2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah düşer güzelce kilo alır Doruk paşa çok güçlü bir annesin bugün daha çok anladım maşallah size analı oğullu

Dün 11’e düştü taburcu olduk minnoşum, pazartesi tekrar kontrole gideceğiz bakalım. İnşallah Hayyal’im.

Bir gece için kucağımdan alıp yoğunbakıma götürdüklerinde ağlamaktan helak oldum. Bütün gün seni düşündüm, hiç çıkmadın aklımdan. Ben de hasretle bekliyorum kavuşmanızı, yürekten diliyorum Doruk’umuza şifa.

Kızlar öğlen taburcu oldum ben Mehmedim kaldı hastanede bilirubin 10 çıkmış benimle kan uyuşmazlığı varmış kuşumun pazartesi çıkacak inşallah çok dua edin süt sağıyorum mahvoluyorum
Canım çok geçmiş olsun… inşallah en kısa zamanda oğluşun yanında olur
Dört gözle doruk evimde koynumda demeni bekliyorum senin
Canım ekimcim inşallah foto yollayacağım o gün inşallah size hazırlıklar tam gaz. Oğluşun hastane çıkışını aldım bugün Yavaş yavaş son rötüşler
oh cok sukur canim , adim adim geldiniz bu gunlere ama artik son duzluktesiniz insallah Doruk cum da bu ay evine gelmis olucak
Ay canım benim inşallah öyle heyecanlıyım ki… Sende durumlar nedir? Hamilelik iyi gidiyordur inşallah… En güzel dönemlerin hazırlıklar bitti mi?
İnşallah düşer güzelce kilo alır Doruk paşa çok güçlü bir annesin bugün daha çok anladım maşallah size analı oğullu
İnşallah canım yavrum aylarca o kadar ilaç aldı ki, karaciğerinde birikti. O da bazı kan değerlerini yükseltti işte. Çok teşekkür ederim canım. İnsan kendi başına gelmeyince dayanamaz gibi geliyor, fakat bazen zaman öyle veya böyle alıyor. Hep dediğim gibi inşallah hiçbir yavru annesinden babasından ayrılmaz. Zor tabii dayanmak. Fakat oğlum benden daha güçlü. Öyle sımsıkı tutundu ki bana ve hayata, ta en başından beri hem de. İnşallah ona layık bir anne olabilirim.

Ay canım benim inşallah öyle heyecanlıyım ki… Sende durumlar nedir? Hamilelik iyi gidiyordur inşallah… En güzel dönemlerin hazırlıklar bitti mi?

Annemler geldi baya rahatladik vallahi ama 8 ayda almadigim kiloyu son 3 haftada alabilirim Bir benim yatak odam kaldi bebege gore ayarlicaz onun disinda hazirim galiba

Ah başağım birbirimize nasıl bağlanıyoruz değil mi… uzaktan ama nasıl derinden
Yavrularımız iyi olacak inşallah Allah’ım yavrularımızın ayağına taş değdirmesin inşallah canım sağolasın dualarınız iyi dilekleriniz sayesinde sabrediyorum inan ki. Bu aralar çok duygusalım. Gittikçe zorlaşıyor beklemek. Gittikçe daha çok ağır çekim olmaya başladı herşey
Oğluşunu yerime öp çokça

Hayirli olsun canim Saglikli uzun bir omru olsun yavrunun
ah bu anneler ne güzel ye spice ım bütün aile bir arada, küçük nazlı kızı bekliyor
evet kuzum
zaten abimin esi diyorki “ ee besigi annenin odasina kurmamissin” bende dedim “ portatif var bir tane , onu annemin odasina koyacagim”

Aminn, inşallah canım Hayyal’im.
Minnoşum benim, çok normal değil mi kaç gün oldu, 70 gün… Dile kolay ama kalbe nasıl zordur, hele ki anneysen..

Kalan zaman su gibi geçsin sana inşallah.

Öpmez miyiiim? Vakti gelince sen de bizim yerimize koklaya koklaya öpeceksin oğluşunu.

Haha yakın kuzum insallah kucapına sağ salim kolaylıkla alacaksıın
Yok kuzum bebişle iyi olalımda insallah gerisi önemli değil. Sarılık riskimiz var zaten sütümü çoğaltmam lazım. Onun için geri kalan önemli değil
DOĞURAMADIM bugün sancım var ama 20 dakikada beni yoklayan.. eli kulağında inşAllah.. böyle diye diye pazartesiyi bulcam

Duş aldım 5 gibi gece az önce girdi gene.. sabırla bekliyorum
Yaa olan senin büyük oğlana oluyor bence bir kontrol et köşede bir yerde geç gelsin diye dua ediyordur
Kızlar öğlen taburcu oldum ben Mehmedim kaldı hastanede bilirubin 10 çıkmış benimle kan uyuşmazlığı varmış kuşumun pazartesi çıkacak inşallah çok dua edin süt sağıyorum mahvoluyorum
Rabbim sağlıkla yeniden kavusmayı nasip etsin insallah
Doğumun ertesi günü yan yattım doktor gördü hayret etti nasıl yattın diye
Ayy o günler gelir mi dersiin

cnm 10 aslında cok yuksek değil bzm hastanede 15olunca alıyorlar

Aha bir parmakçı daha bence bırak parmağını emsin rahatlamak adına. Emzikten çok daha steril. Bizim Doruk kuş da parmakçı.
cnm walla parmak inşallah alışkanlık yapmaz oğlum 2yaşına kadar emdi, bnde titizlik hastalığı var azcık, emzik vermedim. en son parmağına acı sürdük öyle bıraktı cnkü nasırlasmıstı bas parmağa dıkkat et.

aynenn bnde selam olsun instegram annlerine dedim
yok kız 3.gün gecti ama ama o ilk günü yok mu ilk günü. brde insanlar ziyarete gelmişti Allahım coğhhh fenaydı

Hayirli olsun canim Saglikli uzun omru olsun oglusunun

Kizlar bacaktaki ödemde kizariklik da basladi normal mi bu ya

Kızlar benim başım ağrıyo uykusuzluktan mıdır kansızlıktan mı var mı doğum sonrası bunu çeken :/
Benimde her gün çatlıcak gibi ağrıyor
Evet canım yüksek değilmiş tedbir amaçlı alıyoruz dedi kan şekeri 65 çıktı beslenme kaynaklı değilmiş uyuşmazlık olunca aldılar
Canımm çok geçmiş olsun. Evet yavrumuzu hastanede bırakıp eve gelmek çok zor ama iyi olsunlar diye. Rabbim şifalarını versin inşallah

Evet canım yüksek değilmiş tedbir amaçlı alıyoruz dedi kan şekeri 65 çıktı beslenme kaynaklı değilmiş uyuşmazlık olunca aldılar
korkma bak tedbir amaçlı diyorsunuz, keşke anne uyum odası gbi birşey olsaydı. bzm de sınırdaydı dr yukselırse ikimizi alıcaklardı. sende o ara sütünü sağ cok gecmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…