Hangi hastaneydiKombo yapmıs vücut canım
Daha başlamayanlar doğum için benim yaşadığım süreç sıfır açıklık bebek yukarda rahim ağzı hala uzun ve yumuşamamış. Önce 4-5 kez rahme jel sürdüler canım ondan sonra rahim yumuşamaya başladı. Tabi yumuşaması 10 saati aldı. Bu aradada sürekli muayane ettiler alttan ve ntsye bağladılar rahim yumuşaması kendi sancını getirir mi diye. 2 cm acıklıkla kaldı öyle sonra suni verdiler onda da en fazla 2 cm açıldım. Doktorunla süreci net bir şekilde konuş ondan sonra karar ver derim benden tavsiye nasıl ilerleyecek ne olacak ona göre. Bende birisi gelip muayane edip 4 cm açıklık var ilerlemiyor dedi bir baskası 6 cm sen bu şekilde akşama biter dedi yani anlayacağım doktorunla net bir şekilde konusup öyle karar ver. Ben 27 saat boştan yere ilerlemeyen doğum için uğrastırıp durdular. Sezeryana aldıklarında da iyi ki tercih etmişsin yoksa daha doğumun olmazmıs dediler ee o zaman niye o kadar saat aç susuz uğrastırdın beni
Epiduralli normal doğumu anlatırmısın biraz nasıl rahat mıydı denilenler kadar bende öyle istiyorum da kısmet olursa insallahUzun zamandır yazamamıştım bende çarşamba günü kuzumu aldım kucağıma.Oğlum gelmeyince biraz da iri olunca 39+4 te suni sancıyla başlattı doktorum doğumu harika bir doğumdu 3950 doğdu oğlişimepidural normal doğumu herkese tavsiye ediyorum çabucak ayaklandım
Uzun zamandır yazamamıştım bende çarşamba günü kuzumu aldım kucağıma.Oğlum gelmeyince biraz da iri olunca 39+4 te suni sancıyla başlattı doktorum doğumu harika bir doğumdu 3950 doğdu oğlişimepidural normal doğumu herkese tavsiye ediyorum çabucak ayaklandım
masallah canimHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Size dediğim gibi 20dk da bir yoklayan ağrılarım vardı gün içinde.. 5gibi banyo yaptım sonra 6.25 gibi tekrar sancı başladı süre düşmüştü 10dk gibi derken 5dk ya düşünce ağrı gittik hastaneye.. açılmam 8 cm i bulmuşdemediler tabi bana 3 cm dediler. Lavma yapıldı ana suyumun patladığını duydum resmen beni direk çatala aldılar akşam 21.10 gibi başlayan süreç 22.00 da bitti ❤ Yahyamı verdiler kucağıma.. zor muydu doğum esnası derseniz evet sancı girince gitmeyecek gibiydi ama geçti bitti Elhamdülillah ❤
3600 gr 50 cm doğdu paşamemzirdim tuttu göğsümü de..
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Oy çok şükür gözün aydın canım benim Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsiinHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Size dediğim gibi 20dk da bir yoklayan ağrılarım vardı gün içinde.. 5gibi banyo yaptım sonra 6.25 gibi tekrar sancı başladı süre düşmüştü 10dk gibi derken 5dk ya düşünce ağrı gittik hastaneye.. açılmam 8 cm i bulmuşdemediler tabi bana 3 cm dediler. Lavma yapıldı ana suyumun patladığını duydum resmen beni direk çatala aldılar akşam 21.10 gibi başlayan süreç 22.00 da bitti ❤ Yahyamı verdiler kucağıma.. zor muydu doğum esnası derseniz evet sancı girince gitmeyecek gibiydi ama geçti bitti Elhamdülillah ❤
Çok şükür çıktı elhamdülillah. Epidiral takılmadı önce bebek yukarıda dediler sonra zaman yok zaten doğum olacak dedilerCanim cok gecmis olsun ne zaman cikacak bebis?
Epidural taktilar mi canim?
Maşallah ne güzel bir doğum bende böyle hayal etmiştim ama nasipHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
Simdi yogunsundur ama musait zamaninda suni sanci ve epidural nasil oldu acikligin kac cmdi ne kadar surdu falan anlatabilir misin ozel degilse
Aslında 38. haftadaki kontrollerde doktor bebeğimin 3800 gr olduğunu 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçeceğini söyledi son haftama kadar da nst de hiç sancı çıkmıyordu. Doktor muayene edelim dedi muayenede 1-2 cm açıklık olduğunu söylediler ve suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif ettiler ama ben korktum annem beni suni sancıyla doğurmuş hala anlatırken dehşetle anlatır. Neyse doktora biraz daha beklemek istiyorum kendi sancım gelsin sakıncası olur mu dediğimde istersen bekleyelim ama bebek iri,iri bebeklerde komplikasyon her zaman daha fazla olabilir doğumda dedi. Bir kaç gün daha bekledik yine sancı yok bu sefer açıklık 3cm olmuş bana da bir cesaret geldi dedim doğurayım artık. 10 gibi gittik hastaneye suni sancı takıldı ebem o kadar tatlıydı ki hiç yanımdan ayrılmadı biraz hissedince sancıları bana söyle epidurali takalım dedi çok hafif adet sancısı gibi sancı hissetmeye başladım epidural takıldı ebe suyumu patlattı ondan sonra 5 7 8 derken tamamen açıldım ve doğumhaneye alındım 2 gibi geldi oğlum. Onu o kucağıma aldığım anın tarifi yokEpiduralli normal doğumu anlatırmısın biraz nasıl rahat mıydı denilenler kadar bende öyle istiyorum da kısmet olursa insallah
cnm walla parmak inşallah alışkanlık yapmaz oğlum 2yaşına kadar emdi, bnde titizlik hastalığı var azcık, emzik vermedim. en son parmağına acı sürdük öyle bıraktı cnkü nasırlasmıstı bas parmağa dıkkat et.
Canım şükürler olsunHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allah analı banalı büyütsünAslında 38. haftadaki kontrollerde doktor bebeğimin 3800 gr olduğunu 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçeceğini söyledi son haftama kadar da nst de hiç sancı çıkmıyordu. Doktor muayene edelim dedi muayenede 1-2 cm açıklık olduğunu söylediler ve suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif ettiler ama ben korktum annem beni suni sancıyla doğurmuş hala anlatırken dehşetle anlatır. Neyse doktora biraz daha beklemek istiyorum kendi sancım gelsin sakıncası olur mu dediğimde istersen bekleyelim ama bebek iri,iri bebeklerde komplikasyon her zaman daha fazla olabilir doğumda dedi. Bir kaç gün daha bekledik yine sancı yok bu sefer açıklık 3cm olmuş bana da bir cesaret geldi dedim doğurayım artık. 10 gibi gittik hastaneye suni sancı takıldı ebem o kadar tatlıydı ki hiç yanımdan ayrılmadı biraz hissedince sancıları bana söyle epidurali takalım dedi çok hafif adet sancısı gibi sancı hissetmeye başladım epidural takıldı ebe suyumu patlattı ondan sonra 5 7 8 derken tamamen açıldım ve doğumhaneye alındım 2 gibi geldi oğlum. Onu o kucağıma aldığım anın tarifi yokHerhangi gibi ağrım vs olmadan doğurdum yani hamilelikte bir daha çocuk mu tövbe diyen ben öyle güzel bir doğum yaptım oğluşum o kadar tatlıki bir çocuk daha istiyorum sanırım Darısı bekleyen herkesin başına
Ya çok sevindim senin adına ne güzel rahat ve kolay bir doğum olmuşAslında 38. haftadaki kontrollerde doktor bebeğimin 3800 gr olduğunu 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçeceğini söyledi son haftama kadar da nst de hiç sancı çıkmıyordu. Doktor muayene edelim dedi muayenede 1-2 cm açıklık olduğunu söylediler ve suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif ettiler ama ben korktum annem beni suni sancıyla doğurmuş hala anlatırken dehşetle anlatır. Neyse doktora biraz daha beklemek istiyorum kendi sancım gelsin sakıncası olur mu dediğimde istersen bekleyelim ama bebek iri,iri bebeklerde komplikasyon her zaman daha fazla olabilir doğumda dedi. Bir kaç gün daha bekledik yine sancı yok bu sefer açıklık 3cm olmuş bana da bir cesaret geldi dedim doğurayım artık. 10 gibi gittik hastaneye suni sancı takıldı ebem o kadar tatlıydı ki hiç yanımdan ayrılmadı biraz hissedince sancıları bana söyle epidurali takalım dedi çok hafif adet sancısı gibi sancı hissetmeye başladım epidural takıldı ebe suyumu patlattı ondan sonra 5 7 8 derken tamamen açıldım ve doğumhaneye alındım 2 gibi geldi oğlum. Onu o kucağıma aldığım anın tarifi yokHerhangi gibi ağrım vs olmadan doğurdum yani hamilelikte bir daha çocuk mu tövbe diyen ben öyle güzel bir doğum yaptım oğluşum o kadar tatlıki bir çocuk daha istiyorum sanırım Darısı bekleyen herkesin başına
Gözün aydın canım benimHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
MaşallahHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür çıktı elhamdülillah. Epidiral takılmadı önce bebek yukarıda dediler sonra zaman yok zaten doğum olacak dediler
Aslında 38. haftadaki kontrollerde doktor bebeğimin 3800 gr olduğunu 40 haftayı beklersek 4 kiloyu geçeceğini söyledi son haftama kadar da nst de hiç sancı çıkmıyordu. Doktor muayene edelim dedi muayenede 1-2 cm açıklık olduğunu söylediler ve suni sancıyla doğumu başlatmayı teklif ettiler ama ben korktum annem beni suni sancıyla doğurmuş hala anlatırken dehşetle anlatır. Neyse doktora biraz daha beklemek istiyorum kendi sancım gelsin sakıncası olur mu dediğimde istersen bekleyelim ama bebek iri,iri bebeklerde komplikasyon her zaman daha fazla olabilir doğumda dedi. Bir kaç gün daha bekledik yine sancı yok bu sefer açıklık 3cm olmuş bana da bir cesaret geldi dedim doğurayım artık. 10 gibi gittik hastaneye suni sancı takıldı ebem o kadar tatlıydı ki hiç yanımdan ayrılmadı biraz hissedince sancıları bana söyle epidurali takalım dedi çok hafif adet sancısı gibi sancı hissetmeye başladım epidural takıldı ebe suyumu patlattı ondan sonra 5 7 8 derken tamamen açıldım ve doğumhaneye alındım 2 gibi geldi oğlum. Onu o kucağıma aldığım anın tarifi yokHerhangi gibi ağrım vs olmadan doğurdum yani hamilelikte bir daha çocuk mu tövbe diyen ben öyle güzel bir doğum yaptım oğluşum o kadar tatlıki bir çocuk daha istiyorum sanırım Darısı bekleyen herkesin başına
Hayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canim senin durumun ne geldi mi bebisCanım ben emin oldum saat 3 ten beri akıntın kahverengi geliyo
Gözün aydın teletabiim, Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Hayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kuzum gözünüz AydınDoğurdum kızlar saat 19.00 da. Hızlı bir doğum oldu. Memede uyuyor bırakınca basıyor yaygarayı uyumadim ben hala eşim uyudu bebisim memede uyuyor emerek. Ben görev basındabugüne bu ana şükürler olsun.
Darısı bekleyenlere olsun inşallah.
Arkadaşım bu nedir? kıskanmayacağıııımHayırlı akşamlar kızlarben bu defa DOĞURDUM elhamdülillah.. Rabbim bekleyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
cok tatlı görünüyor ama aması varmaşallah. Kardeşimin de parmak emmekten parmağı incelmişti. Sonra normale döndü. Ben de titizim ya bakalım süreç nasıl ilerleyecek…
Canım şükürler olsunçarçabuk ilerlemiş herşey maşallah kuzucuğunu doğurmuşsun gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?