bu olay ayni benim ruyalarima benziyorP pohpoh86 bak bu gece besleme konusunun üzerine neler oldugel hele gel
Normalde uykusu çok ağır biri değilim, uyku arasında da ne yaşadığımı asla unutmam ama bu gece neler yaşandığına dair hiçbir fikrim yok.
Bebeyi iyice doyurduktan sonra niyet ettim 3 saat uyumaya diyip yatmıştım4 saati biraz geçerken eşim uyandırdı. Alarmlar çalmış uyanmamışım.
Hele Üstümü çıkarmışım hiç hatırlamıyorum. Ayağımdaki çorap nerede hiçbir fikrim yok.
Şükür ki bebe iyi daha yanağına dokununca uyandı, 1 saattir em bırak memede takılıyor
İlk uyandığımda dehşete kapıldım, nasıl yorgun düştüysem artık hiçbir şey hatırlamıyorumÇok canım sıkıldı
Zaten bu olay ilk 10 gün içersinde gerçekleşmiş olsa buraya hislerimle alakalı cok farklı şeyler yazıyor olurdumbu olay ayni benim ruyalarima benziyor
Benim bebeğimde de beslenme problemi var. 230 gr kaybetti. Sütüm çok az daha gelemedi. Sezeryan olduğum ve hâlâ gaz cikaramadigim için katı gıdaya geçemedim. Şekerim olduğu için hoşafti tatlı iceceklerdi içemiyorum. İçtiğim su ayran yoğurt bazen tanesiz çorba. Sütün devamı gelemiyo, bebek emmeyi beceremiyo daha. Canım sıkıldı. Tokluk şekeri şimdiye kadar iyi çıktı bakalım bugün çocuk doktoru ne diyecekKızlar bisey danışmam lazım sizlere bebeğim hala kuvezde sorun şu beslenme problemimesela ben saaat 10 da beslemeye gidiyorum anca 30 cc icebiliyor 1 de yine aynı şekilde. Hemşireler 60 cc mama alması lazım diyo. Gece ne oluyor hiç bir bilgim yok .. Yani bu normal bir durummu çözemiyorum artık. 13 gündür kuvezde her yeri mosmor içim parçalanıyor. Birde rota virüs olmuş oradan başka bir bebek ne yapmam lazım bilmiyorum
lohusanin 40 gun mezari acik olur , cumlesini ilk defa duyuyorumGünaydınınız bugün annem gelecek galiba gerçekten az kaldı 3 güncük.. lohusanın 40 gün mezarı açık olur, bu çocuk aç emzir ve bilumum cümleler duymaya hazır mıyım ? Ya kaynatam çocuğu hüüp diye içine çekerek öpmeye kalkarsa yine? evde ‘hayatım böyle on numara formayı giymem on numara diye neden geziyorum sandınız stresten tabiki.
Günaydın beybisi, o 40 gün mezar olayı beni bir titretti.Günaydınınız bugün annem gelecek galiba gerçekten az kaldı 3 güncük.. lohusanın 40 gün mezarı açık olur, bu çocuk aç emzir ve bilumum cümleler duymaya hazır mıyım ? Ya kaynatam çocuğu hüüp diye içine çekerek öpmeye kalkarsa yine? evde ‘hayatım böyle on numara formayı giymem on numara diye neden geziyorum sandınız stresten tabiki.
9.30’da son kontrole gideceğim heyecanlıyım ve günde sadece 2 saat uyuyabildiğim için epey gerginim bebeğim.
ooo bizide bilgilendir kontrolden sonra9.30’da son kontrole gideceğim heyecanlıyım ve günde sadece 2 saat uyuyabildiğim için epey gerginim bebeğim.Sen nasssıııııın?
Yazarım yavrum, sancı çıksa da doğuma alsa diye dua ediyorum, yetti artık.ooo bizide bilgilendir kontrolden sonra
evet uykusuzluk zor
iyim bende napim , bolum bolum , doktor doktor geziyorum bos bos
CanımMerhabalarMuhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.
Iki güne planlı sezeryan olma durumum var. Kilom cogunlukla gobek bölgemde. Doktorum cirtcirtli korselerden öneriyor ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Owli gibi markalar hem çok pahalı hem de beğenen kadar beğenmeyen de var. Bana öneriniz olur mu
cok istedigin icin kesin cikmaz sanci flnYazarım yavrum, sancı çıksa da doğuma alsa diye dua ediyorum, yetti artık.
Seni yok yere yoruyorlar, bunları şikayet etsen yeridir.Tansiyonun nasıl bu aralar?
Teşekkür ederim cevabınız için, bir bakayım ben deCanım
Medpride Askılı Bel ve Göbek Lohusa Lateks Korsesi
Ben bunu aldım bir tanıdık kullanmıştı çok memnundu henüz deneyimlemedim ama ona güvenip aldım
Allah kolaylık versin büyüklerle zor geçiyormuş lohusalık ben de deneyimledimGünaydınınız bugün annem gelecek galiba gerçekten az kaldı 3 güncük.. lohusanın 40 gün mezarı açık olur, bu çocuk aç emzir ve bilumum cümleler duymaya hazır mıyım ? Ya kaynatam çocuğu hüüp diye içine çekerek öpmeye kalkarsa yine? evde ‘hayatım böyle on numara formayı giymem on numara diye neden geziyorum sandınız stresten tabiki.
Ben notlarıma raj korse diye not almışım.MerhabalarMuhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.
Iki güne planlı sezeryan olma durumum var. Kilom cogunlukla gobek bölgemde. Doktorum cirtcirtli korselerden öneriyor ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Owli gibi markalar hem çok pahalı hem de beğenen kadar beğenmeyen de var. Bana öneriniz olur mu
hahahaha tam tersi olması lazım aslında şimdi yatman gerekirBenimki cok minik ya ağzından sokmak dert olur bi de hamsi gibin kıpraşıiii cok zor
Benim de ilk gün kanama gibi kanamam oldu onda zaten ebe gelip gidip bakıyordu müdehale etti filan sonra azaldı baya.
Valla ben doktorun dediğini yapamam şu andasu bebeyi bi 3.5 kilo yapayım, bi de 40 ını çıkarayım ondan sonra ne zaman isterse o zaman uyansın
Annem bugün gidiyor, Eşim de evde şimdi, pazartesi işe başlıyor. ondan sonra gün içinde kestirmeye başlarım inşallahşimdi uyanık kalmam gerekiyor
bilmıorm ama su halde korse giymek üstün başarı öyküsüMerhabalarMuhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.
Kıyamam yaaP pohpoh86 bak bu gece besleme konusunun üzerine neler oldugel hele gel
Normalde uykusu çok ağır biri değilim, uyku arasında da ne yaşadığımı asla unutmam ama bu gece neler yaşandığına dair hiçbir fikrim yok.
Bebeyi iyice doyurduktan sonra niyet ettim 3 saat uyumaya diyip yatmıştım4 saati biraz geçerken eşim uyandırdı. Alarmlar çalmış uyanmamışım.
Hele Üstümü çıkarmışım hiç hatırlamıyorum. Ayağımdaki çorap nerede hiçbir fikrim yok.
Şükür ki bebe iyi daha yanağına dokununca uyandı, 1 saattir em bırak memede takılıyor
İlk uyandığımda dehşete kapıldım, nasıl yorgun düştüysem artık hiçbir şey hatırlamıyorumÇok canım sıkıldı
Yaa bizim burlarda da çok kullanılır.. 40ı çıkana kadar yeni doğum yapan yalnız bırakılmaz denilir.. işte annem de geldi doğuma 40ım çıkana kadar kalacak kadın.. benim için çok iyi şuanlohusanin 40 gun mezari acik olur , cumlesini ilk defa duyuyorum
odadan cikma bebeginle
Cnm olur mu hemen 60 cc ye nasıl çıksın bebek biz 15 cc 30 cc 60 cc şimdi yeni 75 cc ye çıktık bizde kaldık küvezde 30 bile içmiyordu gün gün artacak daha minicikler çeneleri yoruluyor kapasiteleri yavaş yavaş artacakKızlar bisey danışmam lazım sizlere bebeğim hala kuvezde sorun şu beslenme problemimesela ben saaat 10 da beslemeye gidiyorum anca 30 cc icebiliyor 1 de yine aynı şekilde. Hemşireler 60 cc mama alması lazım diyo. Gece ne oluyor hiç bir bilgim yok .. Yani bu normal bir durummu çözemiyorum artık. 13 gündür kuvezde her yeri mosmor içim parçalanıyor. Birde rota virüs olmuş oradan başka bir bebek ne yapmam lazım bilmiyorum
Cnm ben ovli almadım bende çok araştırdım 10 gündür kullanıyorum çok memnunum ayrem lohusa korsesi trendyolda var cnmMerhabalarMuhtemelen şu ana kadar çok konuşuldu ve ben yeni uye oldugum icin kaçırdım ama yine de sormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?