2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle böyle derken 2 gün sonra kırkınız çıkıyor ekimcim
Ay canım valla şaka gibi geliyor bu kız haftaya 1,5 aylık oluyor anneme dedim anlamadan ocak sonu ek gıdaya geçiyoruz hamilelik daha yavaş geçiyormuş sen nasıl oldun doruk nasıl canım?
Cnm bizdede var hır hır aspiratörle banyodan sonra çektim ama bizde serum fizyolojik yapıcaz nasıl yapıyorsun anlatabilir misin canım? Güneş hanımlar nasıllar uykusuz geceleriniz nasıl:)

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?

Arkadaşlar lütfen yardım edin.
lunitus fitil kullanmaya başladım ama beceremiyorum. Fitili yerlestiremiyorum ve canım acıyor ya da ucunda kaliyor. Çok özür dilerim ama nasıl kolay kullanabilirim. Vajinal kuruluk oluyor o anda ve fitil girmiyor. Lütfen yardim edin.

Amin canim insallah saglikla alalim kucagimiza.
Dun gece bana da hafif hafif agrilar vurdu bel ve kalca kisminda ama surekli degildi ben de bosverdim bugun de hicbir sey olmadi daha.
Seni merak ettim akintin da varmis galiba dogum yaptin mi yoksa?
Bugün de doğuramadım artık ümidim kalmadı burdan askere göndermeyi düşünüyorum öğleden sonra doktora gidicem bakalm ne olacak ne diyecek..

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik geçer çok zor bebeklere bisey olmasın gerçekten. İnsan kıyamıyorda

Kizlar bayadir cinsel iliskiye girmiyorum cocuk kanala daha girmedi ya bu ise yarar mi acaba

Bugün de doğuramadım artık ümidim kalmadı burdan askere göndermeyi düşünüyorum öğleden sonra doktora gidicem bakalm ne olacak ne diyecek..

ben de her gun soranlara hayir bu gece de dogurmadim diyorum
Farkettiysen yazdiklarimizin altindaki imza degisti 0 gun oldu yaziyor. 7 ekimlerden bi sen bi ben kaldik herhalde
Ben de doktora gidecegim bugun hafif agrim var insallah dogum isareti falandir. Kalkayim da biraz ziplayayim pilates topumda

Benim bir hafta oldu canım
Canim.hayirli olsun su çatı muayenesi sonrasi biraz strese girdim . Zaten yakinlasti heyecan var. Bir de kanala girmedi . Sezeryan dediler. Haftaya kesin belli olacak bakalım. Yine bakacak. Senin durum nasil bebis nasil iyi mısınız. Normal mi oldu sezeryan mi

-Sunshine
Canım ben bu psikolojiyle maalesef hiç bi yere gidemem daha aylarca burdayım galiba

Ben geldim yine bu arada dertli ana
Mesajları da okuyamıyorum hepsini inşallah herkes iyidir.
Ben pek iyi değilim çöktüm artık.
Bugün iyi bir çocuk doktoruna gittim, çünkü hem bebeğim kilo almadığı için hemde balgamlı kusması vardı. Bir de ağlarken uyurken dilini kaldıramıyordu onu farkettim dil bağından şüphelendim. Göğsümü de tutamadigi için.
Evet gerçekten dil bağı varmış ama çok fazla değil o yuzden 1 yaşına gelmeden bisey yapilmiyormuş.
Sütüm çok az düzenli 2 3 saatte bir sagmami önerdi. Silikon uçla beni 2dk emiyor bırakıyor uyuyor ve fazla çekemiyor o yüzden sütüm inmiyor.
Kaşık biberonla mamayı veriyordum artık onu da emmek istiyor bu sefer saldırıyor, kaşıga çok dökülüyor aniden çok yutuyor sonra da kusuyor. Bu yüzden de kilo alamadık sanirim.
Sırınga kasık biberon normal biberon hepsi bizde tembelliğe itti. Maalesef hepsi benim deneyemimde meme reddi yapıyor çünkü benden o kadar çok süt gelmediği için emip ugrasmasi lazım normal bebekler gibi ama bizimki uğraşmıyor.
Doktor eds yöntemini önerdi göğsüme o boruyu yapıştırıp ordan emzirmeyi.
Hem damagi biraz geri hem dil bağı hem sütüm az emzirmek resmen bir çile.
Bu arada her bebe bir değil çok şahit oldum hem biberonla içip hem annesini hiç emmeyi bırakmayan. Allah herkese öyle kolay bebe nasip etsin inşallah. Gaz sancısı olsa bilmiyorum bu kadar zoruma gidermiydi eliyle bu sefer tutamayıp beni iktirince çok zoruma gidiyor sonra sütüm gelmiyor diye zoruma gidiyor kısır bi döngü. Artık son deneme yöntemim bu olacak bu da olmazsa sağıp sık sık ne kadar gelirse onu vereceğim. Çünkü deneyecek başka hiç bi yöntemim kalmadi. Bugün yine denedim doktorda ucuna fazlansüt gelince tuttu 1 dk durdu bıraktı gerçi toktu da. Her zaman açken dene dedi bizimki çığlık çığlığa kalıyor bakalim Allah sabırlar versin diyorum
Bu arada Hayyal Nasılsın? Vallahi hiç soramadım kendi derdimden seni doruk kuş nasıl inşallah iyidir

Rahim durumu nasil cati acildi mi canim az da olsa

Kuzum sAllah sabir versin sana . Farkli yontemler dene ancak her aciktiginda hemen 2. Plani yapma memeyi vermeye calis. Almaz almaz sonra tutar belki... erteleme Kuzum kilo nasil. Yavas yavas artar insallah ya

Kuzum sAllah sabir versin sana . Farkli yontemler dene ancak her aciktiginda hemen 2. Plani yapma memeyi vermeye calis. Almaz almaz sonra tutar belki... erteleme Kuzum kilo nasil. Yavas yavas artar insallah ya
Eğer sütüm çok bol olsaydı vallahi artık biberonu dayayacaktim ağzına sagip sagip verirdim resmen katılıyor göğsümde hemen bir iki çekince ağzına da gelsin istiyor zaten tutturana kadar çok zorluk çekiyorum , süt hemen gelneyip bu sefer de ağzını çekip çok ağlayınca bir daha tutturamıyorum da
3620 doğmuştu 3300e düştü şuan yine 3600. Doktor biraz daha fazla olmalıydı doğum kilosunun yüzde 10 almalıydı dedi

Peki canim senin suren de bitmis kanala girdi mi cocuk veya catida acilma var mi doktor ne diyor . Denicem gibi ya

Bugun gidince tekrar sorucam ama 2 hafta once cati muayenesine gittigimde hic acilma yoktu. Rahim agzi kapaliydi. Basi kanali zorluyor demisti doktor. Son 1-2 gundur biraz hareketlerim kisitlandi catiya girince kisitlanma oluyormus girmistir diye umit ediyorum. Tekrar sorucam bugun insallah yazarim buraya

Bu arada iliskiden sonra benim kasilmalarim hep artiyor. Ben iyi bir sey oldugunu dusunuyorum cunku ebe her kasilmada bebek biraz daha asagi iner demisti. O sebepten bence faydasi vardir iliskinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…