2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hangi hastaneydi

Epiduralli normal doğumu anlatırmısın biraz nasıl rahat mıydı denilenler kadar bende öyle istiyorum da kısmet olursa insallah

Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Simdi yogunsundur ama musait zamaninda suni sanci ve epidural nasil oldu acikligin kac cmdi ne kadar surdu falan anlatabilir misin ozel degilse

Hayırlı akşamlar kızlar ben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Size dediğim gibi 20dk da bir yoklayan ağrılarım vardı gün içinde.. 5gibi banyo yaptım sonra 6.25 gibi tekrar sancı başladı süre düşmüştü 10dk gibi derken 5dk ya düşünce ağrı gittik hastaneye.. açılmam 8 cm i bulmuş demediler tabi bana 3 cm dediler. Lavma yapıldı ana suyumun patladığını duydum resmen beni direk çatala aldılar akşam 21.10 gibi başlayan süreç 22.00 da bitti ❤ Yahyamı verdiler kucağıma.. zor muydu doğum esnası derseniz evet sancı girince gitmeyecek gibiydi ama geçti bitti Elhamdülillah ❤
3600 gr 50 cm doğdu paşam emzirdim tuttu göğsümü de..
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

masallah canim saglikli anali babali bir omru olsun Yahya bebegin

Oy çok şükür gözün aydın canım benim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsiin

Maşallah ne güzel bir doğum bende böyle hayal etmiştim ama nasip bebeğinz vatana millete hayırlı olsun

Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Simdi yogunsundur ama musait zamaninda suni sanci ve epidural nasil oldu acikligin kac cmdi ne kadar surdu falan anlatabilir misin ozel degilse
Epiduralli normal doğumu anlatırmısın biraz nasıl rahat mıydı denilenler kadar bende öyle istiyorum da kısmet olursa insallah
Aslında 38. haftadaki kontrollerde doktor bebeğimin 3800 gr olduğunu 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçeceğini söyledi son haftama kadar da nst de hiç sancı çıkmıyordu. Doktor muayene edelim dedi muayenede 1-2 cm açıklık olduğunu söylediler ve suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif ettiler ama ben korktum annem beni suni sancıyla doğurmuş hala anlatırken dehşetle anlatır. Neyse doktora biraz daha beklemek istiyorum kendi sancım gelsin sakıncası olur mu dediğimde istersen bekleyelim ama bebek iri,iri bebeklerde komplikasyon her zaman daha fazla olabilir doğumda dedi. Bir kaç gün daha bekledik yine sancı yok bu sefer açıklık 3cm olmuş bana da bir cesaret geldi dedim doğurayım artık. 10 gibi gittik hastaneye suni sancı takıldı ebem o kadar tatlıydı ki hiç yanımdan ayrılmadı biraz hissedince sancıları bana söyle epidurali takalım dedi çok hafif adet sancısı gibi sancı hissetmeye başladım epidural takıldı ebe suyumu patlattı ondan sonra 5 7 8 derken tamamen açıldım ve doğumhaneye alındım 2 gibi geldi oğlum. Onu o kucağıma aldığım anın tarifi yok Herhangi gibi ağrım vs olmadan doğurdum yani hamilelikte bir daha çocuk mu tövbe diyen ben öyle güzel bir doğum yaptım oğluşum o kadar tatlıki bir çocuk daha istiyorum sanırımDarısı bekleyen herkesin başına

maşallah. Kardeşimin de parmak emmekten parmağı incelmişti. Sonra normale döndü. Ben de titizim ya bakalım süreç nasıl ilerleyecek…
Canım şükürler olsun çarçabuk ilerlemiş herşey maşallah kuzucuğunu doğurmuşsun gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün

Allah analı banalı büyütsün

Ya çok sevindim senin adına ne güzel rahat ve kolay bir doğum olmuş Darısı biz bekleyenlerin başına insallah Sağlıkla büyüt oğluşunu

Gözün aydın canım benim Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin

Maşallah ne güzel olmuş hem çok bekletti hem çok güzel geldi hayırlı evlat olsun inşallah canım gözünüz aydın

Çok şükür çıktı elhamdülillah. Epidiral takılmadı önce bebek yukarıda dediler sonra zaman yok zaten doğum olacak dediler

Ya cok iyi masallah. Cok iyi geliyor suni sanciyla pozitif dogum hikayesi duymak.

Masallah canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Acilman da hizli ilerlemis anladigim kadariyla. 4-5 saatte dogum hayal gibi geliyo bana sanki benimki saatler surecekmis gibi hissediyorum Allah korusun tabi insallah hizli hizli ilerler. Tesekkurler paylastigin icin

Vay bee kendimi terkedilmis hissediyorum suan
Kuzum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun bekledigine degmis masallah guzel ilerlemis. Bebis de saglikli daha ne olsun. Hayirli olsun canim.

Gözün aydın teletabiim, Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kuzum gözünüz Aydın Çok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz bak o kadar endişelendiğinde değmemiş sanırım hızlıca doğmuş
Kaç kg boyunda doğdu Bebişko
Arkadaşım bu nedir? kıskanmayacağıııım
gözün Aydın olsun inşallah canım benim sonunda kavuşmuşsunuz.
Allahım hayırlı eylesin
Şimdi nasılsınız ?
Evdeki abişin tepkisini çok merak ediyorum

cok tatlı görünüyor ama aması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…