2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Açılmam sancım hiç birsey im yokken suni sancı ile iki saate doğum yaptım ama maalesef bebeğim kaka yaptığı için küveze girdi yani bende direk sezeryan olmak istemedim suni ile denedim şansımı ilk doğumum 12 saat bu doğum 2 saat de oldu.

yalnız ben bu sağlıklı önerileri yaparken eti cici bebeyi çaya batırıyorum olur olur, lokum da olur pasta da neden olmasın aylarca taşı taşı sonra babacı olsun
Olsun canım ameliyat geçirdin sonuçta, kan kaybettin. Vücut toparlanmaya çalışıyor. En azından birkaç hafta düşünme bunları

Evet hemoroidde oluyor bu söylediğin canım. Çatlak, dışkıda zorlanma, kabızlığın falan var mı??

Ben de susuzlukla sınanıyorum emzirme anında, acil su takviyesi diye bağırıyorum tık suyum geliyor.

Bu arada doğuma 64 ile girmiştim şu an 58 kiloyum.

Canim cok gecmis olsun ne zaman cikacak bebis?
Epidural taktilar mi canim?

kahvecibaby sessizliği beni bi düşündürdü

kahvecibaby dogurmus olabilir bence de o da anneler kervanina katildiysa ben tek basima 7 ekimden kalanlar bayragini devralmis oldum artik cunku benimki dogmuyor dogmuyor dogmuyor

DOĞURAMADIM bugün sancım var ama 20 dakikada beni yoklayan.. eli kulağında inşAllah.. böyle diye diye pazartesiyi bulcam

Duş aldım 5 gibi gece az önce girdi gene.. sabırla bekliyorum

DOĞURAMADIM bugün sancım var ama 20 dakikada beni yoklayan.. eli kulağında inşAllah.. böyle diye diye pazartesiyi bulcam

var misin yarisa bakalim ilk kim doguracak
Saka maka insallah duzene girer sancilar alirsin bebisini kucagina hizlica

Canım ben emin oldum saat 3 ten beri akıntın kahverengi geliyo

Doğumun ertesi günü yan yattım doktor gördü hayret etti nasıl yattın diye

Bak sen ya. Sen onca emekle zorlukla hanimefendiyi taşı,doğur babasının sesine dönsün. Babası mest olmuştur tabi
Bence yeni sloganımız imkanı olan baba olsun olmalı
Beğendim ben imkanı olan baba olsun
İlk anne demezse bozuşuruz dedim al sen emzir de bütün jeste değsin
Oy duygu karmaşaları
Aaaa Eti cici bebe yoktu, o da alınsın
Bari gece uykusuz kalan babası olsaydı
Ben de susuzlukla sınanıyorum emzirme anında, acil su takviyesi diye bağırıyorum tık suyum geliyor.
Aynısı geceleri yataktan aşkım su diye kaldırıyordum

Üfff hiç atraksiyon yok

Oğluş hala sarı sarı bakıyor minnoşum, uyandırıp beslemek için savaş veriyoruz.

Siz ne alemdesiniiiz? Malum az kaldı yavru kuşun yuvaya dönmesine.
Çıktınız mı hastaneden? Yavaş yavaş atacak sarılığı inşallah canım bizde artık hayırlısıyla boru iptal oldu. Biberona geçtiler ama bu da meme reddine sebep işte. O da kafamda biraz sorulara sebep oluyor
Emmeye başladık da, bazı kan değerleri hala yüksek hem onların düşmesini bekliyoruz hem de kilomuzun belli seviyeye gelmesini.

oh cok sukur canim , adim adim geldiniz bu gunlere ama artik son duzluktesiniz insallah Doruk cum da bu ay evine gelmis olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…