2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun şimdiden gece uykusu pek olmayabilir bizimde öyleydi çünkü gece 3te kalktı sabah 9 da uyudu paşa

Kızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlar benimki mi öyle acaba
Benmki 38 de alıcak canım. Gerçi ağrılarım çok ve sırtım artık taşımıyor resmen hem ondan. Hemde idrar yollarında enfeksiyon çıktı o sebeple çok uzatmak istemiyor. Hemde izne gidicekmiş :)

Yaa görmeliydin ama o anıı, ne anlamı kaldı spinalin.

Vallahi ben de uyumuşum bir ara doktora laf attım, burda kimseyi tanımıyorum beni bırakıp gitme tamam mı diye. Gider miyim hiç dedi güldü onu hatırlıyorum.

Sonra bebe çıktığında benimle konuşup uyandırdı gösterdi, ben sarhoş gibiydim bir vardım bir yoktum.

Ya bak sorma ne döt kaldı ne bir şey.

Benimde bugün nişanım geldi. Bel ağrın nasıl. Benim şuan başladı ama artacakmı diye bekliyorum

Hiçbir belirti yok gece sadece arada bir defa sancı girdi alttan muayene edildiğim için mi geldi diye düşünüyorum şuan lekenin.. hareketleri normal şuan.. hayırlısı bakalım 40+1 im bugün

Allahim şifa versin bi an önce yanına gelsin minik kuşun inşallah canım

Ben doğuramayacağım bu gidişle adamın içerde keyfi rahat oynayıp duruyor kendi kendine orda üzülüyorum resmen artık annem saçmalama kızım zamanı gelince doğacak elbet diyor ama bana sor bide.. ne ağrı var ne sızı var arada akıntı rengi değişmiş oluyor o kadar

Doğum esnası zor geçmiş ama kavusmussun yavruna sağ salim
Yalnız bu hemşire olayı çok çok iyiymiş ya. Doğumdan sonra hiç beni emzirtmeyi denemeden biberonu ağzına sokunca ebe bu çok iyi biseymis valla

Vallahi ben de aynisini dusunuyorum dogmayacak bu diyorum. Etraftakiler kiziyor isyan ediyorsun o zamanini bilir diye ama elimde degil hani bi agri sizi bir sey olur en azindan doktor da dedi acilma yumusama falan hicbir sey yok rahimde. Ilk dogumum olmasa sezeryan dusunurdum herhalde. Simdi normal denemeden sezeryan yapmak hic istemiyorum ama ne yapsam olmuyor inmiyor bebe asagiya.
Hayir sen dogursan bana da bi umut isigi gelecek ama seninkinde de tik yok niye boyle bu bebeler ya.

Kızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlar benimki mi öyle acaba

Canim sezeryan dusunuyorsan beklemiyorlar 40 i zaten planli oldugu icin hem cok da buyumesin diye herhalde.
Normal icin diyorsan bizim doktor 42 ye kadar bekleyebiliriz diyor. 41+0 da gorusucez eger hala kendiliginden gelmiyorsa o zaman bi plan yapicaz dogum icin.

Hadi insallah canim cok sag ol

Bunu da ilk defa duydum sogan işini yani. Deneyim bakalim. Spinali araştırayim o vakit ben ya

O zaman ben enjektör alayim. Pompa almıştım onunla sütü sağarım olmadi mama alacagiz mecbur

Canım 39. Haftayı 40. İçinde sayıyorlar ya o yüzden sanırım
Geçmiş olsun şimdiden gece uykusu pek olmayabilir bizimde öyleydi çünkü gece 3te kalktı sabah 9 da uyudu paşa
Ay üzdün benii ben çok uyku düşkünüydüm

Tövbe isyan değil asla. Allah'ım hayırla sağlıkla gelmesini nasip etsin cümlemizin inşAllah.. 6 haftadır doğurma pozisyonundayım sadece 10 eylülde kuzenimin düğünü vardı ona diyordum düğüne kadar beklese bari diye kız 1 aylık evli ben hala doğurcam
Bende yumuşama falan var ama gelesi yok başıda aşağıda yola da girmiş arada yokluyor o kadar. Az önce banyo yaptım sıcak suyla artık ne bileyim bekliyoruz 4 gözle

Yumusama falan varsa yakinda gelir bence artik vucudun doguma hazirlanmaya baslamis demektir. Ikinizin de sagligi acisindan her sey yolundaysa beklemeye devam

Yumusama falan varsa yakinda gelir bence artik vucudun doguma hazirlanmaya baslamis demektir. Ikinizin de sagligi acisindan her sey yolundaysa beklemeye devam

İnşAllah gelsinler de artık eğer herhangi bir sıkıntın yoksa merdiven in çık. Bide bana biri şey dedi gece yatarken rahim tarafının yumuşaması için zeytinyağını bir beze az koy rahmine koy yumuşasın dedi. Bir kaç kez yaptım. Pilates topuna oturuyorum bide karnım kasılınca kelebek oturuşu yapıyorum.. ne bileyim bakalım

Oturunca anlayacaksın tatlım çokta yormasaydın kendini

Süt için Solgar Brewer's yeast denemenizi tavsiye ederim. 2 gündür kullanıyorum ve bu kadar kısa sürede bile faydasını gördüm.

bnm zeytin çekirdeğim sağ göğsümü bazen silikon ucla alıyor ama inan silikon uç dha zor, emmesi güçlensin ara ara teklif et özellikle ac olduğu zmn bır ağladı geri cektm 2.ağladı yıne geri cektm 3.de bir baktım tuttu. silikon ucta etini kıstırıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…