Yok canım çekmedi ayrıntılı ultrasonda da eli yüzündeydi doğdugunda da makata doğru yırttı paşam 3715 gr 52 cm doğduMaşallah bebişeZor hamilelik kolay doğum ile süreci sonlandırmışsın kalanlara da nasip olur inşallah ne zaman çıkıyorsunuz hastaneden yarın mı?
Gözünüz Aydınelini yüzünden çekmemiş mi ya hiç duymamıştım böyle bi şey
Kaç kg doğdu peki
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsünnBende doğurdum kızlar sabah 6 da 5 dk bir gelen sancılarla gittim 4 cm açıklık varmış çok şükür 12:15 te oğlumu kıcağıma aldım paşa biraz yırttı beni eli yüzünde doğduğu için ama herşeye değer
Haha kız valla su gibi doğumun olsunn insallah ah demeden tek avazdaMasallah canim gozun aydin
Ben daimi uye
DOGURMADIM yazayim bari keramet buyuk harfle yazmakta galiba
Benim de idrarımı yaparken ağrı oluyor hala hatta yapmayı bırak idrarım varken değişik bi kasık sancısı vuruyor. Ama bol su iç canım o ilaclar vs suyla atmak lazım vücuttan-Sunshine canım sen bir ara idrar esnasında ağrım oluyor diyordun ne zaman geçti bende çok su içmek istiyorum ama tuvalete gitmekten korkuyorum resmen ağrım oluyor çok
Mehmet bey i emzirdim bugün 12 ve 3 te emzirme saatlerimiz oluyor öyle iyi geliyor ki görmek canını verebileceğin tek şey dünyada sanırım ya kılına zarar gelmesin evlatlarımızın
Değerimiz 10dan 8e düşmüş tedavisi iyi gidiyormuş iyi ihtimal yarın olmazsa salı çıkarmış
Ayrıca süt için rezene çayı çok farkettirdi kızlar denemek isteyen olursa hurma ve tahin helvası sağım yapmadan yiyorum onlarıda çok güzel yaradı
nezmn gectiğini hatrlamıorm ama geciyor, bel ağrısını soranda olmustu 20.günde hic bişe kalmıyor. ilk gün 3gün 21gun kuralı diyorumGözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsünn
Haha kız valla su gibi doğumun olsunn insallah ah demeden tek avazdao kadar bekledin
Benim de idrarımı yaparken ağrı oluyor hala hatta yapmayı bırak idrarım varken değişik bi kasık sancısı vuruyor. Ama bol su iç canım o ilaclar vs suyla atmak lazım vücuttan
Cnm bizim 40 mız çıktıktan sonra Nil’in huyu değişmeye başladı günde 4-5 saat damarı tutuyor inşallah sizinkiler olmaz ama çok yorucu omzunda gögsünde kucağında beşiğe koy 2 dk sonra al mama hazırla yedir gaz çıkar alt değiştir tekrar aynı döngü tek olan herkese Allah kolaylık versin benim Annem gidip geldiğine rağmen yeri geliyor ağlıyorum. Cnm ben 14 kilo almıştım 5 kilom kaldı ama hiç kımıldamıyor zor gitcek sanırım o 5 kilo. Cnm içmediğim hap kalmadı doktorlar bir sürü şey verdi benim üzüntüden sütüm hastanede çekildi bidaha gelmedi maalesef gögüslerim sümük gibi yumuşadı okadar istediğim emzirmeyi 10 gün yaşayabildim yapacak bir şey yok doysun sağlıklı olsundaCanım ben hamilelikte 5kg almıştım 9 gün önce sezaryen oldum 5,5kg vermişim bugün tartıldım. Doğru düzgün beslenemiyorum canım yemek istemiyor lohusalığı çok derin yaşıyorum. Sütüm fazla var. Nedeni ne bilmiyorum yaptığım iki şeyi söyleyeyim. Biri elma kompostosu içmek. Sadece onunla besleniyorum neredeyse. İkincisi elenatal 3 hapı içiyorum. Denenebilir diye anlatmak istedim.
Ayyy sen anlatınca korktum bizim bebişlerde büyüyünce bizi yoracak mıtek başıma evde nasıl bakacağım. Lohusalığın kaç gün sürdü canım? Bizden öndesin tecrübelerin önemli.
Yetmeyebilir canım . Sütün ne kadar bilmiyorum ama bugünlerde benimki 10 dk emme sonrası 60 CC mama icebiliyor fakat benim sütüm orta derecede sankiKizlar ya bütün günü gecesi bizim gibi memede geçen var mısürekli meme istiyor memeden ayirinca sürekli ağlıyor. Artık belim sırtım fena ağrıyor memeler desen pert durumda napacagimi şaşırdım yaaa..doymuyor mu acaba diyorum mama da veriyorum günde 3 kez 40_50 CC falan yapıyorum mamayı acaba az mı yapıyorum ki 21 günlük olduk kaç cc içmesi lazım ki mamayi
+1 beni de ekleyin 38+3ten selam olsunDoğum yapmayan kaç kişi kaldık
Anladım canım büyüdükçe huyları değişecek o zaman bebişlerimizin. Kendini rahat bırak canım belki gelir sütün tekrar. Mama verirsin doyar çok takılma üzme kendini. 40ınız çıktı ne güzel darısı bizlerin başına. Kışın biraz yorucu geçecek bizler için baharda dışarı çıkarız bol bolCnm bizim 40 mız çıktıktan sonra Nil’in huyu değişmeye başladı günde 4-5 saat damarı tutuyor inşallah sizinkiler olmaz ama çok yorucu omzunda gögsünde kucağında beşiğe koy 2 dk sonra al mama hazırla yedir gaz çıkar alt değiştir tekrar aynı döngü tek olan herkese Allah kolaylık versin benim Annem gidip geldiğine rağmen yeri geliyor ağlıyorum. Cnm ben 14 kilo almıştım 5 kilom kaldı ama hiç kımıldamıyor zor gitcek sanırım o 5 kilo. Cnm içmediğim hap kalmadı doktorlar bir sürü şey verdi benim üzüntüden sütüm hastanede çekildi bidaha gelmedi maalesef gögüslerim sümük gibi yumuşadı okadar istediğim emzirmeyi 10 gün yaşayabildim yapacak bir şey yok doysun sağlıklı olsunda
Benimde sutum çok değil bence öyle memeyi sıkınca süt fiskirmiyor damla şeklinde akiyorYetmeyebilir canım . Sütün ne kadar bilmiyorum ama bugünlerde benimki 10 dk emme sonrası 60 CC mama icebiliyor fakat benim sütüm orta derecede sanki
Senin bebiş bizden birkaç gün önde sanırım bir de. Mamayı ben 30 CC olarak veriyorum. Emdikten sonra hâlâ ağlıyor. 30 CC lik hazırlıyorum. İki güne kadar yetiyordu. Ama iki gündür ikinci 30 CC yi veriyorum cuk cuk içiyor ondan sonra rahatlayıp uyuyor.Benimde sutum çok değil bence öyle memeyi sıkınca süt fiskirmiyor damla şeklinde akiyor
Canım hakkınızda güzel olan hayırlı olsun inşallah. Minnak olsun o halleriyle bile o kadar güzeller kiz o küçük hallerini o kadar özlüyorum kiKızlar epeydir girmiyorum çoğunuz kavuşmuş bebişlerine şükürler olsunRabbim sağlıklı uzun ömürler versin size vatana hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin Bende yarın son kontrole gidiyorum. Küçük beyimiz kilo almıyor malesef biraz minnak bir bey olarak başlayacak hayata allahın izniyle. Fazla aktif olamıyorum ama dualarım ve iyi dileklerim sizlerle. Sizlerde bana yarın için dua ederseniz çok mutlu olurum
Bitmiyorduu dün eşimle konusurken diyorum ilk gün ki gibi tabi ki değil ama sanki ben eskisi gibi hiç olmayacakmış gibiyim. 2. Vs yapan nasıl yapıyor ki diyenezmn gectiğini hatrlamıorm ama geciyor, bel ağrısını soranda olmustu 20.günde hic bişe kalmıyor. ilk gün 3gün 21gun kuralı diyorum
Rabbim tek avazda kurtulmayı nasip etsinnKizlar doguranlarin gozu aydın. Bizler hala beklemedeyiz
Ben 5 günlük bebeye 3 saatte bi 20 cc mama veriyorum doktorlar söyledi. Bide senin ki ayrı bir maşallah tosun doğmustu sağlık hocağında ki takipli ebenize sorun o yönlendirir siziKizlar ya bütün günü gecesi bizim gibi memede geçen var mısürekli meme istiyor memeden ayirinca sürekli ağlıyor. Artık belim sırtım fena ağrıyor memeler desen pert durumda napacagimi şaşırdım yaaa..doymuyor mu acaba diyorum mama da veriyorum günde 3 kez 40_50 CC falan yapıyorum mamayı acaba az mı yapıyorum ki 21 günlük olduk kaç cc içmesi lazım ki mamayi
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al insallahKızlar epeydir girmiyorum çoğunuz kavuşmuş bebişlerine şükürler olsunRabbim sağlıklı uzun ömürler versin size vatana hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin Bende yarın son kontrole gidiyorum. Küçük beyimiz kilo almıyor malesef biraz minnak bir bey olarak başlayacak hayata allahın izniyle. Fazla aktif olamıyorum ama dualarım ve iyi dileklerim sizlerle. Sizlerde bana yarın için dua ederseniz çok mutlu olurum
Akşam üstü cıktı O canik eve. 1 gece kaldık. Kızlarımı özlemişim. Ama bebiş hep memede ve ağlıyor çok zor bir gece geçirdim evde.Maşallah bebişeZor hamilelik kolay doğum ile süreci sonlandırmışsın kalanlara da nasip olur inşallah ne zaman çıkıyorsunuz hastaneden yarın mı?
Gözünüz Aydınelini yüzünden çekmemiş mi ya hiç duymamıştım böyle bi şey
Kaç kg doğdu peki
İnşallah canım evet antibiyotik kullanıyorum bitince geçer umarımKuzum 2 hafta kadar sürüyor.
Antibiyotik kullanıyor musun? Antibiyotik bittiğinde acı da kesildi.
Bunu @Hayyal söylemişti gerçekten öyle olduilginç ama.
Çok zor o sancı. Defalarca Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. İdrar tahlili de yaptırmıştık temiz çıkmıştı.
Minnoş bu arada bizde de kan uyuşmazlığı var. 9 olunca çıktık hastaneden. Siz de yarın kavuşursunuz inşAllah
insallah kuzumKızlarrr dün göremedim kızımı görüş yoktu ya ama bugün var. Bugün son antibiyotik dozunu alıcak dua edin enfeksiyon belası bitmiş olsun herşey yolunda olsun da yarın taburcu desin artık doktor. Hatta mucize olsa da bugün verelim dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?