İnşallah düşer güzelce kilo alır Doruk paşa çok güçlü bir annesin bugün daha çok anladım maşallah size analı oğulluÇıktınız mı hastaneden? Yavaş yavaş atacak sarılığı inşallahcanım bizde artık hayırlısıyla boru iptal oldu. Biberona geçtiler ama bu da meme reddine sebep işte. O da kafamda biraz sorulara sebep oluyor
Emmeye başladık da, bazı kan değerleri hala yüksek hem onların düşmesini bekliyoruz hem de kilomuzun belli seviyeye gelmesini.
Dün 11’e düştü taburcu olduk minnoşum, pazartesi tekrar kontrole gideceğiz bakalım. İnşallah Hayyal’im.Çıktınız mı hastaneden? Yavaş yavaş atacak sarılığı inşallahcanım bizde artık hayırlısıyla boru iptal oldu. Biberona geçtiler ama bu da meme reddine sebep işte. O da kafamda biraz sorulara sebep oluyor
Emmeye başladık da, bazı kan değerleri hala yüksek hem onların düşmesini bekliyoruz hem de kilomuzun belli seviyeye gelmesini.
Canım çok geçmiş olsun… inşallah en kısa zamanda oğluşun yanında olurKızlar öğlen taburcu oldum ben Mehmedim kaldı hastanede bilirubin 10 çıkmış benimle kan uyuşmazlığı varmış kuşumun pazartesi çıkacak inşallah çok dua edinsüt sağıyorum mahvoluyorum
Canım ekimcim inşallahDört gözle doruk evimde koynumda demeni bekliyorum senin
Ay canım benim inşallahoh cok sukur canim , adim adim geldiniz bu gunlere ama artik son duzluktesinizinsallah Doruk cum da bu ay evine gelmis olucak
İnşallah canımİnşallah düşer güzelce kilo alır Doruk paşa çok güçlü bir annesin bugün daha çok anladım maşallah size analı oğullu
Ay canım benim inşallahöyle heyecanlıyım ki… Sende durumlar nedir? Hamilelik iyi gidiyordur inşallah… En güzel dönemlerin hazırlıklar bitti mi?
Ah başağım birbirimize nasıl bağlanıyoruz değil mi… uzaktan ama nasıl derindenDün 11’e düştü taburcu olduk minnoşum, pazartesi tekrar kontrole gideceğiz bakalım. İnşallah Hayyal’im.
Bir gece için kucağımdan alıp yoğunbakıma götürdüklerinde ağlamaktan helak oldum. Bütün gün seni düşündüm, hiç çıkmadın aklımdan. Ben de hasretle bekliyorum kavuşmanızı, yürekten diliyorum Doruk’umuza şifa.
Annemler geldi baya rahatladik vallahi ama 8 ayda almadigim kiloyu son 3 haftada alabilirimBir benim yatak odam kaldi bebege gore ayarlicaz onun disinda hazirim galiba
Hayirli olsun canimDoğurdum kızlar saat 19.00 da. Hızlı bir doğum oldu. Memede uyuyor bırakınca basıyor yaygarayı uyumadim ben hala eşim uyudu bebisim memede uyuyor emerek. Ben görev basındabugüne bu ana şükürler olsun.
Darısı bekleyenlere olsun inşallah.
evet kuzumah bu anneler ne güzel ye spice ım bütün aile bir arada, küçük nazlı kızı bekliyor
Aminn, inşallah canım Hayyal’im.Ah başağım birbirimize nasıl bağlanıyoruz değil mi… uzaktan ama nasıl derinden
Yavrularımız iyi olacak inşallah Allah’ım yavrularımızın ayağına taş değdirmesininşallah canım sağolasın dualarınız iyi dilekleriniz sayesinde sabrediyorum inan ki. Bu aralar çok duygusalım. Gittikçe zorlaşıyor beklemek. Gittikçe daha çok ağır çekim olmaya başladı herşey
Oğluşunu yerime öp çokça
Haha yakın kuzum insallah kucapına sağ salim kolaylıkla alacaksıınAslinda arada yapiyorum sonra umutsuzluga kapiliyorum. Ruh halim berbat sabah kalkiyorum once gece dogmadi diye aglama seansi, sonra bi toparlanma, sonra hissediyorum bu gece dogacak diye inanmislik konusmasi, sonra kendini dinleyip sanci bulmaya calisma, sonra neyse ya bir sekilde gelecek bosvermisligi, gece besige bakip bebek dogmus burda yatiyomus diye hayal kurma, mide yanmasi ve kapanis
Yok kuzum bebişle iyi olalımda insallah gerisi önemli değil. Sarılık riskimiz var zaten sütümü çoğaltmam lazım. Onun için geri kalan önemli değilyalnız ben bu sağlıklı önerileri yaparken eti cici bebeyi çaya batırıyorum olur olur, lokum da olur pasta da neden olmasın aylarca taşı taşı sonra babacı olsun
Olsun canım ameliyat geçirdin sonuçta, kan kaybettin. Vücut toparlanmaya çalışıyor. En azından birkaç hafta düşünme bunları
YaaDOĞURAMADIMbugün sancım var ama 20 dakikada beni yoklayan.. eli kulağında inşAllah.. böyle diye diye pazartesiyi bulcam
Duş aldım 5 gibi gece az önce girdi gene.. sabırla bekliyorum
Rabbim sağlıkla yeniden kavusmayı nasip etsin insallahKızlar öğlen taburcu oldum ben Mehmedim kaldı hastanede bilirubin 10 çıkmış benimle kan uyuşmazlığı varmış kuşumun pazartesi çıkacak inşallah çok dua edinsüt sağıyorum mahvoluyorum
Ayy o günler gelir mi dersiinDoğumun ertesi günü yan yattım doktor gördü hayret etti nasıl yattın diye
cnm 10 aslında cok yuksek değil bzm hastanede 15olunca alıyorlarKızlar öğlen taburcu oldum ben Mehmedim kaldı hastanede bilirubin 10 çıkmış benimle kan uyuşmazlığı varmış kuşumun pazartesi çıkacak inşallah çok dua edinsüt sağıyorum mahvoluyorum
cnm walla parmak inşallah alışkanlık yapmaz oğlum 2yaşına kadar emdi, bnde titizlik hastalığı var azcık, emzik vermedim. en son parmağına acı sürdük öyle bıraktı cnkü nasırlasmıstı bas parmağa dıkkat et.Ahabir parmakçı daha bence bırak parmağını emsin rahatlamak adına. Emzikten çok daha steril. Bizim Doruk kuş da parmakçı.
aynenn bnde selam olsun instegram annlerine dedimOnların kücük parmaklarını yemek lazıımbende arada bırakıyorum rahatlasın diye memeyle savasıyorlar cünkü uzun süreli duramadıği için
Doğumdan sonra kardeşlerim beni ziyarete geldi diyorum ki bu süslenip püslenip fotoğraf çekinenler ne ameliyatı oluyor da o şekilde hazırlanabiliyorlar diye
yok kız 3.gün gecti ama ama o ilk günü yok mu ilk günü. brde insanlar ziyarete gelmişti Allahım coğhhh fenaydıBebeğim seni ayakta görünce normal doğurdun sanmıştım maşallah sana çabuk toparladın o zaman güle güle büyüt çok yakışıklı delikanlı
Kız atlatmadın mı daha hamdolsun bugün bende bişe kalmamış 12 gün sonra nihayet sadece sabah uyanınca biraz hamlamışlık kaldı
Güle güle büyüt tatlım seninkini de merakla bekliyoduk zorlukla taşıdın
Evet canım yüksek değilmiş tedbir amaçlı alıyoruz dedi kan şekeri 65 çıktı beslenme kaynaklı değilmiş uyuşmazlık olunca aldılarcnm 10 aslında cok yuksek değil bzm hastanede 15olunca alıyorlar
Hayirli olsun canimUzun zamandır yazamamıştım bende çarşamba günü kuzumu aldım kucağıma.Oğlum gelmeyince biraz da iri olunca 39+4 te suni sancıyla başlattı doktorum doğumu harika bir doğumdu 3950 doğdu oğlişimepidural normal doğumu herkese tavsiye ediyorum çabucak ayaklandım
Benimde her gün çatlıcak gibi ağrıyorKızlar benim başım ağrıyo uykusuzluktan mıdır kansızlıktan mı var mı doğum sonrası bunu çeken :/
Canımm çok geçmiş olsun. Evet yavrumuzu hastanede bırakıp eve gelmek çok zor ama iyi olsunlar diye. Rabbim şifalarını versin inşallahEvet canım yüksek değilmiş tedbir amaçlı alıyoruz dedi kan şekeri 65 çıktı beslenme kaynaklı değilmiş uyuşmazlık olunca aldılar
korkma bak tedbir amaçlı diyorsunuz, keşke anne uyum odası gbi birşey olsaydı. bzm de sınırdaydı dr yukselırse ikimizi alıcaklardı. sende o ara sütünü sağ cok gecmış olsunEvet canım yüksek değilmiş tedbir amaçlı alıyoruz dedi kan şekeri 65 çıktı beslenme kaynaklı değilmiş uyuşmazlık olunca aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?