2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kız daha cinsiyetler yeni yeni belli olmaya yakın pipililer işiyor muhabbeti yapıyorduk geldii o günler çok şükür
Yaa. Gerçekten merak ediyordum, öğrendim, bunlar meğer yaşayan fıskiyeymiş.

Çok şükür bu günlerimize minnoşum, darısı da sana artık hayırlısıyla, sağlıkla..

cnm plastik uc daha yara yapıyor, düşünsene memeni plastik ucla kıstırıo

Canım bence kilosu suan gayet ideal kimseye kulak asma insanlar hamile bir insanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor gerçekten!

Canım benim de 35. Haftada 2600 gibi bir şeydi. Ben de zayıf olacak herhalde dedim. Bu hafta gittiğimde 600 gr a yakın almış, şaşırdım. Son haftalarda hızlı alıyorlar sanırım, merak etme. Benim de hiç bir şeyim hazır değildi, beşiği daha bugün aldık çantam halen kapanmadı, ama dün yıkandı ütülendi her şey. 2 gününü ayırsan yeter, korkma.

walla herkes ister cıkar memeyı ver oh miss, ama olmazsada dünyanın sonu değil, çevre baskısı daha cok azaltıyor

alt komsumun oğlu inan vakumdN dolayı huni gibiydi, dr gecer demiş bn içimden inanamıştım ama geciyor 2arkadSımda da oldu gecti merak etme

Bi avazda kucağına al inşallah

Kardeşim 2990 kilo doğmuştu hatta sonrasında sarılıkta geçirdi ama şuan 12 yaşında ve maşallah tosun gibi hem sağlıklı hem kilolu önemli olan kaç kilo olduğu değil yani eminim sende güzel bakıp büyütürsün ayrıca 3 kilo gayet normal milletin lafıyla kendine yüklenirsen oho doğumdan sınrada çok konuşacak var yok sütün yetmiyor çocuk aç vs vs bunlara hazırla kendini herkese he de geç . Millet kendi eksikliklerini başkalarında arayıp uğraşıyorlar. Onların zoru kendileriyle aslında nasıl sinir oluyorum böylelerine

Canım bence kilosu suan gayet ideal kimseye kulak asma insanlar hamile bir insanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor gerçekten!
Burda paylastıktan sonra rahatladım canım kesinlikle kulak asıp son zamanlarımızı etkilemeye gerek yok
Evet bide o var Ay bende hayat boyu kiloyla uğraşan biriyim pko, insilün direnci ne ararsan var çocugumda uğrassın istemem ama beslenememiş lafı üzdü normal olması gerektiği gibi oldugunu biliyorum yoksa ama hormonlar ele geçiriyor. yetememe korkusu hepimizde vardır sanırım böyle söyledikce dısardakiler acaba doğunca da mı yetemiycem diyor insan
Kuzum bende öyle 2600-2700 mü ne doğmusum annem cok kücüktün ikinci bebeğim olmasına rağmen korkuyordum dokunmaya der şimdide 1.75 boy hep 80 üstü kilom oldu hamiellikte de eklendi tabii. Kilosu normal biliyorum da bir kaç kişi söyleyince üzüldüm burda paylasınca da hepinizin yazdıklarından sonra geçti oda Şimdi hepimiz birbirimizi anladıgımız zamandayız çevredeki söylenenler edilenler hemen hemen aynı o yüzden diyorum yalnız değilim anlayan insanlar var diye

Ben ve kayınvalidem her gece doğurduğumu görüyoruz Korkudan uyumak istemiyorum artık Erkenden tarih almak iyi birşey değilmiş bunu öğrenmiş oldum
Birde içimde bir korku kuşku var çok seviyorum bebeğimi istenen bir bebekti hareketleri onu görmek beni mutlu ediyor ama aynı zamanda değişiklik beni çok yıpratıyor evlendiğimde de mesela ilk iki ay eve işlere alışana kadar hep kızgın oluyordum ağlıyordum aynı süreci oğlumla da yaşarım diye korkuyorum evlendik eşime patlıyordum ama bebeğin suçu yok biz dünyaya getiriyoruz onu tüm sorumluluğunu almak beni çok ürkütüyor

Ben şimdiden antreman yapıyorum böyle parazit tipleri beslemek istemiyorum gerçi hamileliğimde de aynısını yaşadım herkes kendiyle kıyasladı bende herkese lafımı saydım rahat bi hamilelik geçirdim bu sayede

Hepimzide var canım o merak etme tek değilsiin Emin ol evlendiğin zamanlarda ki gibi olmayacak senin sevgine ilgine ihtiyacı olan bebek olacak birbirinize koşulsuz sevgiyle bağlı olacağınız onu gördükce hepsi gececek
Ayy en güzelii içinde kalıp dert yapacağına dışarıya söylemek. Ben beceremiyorum ya her seferinde söz veriyorum kendime bir şey diyen olursa sesini çıkaracaksın diye sonra yapamıyorum

Geçen gün aynı şeyleri yazdım canım buraya. Ben de doğum çok yaklaşınca aynı hislere sahip oldum. Ben de evlenirken 3 yıl düşündüm, ya yapamazsam, alışamazsam geri dönüşü yok diye kendimi yemiştim. Şu an da bebek için aynı şeyleri düşünüyorum ki bu evlilikten daha büyük bir sorumluluk, tamamen bana muhtaç olacak. Doktorumla da paylaştım, terapi almalısın bir çok anne adayı bu şekilde oluyor dedi. Alıştıkça düzeleceğiz göreceksin. Daha çok mükemmeliyetçi insanlar böyle düşünüyormuş, dört dörtlük anne olmasam da olur diyenler bu hisleri taşımıyormuş. Ki dört dörtlük asla olamayız, ama bizim huyumuz böyle sanırım.
İnan bana dün ultrasonda doktor şirin şirin bana; bak annesi baaak derken içimden ağlamak geldi ay sanırım hazır değilim diye ağlayacaktım :) salı günü randevu aldım, bir terapi alıp, bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum. Umarım bu gerginliğim gider.

İnşallah canım delirdim mi yoksa diyorum çok istediğim birşey gerçekleşecek ve ben son anda hazır değilmiş gibi hissediyorum umarım geçicidir
Bende evlenirken çok zorlanmıştım korkmuştum dediğin gibi hem işte hem evde hem eş olarak mükemmel olmak istiyorum hep buda beni çok yoruyor yine bu noktaya geldi galiba hele ki annelik bugün pazarda bir kadın gördüm iki çocuk yanında iki bebek arabasında bir tane karnında içimden kesin bir sürü eksikleri vardır dedim belkide yok ama benim düşüncem işte odaklanıp bir işi tam yapmak Anneliği iş olarak görmememiz lazım sanırım bende birkaç video veya eğitimle halletmeye çalışacağım Zaten otomatik yükleniyormuş öyle diyorlar

Evet canım hem bak evlilikten korktun ama şimdi dört gözle eşini bekliyorsun. Eminim bebeklerimize de alışınca öyle hissedeceğiz dediğin gibi hiç bilmediğimiz bir şey, ama otomatik yüklenecektir kesin

40 adetlerine dair hiçbir fikrim yok
Maşallah olsun Nil kuşa rabbim ayağına taş değdirmesin çok güzel büyüdü yavrum
Hadi bakalım kolay bir doğum dilerim
Cok sagol canim sarilik degerimiz 10.3 e geriledi cok sukur taburcu olduk, 15 gunluk olana kadar dikkat edecekmisiz tekrar yukselmemesi icin. Insallah rahat uyanir besleyebilirim de tamamen gecer sariligi
Oy maşallah inşallah kuzum bi tık zorlanabilirsin ama geçiyor, geçecek
Oooo maşallah rahatlık böyle doğum 2. Ye de inşallah
Uzun uzun yazacak cok imkanım yok normalde yazardım ama insan bu kadar büyük değişiklikte elbet kendini sorguluyor ama böyle büyük bi sevgi yok emin ol endişe etme kendinden ama belki bi destek almayı düşünebilirsin lohusalık ilginç bi psikoloji duygular aşırı yoğun hissediliyor canım.
Bu arada Nurum tansiyonun nasıl oldu? Nasıl gidiyor
Canım hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kavuşmuşsunuz eve yardıma gelen birinin olması ne kadar güzel
Kilosu da yerinde maşallah
Kafası düzelir endişe etme çok insan denk geldim vakumlama yapılmış olan
Bu arada boyu kaç bebişin? Bir de cuma mı doğmuş oldu tabloya ekleyeceğim

Merhaba kızlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Kalanlara da miniklerine sağlıkla kavuşmalarını diliyorum -Sunshine ben de Eylül annesi oldum 30 Eylül’de acil sezaryenle doğdu bebeğim
Ben de senden haber bekliyordum
Çok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz iyisinizdir umarım. doğum hikayeniz nasıl
Bebiş kaç kg boyda doğdu tabloya ekleyeyim minnoşu

İki defa uyku felci oldum bu gece hani halk arasında karabasan derler ama psikolojik bişe yine de çok korktum kabustan uyanmaya çalıştım uyanamadım uykusuzluktan olabiliyomuş yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…