35+6'da gittim, hiç gelesi de yokmuş benim bebenin. Yeni hamile kalmış gibi tamamen kapalı rahim ağzın dedi. Rahat orada galiba
Bir de kızlar benim izlediğim videolarda doktorlar ebeler hep 10 bin adım atın diyolar, ben bugün çıktım 3500 adım anca oldu. Hem belim ağrıdı hem çişim geldi o kadar yürüyenler nasıl yürüyo acaba. Eve geldim kendimi koltuğa attım yorgunluktan artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?