abi kesin kurban kesiyordurKuzum gözünüz AydınÇok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz bak o kadar endişelendiğinde değmemiş sanırım hızlıca doğmuş
Kaç kg boyunda doğdu Bebişko
Arkadaşım bu nedir? kıskanmayacağıııım
gözün Aydın olsun inşallah canım benimsonunda kavuşmuşsunuz.
Allahım hayırlı eylesin
Şimdi nasılsınız ?
Evdeki abişin tepkisini çok merak ediyorum
Pazartesi okulda tatlı dağıtacakabi kesin kurban kesiyordur
38+2 de, 3375 gram, 51 cm, 36 cm baş çevresi canım.Kuzum gözünüz AydınÇok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz bak o kadar endişelendiğinde değmemiş sanırım hızlıca doğmuş
Kaç kg boyunda doğdu Bebişko
Arkadaşım bu nedir? kıskanmayacağıııım
gözün Aydın olsun inşallah canım benimsonunda kavuşmuşsunuz.
Allahım hayırlı eylesin
Şimdi nasılsınız ?
Evdeki abişin tepkisini çok merak ediyorum
Korku dolu hamilelikti diyeceğime doğumdu demişim38+2 de, 3375 gram, 51 cm, 36 cm baş çevresi canım.
Vallahi çok korku dolu bir doğumdu ama 2 kez ıkındım 3.ıkınma geldiğinde doktorum sadece nefes ala ver dedi ve çıktı bebişim. Doğum hamileliğin zorluklarını unutturdu allahım binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımı özledim bir de evime dönebilsek
Yavrum o kadar okulda bekledi haberinii kardeşi geldi tatil gününde dinlendiremedi çocuguPazartesi okulda tatlı dağıtacak
Bende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değerCanim senin durumun ne geldi mi bebis
Allah analı babalı büyütsün gözün AydınBende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değer
Maşallah bebişe38+2 de, 3375 gram, 51 cm, 36 cm baş çevresi canım.
Vallahi çok korku dolu bir doğumdu ama 2 kez ıkındım 3.ıkınma geldiğinde doktorum sadece nefes ala ver dedi ve çıktı bebişim. Doğum hamileliğin zorluklarını unutturdu allahım binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımı özledim bir de evime dönebilsek
Gözünüz AydınBende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değer
Masallah canim gozun aydinBende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değer
Ben daimi uyeDoğum yapmayan kaç kişi kaldık
canim hayirli olsunBende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değer
hadi bu hafta senden ümitliyimBen daimi uye
DOGURMADIM yazayim bari keramet buyuk harfle yazmakta galiba
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsünBende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değer
Kuzum 2 hafta kadar sürüyor.-Sunshine canım sen bir ara idrar esnasında ağrım oluyor diyordun ne zaman geçti bende çok su içmek istiyorum ama tuvalete gitmekten korkuyorum resmen ağrım oluyor çok
Mehmet bey i emzirdim bugün 12 ve 3 te emzirme saatlerimiz oluyor öyle iyi geliyor ki görmek canını verebileceğin tek şey dünyada sanırım ya kılına zarar gelmesin evlatlarımızın
Değerimiz 10dan 8e düşmüş tedavisi iyi gidiyormuş iyi ihtimal yarın olmazsa salı çıkarmış
Ayrıca süt için rezene çayı çok farkettirdi kızlar denemek isteyen olursa hurma ve tahin helvası sağım yapmadan yiyorum onlarıda çok güzel yaradı
Canım ben hamilelikte 5kg almıştım 9 gün önce sezaryen oldum 5,5kg vermişim bugün tartıldım. Doğru düzgün beslenemiyorum canım yemek istemiyor lohusalığı çok derin yaşıyorum. Sütüm fazla var. Nedeni ne bilmiyorum yaptığım iki şeyi söyleyeyim. Biri elma kompostosu içmek. Sadece onunla besleniyorum neredeyse. İkincisi elenatal 3 hapı içiyorum. Denenebilir diye anlatmak istedim.Evet ne yaptıysam sütüm asla artmadı 5 cc bile gelmiyor en son solgarın hapınıda aldım içtim 1 haftardır yok artık bıraktım nerdeyse ek gıdaya geçicezçok yoruluyorum kızlar bide sanırım hasta olucam her yerim ağrıyor günde 4-5 saat Nilin damarı tutuyor kucak hep huysuzlanıyor gögsümde uyuyor koyunca beşiğe hemen uyanıyor o dönemi atlatınca uyuyor sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?