Benimde bugün nişanım geldi. Bel ağrın nasıl. Benim şuan başladı ama artacakmı diye bekliyorumEvet kızlar sabah itibariyle nişanım geldi tam olarak hafif bel ve kasık ağrım var.. bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor.. çömel kalk hareketi yapmaya çalışıyorum bşde pilates topuna oturcam dün banyo yapmıştım durumuma göre yarında duşa girebilirim.. Dua edin inşAllahzamanı geliyor Allah ın izniyle
39 oldu bugünSenin kaç haftalık canım sagsalim kavuşun inşallah
Karnın genelinide vururmuş canım gerçek sancı. Bel ve sırta da vuruyormuş zaten. Süresini takip et bakalım sıklaşırsa gidersin hastaneye. Birde sancı olduguna eminsen evin içinde yürü sürekli oturma, belden aşağınada sıcak su tut açılmayı hızlandırır. Hastaneye kayda gittiğimde ebe bana bunları söylemiştiİnşallah sağsalim alırım kucağıma. Şuan belimde bi ağrı var sırtıma vuruyor. Aşağı doğru indiğinde doğum yaklaşıyor demek galiba. Sürekli sancı çekmekten doğum sancısını anlayamicam
Allah yardımcımız olsun 37 benim ama şimdiden bittim 1 hafta daha inşallah39 oldu bugün
@Birbasak şuan kakalı bezler, fışkırtmalı işeme seansları, emzirme anları ve pipilisinin bakımıyla meşgul olmasaydıı tam yorumlamalık mesajdı onun için
Canım hic takılma senin elinde olan birşey yok . Oo onları soruyorlar tabi ki ama birşey söyleyeyim mi sen çocukla o kadar meşgul oluyorsun ki sorsun dursunlar aman ne takılma .İşte bide bunu ima ettiler de oda üzdü sanırım bende eşimde iri uzun boyluyuz. En önemlisi o tabiki sağlıkla gelsinler kiloları boyları iyi ama işte buda bir başlangıc sonra ki aşamaları doğurma şekli, süt geliyor mu cümleleri
Ben 36 ten beri sancı çekiyorum. 38 e kadar uzandım. Şimdi de açılmam olsun diye sürekli hareket halindeydimAllah yardımcımız olsun 37 benim ama şimdiden bittim 1 hafta daha inşallah
Doktorum burda değil ptesi gelicek. O yüzden de korkuyorum aslında uzanıyorum şuanKarnın genelinide vururmuş canım gerçek sancı. Bel ve sırta da vuruyormuş zaten. Süresini takip et bakalım sıklaşırsa gidersin hastaneye. Birde sancı olduguna eminsen evin içinde yürü sürekli oturma, belden aşağınada sıcak su tut açılmayı hızlandırır. Hastaneye kayda gittiğimde ebe bana bunları söylemişti
Benimde öyle canım yaa kasilmalarim çok oluyor yuruyemiyorum ihtiyaç halinde anca yatıyorum hepBen 36 ten beri sancı çekiyorum. 38 e kadar uzandım. Şimdi de açılmam olsun diye sürekli hareket halindeydim
Çatı muaynesi yaptırdın mı. Benim doktorum yapmayalım demişti açılma olur diye. Keşke yaptırsaydım ona göre bu kadar uzanmazdım. 2 haftadır açılma için muayne oluyorumBenimde öyle canım yaa kasilmalarim çok oluyor yuruyemiyorum ihtiyaç halinde anca yatıyorum hep
Ah ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde meme reddi yaşıyoruz gerçekten artık ağlamaktan bir hal oldum . Göğüs uclarim yarıldı artık meme reddi yaşıyoruz üç saat uyuyor iki saat emzirmeye çalışıyorum kan ter içerisinde ama yilmiyorum sende yılma bugün biraz daha düzeldi . Kuzenim de aynı sorunu yaşadı sanırım herkes hasta alışma sürecinde yaşıyor .-Sunshine
Canım ben bu psikolojiyle maalesef hiç bi yere gidemem daha aylarca burdayım galiba
Ben geldim yine bu arada dertli ana
Mesajları da okuyamıyorum hepsini inşallah herkes iyidir.
Ben pek iyi değilim çöktüm artık.
Bugün iyi bir çocuk doktoruna gittim, çünkü hem bebeğim kilo almadığı için hemde balgamlı kusması vardı. Bir de ağlarken uyurken dilini kaldıramıyordu onu farkettim dil bağından şüphelendim. Göğsümü de tutamadigi için.
Evet gerçekten dil bağı varmış ama çok fazla değil o yuzden 1 yaşına gelmeden bisey yapilmiyormuş.
Sütüm çok az düzenli 2 3 saatte bir sagmami önerdi. Silikon uçla beni 2dk emiyor bırakıyor uyuyor ve fazla çekemiyor o yüzden sütüm inmiyor.
Kaşık biberonla mamayı veriyordum artık onu da emmek istiyor bu sefer saldırıyor, kaşıga çok dökülüyor aniden çok yutuyor sonra da kusuyor. Bu yüzden de kilo alamadık sanirim.
Sırınga kasık biberon normal biberon hepsi bizde tembelliğe itti. Maalesef hepsi benim deneyemimde meme reddi yapıyor çünkü benden o kadar çok süt gelmediği için emip ugrasmasi lazım normal bebekler gibi ama bizimki uğraşmıyor.
Doktor eds yöntemini önerdi göğsüme o boruyu yapıştırıp ordan emzirmeyi.
Hem damagi biraz geri hem dil bağı hem sütüm az emzirmek resmen bir çile.
Bu arada her bebe bir değil çok şahit oldum hem biberonla içip hem annesini hiç emmeyi bırakmayan. Allah herkese öyle kolay bebe nasip etsin inşallah. Gaz sancısı olsa bilmiyorum bu kadar zoruma gidermiydi eliyle bu sefer tutamayıp beni iktirince çok zoruma gidiyor sonra sütüm gelmiyor diye zoruma gidiyor kısır bi döngü. Artık son deneme yöntemim bu olacak bu da olmazsa sağıp sık sık ne kadar gelirse onu vereceğim. Çünkü deneyecek başka hiç bi yöntemim kalmadi. Bugün yine denedim doktorda ucuna fazlansüt gelince tuttu 1 dk durdu bıraktı gerçi toktu da. Her zaman açken dene dedi bizimki çığlık çığlığa kalıyor bakalim Allah sabırlar versin diyorum
Bu arada @Hayyal Nasılsın? Vallahi hiç soramadım kendi derdimden seni doruk kuş nasıl inşallah iyidir
Birinci doğumun şafağı ikincide bu işlerin şafağı sanırımKiz o girip bi ara buraya lafi sokar gider yine... Lohusaligi bitsin hele bu konulari coook konusacagiz biz daha
İzne çıkınca hepsini halledersin artıkk. Yorgunlukta oluyor tabi bir an önce genelini hazırla koy kenara gene ekleme çıkarma yaparsın ufak tefek şeyleriKizlar selam biz bugun 35+5 olduk.hala 2400 kusur kilolardayiz zayif olcak sanirim.
Bu arada benim ilk bebegimde nisan geldikten sonra 1 saat icinde dogurmustum sancim 3dkda 1 di anladim dogum olcagini en son dahada siklasti bagira bagira gitmistim doktora..doktorum nisan geldikten birkac gun sonra olur dedi diye rahattim ama bir baktim nisanla birlikte cok kisa sureli sanci basaldi anladim geldigini
Insallah bekledigimiz anda hayirlisiyla saglikla gelsin hepsi.
Suan gelirse bircok seyim hazir degil cok panik yaparim.gerci vaktimizde az ama niyeyse rahatim halacuma gunu izne cikcam sora hizlanirim hazirliklarda ins.
Ay insallah zaten ilk zamanlar annemle kalcam onun rahatlıgı da varCanım hic takılma senin elinde olan birşey yok . Oo onları soruyorlar tabi ki ama birşey söyleyeyim mi sen çocukla o kadar meşgul oluyorsun ki sorsun dursunlar aman ne takılma .
Korkma bu arada korkmakta sancı kaçırır. Birde havalar soğudu hani nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ayaklarını sıcak tut üşümekte insana sancı yapıyorDoktorum burda değil ptesi gelicek. O yüzden de korkuyorum aslında uzanıyorum şuan
Valla ben annem ve kayinvalidemle kaldım o kadar iyi oldu ki kabus gibi olur djyordum ama Allah razı olsun ikisi de çok iyi geldi . O yüzden canım sen doğumdan sonra milleti düşünmüyorsun zaten bebenin derdine düşüyorsunAy insallah zaten ilk zamanlar annemle kalcam onun rahatlıgı da var
Çok alakalı olduğunu sanmıyorum iki kere yapıldı açılma yok pztsi yine kontrol var kasilma var diye yapıyor kafa orda benim uzunluğu olculemiyor o yüzdenÇatı muaynesi yaptırdın mı. Benim doktorum yapmayalım demişti açılma olur diye. Keşke yaptırsaydım ona göre bu kadar uzanmazdım. 2 haftadır açılma için muayne oluyorum
Valla ben annem ve kayinvalidemle kaldım o kadar iyi oldu ki kabus gibi olur djyordum ama Allah razı olsun ikisi de çok iyi geldi . O yüzden canım sen doğumdan sonra milleti düşünmüyorsun zaten bebenin derdine düşüyorsun
Benimkiler çok şükür anlayisliydi çok şükür iyi oldu birde senin sadece annen olacaksa daha iyi olur inşallah hiç dert edinme canımAy yok ben valla ailelerden yardım alma taraftarı bir insanım çevremde arkadaşlarım vs bu konuda bana her zaman kızarlar ama insan insana lazım benim görüşüm bu yönde şu halimizle kalkıp bazen oluyor ki bir çorba bile kaynatamıyoruz anımız anımızı tutmuyor birisi gelip bir tas çorba verdi mi mutlu oluyorum ben valla. Aynı şekilde birinin de ihtiyacı varsa koşa koşa gider yaparım
Bilmiyorum nasıldır canım ama benim 32de 1600dü 37de 3000 gr oldu değişik kilo alımlarıKizlar selam biz bugun 35+5 olduk.hala 2400 kusur kilolardayiz zayif olcak sanirim.
Bu arada benim ilk bebegimde nisan geldikten sonra 1 saat icinde dogurmustum sancim 3dkda 1 di anladim dogum olcagini en son dahada siklasti bagira bagira gitmistim doktora..doktorum nisan geldikten birkac gun sonra olur dedi diye rahattim ama bir baktim nisanla birlikte cok kisa sureli sanci basaldi anladim geldigini
Insallah bekledigimiz anda hayirlisiyla saglikla gelsin hepsi.
Suan gelirse bircok seyim hazir degil cok panik yaparim.gerci vaktimizde az ama niyeyse rahatim halacuma gunu izne cikcam sora hizlanirim hazirliklarda ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?