Günaydın kızlar. Doguranlar doğuma girecek olanlar Allah yardimciniz olsun saglikla kucaginiza alırsınız insaallah
Benmde malum yarın ben hasta oldum
Boğazda burunda yanma burun akıntısı yutkunamiyorum
Ne yapayım fikriniz varmı ne iyi gelir geçirir insaallah yarına kadar iyi olurum biraz. Durdu durdu tam zamanında buldu beni hastalık.
Günaydın kızlar. Doguranlar doğuma girecek olanlar Allah yardimciniz olsun saglikla kucaginiza alırsınız insaallah
Ne yapayım fikriniz varmı ne iyi gelir geçirir insaallah yarına kadar iyi olurum biraz. Durdu durdu tam zamanında buldu beni hastalık.
Sagol canım. Onu içtim akşam ballı limonlu su yapıp içtim pekmez içiyorum başka ne iyi gelir acaba.
hamilelikten dolayi herşeyi kullanamıyoruz da. Ya bide yarın doğum ya ondan içim hiç rahat değil.
Kizlar gunaydin, suan sanci durdurmak icin nidilat ilacini kullaniyorum da dun doktoruma gidince sormayi unuttum, bunu kullanip yan etki olarak ishal yasayan var mi?
Aa neden aniden belli olduu. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hemen toparlanırsıın Kendini iyi hissedince bizede haber ver
Çok geçmiş olsun havalar dengesiz hep valla. Sizin bebeklerde bu havalara doğuyor onlarada dilkat etmek lazıım. Ballı süt filan yumuşatır biraz boğazını. Azıcık zencefil ile ıhlamur için diyorlar hamile diye de içilmiyor ki hiç bir şeyde birde yarın ameliyata gireceksin yan etki va bişey olur Allah korusun. Doktoruna sor istersen genede
Sagol canım. Onu içtim akşam ballı limonlu su yapıp içtim pekmez içiyorum başka ne iyi gelir acaba.
hamilelikten dolayi herşeyi kullanamıyoruz da. Ya bide yarın doğum ya ondan içim hiç rahat değil.
KKIR PAPATYASII papatyam demek geldi o buyuk kavusma gunu rabbim kolayca kurtulmayi nasip etsin ikinizede insallah cok kolay ve acisiz bir dogum sonrasi gecirirsin cok sevindim senin adina darisi basima artik az kaldi
Kendini iyi hissedince yaz mutlaka merak ederim dugalarim seninle
Hepinize de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah, dualarımız sizinle....
Biz de doktor kontrolüne gittik, bu iki haftada kızım çok az kilo almış. Ben de kilo alamamıştım zaten, doktorumuz biraz daha fazla yememi söyledi. Kıymalı yumurta öneren arkadaşlar vardı onu deneyeceğim ama moralimiz bozuldu biraz tabi. Ah şu 2400-2500'ları bir göreydik hayırlısıyla...
Doğuran arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin sizlerle
Hepinize de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah, dualarımız sizinle....
Biz de doktor kontrolüne gittik, bu iki haftada kızım çok az kilo almış. Ben de kilo alamamıştım zaten, doktorumuz biraz daha fazla yememi söyledi. Kıymalı yumurta öneren arkadaşlar vardı onu deneyeceğim ama moralimiz bozuldu biraz tabi. Ah şu 2400-2500'ları bir göreydik hayırlısıyla...
Çok teşekkür ederim canım, sakin olmaya çalışıyorum. Aslında iştahsız da değilim ama gebelik diyabeti olduğu için şeker ve karbonhidrata çok dikkat ediyorum, herşeyden de dengeli aldığımı düşünüyordum ama doktor öyle diyince canım sıkıldı çok... Şimdi bütün porsiyonlarımı arttırdım. Bebiş 2200 ama kafası önden gidiyor göbek çevresi ve ayak uzunluğu geride, belki de 2200'den bile az olabilir o yüzden... Vitaminlerimi de içiyorum, bakalım umarım porsiyon büyütmek işe yarar.
Evet, ben hep evdeyim zaten izne ayrıldım sürekli de tuvaletteyim. Oturuyorsam problem yok ama ayaga kalkar kalkmaz önce tuvalete gidiyorum
Ben normal doğurabilirmisim gibi geliyor sanki bana. Sezeryan korkutuyo beni. Doktora sordum normal olabilir gibi duruyo iki hafta sonra tekrar bakalim dedi. Haftaya hurmaya adacayina da baslarim artik. Sen bi seyler yapıyo musun normal doğum için?