Yaa.Kız daha cinsiyetler yeni yeni belli olmaya yakın pipililer işiyor muhabbeti yapıyorduk geldii o günler çok şükür
cnm plastik uc daha yara yapıyor, düşünsene memeni plastik ucla kıstırıoLansinoh olmasa napardım bilmem bir de şu kalkanlardan alayım bari su valla çok içemiyorum hala dikiş ağrısı yapıyo çişe çıkmak belki ondan :/ bugün galactago aldırcam promalt da iyi gelmişti geçen humana still tea de içiyorum
Ben annemle istanbula gitmeyi düşünüyorum bi aylık olsun..Hiç tatil yapmadım hem de iki çocukla bi anda yalnız kalmayayım
Yiyip içmek çok farkediyo bugün güzel beslendim ağzından taştı ama işte sürekli yiyemiyorum iştahım azaldı
Kalkan almamıştım silikon mu gümüş mü alsam acaba gerçi benim uçlar asla iyileşmez çok hassas ben plastik uçsuz emziremem zaten
Canım bence kilosu suan gayet ideal kimseye kulak asma insanlar hamile bir insanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor gerçekten!Kızlar ya ben 37+3 te doktora gittim ya bebeğin kilosu 3 kilo dedi doktor. Dünde kalabalığa girdim işte orda sordular bebek nasıl ultrasonda kilosu nasıl vs bende dedim 3 kilo olmuş diye herkes zayıfmış beslenememiş mi bu söyledikleri kilodan aşağıda doğarlar genelde 3 bile değil yani kilosu vs yaptılar bende dünden beri vicdan yapıyorum. Sağlıklı olsun önemli olan o da benim için ama herkes beslenememiş diyince kendimi suçlu hissediyorum şuanda. Birde ben kilolu hamile kalınca diyetisyenle ilerledim bu süreçte totalde son aldıgım kilolarlarla 8 kiloyu buldu bu zamana kadar. Doktorumun grafiğine göre hep zaten ortalama üstü gidiyor hani şimdi doktor normal dedi takmam aslında insanları ama doğum yaklaştığı için mi yoksa hormonlardan dolayı mı bilmiyorum ama dünden beri buna takıldım
Canım benim de 35. Haftada 2600 gibi bir şeydi. Ben de zayıf olacak herhalde dedim. Bu hafta gittiğimde 600 gr a yakın almış, şaşırdım. Son haftalarda hızlı alıyorlar sanırım, merak etme. Benim de hiç bir şeyim hazır değildi, beşiği daha bugün aldıkKizlar selam biz bugun 35+5 olduk.hala 2400 kusur kilolardayiz zayif olcak sanirim.
Bu arada benim ilk bebegimde nisan geldikten sonra 1 saat icinde dogurmustum sancim 3dkda 1 di anladim dogum olcagini en son dahada siklasti bagira bagira gitmistim doktora..doktorum nisan geldikten birkac gun sonra olur dedi diye rahattim ama bir baktim nisanla birlikte cok kisa sureli sanci basaldi anladim geldigini
Insallah bekledigimiz anda hayirlisiyla saglikla gelsin hepsi.
Suan gelirse bircok seyim hazir degil cok panik yaparim.gerci vaktimizde az ama niyeyse rahatim halacuma gunu izne cikcam sora hizlanirim hazirliklarda ins.
walla herkes ister cıkar memeyı ver oh miss, ama olmazsada dünyanın sonu değil, çevre baskısı daha cok azaltıyorHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Orası öyle tabi canım. Bi çocuk doktoruna çıkmıştım kontrole direk bana mama verme sadece anne sütü vs. Dedi. Emmiyor sütüm az dedim emdikce gelecek mamayla büyüyenler öyle böyle ama nasıl kötü oldum. Napayim çocuk böyleyken aç mı bırakayım yani hiç sütü gelmeyen hastalıktan veremeyenler vs ne yapsin
alt komsumun oğlu inan vakumdN dolayı huni gibiydi, dr gecer demiş bn içimden inanamıştım ama geciyor 2arkadSımda da oldu gecti merak etmeKizlar size guncelleme vereyim. Epidural sonrasi normal dogum pembe bi masala donmustutv izleyip, dondurma yiyodum. Sifir agri vardi. Bu arada 3cm ile aldim epidurali ve epidurali almadan suyumu patlatmislardi. Neyse sonra benim kasilmalarim, acilmayi ilerletmeye yetti her 2 saatte bi 5,5 sonra 7,5 a sonrada 8,5 a cikti. Sonrasinda yetmedi kasilmalar ve suni sanci verdiler 2 saate 10 cm tam aciklik oldu hala sifir agri duyuyodum. Isler push kisminda ters gitmeye basladi bebek asagi inemiyodu, kordon dolanmis kalp atisi yavasladi. Normalde ebe dogurtuyo ama acil doktor cagirtildi, vakumla 1 push ile cekildi bebis, kafasi uzadi, esim oyle goruncu kafasini bayildi neyse geldik eve hemen 5 saat sonra. Burda prosedur biraz farkli eve hemsire yollaniyo 8 gun, suan bebege o bakiyo kafasida normale donmeye basladi hayirlisi kizlar, emziriyorum 3 saatte bi. cis kaka yapti. 3 kg 3765 gr dogdu. Vakum sonrasi kafasi suan boyle insallah daha da duzelir
Bi avazda kucağına al inşallahEvet kızlar sabah itibariyle nişanım geldi tam olarak hafif bel ve kasık ağrım var.. bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor.. çömel kalk hareketi yapmaya çalışıyorum bşde pilates topuna oturcam dün banyo yapmıştım durumuma göre yarında duşa girebilirim.. Dua edin inşAllahzamanı geliyor Allah ın izniyle
Kardeşim 2990 kilo doğmuştu hatta sonrasında sarılıkta geçirdi ama şuan 12 yaşında ve maşallah tosun gibi hem sağlıklı hem kilolu önemli olan kaç kilo olduğu değil yani eminim sende güzel bakıp büyütürsün ayrıca 3 kilo gayet normal milletin lafıyla kendine yüklenirsen oho doğumdan sınrada çok konuşacak var yok sütün yetmiyor çocuk aç vs vs bunlara hazırla kendini herkese he de geç . Millet kendi eksikliklerini başkalarında arayıp uğraşıyorlar. Onların zoru kendileriyle aslında nasıl sinir oluyorum böylelerineKızlar ya ben 37+3 te doktora gittim ya bebeğin kilosu 3 kilo dedi doktor. Dünde kalabalığa girdim işte orda sordular bebek nasıl ultrasonda kilosu nasıl vs bende dedim 3 kilo olmuş diye herkes zayıfmış beslenememiş mi bu söyledikleri kilodan aşağıda doğarlar genelde 3 bile değil yani kilosu vs yaptılar bende dünden beri vicdan yapıyorum. Sağlıklı olsun önemli olan o da benim için ama herkes beslenememiş diyince kendimi suçlu hissediyorum şuanda. Birde ben kilolu hamile kalınca diyetisyenle ilerledim bu süreçte totalde son aldıgım kilolarlarla 8 kiloyu buldu bu zamana kadar. Doktorumun grafiğine göre hep zaten ortalama üstü gidiyor hani şimdi doktor normal dedi takmam aslında insanları ama doğum yaklaştığı için mi yoksa hormonlardan dolayı mı bilmiyorum ama dünden beri buna takıldım
Burda paylastıktan sonra rahatladım canım kesinlikle kulak asıp son zamanlarımızı etkilemeye gerek yokCanım bence kilosu suan gayet ideal kimseye kulak asma insanlar hamile bir insanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor gerçekten!
Evet bide o varÇocuk 4 kilo deseydin de şeker mi var sende derlerdi üzülme canım. Açıkçası benim için kilolu olması önemli değil, ben kilolu doğdum ömür boyu diyet yaptımsağlıklıysa gerisi hiiç önemli değil, o kalabalıklar da az değil, anne adayına söylediklerine bak ..
hope2022
Kuzum bende öyle 2600-2700 mü ne doğmusum annem cok kücüktün ikinci bebeğim olmasına rağmen korkuyordum dokunmaya der şimdide 1.75 boy hep 80 üstü kilom oldu hamiellikte de eklendi tabii. Kilosu normal biliyorum da bir kaç kişi söyleyince üzüldüm burda paylasınca da hepinizin yazdıklarından sonra geçti odaKardeşim 2990 kilo doğmuştu hatta sonrasında sarılıkta geçirdi ama şuan 12 yaşında ve maşallah tosun gibi hem sağlıklı hem kilolu önemli olan kaç kilo olduğu değil yani eminim sende güzel bakıp büyütürsün ayrıca 3 kilo gayet normal milletin lafıyla kendine yüklenirsen oho doğumdan sınrada çok konuşacak var yok sütün yetmiyor çocuk aç vs vs bunlara hazırla kendini herkese he de geç . Millet kendi eksikliklerini başkalarında arayıp uğraşıyorlar. Onların zoru kendileriyle aslında nasıl sinir oluyorum böylelerine
Ben şimdiden antreman yapıyorum böyle parazit tipleri beslemek istemiyorumBurda paylastıktan sonra rahatladım canım kesinlikle kulak asıp son zamanlarımızı etkilemeye gerek yok
Evet bide o varAy bende hayat boyu kiloyla uğraşan biriyim pko, insilün direnci ne ararsan var çocugumda uğrassın istemem ama beslenememiş lafı üzdü normal olması gerektiği gibi oldugunu biliyorum yoksa ama hormonlar ele geçiriyor. yetememe korkusu hepimizde vardır sanırım böyle söyledikce dısardakiler acaba doğunca da mı yetemiycem diyor insan
Kuzum bende öyle 2600-2700 mü ne doğmusum annem cok kücüktün ikinci bebeğim olmasına rağmen korkuyordum dokunmaya der şimdide 1.75 boy hep 80 üstü kilom oldu hamiellikte de eklendi tabii. Kilosu normal biliyorum da bir kaç kişi söyleyince üzüldüm burda paylasınca da hepinizin yazdıklarından sonra geçti odaŞimdi hepimiz birbirimizi anladıgımız zamandayız çevredeki söylenenler edilenler hemen hemen aynı o yüzden diyorum yalnız değilim anlayan insanlar var diye
Hepimzide var canım o merak etme tek değilsiinBen ve kayınvalidem her gece doğurduğumu görüyoruzKorkudan uyumak istemiyorum artık Erkenden tarih almak iyi birşey değilmiş bunu öğrenmiş oldum
Birde içimde bir korku kuşku var çok seviyorum bebeğimi istenen bir bebekti hareketleri onu görmek beni mutlu ediyor ama aynı zamanda değişiklik beni çok yıpratıyor evlendiğimde de mesela ilk iki ay eve işlere alışana kadar hep kızgın oluyordum ağlıyordum aynı süreci oğlumla da yaşarım diye korkuyorum evlendik eşime patlıyordum ama bebeğin suçu yok biz dünyaya getiriyoruz onu tüm sorumluluğunu almak beni çok ürkütüyor
Ayy en güzelii içinde kalıp dert yapacağına dışarıya söylemek. Ben beceremiyorum ya her seferinde söz veriyorum kendime bir şey diyen olursa sesini çıkaracaksın diye sonra yapamıyorumBen şimdiden antreman yapıyorum böyle parazit tipleri beslemek istemiyorumgerçi hamileliğimde de aynısını yaşadım herkes kendiyle kıyasladı bende herkese lafımı saydım rahat bi hamilelik geçirdim bu sayede
Geçen gün aynı şeyleri yazdım canım buraya. Ben de doğum çok yaklaşınca aynı hislere sahip oldum. Ben de evlenirken 3 yıl düşündüm, ya yapamazsam, alışamazsam geri dönüşü yok diye kendimi yemiştim. Şu an da bebek için aynı şeyleri düşünüyorum ki bu evlilikten daha büyük bir sorumluluk, tamamen bana muhtaç olacak. Doktorumla da paylaştım, terapi almalısın bir çok anne adayı bu şekilde oluyor dedi. Alıştıkça düzeleceğiz göreceksin. Daha çok mükemmeliyetçi insanlar böyle düşünüyormuş, dört dörtlük anne olmasam da olur diyenler bu hisleri taşımıyormuş. Ki dört dörtlük asla olamayız, ama bizim huyumuz böyle sanırım.Ben ve kayınvalidem her gece doğurduğumu görüyoruzKorkudan uyumak istemiyorum artık Erkenden tarih almak iyi birşey değilmiş bunu öğrenmiş oldum
Birde içimde bir korku kuşku var çok seviyorum bebeğimi istenen bir bebekti hareketleri onu görmek beni mutlu ediyor ama aynı zamanda değişiklik beni çok yıpratıyor evlendiğimde de mesela ilk iki ay eve işlere alışana kadar hep kızgın oluyordum ağlıyordum aynı süreci oğlumla da yaşarım diye korkuyorum evlendik eşime patlıyordum ama bebeğin suçu yok biz dünyaya getiriyoruz onu tüm sorumluluğunu almak beni çok ürkütüyor
İnşallah canım delirdim mi yoksa diyorum çok istediğim birşey gerçekleşecek ve ben son anda hazır değilmiş gibi hissediyorum umarım geçicidirHepimzide var canım o merak etme tek değilsiinEmin ol evlendiğin zamanlarda ki gibi olmayacak senin sevgine ilgine ihtiyacı olan bebek olacak birbirinize koşulsuz sevgiyle bağlı olacağınız onu gördükce hepsi gececek
Ayy en güzelii içinde kalıp dert yapacağına dışarıya söylemek. Ben beceremiyorum ya her seferinde söz veriyorum kendime bir şey diyen olursa sesini çıkaracaksın diye sonra yapamıyorum
Bende evlenirken çok zorlanmıştım korkmuştum dediğin gibi hem işte hem evde hem eş olarak mükemmel olmak istiyorum hep buda beni çok yoruyor yine bu noktaya geldi galiba hele ki annelik bugün pazarda bir kadın gördüm iki çocuk yanında iki bebek arabasında bir tane karnında içimden kesin bir sürü eksikleri vardır dedim belkide yok ama benim düşüncem işte odaklanıp bir işi tam yapmakGeçen gün aynı şeyleri yazdım canım buraya. Ben de doğum çok yaklaşınca aynı hislere sahip oldum. Ben de evlenirken 3 yıl düşündüm, ya yapamazsam, alışamazsam geri dönüşü yok diye kendimi yemiştim. Şu an da bebek için aynı şeyleri düşünüyorum ki bu evlilikten daha büyük bir sorumluluk, tamamen bana muhtaç olacak. Doktorumla da paylaştım, terapi almalısın bir çok anne adayı bu şekilde oluyor dedi. Alıştıkça düzeleceğiz göreceksin. Daha çok mükemmeliyetçi insanlar böyle düşünüyormuş, dört dörtlük anne olmasam da olur diyenler bu hisleri taşımıyormuş. Ki dört dörtlük asla olamayız, ama bizim huyumuz böyle sanırım.
İnan bana dün ultrasonda doktor şirin şirin bana; bak annesi baaak derken içimden ağlamak geldi ay sanırım hazır değilim diye ağlayacaktım :) salı günü randevu aldım, bir terapi alıp, bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum. Umarım bu gerginliğim gider.
Evet canım hem bak evlilikten korktun ama şimdi dört gözle eşini bekliyorsun. Eminim bebeklerimize de alışınca öyle hissedeceğizİnşallah canım delirdim mi yoksa diyorum çok istediğim birşey gerçekleşecek ve ben son anda hazır değilmiş gibi hissediyorum umarım geçicidir
Bende evlenirken çok zorlanmıştım korkmuştum dediğin gibi hem işte hem evde hem eş olarak mükemmel olmak istiyorum hep buda beni çok yoruyor yine bu noktaya geldi galiba hele ki annelik bugün pazarda bir kadın gördüm iki çocuk yanında iki bebek arabasında bir tane karnında içimden kesin bir sürü eksikleri vardır dedim belkide yok ama benim düşüncem işte odaklanıp bir işi tam yapmakAnneliği iş olarak görmememiz lazım sanırım bende birkaç video veya eğitimle halletmeye çalışacağım Zaten otomatik yükleniyormuş öyle diyorlar
40 adetlerine dair hiçbir fikrim yokEvettttt geldi büyük gün beni uyutmadığı gecenin sonunda kırkımızı uçurduk köyde kızıma hediyerler almışlar bir sürü kıyafet üstüne işte klasik yumurta soğan un tuz olayları eve geldik yıkadık deniz kenarından 40’taş topladım alyansımı suya attım dualarla yıkadı annemNil kuş büyüyor kızlar
Hadi bakalım kolay bir doğum dilerim39 olduk. Hala sancım var. Dün nişan geldi ama benim parça parça atıyorum sanki. Şeffaf süküksü ve içinde damarlar vardı. Geldiği zaman değil de tam aşağıya indiği zaman bişey hissettim. Diğer akıntılardan farklıymış. Doktoruml konuştum sancın suyun gelirse hastnye git dedi
Oy maşallahCok sagol canimsarilik degerimiz 10.3 e geriledi cok sukur taburcu olduk, 15 gunluk olana kadar dikkat edecekmisiz tekrar yukselmemesi icin. Insallah rahat uyanir besleyebilirim de tamamen gecer sariligi
Oooo maşallah rahatlıkKizlar selam biz bugun 35+5 olduk.hala 2400 kusur kilolardayiz zayif olcak sanirim.
Bu arada benim ilk bebegimde nisan geldikten sonra 1 saat icinde dogurmustum sancim 3dkda 1 di anladim dogum olcagini en son dahada siklasti bagira bagira gitmistim doktora..doktorum nisan geldikten birkac gun sonra olur dedi diye rahattim ama bir baktim nisanla birlikte cok kisa sureli sanci basaldi anladim geldigini
Insallah bekledigimiz anda hayirlisiyla saglikla gelsin hepsi.
Suan gelirse bircok seyim hazir degil cok panik yaparim.gerci vaktimizde az ama niyeyse rahatim halacuma gunu izne cikcam sora hizlanirim hazirliklarda ins.
Uzun uzun yazacak cok imkanım yok normalde yazardım amaBen ve kayınvalidem her gece doğurduğumu görüyoruzKorkudan uyumak istemiyorum artık Erkenden tarih almak iyi birşey değilmiş bunu öğrenmiş oldum
Canım hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kavuşmuşsunuzKizlar size guncelleme vereyim. Epidural sonrasi normal dogum pembe bi masala donmustutv izleyip, dondurma yiyodum. Sifir agri vardi. Bu arada 3cm ile aldim epidurali ve epidurali almadan suyumu patlatmislardi. Neyse sonra benim kasilmalarim, acilmayi ilerletmeye yetti her 2 saatte bi 5,5 sonra 7,5 a sonrada 8,5 a cikti. Sonrasinda yetmedi kasilmalar ve suni sanci verdiler 2 saate 10 cm tam aciklik oldu hala sifir agri duyuyodum. Isler push kisminda ters gitmeye basladi bebek asagi inemiyodu, kordon dolanmis kalp atisi yavasladi. Normalde ebe dogurtuyo ama acil doktor cagirtildi, vakumla 1 push ile cekildi bebis, kafasi uzadi, esim oyle goruncu kafasini bayildi neyse geldik eve hemen 5 saat sonra. Burda prosedur biraz farkli eve hemsire yollaniyo 8 gun, suan bebege o bakiyo kafasida normale donmeye basladi hayirlisi kizlar, emziriyorum 3 saatte bi. cis kaka yapti. 3 kg 3765 gr dogdu. Vakum sonrasi kafasi suan boyle insallah daha da duzelir
Ben de senden haber bekliyordumMerhaba kızlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorumKalanlara da miniklerine sağlıkla kavuşmalarını diliyorum -Sunshine ben de Eylül annesi oldum 30 Eylül’de acil sezaryenle doğdu bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?