2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle.. bugün oğluma baktım dün gibi doğduğu gün bıgün 3.sınıfa gidiyor 😢 nasıl geçti zaman hiç bilinmiyor gerçekten.. sağlıkla büyüsünler🙏 hayırlı evlat olsunlar 🙏
🥲 zaman hem çok hızlı hem çok yavaş değil mi… yaşarken hiç geçmez gibi hem de koşarak geçtiğini farkediyorsun geriye bakınca.
Kizlar herkese gunaydin🌸
Yarin sabah tam 36+0 sezeryanim planlandi. Suan duygularim karmakarisik🥲 zaten gecen hafta 2 gun hastanede yatmistim sancilarim cikinca hatirlarsiniz belki ciger gelistirici vs uygulanmisti. Kasilmalarim devam ediyor, rahim agzi da belirgin sekilde kisalmis dedi doktor daha fazla bekleyip bebegi sikintiya sokmaya gerek yok riskli haftalarda degiliz dedi. Kuvez konusunda da net bir sey soyleyemiyor elbette, ama 36 haftada dogmasiyla 40 haftada dogmasi arasinda kuveze girme ihtimali acisindan bir fark olmuyor tamamen bebegin dogumdan sonraki durumuna bagli o yuzden bunun icin endiselenme dedi. Saka gibi geliyor suan 😅
Hadi hayırlısı inşallah ♥️🙏🧿

10 ekim yada 12 ekim diye konustuk doktorla bklm netlestiremiyoruz hala benim sezaryan korkum yuzunden tmm bu gun olsun diyemiyorum boyle boyle 39cu haftayi gorucem gibi 😂😁😁
Ayy az kaldı sanadaa max 2 hafta diyoruz o zaman 😅 yaa bide seninle yakınız yaa heycanlandım bendee 🥹🥹
Kızlar bugün itibariyle 1 aylık olduk ilk aşımız oldu hepatit b ikinci dozumuz bacaktan ve 3400 gram olmuşuz 1 ayda 1 kilo aldık🌸
Oy maşallah Nil kuşa 🥰

Merhaba hanımlar doktordan geliyorum şimdi ikinci kez çatı muayenesi yapıldı yine dar dedi doktorum haftaya pazartesi yeniden bakacak eğer açıklık olmazsa perşembe günü sezeryan olacağım 6 Ekim 😍
Hadi bakalım gününüz netleşti çok şükür sağlıkla gelsin🙏

Kizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Normal diye okuyorum ama yaşayan vardır muhakkak ayağa kalkınca bişey geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum beyaz kremsi sıvı akıntı olanlar varsa yazabilir mi?
Canım bende de bayadır var dediğin kremsi akıntı

Back
X