2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
abi kesin kurban kesiyordur

38+2 de, 3375 gram, 51 cm, 36 cm baş çevresi canım.
Vallahi çok korku dolu bir doğumdu ama 2 kez ıkındım 3.ıkınma geldiğinde doktorum sadece nefes ala ver dedi ve çıktı bebişim. Doğum hamileliğin zorluklarını unutturdu allahım binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımı özledim bir de evime dönebilsek

Korku dolu hamilelikti diyeceğime doğumdu demişim doğum hamileliğin kötü izlerini sildi attı.

Bel ağrısı böyle tutulma gibi olupta üst bacaklarımda da ağrı var bu şekilde şikayeti olan oldu mu

Allah analı babalı büyütsün gözün Aydın

Maşallah bebişe Zor hamilelik kolay doğum ile süreci sonlandırmışsın kalanlara da nasip olur inşallah ne zaman çıkıyorsunuz hastaneden yarın mı?
Gözünüz Aydın elini yüzünden çekmemiş mi ya hiç duymamıştım böyle bi şey
Kaç kg doğdu peki

Masallah canim gozun aydin

Doğum yapmayan kaç kişi kaldık
Ben daimi uye
DOGURMADIM yazayim bari keramet buyuk harfle yazmakta galiba

canim hayirli olsun en kisa surede toparlarsin insallah
Rabbim yavruna saglikli anali babali bir omur nasip etsin

Ha
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün

-Sunshine canım sen bir ara idrar esnasında ağrım oluyor diyordun ne zaman geçti bende çok su içmek istiyorum ama tuvalete gitmekten korkuyorum resmen ağrım oluyor çok

Mehmet bey i emzirdim bugün 12 ve 3 te emzirme saatlerimiz oluyor öyle iyi geliyor ki görmek canını verebileceğin tek şey dünyada sanırım ya kılına zarar gelmesin evlatlarımızın
Değerimiz 10dan 8e düşmüş tedavisi iyi gidiyormuş iyi ihtimal yarın olmazsa salı çıkarmış
Ayrıca süt için rezene çayı çok farkettirdi kızlar denemek isteyen olursa hurma ve tahin helvası sağım yapmadan yiyorum onlarıda çok güzel yaradı

Evet ne yaptıysam sütüm asla artmadı 5 cc bile gelmiyor en son solgarın hapınıda aldım içtim 1 haftardır yok artık bıraktım nerdeyse ek gıdaya geçicez çok yoruluyorum kızlar bide sanırım hasta olucam her yerim ağrıyor günde 4-5 saat Nilin damarı tutuyor kucak hep huysuzlanıyor gögsümde uyuyor koyunca beşiğe hemen uyanıyor o dönemi atlatınca uyuyor sizde durumlar nasıl?

Kuzum 2 hafta kadar sürüyor.
Antibiyotik kullanıyor musun? Antibiyotik bittiğinde acı da kesildi.
Bunu Hayyal söylemişti gerçekten öyle oldu ilginç ama.
Çok zor o sancı. Defalarca Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. İdrar tahlili de yaptırmıştık temiz çıkmıştı.
Minnoş bu arada bizde de kan uyuşmazlığı var. 9 olunca çıktık hastaneden. Siz de yarın kavuşursunuz inşAllah

Canım ben hamilelikte 5kg almıştım 9 gün önce sezaryen oldum 5,5kg vermişim bugün tartıldım. Doğru düzgün beslenemiyorum canım yemek istemiyor lohusalığı çok derin yaşıyorum. Sütüm fazla var. Nedeni ne bilmiyorum yaptığım iki şeyi söyleyeyim. Biri elma kompostosu içmek. Sadece onunla besleniyorum neredeyse. İkincisi elenatal 3 hapı içiyorum. Denenebilir diye anlatmak istedim.
Ayyy sen anlatınca korktum bizim bebişlerde büyüyünce bizi yoracak mı tek başıma evde nasıl bakacağım. Lohusalığın kaç gün sürdü canım? Bizden öndesin tecrübelerin önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…