- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
40+3 suni ile yaptım 7 cm açıklık var iken fark edildi ama kakali su. Kalp atışında düşme olmayınca normal e devam ettim zaten 20-25 dk sonra dogdu hersey güzeldi öğlen doğdu zaten.İnşallah hemen evine sağlıkla gidersiniz. Kaç haftalık doğum yaptın
Onlar konuşuyor bizede hak doğuyor mecburen bu hale onlar getiriyor yaniHepimzide var canım o merak etme tek değilsiinEmin ol evlendiğin zamanlarda ki gibi olmayacak senin sevgine ilgine ihtiyacı olan bebek olacak birbirinize koşulsuz sevgiyle bağlı olacağınız onu gördükce hepsi gececek
Ayy en güzelii içinde kalıp dert yapacağına dışarıya söylemek. Ben beceremiyorum ya her seferinde söz veriyorum kendime bir şey diyen olursa sesini çıkaracaksın diye sonra yapamıyorum
Doğurmadan öğle senin gibiydim hem doğurmak isteyip hem de istemiyordum ama emin ol hiçte öyle olmuyor o kadar çok acı çeksem de onu gördün mü hepsi bitip gidiyor her şekilde ona yetebiliyorsun hemen anneliğe alışıyorsun telaş etmeBen ve kayınvalidem her gece doğurduğumu görüyoruzKorkudan uyumak istemiyorum artık Erkenden tarih almak iyi birşey değilmiş bunu öğrenmiş oldum
Birde içimde bir korku kuşku var çok seviyorum bebeğimi istenen bir bebekti hareketleri onu görmek beni mutlu ediyor ama aynı zamanda değişiklik beni çok yıpratıyor evlendiğimde de mesela ilk iki ay eve işlere alışana kadar hep kızgın oluyordum ağlıyordum aynı süreci oğlumla da yaşarım diye korkuyorum evlendik eşime patlıyordum ama bebeğin suçu yok biz dünyaya getiriyoruz onu tüm sorumluluğunu almak beni çok ürkütüyor
Canım benimBen de senden haber bekliyordum
Çok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz iyisinizdir umarım. doğum hikayeniz nasıl
Bebiş kaç kg boyda doğdu tabloya ekleyeyim minnoşu
Yok canım suyum azaldı ve bebek çok yukarıda dedi doktor bebeğin suyu dayanmaz dedi normal doğum hiç denemedik sancı hiç yaşamadım acil sezaryene alındım. Ameliyat çok kolaydı spinaldi hiç bir şey hissetmedim. Sonrası acı oluyor biraz bebekle ilgilenemiyorsun o kadar. Ameliyattan korkmayın. Ama normal doğum imkanı olan herkes normal doğursun kesinlikle. Lohusalık ve sezaryen dikişleri ikisi bir zor.Sezeryan olma sebebin acilma olmadığı için mi canim. Bende dertliyim de sezeryan da cok istemiyorum. Sezeryan olabilir dedi. Haftaya belli olacak
Aynen dediğin gibi oldu ilk süt pompayla geldi çok şükür devamıda olur inşallahSağmaktansa memede gün boyu ne içse kar diyorum çünkü gerçekten pompa canımı çıkarıyoya bi de uyudum uyandım güzel sertleşmişler dolmuş kana kana içti ama akşama doğru ne oluyosa tekrardan dolmuyo memeler o zaman doymuyo
Eve geçip duş alınca pompayla sağarsın o zaman iniyor anca
Ben ilk lohusaligimda yasadim guzelim ayetelkursiyi hep oku yatmadan sabaha kadar korur bebekle seni yada baska birine okuttur bilimselligi cok takmiyorum ben bu konuda alkarisi gelirmis lohusa kadindan bebegi calmaya diye ben ruyalarimdada goruyordum bebegimi almaya geliyordu esimin suretinde cozum ayetelkursi allahim kimseye yasatmasin insallahİki defa uyku felci oldum bu gece hani halk arasında karabasan derler ama psikolojik bişe yine de çok korktum kabustan uyanmaya çalıştım uyanamadım uykusuzluktan olabiliyomuş yazıyo
Canım doğum mu yaptın hayırlı uğurlu olsun
Ben ilk lohusaligimda yasadim guzelim ayetelkursiyi hep oku yatmadan sabaha kadar korur bebekle seni yada baska birine okuttur bilimselligi cok takmiyorum ben bu konuda alkarisi gelirmis lohusa kadindan bebegi calmaya diye ben ruyalarimdada goruyordum bebegimi almaya geliyordu esimin suretinde cozum ayetelkursi allahim kimseye yasatmasin insallahbidaha yasamayin sizde minnosum
Sütün bebeğin için en iyi ilaç40+3 suni ile yaptım 7 cm açıklık var iken fark edildi ama kakali su. Kalp atışında düşme olmayınca normal e devam ettim zaten 20-25 dk sonra dogdu hersey güzeldi öğlen doğdu zaten.
gecet tükürügunu yutup morardı korktuk iki kere başımıza geldi çocuk Dr akciğer grafiksi istedi sabah enfeksiyon çıktı Bebeğimi aldılar ciğerim yanıyor sütü mi sağıyorum çok az çok üzgünüm kızımı çok özledim dün bu saatlerde kollarımdaydu
Sana kıyamam minnoşum benim.Birbasak bebeğim bulantı şak kesildi bende de ama bil bakalım ne oldu. Sezaryen ameliyatı boyunca öğürdüm keşke bir gece önce prilamı içseydim dedim. Hemşirede şaşırdı hamilelik boyunca böylemiydin ne kadar öğürdün dedi 3,4 kez iğne yaptı ameliyatta öğürmem kesilsin diye
Bebeşin yatagına kuran koy canım eşinde sende sürekli ayetel kürsü oku uyumadan aklına geldikcede okuyabilirsinİki defa uyku felci oldum bu gece hani halk arasında karabasan derler ama psikolojik bişe yine de çok korktum kabustan uyanmaya çalıştım uyanamadım uykusuzluktan olabiliyomuş yazıyo
AmiinDurum bildirme! Kızlar hastanede ve evde depend benim için fazlasıyla işime yaradı sadece 2 tane normal hasta bezi götürmüştüm onları ameliyattan çıkınca ve sonradan hemşireler geldiğinde kullandılar ondan sonra depend kullandım ki normal hastane bezi kullanamazmışımoğluş içinde sleepy almıştım pişik yaptı molfixe geçtim hemen çok şükür o iyi geldi artık molfix kullanıyoruz bir de Anne karnında ne zamanlar hareketliyse şimdide aynı saatler hareketli olması daha birbirimize alışmaya çalışıyoruz teyzeleri uykusuz kalsam da Rabbim tüm isteyen dileyenlere nasip etsin inşallah
40dk boyunca öğürdümSana kıyamam minnoşum benim.Gebelik boyunca çektiğin yetmedi doğumda da mı çektin canını sevdiğim.
Yok yavrum bende bulantı olmadı olduysa da hatırlamıyorum çünkü ameliyata girmeden önce de sakinleştirici yaptılar, leylaydım yani.
Umarım canımmDoğurmadan öğle senin gibiydim hem doğurmak isteyip hem de istemiyordum ama emin ol hiçte öyle olmuyor o kadar çok acı çeksem de onu gördün mü hepsi bitip gidiyor her şekilde ona yetebiliyorsun hemen anneliğe alışıyorsun telaş etme
Hayırlı olsun canım sonunda kavuşmuşsum bebişineCanım benimönceki Cuma günü 30 Eylül’de yani kontrole diye gittim doktorum çok fazla sancı görünüyor nstde dedi ultrasondan baktı yine aynı şeyleri söyledi. Yok böyle olmaz bugün almam gerekebilir dedi ay o an ne yapacağımı şaşırdım o kadar hazırlıksızdım ki. Normalde her şeyi ince eleyip sık dokurum kuaförden tut her şeyi günü gününe ayarlamıştım nasılsa 4 ekimde doğacak diye. Ağlayıp zırladım biraz hazır değilim diye ama oldu işte. spinal oldu doğum. Doğumdan acı hissedilebilecek son dakikaya kadar bütün ağrıları çektim açıkçası. Bebek alındıktan sonra 20 dk kadar sakinleştirici verdiler ağrı hissediyorum diye. Bebek 3300 gr 51 cm doğdu. Biraz sarılıkla uğraştık ama çok şükür hastaneye yatmadan atlatmak üzereyiz. Bizim hikayemiz şimdilik bu kadar
Sana kıyamam minnoşum benim.Gebelik boyunca çektiğin yetmedi doğumda da mı çektin canını sevdiğim.
Yok yavrum bende bulantı olmadı olduysa da hatırlamıyorum çünkü ameliyata girmeden önce de sakinleştirici yaptılar, leylaydım yani.
Aynen minnosum stres yorgunluk uykusuzluk diyelim kabus iste....Ürperdim okuyunca dediğin gibi eşimi gördüm neyse kimseyi korkutmayayım ben üç harflilerle ilgisini düşünmüyorum dediğim gibi psikolojik bi durum bence ya da öyle inansam daha iyi :) bir daha olmaz inşallah
Aynen minnosum stres yorgunluk uykusuzluk diyelim kabus iste....
Bebis nasil sen nasilsin alisabildiniz mi birbirinizesenin durum nasil insallah cabuk iyilesirsin darisi basimiza yarin aksam 17:00te randevum var gunu belli oluyor nihayet bizde kavusucaz insallah allahin izniyle kizimla
Bana sordu ben sezaryen tercih ettim canım o yüzden beklemiyor gerildim çünkü nst de bile sanırım tansiyonumda doğum korkusundan çıkıyor bir sebep yoksa sen istiyorsan normal tekrar konuş ha birde arkadaşımda 38+larda oldu aynı doktor bebek kanala girince sezaryen zor oluyormuş belki etkisi vardırKızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlarbenimki mi öyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?