2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasıl yatıyorsunuz yatakta ya genelde. Ben sırtıma yastık koyup eğim verdim o şekilde yatıyorum ama tabi rahat uyku alamıyorum. Tmaamen sırt üstü yatamam gibi geliyor kalkarken zorlanırım yataktan. Koca kişisi de deli yattıgı için oda yatakta yatmıyor resmen sağım solum sırtım her yerim yastıklarla destekli boynumda da seyehat yastıgı takıp yatıyorum ama verimli bir uyku olmuyor maalesef

Evet canım bende emin olamadım kutusunda da öyle yazıyor. D vitamini diye aldırdı bize doktor. 2 gün sonra başlamam gerekiyor d vitaminine başka bir doktora daha sorayım

47 ile başladı 65le doğurdum şuan 56,5 bana fazla geliyo bir de göbeğim kilo vermeden gitmez biliyorum korse alcam bakalım tatlıyla başım belada her emzirme sonrası bi çikolata gömüyom

Protein de karın doyurmuyo normalde doyururdu hamurişi tatlı bakalım tünelin ucu nereye çıkacak akrep nalana dönmesem

Kızlar bugün kızımı emzirdim ziyarette hemşire gayet iyi gittiğini söyledi ve ben hep iyiyi çağırıyorum inanıyorum salı taburcu olucak. Şimdi ben oğlumda çok istemiştim kısmet olmamıştı ama artık lazım hava nemlendirici alıcam. Kullanıp memnun kaldığınız marka model varmıdır? Sinbo da çok güzel yorumlar var trendyolda. Bir arkadaşımda ondan kullanıyormuş memnun. Sizlerden varmı kullanan?

Ay benim modum o. Yediğim serumların ödemi gecmedi doğuma girdiğim kilodan 3 kilo fazlası cıkıyorum hani bebek hani plesanta kşlosu nereme gitti
İyi düşün kuzum bebişin senin sütüne ihtiyacı var

Canım benim, Allah razı olsun. Şimdi dediğini yapıp göğsümde uzun süre uyumasına izin verdim. Forumu takip edemedim inşallah sağ salim kucağına almışsındır, Allah yardımcın olsun
Haklısın canım. Böyle böyle öğreneceğiz, ama insan çok etkileniyor stres oluyor ister istemez. Hepimiz kuzularımızın ihtiyaçlarını karşılamak için yeterliyiz aslında, ama zamana ihtiyacımız oluyor sanırım. Çok teşekkür ederim desteğin için

Canım bu deli susuzluk bir süre devam edip azalacak zamanla. Benim biraz biraz azalmaya başladı tabii hala biraz yolum var
Deli açlıkla kalktığında kuruyemiş atabilirsin ağzına badem ceviz filan. O tempoyla kilo almayız bence

Ay benim modum o. Yediğim serumların ödemi gecmedi doğuma girdiğim kilodan 3 kilo fazlası cıkıyorum hani bebek hani plesanta kşlosu nereme gitti

İyi düşün kuzum bebişin senin sütüne ihtiyacı var
dur canım daha ödem var vücudunda. O kadar stresle girdin doğuma vücudun kortizon salgılayıp şişmiş de olabilirsin ben 1 haftadır hiç tartılmıyorum en son 70dim. 40 beden giyiyorum sevgiler

Aa ne kadar sağlıklı öneriler onlar ben bademli sürülebilir çikolata, fındıklı lokum cevizli ekmek tüketiyorum olur mu
Artik gelmek zorunda kaldi yoksa gelecegi yok cok duskun bana herhalde kopmak istemiyor benden
Büyüyünce de öyle olsun inşallah benim kız babasına gülüp babası seslenince kafa döndürdü cünkü moraller bozuk

Bak sen ya. Sen onca emekle zorlukla hanimefendiyi taşı,doğur babasının sesine dönsün. Babası mest olmuştur tabi
Bence yeni sloganımız imkanı olan baba olsun olmalı

Doğacağı zamanı biliyordur diycez artık canım o Rabbim sürecini kolaylaştırsın bakarsın ansızın gelir belli olmaz bu ysramazların işii
Koydeyim mumkunse olacaksa pazartesi olsun yolum yarim saatlik ama gunduz olursa esim gelecek gidecegiz derken 1 saati bulur gerci hemen gelmez o kadar da degil

Canım senin nişanın geldi mi

dur canım daha ödem var vücudunda. O kadar stresle girdin doğuma vücudun kortizon salgılayıp şişmiş de olabilirsin ben 1 haftadır hiç tartılmıyorum en son 70dim. 40 beden giyiyorum sevgiler
Ay valla o kadar çok şey yeniliyor kii aktif emzirmem yok daha simdilik ama genede süt olsun diye yenilip içilen şeyler baya yorucu gerçii o sayede tuvalet sıkıntısı yaşamıyorum
kahvecibaby dogurmus olabilir bence de o da anneler kervanina katildiysa ben tek basima 7 ekimden kalanlar bayragini devralmis oldum artik cunku benimki dogmuyor dogmuyor dogmuyor
Kız evrene pozitiflesene bebeğim doğmuş kucağımda benimle bşrlikte diye

Canım senin nişanın geldi mi

Canım onu ben de tam anlayamadim soyle ki 40+3 te az bir sey kan geldi ama baya adet kani gibi mukuslu falan degil taze kan yani. Nisan miydi degil miydi bilmiyorum ama bence degildi. Zaten devaminda da herhangi bir acilma falan olmadi hala.

Haber et olur mu canim benim de sali olur herhalde . Bir pazartesi baksin da
Tamam canim haber veririm insallah

Aslinda arada yapiyorum sonra umutsuzluga kapiliyorum. Ruh halim berbat sabah kalkiyorum once gece dogmadi diye aglama seansi, sonra bi toparlanma, sonra hissediyorum bu gece dogacak diye inanmislik konusmasi, sonra kendini dinleyip sanci bulmaya calisma, sonra neyse ya bir sekilde gelecek bosvermisligi, gece besige bakip bebek dogmus burda yatiyomus diye hayal kurma, mide yanmasi ve kapanis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…