Allahım bebeğinize tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallahKızlar bisey danışmam lazım sizlere bebeğim hala kuvezde sorun şu beslenme problemimesela ben saaat 10 da beslemeye gidiyorum anca 30 cc icebiliyor 1 de yine aynı şekilde. Hemşireler 60 cc mama alması lazım diyo. Gece ne oluyor hiç bir bilgim yok .. Yani bu normal bir durummu çözemiyorum artık. 13 gündür kuvezde her yeri mosmor içim parçalanıyor. Birde rota virüs olmuş oradan başka bir bebek ne yapmam lazım bilmiyorum
3saatte kendı uyanıyor ama ben bgn hep solumu emzirdim sağım şişti sütü sağıp 90ml biberonla deneyım dedm kendım uyandırmk zorunda kaldım bal yıyen ayı gbi yattı3 saat sonunda Kendi uyanıyor mu peki yoksa zorla mı uyandırıyorsun ? Bence 3 Şuan üst sınır olmalı hem az emiyorlar hem de sadece anne sütü yani durmaz midede
Keşke söylese kısmına katılıyorum
Evet canım anne sutu alıyor. Tek sıkıntı beslenme o yüzden orda kalıyor. Perişan olduk hastane de çok bilgi vermiyor nereye kadar böyle olacak bilmiyorumAllahım bebeğinize tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallah
Şuan hala küvezde olma sebebi beslenme değil sanırım. 37+5 te doğum yapmışsınız.
Siz anne sütü mü veriyorsunuz 30 cc?
Yani sürece dair ne yaşanır neler olur bilgim yok ama genelde annelerimiz imkan varsa süt sağıp depolayıp beslenmesi için hastaneye onu bırakıyor.
Keşke hastanedekilerle daha rahat iletişim kurabilseniz
90 ml içti mi tek seferde? Ben de cok merak ediyorum sadece biberonla versem kaç içecek acaba.3saatte kendı uyanıyor ama ben bgn hep solumu emzirdim sağım şişti sütü sağıp 90ml biberonla deneyım dedm kendım uyandırmk zorunda kaldım bal yıyen ayı gbi yattıbirşey daha sorimmi kanaman hala devam ediyor mu
Şöyleki cc olarak bi şey söylemem yanlış olur ama bebişin kilo alımı nasıl? Şuan kaç kg kaç kilo doğmuştu?Evet canım anne sutu alıyor. Tek sıkıntı beslenme o yüzden orda kalıyor. Perişan olduk hastane de çok bilgi vermiyor nereye kadar böyle olacak bilmiyorum
İnsallah canım beniim bol bol dua edelim hem kendimize hem birbirimizeMoral oldu kuzu cok sag olinsallah rabbim buyuk yasadiklarimi unutup yeni bir hikayeye baslamak istiyorum allahin izniyle az kaldi zaten az daha sabredip dedigin gibi kavusucaz
ya bnmde öyle arada bir kanama geliyor ama normalde sarı su gbi, bnde kaşıkla verıorm ya denemk ıstedım ama karnı tam doydu emzirince hep yarı uyanık gbi, biberon cok daha kolay genzine kaçma gbi heyecanda yasatmıyor ama meme reddi yapar mı ondan korkuyorm90 ml içti mi tek seferde? Ben de cok merak ediyorum sadece biberonla versem kaç içecek acaba.
İlkinde biberon tutmadı ama enjektör artık zor olmaya başladı 1 ay sonra yetmez imkansız.
Ya kanamam kanama gibi değil bi süredir kıvamlı sulu kahvelik sarılık gibi daha cok. Bu şekilde Aktif devam ediyor. Anlamadım hiç ben hep kırmızı kan olacak sanıyordum
Senin nasıl durumlar ?
E ekim1903 sende durumlar nasıl
Şöyleki cc olarak bi şey söylemem yanlış olur ama bebişin kilo alımı nasıl? Şuan kaç kg kaç kilo doğmuştu?
Günlük ortalama kaç gr almış oluyor?
Siz gittiğinizde uyanık tutup dürterek miktarı arttırabilirsiniz tabi ama fazla alırsa kusar zaten.
Yani bu haftada doğan bebek başka sıkıntı yoksa neden tutuluyor ki
Zor durumlar ama gerçekten ihtiyaç olmasa hastanede tutmazlar herhalde canım bebişlerin iyilikleri için hep
Canım söyleki uykudan gözünü açamıyor ne yapsam nafile yani hemşireler de bana hak verdi artık Allah yardımcın olsun diyo90 ml içti mi tek seferde? Ben de cok merak ediyorum sadece biberonla versem kaç içecek acaba.
İlkinde biberon tutmadı ama enjektör artık zor olmaya başladı 1 ay sonra yetmez imkansız.
Ya kanamam kanama gibi değil bi süredir kıvamlı sulu kahvelik sarılık gibi daha cok. Bu şekilde Aktif devam ediyor. Anlamadım hiç ben hep kırmızı kan olacak sanıyordum
Senin nasıl durumlar ?
E ekim1903 sende durumlar nasıl
Şöyleki cc olarak bi şey söylemem yanlış olur ama bebişin kilo alımı nasıl? Şuan kaç kg kaç kilo doğmuştu?
Günlük ortalama kaç gr almış oluyor?
Siz gittiğinizde uyanık tutup dürterek miktarı arttırabilirsiniz tabi ama fazla alırsa kusar zaten.
Yani bu haftada doğan bebek başka sıkıntı yoksa neden tutuluyor ki
Zor durumlar ama gerçekten ihtiyaç olmasa hastanede tutmazlar herhalde canım bebişlerin iyilikleri için hep
bana 6 7 saat dedilerbana 12 saat yiyip içme dedi
İyi bari kanamamız normal o zaman. gerçi senin ilk değil, ilkinde de bu şekilde mi ilerledi kanama süreci ?ya bnmde öyle arada bir kanama geliyor ama normalde sarı su gbi, bnde kaşıkla verıorm ya denemk ıstedım ama karnı tam doydu emzirince hep yarı uyanık gbi, biberon cok daha kolay genzine kaçma gbi heyecanda yasatmıyor ama meme reddi yapar mı ondan korkuyorm
Ay hopecum ben de böyle bi şey duymuştum sanki. Bi deneyeceğim bunu. Şimdiye kadar kakasız bezimzi pek olmadı bugün genelde bezi açınca yaptı zaten. Denemeye başlayayım ben de cok erken bıraktırmak istiyorumBebişi doğan annelerim bugün gece bez değiştirme hakkında araştırma yaptım. Gece kakasını yapmadıysa bez değiştirmemekte fayda varmış büyüdükce sabahları kuru kalkma olayı artıyormus bu sayede ve bezi bıraktırma konusunda kolaylık sağlıyormus. Gece çişli olsa bile değiştirmeyin zamanla azalıyormus aslında kışa girecek olmamız bir avantaj bizim için pişik va riskide azalır hem. Hemde deedikleri gibi büyüdükce kuru kalkarsa büyük avantajj
Bu dediğin durumu biz sarılıkta yaşadık. Şuan sarılığınız mı var ?Canım söyleki uykudan gözünü açamıyor ne yapsam nafile yani hemşireler de bana hak verdi artık Allah yardımcın olsun diyo
. 2800 doğdu şuan 2700 . Yemek yemiyor kan şekeri düşüyor bu yüzden orda kalıyor solunum sıkıntısı enfeksiyon hiç bise yok.. onlar biberon almayınca hortumla.beslio vallahi anlamıyorum artık o kadar yorgunum ki
Kuzum güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah en kolay şekilde kavuş kuzunaKızlar yarın 12.30 da inşallah doğuma gireceğim dualarınızı bekliyorum. Nasip olur da inşallah yarın güzel haberlerle gelir yazarım sizlere.
Canım iyi olmaya çalışıyor. Yarın görmeye gidicez inşallahAynen öyle canım aynen öyle.. Doruk Beyimiz nasıl oldu?
Merhabalar. Emziriyor musunuz? Bebeğinizin kilosu kaç? Neden hastanede? Doğum haftanız ileri diye merak ettim. Benim oğlum da prematüre. Şu an hastanede. Şu an 25cc ile besleniyor 2 saatte bir. 1500 gram olduğu İçin hala hortumla besleniyor mecburen. 2 kilo civarına gelince biberona geçiyorlar ve emzirme için anneyi çağırıyorlar normalde.Evet canım anne sutu alıyor. Tek sıkıntı beslenme o yüzden orda kalıyor. Perişan olduk hastane de çok bilgi vermiyor nereye kadar böyle olacak bilmiyorum
Hayırlı olsun canımKızlar yarın 12.30 da inşallah doğuma gireceğim dualarınızı bekliyorum. Nasip olur da inşallah yarın güzel haberlerle gelir yazarım sizlere.
Sağ salim kolayca kavuş kuzuna inşallahKızlar yarın 12.30 da inşallah doğuma gireceğim dualarınızı bekliyorum. Nasip olur da inşallah yarın güzel haberlerle gelir yazarım sizlere.
sagsalim kucagina al yavrunu canimKızlar yarın 12.30 da inşallah doğuma gireceğim dualarınızı bekliyorum. Nasip olur da inşallah yarın güzel haberlerle gelir yazarım sizlere.
ben öğlen 2de girdim gece 2de oruca başlıyacaksın dedilerbana 6 7 saat dediler
ben normal kaşıkla verıorm,başlığıda attık cok sukur başlıksız emziriyorum. kanamam diğerinde böyle olmamıstı ama o dr. um cok iidi ağrım hiç olmadan içimdeki o pis kanı boşaltmıstı. kız nasıl yorulduysak dr. um dedı artk kendı uyanır merak etme acıkırsa dedi ama biz deliler yapamayızİyi bari kanamamız normal o zaman. gerçi senin ilk değil, ilkinde de bu şekilde mi ilerledi kanama süreci ?
Hiç bilmiyorum ben de ondan korkuyorum inşallah meme reddi yapmaz.
Bir de ben bu kaşık biberonu kullanmayı beceremedim yaaa
Ay hopecum ben de böyle bi şey duymuştum sanki. Bi deneyeceğim bunu. Şimdiye kadar kakasız bezimzi pek olmadı bugün genelde bezi açınca yaptı zaten. Denemeye başlayayım ben de cok erken bıraktırmak istiyorum
Bu dediğin durumu biz sarılıkta yaşadık. Şuan sarılığınız mı var ?
2400 doğduk 2280 olmuştuk. 4 saatin 3 buçuk saati uyandırmaya çalıştığımızı biliyorum ıslak pamuklarla vücudunu siliyorduk artık uyanmıyordu zorla besledik.
Zamanla biraz düzeldi normalleşti şükür.
Ben de enjektörle parmak emdirerrk besledim, ekstra süt vereceğim zaman hala bu şekilde yapıyorum.
Yani yutkunmasını sağlayıp yedirmek lazım hastanedikiler profesyonel insanlardır bir şey diyemiyorum hiç
Uyandırma teknikleri var. Beslerken altını açmak soymak, topuklara biraz pıt pıt vurmak, ayak tabanını hafif bastırarak ovalamak, en son eklemleri arasına ıslak pamuk koymak gibi. Alnına burnuna dokununca da tepki veriyor 3 kişi uğraştık hep uyandırmaya.
Siz de uyandırmayı çözseniz gerisi gelecek gibi sanki
Kuzum güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah en kolay şekilde kavuş kuzuna
Açlık ve susuzluk konusunda bana 12 den sonra bir şey yiyip içme demişlerdi. Sabah 8 de girmiştim doğuma.
Benimki cok minik ya ağzından sokmak dert olur bi de hamsi gibin kıpraşıiii cok zorben normal kaşıkla verıorm,başlığıda attık cok sukur başlıksız emziriyorum. kanamam diğerinde böyle olmamıstı ama o dr. um cok iidi ağrım hiç olmadan içimdeki o pis kanı boşaltmıstı. kız nasıl yorulduysak dr. um dedı artk kendı uyanır merak etme acıkırsa dedi ama biz deliler yapamayızsbh aslında bebiş yatınca uyusan bn 1.yı okula gönder yemek hazırla bitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?