Rabbim kolaylastırsın insallah hızlı tek nefeste doğumun olsunKızlar çok şükür benimde nişanım geldi beklemedeyiz
Evet canım bende emin olamadım kutusunda da öyle yazıyor. D vitamini diye aldırdı bize doktor. 2 gün sonra başlamam gerekiyor d vitaminine başka bir doktora daha sorayımKuzu şimdi baktım bu verdiği zaten gaz damlasıymıştendavit olan. İçinde a d c vitaminleri çinko ve probiyotik var ama kendi sitesinde ne kadar kullanılır bilgi yokken başka bi satış sitesine 4-10 yaş arası 6 damla diyor
Hadi bakalım bundan sonrası hızlı ve kolay bir doğum olsun inşallahKızlar çok şükür benimde nişanım geldi beklemedeyiz
Olabilir
Valla ben inanılmaz tatlı yiyorum. Bebe memeye ağzını dayadığı an ya susuzluktan yanıyorum ya da açlıktan ölüyorum
Napıcam bilmiyorum ama bünye buna alışır yakında kilo almaya başlarım gibi
Sen gebelik öncesi 45 kilo değil miydin zaten
kaça düştün şimdi çıtır
Canım Allah kolay eylesin inşallah güzel haberini bekliyorum
Kendi gelmeyi seçmiş gündüz gözüyle olmuş neyseki telaş yok inşallah
Artık Geliyor gelmekte olan
Doğacağı zamanı biliyordur diycez artık canım oRabbim sürecini kolaylaştırsın bakarsın ansızın gelir belli olmaz bu ysramazların işii
Ay yemek deme banaresmeen ne bulduysam yiyorum öyle bir mod. Tatlılar, yemek, kompostular, meyve suları, kuruyemişler vs. Şu süt tam gelsin bi insallah sonrasına bakcaz ama protein ağırlık beslenmek çok önemliymiş sütün miktarı haricinde kaliteside önemli tabii
Rabbim yardımcın olsun insallah kolay sıkıntısız bir şekilde atlat
Ay benim modum o. Yediğim serumların ödemi gecmedi doğuma girdiğim kilodan 3 kilo fazlası cıkıyorum47 ile başladı 65le doğurdum şuan 56,5 bana fazla geliyo bir de göbeğim kilo vermeden gitmez biliyorum korse alcam bakalım tatlıyla başım belada her emzirme sonrası bi çikolata gömüyom
Protein de karın doyurmuyo normalde doyururduhamurişi tatlı bakalım tünelin ucu nereye çıkacak akrep nalana dönmesem
İyi düşün kuzum bebişin senin sütüne ihtiyacı varKızlar bugün kızımı emzirdim ziyarette hemşire gayet iyi gittiğini söyledi ve ben hep iyiyi çağırıyorum inanıyorum salı taburcu olucak. Şimdi ben oğlumda çok istemiştim kısmet olmamıştı ama artık lazım hava nemlendirici alıcam. Kullanıp memnun kaldığınız marka model varmıdır? Sinbo da çok güzel yorumlar var trendyolda. Bir arkadaşımda ondan kullanıyormuş memnun. Sizlerden varmı kullanan?
Canım benim, Allah razı olsun. Şimdi dediğini yapıp göğsümde uzun süre uyumasına izin verdim. Forumu takip edemedim inşallah sağ salim kucağına almışsındır, Allah yardımcın olsunBen 2. Bebegimde sürekli emmek ister uyumaz uykusu kısa sürer yine ağlar yine emzirirdim. Daha sonra aile hekimindeki ebeyle görüştük günlük tartmaya çağırdı beni kilo alımını takip ettim. Ve sütümün yetmesi sorunu değil sadece benim göğsüme gelmek istemesiymis problem. Yapışık ikiz gibi olmuştuk gece gündüz
Bu şekilde emin olabilirsin. Bir de söyle bir durum var, göğüsler doğum sonrası ilk dönemde ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilemiyor bir beyni yok, bebegin emme miktarı ile üretim.miktatimiz ayarlanıyor. Sen hee istediğinde ver ki süt üretimin bebeğe endekslensin. Stres yapma çok zor biliyorum kaygılarımız oluyor ama biraz bebeğe bırakmak lazım kontrolü.
Burada bunları yaşıyorum ana birkaç saatte bakalım ben neler yaşayacağım. Gece hiç uyuyamadım. Bugün bebeğimi kucağıma alacağım inşallah hic hazır değilim gibi
Haklısın canım. Böyle böyle öğreneceğiz, ama insan çok etkileniyor stres oluyor ister istemez. Hepimiz kuzularımızın ihtiyaçlarını karşılamak için yeterliyiz aslında, ama zamana ihtiyacımız oluyor sanırım. Çok teşekkür ederim desteğin içinHepimiz o durumdayız tek değilsiin. Bir şekilde dillerini çözmeye başlıycaz. Daha dünyada ilk zamanları. Biraz daha alışsak her şeye daha rahat ederiz. Ben biberında verdiğim için istemedim emzik. Benim memeden uzaklasmasın diye
Canım bu deli susuzluk bir süre devam edip azalacak zamanla. Benim biraz biraz azalmaya başladı tabii hala biraz yolum varOlabilir
Valla ben inanılmaz tatlı yiyorum. Bebe memeye ağzını dayadığı an ya susuzluktan yanıyorum ya da açlıktan ölüyorum
Napıcam bilmiyorum ama bünye buna alışır yakında kilo almaya başlarım gibi
Sen gebelik öncesi 45 kilo değil miydin zaten
kaça düştün şimdi çıtır
Ay benim modum o. Yediğim serumların ödemi gecmedi doğuma girdiğim kilodan 3 kilo fazlası cıkıyorumhani bebek hani plesanta kşlosu nereme gitti
İyi düşün kuzum bebişin senin sütüne ihtiyacı var
Artık Geliyor gelmekte olan
Aa ne kadar sağlıklı öneriler onlarCanım bu deli susuzluk bir süre devam edip azalacak zamanla. Benim biraz biraz azalmaya başladı tabii hala biraz yolum var
Deli açlıkla kalktığında kuruyemiş atabilirsin ağzına badem ceviz filan. O tempoyla kilo almayız bence
Büyüyünce de öyle olsun inşallahArtik gelmek zorunda kaldi yoksa gelecegi yok cok duskun bana herhalde kopmak istemiyor benden
Aa ne kadar sağlıklı öneriler onlarben bademli sürülebilir çikolata, fındıklı lokum cevizli ekmek tüketiyorum olur mu
Büyüyünce de öyle olsun inşallahbenim kız babasına gülüp babası seslenince kafa döndürdü cünkü moraller bozuk
Koydeyim mumkunse olacaksa pazartesi olsunDoğacağı zamanı biliyordur diycez artık canım oRabbim sürecini kolaylaştırsın bakarsın ansızın gelir belli olmaz bu ysramazların işii
Haber et olur mu canim benim de sali olur herhalde . Bir pazartesi baksin daPazartesi suni sanci verecek 41+3 oluyoruz
Canim saglikla kolaylikla kucagina al insallah bebisini
Canım senin nişanın geldi miCanim bende de acilma sanci hicbir sey yok. Doktor ilk suni sanci veririz dedi jel falan da surecekmis. Biraz arastirdim hic acilmasi sancisi olmadan gidip 4 saatte doguran da var 5-6 cm aciklikla gidip acilmasi ilerlemiyor diye suni sanci verilip yine devam etmeyip sezeryana donen de var sanirim biraz yapi meselesi.
Acikcasi benim de cok umudum yok sezeryana doner diye dusunuyorum ama normal şansımı denemeden direkt sezeryan yapmak da istemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda
Ay valla o kadar çok şey yeniliyor kii aktif emzirmem yok daha simdilik ama genede süt olsun diye yenilip içilen şeyler baya yorucudur canım daha ödem var vücudunda. O kadar stresle girdin doğuma vücudun kortizon salgılayıp şişmiş de olabilirsin ben 1 haftadır hiç tartılmıyorum en son 70dim. 40 beden giyiyorum sevgiler
Kız evrene pozitiflesenekahvecibaby dogurmus olabilir bence de o da anneler kervanina katildiysa ben tek basima 7 ekimden kalanlar bayragini devralmis oldum artik cunku benimki dogmuyor dogmuyor dogmuyor
Canım senin nişanın geldi mi
Tamam canim haber veririm insallahHaber et olur mu canim benim de sali olur herhalde . Bir pazartesi baksin da
Ay valla o kadar çok şey yeniliyor kii aktif emzirmem yok daha simdilik ama genede süt olsun diye yenilip içilen şeyler baya yorucugerçii o sayede tuvalet sıkıntısı yaşamıyorum
Kız evrene pozitiflesenebebeğim doğmuş kucağımda benimle bşrlikte diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?