2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bu olay ayni benim ruyalarima benziyor

Benim bebeğimde de beslenme problemi var. 230 gr kaybetti. Sütüm çok az daha gelemedi. Sezeryan olduğum ve hâlâ gaz cikaramadigim için katı gıdaya geçemedim. Şekerim olduğu için hoşafti tatlı iceceklerdi içemiyorum. İçtiğim su ayran yoğurt bazen tanesiz çorba. Sütün devamı gelemiyo, bebek emmeyi beceremiyo daha. Canım sıkıldı. Tokluk şekeri şimdiye kadar iyi çıktı bakalım bugün çocuk doktoru ne diyecek

Günaydınınız bugün annem gelecek galiba gerçekten az kaldı 3 güncük.. lohusanın 40 gün mezarı açık olur, bu çocuk aç emzir ve bilumum cümleler duymaya hazır mıyım ? Ya kaynatam çocuğu hüüp diye içine çekerek öpmeye kalkarsa yine? evde ‘hayatım böyle on numara formayı giymem on numara diye neden geziyorum sandınız stresten tabiki.

lohusanin 40 gun mezari acik olur , cumlesini ilk defa duyuyorum
odadan cikma bebeginle

Merhabalar Muhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.

Iki güne planlı sezeryan olma durumum var. Kilom cogunlukla gobek bölgemde. Doktorum cirtcirtli korselerden öneriyor ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Owli gibi markalar hem çok pahalı hem de beğenen kadar beğenmeyen de var. Bana öneriniz olur mu

Günaydın beybisi, o 40 gün mezar olayı beni bir titretti. Strese girme, öpmen guzumu de gitsin, anasısın sen.

ooo bizide bilgilendir kontrolden sonra
evet uykusuzluk zor
iyim bende napim , bolum bolum , doktor doktor geziyorum bos bos
Yazarım yavrum, sancı çıksa da doğuma alsa diye dua ediyorum, yetti artık.

Seni yok yere yoruyorlar, bunları şikayet etsen yeridir. Tansiyonun nasıl bu aralar?

Canım
Medpride Askılı Bel ve Göbek Lohusa Lateks Korsesi
Ben bunu aldım bir tanıdık kullanmıştı çok memnundu henüz deneyimlemedim ama ona güvenip aldım

Yazarım yavrum, sancı çıksa da doğuma alsa diye dua ediyorum, yetti artık.

Seni yok yere yoruyorlar, bunları şikayet etsen yeridir. Tansiyonun nasıl bu aralar?
cok istedigin icin kesin cikmaz sanci fln

zaten en son iki haftada bire cikardilar gene randevularimi onumuzdeki hafta cogunlukla evdeyim

Allah kolaylık versin büyüklerle zor geçiyormuş lohusalık ben de deneyimledim eve gelir gelmez doktor videoları açın izletin bence başka türlü laftan anlamıyorlar

Bu arada o şarkı benim de dilimde

Ama asıl önceki gece, yattım kalktım bebeyle uğraşırken sürekli dilimde bi şarkı vardı… “hayatım kaymıışşş, hangi yönde olduğu bilinmez”

Ben notlarıma raj korse diye not almışım.
Ama açıkçası zaten zayıfsanız ve cok kilo almadıysanız komplike bir ürüne ihtiyacınız yok benim suan alt göbek dikiş üstünde hafif bombe kaldı.
Arada penti giyilebilen külotlu korseden giyiyorum evde vardı diye, doktorum da onlardan giyebilirsin demişti. Ama onu bile kullanması suan dikişlerden dolayı rahatsız edici :/

hahahaha tam tersi olması lazım aslında şimdi yatman gerekir

bilmıorm ama su halde korse giymek üstün başarı öyküsüben ilkindede giymedim sporla gitti.

Kıyamam yaa hiç canın sıkılmasın. Bak sana ne anlatıcam oğlum 3 4 aylık falan gece uyanıyor tabi emzirip yatağına geri yatıyorum. Bir gece çocuğun uyandığını hatırlıyorum aldım emzirmeye başladım bunda da sıkıntı yok.. sonrası yok bende bir uyandım çocuk yok kucağımda eşimle aramıza baktım yere baktım yatağa bakmak aklıma gelmiyor çünkü oturur vaziyette uyandım. Kalk çocuk yok diye eşimi kaldırdım sonra bir baktım yatağında mışıl mışıl uyuyor.. ben onu emzirmişim yatırmışım sonra dönüp oturur pozisyonda emzirir gibi geri uyumuşum yani olabiliyor yorgunluk tatlım hiç canın sıkılmasın..
lohusanin 40 gun mezari acik olur , cumlesini ilk defa duyuyorum
odadan cikma bebeginle
Yaa bizim burlarda da çok kullanılır.. 40ı çıkana kadar yeni doğum yapan yalnız bırakılmaz denilir.. işte annem de geldi doğuma 40ım çıkana kadar kalacak kadın.. benim için çok iyi şuan

Loresima8989 doğunca cennet kokusu çekelim diyenler ya benim çocuğumu ben koklarım siz ne kokluyorsunuz.. mümkünse kimse gelmesin istiyorum ilk zamanlarımda

Cnm olur mu hemen 60 cc ye nasıl çıksın bebek biz 15 cc 30 cc 60 cc şimdi yeni 75 cc ye çıktık bizde kaldık küvezde 30 bile içmiyordu gün gün artacak daha minicikler çeneleri yoruluyor kapasiteleri yavaş yavaş artacak

Cnm ben ovli almadım bende çok araştırdım 10 gündür kullanıyorum çok memnunum ayrem lohusa korsesi trendyolda var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…