2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah hemen evine sağlıkla gidersiniz. Kaç haftalık doğum yaptın
40+3 suni ile yaptım 7 cm açıklık var iken fark edildi ama kakali su. Kalp atışında düşme olmayınca normal e devam ettim zaten 20-25 dk sonra dogdu hersey güzeldi öğlen doğdu zaten.
gecet tükürügunu yutup morardı korktuk iki kere başımıza geldi çocuk Dr akciğer grafiksi istedi sabah enfeksiyon çıktı Bebeğimi aldılar ciğerim yanıyor sütü mi sağıyorum çok az çok üzgünüm kızımı çok özledim dün bu saatlerde kollarımdaydu

Onlar konuşuyor bizede hak doğuyor mecburen bu hale onlar getiriyor yani

Durum bildirme! Kızlar hastanede ve evde depend benim için fazlasıyla işime yaradı sadece 2 tane normal hasta bezi götürmüştüm onları ameliyattan çıkınca ve sonradan hemşireler geldiğinde kullandılar ondan sonra depend kullandım ki normal hastane bezi kullanamazmışım oğluş içinde sleepy almıştım pişik yaptı molfixe geçtim hemen çok şükür o iyi geldi artık molfix kullanıyoruz bir de Anne karnında ne zamanlar hareketliyse şimdide aynı saatler hareketli olması daha birbirimize alışmaya çalışıyoruz teyzeleri uykusuz kalsam da Rabbim tüm isteyen dileyenlere nasip etsin inşallah

Doğurmadan öğle senin gibiydim hem doğurmak isteyip hem de istemiyordum ama emin ol hiçte öyle olmuyor o kadar çok acı çeksem de onu gördün mü hepsi bitip gidiyor her şekilde ona yetebiliyorsun hemen anneliğe alışıyorsun telaş etme

Ben de senden haber bekliyordum
Çok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz iyisinizdir umarım. doğum hikayeniz nasıl
Bebiş kaç kg boyda doğdu tabloya ekleyeyim minnoşu
Canım benim önceki Cuma günü 30 Eylül’de yani kontrole diye gittim doktorum çok fazla sancı görünüyor nstde dedi ultrasondan baktı yine aynı şeyleri söyledi. Yok böyle olmaz bugün almam gerekebilir dedi ay o an ne yapacağımı şaşırdım o kadar hazırlıksızdım ki. Normalde her şeyi ince eleyip sık dokurum kuaförden tut her şeyi günü gününe ayarlamıştım nasılsa 4 ekimde doğacak diye. Ağlayıp zırladım biraz hazır değilim diye ama oldu işte. spinal oldu doğum. Doğumdan acı hissedilebilecek son dakikaya kadar bütün ağrıları çektim açıkçası. Bebek alındıktan sonra 20 dk kadar sakinleştirici verdiler ağrı hissediyorum diye. Bebek 3300 gr 51 cm doğdu. Biraz sarılıkla uğraştık ama çok şükür hastaneye yatmadan atlatmak üzereyiz. Bizim hikayemiz şimdilik bu kadar

Sezeryan olma sebebin acilma olmadığı için mi canim. Bende dertliyim de sezeryan da cok istemiyorum. Sezeryan olabilir dedi. Haftaya belli olacak
Yok canım suyum azaldı ve bebek çok yukarıda dedi doktor bebeğin suyu dayanmaz dedi normal doğum hiç denemedik sancı hiç yaşamadım acil sezaryene alındım. Ameliyat çok kolaydı spinaldi hiç bir şey hissetmedim. Sonrası acı oluyor biraz bebekle ilgilenemiyorsun o kadar. Ameliyattan korkmayın. Ama normal doğum imkanı olan herkes normal doğursun kesinlikle. Lohusalık ve sezaryen dikişleri ikisi bir zor.
-Sunshine canım çok şükür ilk süt dedikleri sarımsı koyu kıvamlı süt geldi emiyor. Mama enjektörle verdik hep biberon kullanmadım meme reddi olmadı. İnşallah tam sütte gelecek. Çok uslu bir kızım var
Birbasak bebeğim bulantı şak kesildi bende de ama bil bakalım ne oldu. Sezaryen ameliyatı boyunca öğürdüm keşke bir gece önce prilamı içseydim dedim. Hemşirede şaşırdı hamilelik boyunca böylemiydin ne kadar öğürdün dedi 3,4 kez iğne yaptı ameliyatta öğürmem kesilsin diye

Aynen dediğin gibi oldu ilk süt pompayla geldi çok şükür devamıda olur inşallah

İki defa uyku felci oldum bu gece hani halk arasında karabasan derler ama psikolojik bişe yine de çok korktum kabustan uyanmaya çalıştım uyanamadım uykusuzluktan olabiliyomuş yazıyo
Ben ilk lohusaligimda yasadim guzelim ayetelkursiyi hep oku yatmadan sabaha kadar korur bebekle seni yada baska birine okuttur bilimselligi cok takmiyorum ben bu konuda alkarisi gelirmis lohusa kadindan bebegi calmaya diye ben ruyalarimdada goruyordum bebegimi almaya geliyordu esimin suretinde cozum ayetelkursi allahim kimseye yasatmasin insallah bidaha yasamayin sizde minnosum

Canım doğum mu yaptın hayırlı uğurlu olsun

Sağ olasın canım evet haftamız geliyo insan inanamıyor

P pohpoh86 sen de silikon kullanıyordun bıraktın mı canım

Ürperdim okuyunca dediğin gibi eşimi gördüm neyse kimseyi korkutmayayım ben üç harflilerle ilgisini düşünmüyorum dediğim gibi psikolojik bi durum bence ya da öyle inansam daha iyi :) bir daha olmaz inşallah

Sütün bebeğin için en iyi ilaç inşallah sağlıkla hemen kucağına alırsın

Sana kıyamam minnoşum benim. Gebelik boyunca çektiğin yetmedi doğumda da mı çektin canını sevdiğim.

Yok yavrum bende bulantı olmadı olduysa da hatırlamıyorum çünkü ameliyata girmeden önce de sakinleştirici yaptılar, leylaydım yani.

İki defa uyku felci oldum bu gece hani halk arasında karabasan derler ama psikolojik bişe yine de çok korktum kabustan uyanmaya çalıştım uyanamadım uykusuzluktan olabiliyomuş yazıyo
Bebeşin yatagına kuran koy canım eşinde sende sürekli ayetel kürsü oku uyumadan aklına geldikcede okuyabilirsin
Amiin Ay deme benim ki gündüz hareket pek etmez gece boyunca ama vurmadıgım nere kaldı diye aranır

40dk boyunca öğürdüm hemşireyi darladım iğne vur diye çünkü tek iğne 5dk boyunca kesiyordu bulantımı. Çok şükür geçti gitti bulantı Ohh ne güzel rahat girdin ameliyata

Umarım canımm Tecrübelerinize güveniyorum iyi kötü herşeyi döküyoruz burada rahatladım biraz bende
-Sunshine takip ediyoruz kuzum 12/4 14/4 çıkıyor iyi mi kötü mü bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum

Hayırlı olsun canım sonunda kavuşmuşsum bebişine

Bana sakinleştirici sayesinde beş dk gibi geldi ameliyat bölük pörçük hatırlıyorum hayır genel diye girdim spinale nasıl ikna oldum onu da bilmiyom e madem çocuğun çıkışını görseydim o arada uyumuşum ne anldım bu işten ğuahaja boşa millet popomuzu gördü

Aynen minnosum stres yorgunluk uykusuzluk diyelim kabus iste....

Bebis nasil sen nasilsin alisabildiniz mi birbirinize senin durum nasil insallah cabuk iyilesirsin darisi basimiza yarin aksam 17:00te randevum var gunu belli oluyor nihayet bizde kavusucaz insallah allahin izniyle kizimla

Kızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlar benimki mi öyle acaba

Beni biliyosun senin gibi ameliyattan çok korkuyodum ikinci diye ama şükür öyle aşırı bi ağrım olmadı doktor bana elim hafiftir demişti dün bandajı çıkardım baktım sanki daha ufak kesmiş öncekinden e tabi hala ağrılar var ama kız evlat acayip bi aşkmış sürekli kucağımda bırakmak istemiyorum :) Darısı başına inşallah ama oğlan çok kıskandı ilk günler berbattı valla

Kızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlar benimki mi öyle acaba
Bana sordu ben sezaryen tercih ettim canım o yüzden beklemiyor gerildim çünkü nst de bile sanırım tansiyonumda doğum korkusundan çıkıyor bir sebep yoksa sen istiyorsan normal tekrar konuş ha birde arkadaşımda 38+larda oldu aynı doktor bebek kanala girince sezaryen zor oluyormuş belki etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…