2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde bugün nişanım geldi. Bel ağrın nasıl. Benim şuan başladı ama artacakmı diye bekliyorum

Karnın genelinide vururmuş canım gerçek sancı. Bel ve sırta da vuruyormuş zaten. Süresini takip et bakalım sıklaşırsa gidersin hastaneye. Birde sancı olduguna eminsen evin içinde yürü sürekli oturma, belden aşağınada sıcak su tut açılmayı hızlandırır. Hastaneye kayda gittiğimde ebe bana bunları söylemişti

@Birbasak şuan kakalı bezler, fışkırtmalı işeme seansları, emzirme anları ve pipilisinin bakımıyla meşgul olmasaydıı tam yorumlamalık mesajdı onun için
Kiz o girip bi ara buraya lafi sokar gider yine... Lohusaligi bitsin hele bu konulari coook konusacagiz biz daha

Kizlar selam biz bugun 35+5 olduk.hala 2400 kusur kilolardayiz zayif olcak sanirim.
Bu arada benim ilk bebegimde nisan geldikten sonra 1 saat icinde dogurmustum sancim 3dkda 1 di anladim dogum olcagini en son dahada siklasti bagira bagira gitmistim doktora..doktorum nisan geldikten birkac gun sonra olur dedi diye rahattim ama bir baktim nisanla birlikte cok kisa sureli sanci basaldi anladim geldigini
Insallah bekledigimiz anda hayirlisiyla saglikla gelsin hepsi.
Suan gelirse bircok seyim hazir degil cok panik yaparim.gerci vaktimizde az ama niyeyse rahatim hala cuma gunu izne cikcam sora hizlanirim hazirliklarda ins.

Canım hic takılma senin elinde olan birşey yok . Oo onları soruyorlar tabi ki ama birşey söyleyeyim mi sen çocukla o kadar meşgul oluyorsun ki sorsun dursunlar aman ne takılma .

Doktorum burda değil ptesi gelicek. O yüzden de korkuyorum aslında uzanıyorum şuan

Benimde öyle canım yaa kasilmalarim çok oluyor yuruyemiyorum ihtiyaç halinde anca yatıyorum hep
Çatı muaynesi yaptırdın mı. Benim doktorum yapmayalım demişti açılma olur diye. Keşke yaptırsaydım ona göre bu kadar uzanmazdım. 2 haftadır açılma için muayne oluyorum

Ah ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde meme reddi yaşıyoruz gerçekten artık ağlamaktan bir hal oldum . Göğüs uclarim yarıldı artık meme reddi yaşıyoruz üç saat uyuyor iki saat emzirmeye çalışıyorum kan ter içerisinde ama yilmiyorum sende yılma bugün biraz daha düzeldi . Kuzenim de aynı sorunu yaşadı sanırım herkes hasta alışma sürecinde yaşıyor .

Kiz o girip bi ara buraya lafi sokar gider yine... Lohusaligi bitsin hele bu konulari coook konusacagiz biz daha
Birinci doğumun şafağı ikincide bu işlerin şafağı sanırım
İzne çıkınca hepsini halledersin artıkk. Yorgunlukta oluyor tabi bir an önce genelini hazırla koy kenara gene ekleme çıkarma yaparsın ufak tefek şeyleri
Canım hic takılma senin elinde olan birşey yok . Oo onları soruyorlar tabi ki ama birşey söyleyeyim mi sen çocukla o kadar meşgul oluyorsun ki sorsun dursunlar aman ne takılma .
Ay insallah zaten ilk zamanlar annemle kalcam onun rahatlıgı da var
Doktorum burda değil ptesi gelicek. O yüzden de korkuyorum aslında uzanıyorum şuan
Korkma bu arada korkmakta sancı kaçırır. Birde havalar soğudu hani nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ayaklarını sıcak tut üşümekte insana sancı yapıyor

Ay insallah zaten ilk zamanlar annemle kalcam onun rahatlıgı da var
Valla ben annem ve kayinvalidemle kaldım o kadar iyi oldu ki kabus gibi olur djyordum ama Allah razı olsun ikisi de çok iyi geldi . O yüzden canım sen doğumdan sonra milleti düşünmüyorsun zaten bebenin derdine düşüyorsun

Kızlar bu ara etrafta göz salgını varmış göz iltihap kapıp şişiyormuş filan. Dikkatli olun dışarda bir yere dokunurken elinizi yüzümüze gözümüze vs sürmemeye dikkat edelim. Sık sık elleri yıkamak lazımmış. Yada yanımızda dezenfektan taşıyım ondan sıkalım

Çatı muaynesi yaptırdın mı. Benim doktorum yapmayalım demişti açılma olur diye. Keşke yaptırsaydım ona göre bu kadar uzanmazdım. 2 haftadır açılma için muayne oluyorum
Çok alakalı olduğunu sanmıyorum iki kere yapıldı açılma yok pztsi yine kontrol var kasilma var diye yapıyor kafa orda benim uzunluğu olculemiyor o yüzden

Ay yok ben valla ailelerden yardım alma taraftarı bir insanım çevremde arkadaşlarım vs bu konuda bana her zaman kızarlar ama insan insana lazım benim görüşüm bu yönde şu halimizle kalkıp bazen oluyor ki bir çorba bile kaynatamıyoruz anımız anımızı tutmuyor birisi gelip bir tas çorba verdi mi mutlu oluyorum ben valla. Aynı şekilde birinin de ihtiyacı varsa koşa koşa gider yaparım

Benimkiler çok şükür anlayisliydi çok şükür iyi oldu birde senin sadece annen olacaksa daha iyi olur inşallah hiç dert edinme canım

Bilmiyorum nasıldır canım ama benim 32de 1600dü 37de 3000 gr oldu değişik kilo alımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…