Anladım normal sanırım içim rahatladıbenim de 36 dan beri falan böyle 37+5 im

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım normal sanırım içim rahatladıbenim de 36 dan beri falan böyle 37+5 im
İnşallah minnoş, teşekkür ederim.Normal demekki sağolasın senin doğum yakındı sanırım güzel haberler bekliyoruz sizlerden![]()
10 ekim yada 12 ekim diye konustuk doktorla bklm netlestiremiyoruz hala benim sezaryan korkum yuzunden tmm bu gun olsun diyemiyorum boyle boyle 39cu haftayi gorucem gibiGünün belli oldu mu ben görmedim sanırıım yada unuttum![]()
Aynen öyle.. bugün oğluma baktım dün gibi doğduğu gün bıgün 3.sınıfa gidiyornasıl geçti zaman hiç bilinmiyor gerçekten.. sağlıkla büyüsünler
hayırlı evlat olsunlar
![]()
Hadi hayırlısı inşallahKizlar herkese gunaydin
Yarin sabah tam 36+0 sezeryanim planlandi. Suan duygularim karmakarisikzaten gecen hafta 2 gun hastanede yatmistim sancilarim cikinca hatirlarsiniz belki ciger gelistirici vs uygulanmisti. Kasilmalarim devam ediyor, rahim agzi da belirgin sekilde kisalmis dedi doktor daha fazla bekleyip bebegi sikintiya sokmaya gerek yok riskli haftalarda degiliz dedi. Kuvez konusunda da net bir sey soyleyemiyor elbette, ama 36 haftada dogmasiyla 40 haftada dogmasi arasinda kuveze girme ihtimali acisindan bir fark olmuyor tamamen bebegin dogumdan sonraki durumuna bagli o yuzden bunun icin endiselenme dedi. Saka gibi geliyor suan
![]()
İdeal kilo alımı maşallah kuzumaKızlar bugün itibariyle 1 aylık olduk ilk aşımız oldu hepatit b ikinci dozumuz bacaktan ve 3400 gram olmuşuz 1 ayda 1 kilo aldık![]()
Ayy az kaldı sanadaa max 2 hafta diyoruz o zaman10 ekim yada 12 ekim diye konustuk doktorla bklm netlestiremiyoruz hala benim sezaryan korkum yuzunden tmm bu gun olsun diyemiyorum boyle boyle 39cu haftayi gorucem gibi![]()
Oy maşallah Nil kuşaKızlar bugün itibariyle 1 aylık olduk ilk aşımız oldu hepatit b ikinci dozumuz bacaktan ve 3400 gram olmuşuz 1 ayda 1 kilo aldık![]()
İdeal kilo alımı maşallah kuzuma![]()
Ay çok şükür ne günler geçirdik valla hep diken üstündeydimAyy az kaldı sanadaa max 2 hafta diyoruz o zamanyaa bide seninle yakınız yaa heycanlandım bendee
Oy maşallah Nil kuşa![]()
Kırkınızın çıkmasıda az kaldıı emin ol ondan sonrası daha rahat oluyor ben bu kırk muhabbetine inanıyorum bebekte anne de daha iyi oluyorAy çok şükür ne günler geçirdik valla hep diken üstündeydim
Merhaba hanımlar doktordan geliyorum şimdi ikinci kez çatı muayenesi yapıldı yine dar dedi doktorum haftaya pazartesi yeniden bakacak eğer açıklık olmazsa perşembe günü sezeryan olacağım 6 Ekim![]()
Aynen öyle canım aynen öyle.. Doruk Beyimiz nasıl oldu?zaman hem çok hızlı hem çok yavaş değil mi… yaşarken hiç geçmez gibi hem de koşarak geçtiğini farkediyorsun geriye bakınca.
Hadi hayırlısı inşallah![]()
Hadi bakalım gününüz netleşti çok şükür sağlıkla gelsinMerhaba hanımlar doktordan geliyorum şimdi ikinci kez çatı muayenesi yapıldı yine dar dedi doktorum haftaya pazartesi yeniden bakacak eğer açıklık olmazsa perşembe günü sezeryan olacağım 6 Ekim![]()
Valla pazartesi amcasının doğum günü perşembe dedesinin cuma teyzesinin tam da perşembe diye konuştuk doktorlaEkimin ilk haftası doğumlarımız olacak o zaman bayaa![]()
Allah razı olsun darısı sizlere sırayı veriyorum artıkHadi bakalım gününüz netleşti çok şükür sağlıkla gelsin![]()
Canım bende de bayadır var dediğin kremsi akıntıKizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Normal diye okuyorum ama yaşayan vardır muhakkak ayağa kalkınca bişey geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum beyaz kremsi sıvı akıntı olanlar varsa yazabilir mi?
Yarın Dr randevusu aldım canım sorucam kasılma da oluyorCanım bende de bayadır var dediğin kremsi akıntı