2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok canım çekmedi ayrıntılı ultrasonda da eli yüzündeydi doğdugunda da makata doğru yırttı paşam 3715 gr 52 cm doğdu

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsünn
Masallah canim gozun aydin

Ben daimi uye
DOGURMADIM yazayim bari keramet buyuk harfle yazmakta galiba
Haha kız valla su gibi doğumun olsunn insallah ah demeden tek avazda o kadar bekledin
Benim de idrarımı yaparken ağrı oluyor hala hatta yapmayı bırak idrarım varken değişik bi kasık sancısı vuruyor. Ama bol su iç canım o ilaclar vs suyla atmak lazım vücuttan

nezmn gectiğini hatrlamıorm ama geciyor, bel ağrısını soranda olmustu 20.günde hic bişe kalmıyor. ilk gün 3gün 21gun kuralı diyorum

Cnm bizim 40 mız çıktıktan sonra Nil’in huyu değişmeye başladı günde 4-5 saat damarı tutuyor inşallah sizinkiler olmaz ama çok yorucu omzunda gögsünde kucağında beşiğe koy 2 dk sonra al mama hazırla yedir gaz çıkar alt değiştir tekrar aynı döngü tek olan herkese Allah kolaylık versin benim Annem gidip geldiğine rağmen yeri geliyor ağlıyorum. Cnm ben 14 kilo almıştım 5 kilom kaldı ama hiç kımıldamıyor zor gitcek sanırım o 5 kilo. Cnm içmediğim hap kalmadı doktorlar bir sürü şey verdi benim üzüntüden sütüm hastanede çekildi bidaha gelmedi maalesef gögüslerim sümük gibi yumuşadı okadar istediğim emzirmeyi 10 gün yaşayabildim yapacak bir şey yok doysun sağlıklı olsunda

Kizlar ya bütün günü gecesi bizim gibi memede geçen var mı sürekli meme istiyor memeden ayirinca sürekli ağlıyor. Artık belim sırtım fena ağrıyor memeler desen pert durumda napacagimi şaşırdım yaaa..doymuyor mu acaba diyorum mama da veriyorum günde 3 kez 40_50 CC falan yapıyorum mamayı acaba az mı yapıyorum ki 21 günlük olduk kaç cc içmesi lazım ki mamayi

Yetmeyebilir canım . Sütün ne kadar bilmiyorum ama bugünlerde benimki 10 dk emme sonrası 60 CC mama icebiliyor fakat benim sütüm orta derecede sanki

Kızlar epeydir girmiyorum çoğunuz kavuşmuş bebişlerine şükürler olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size vatana hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin Bende yarın son kontrole gidiyorum. Küçük beyimiz kilo almıyor malesef biraz minnak bir bey olarak başlayacak hayata allahın izniyle. Fazla aktif olamıyorum ama dualarım ve iyi dileklerim sizlerle. Sizlerde bana yarın için dua ederseniz çok mutlu olurum

Anladım canım büyüdükçe huyları değişecek o zaman bebişlerimizin. Kendini rahat bırak canım belki gelir sütün tekrar. Mama verirsin doyar çok takılma üzme kendini. 40ınız çıktı ne güzel darısı bizlerin başına. Kışın biraz yorucu geçecek bizler için baharda dışarı çıkarız bol bol

Benimde sutum çok değil bence öyle memeyi sıkınca süt fiskirmiyor damla şeklinde akiyor
Senin bebiş bizden birkaç gün önde sanırım bir de. Mamayı ben 30 CC olarak veriyorum. Emdikten sonra hâlâ ağlıyor. 30 CC lik hazırlıyorum. İki güne kadar yetiyordu. Ama iki gündür ikinci 30 CC yi veriyorum cuk cuk içiyor ondan sonra rahatlayıp uyuyor.

Canım hakkınızda güzel olan hayırlı olsun inşallah. Minnak olsun o halleriyle bile o kadar güzeller kiz o küçük hallerini o kadar özlüyorum ki
Sağlıkları yerinde olsun da sadece.
Sanırım yarın tarihiniz belli olacak? Güzel haberlerle gel inşallah

nezmn gectiğini hatrlamıorm ama geciyor, bel ağrısını soranda olmustu 20.günde hic bişe kalmıyor. ilk gün 3gün 21gun kuralı diyorum
Bitmiyorduu dün eşimle konusurken diyorum ilk gün ki gibi tabi ki değil ama sanki ben eskisi gibi hiç olmayacakmış gibiyim. 2. Vs yapan nasıl yapıyor ki diye arkadaş şimdiden 2. Yerini yapıyorda
Kizlar doguranlarin gozu aydın. Bizler hala beklemedeyiz
Rabbim tek avazda kurtulmayı nasip etsinn
Ben 5 günlük bebeye 3 saatte bi 20 cc mama veriyorum doktorlar söyledi. Bide senin ki ayrı bir maşallah tosun doğmustu sağlık hocağında ki takipli ebenize sorun o yönlendirir sizi
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al insallah Öyle bir büyürler ki korkma sakın siz yeter ki iyi olun sağlıklı olun gerisi önemsiz oluyor. Kucağına alınca anlıyorsun şimdi ki senin stresinin gecici oldugunu

Hamilelik uygulamalarını kaldırmamıştım şimdi bakıyorum 39+0 sabahına uyanacakken miniğime mama hazırlayıp verip uyuttum geri. Ama sanki hiç hamilelik yaşamamışım gibi, hiç 1 hafta önce o korkular olmamış gibi gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Hastanede benden 3 yaş kücük kız kardeşim ve annem ilgilendi. İşte bu tuvalete gitme bez değiştirme vs sağolsun kardeşim yardımcı oldu. Dedim onada hakkını helal et bu tarz şeyleri görmeni istemezdim yaşamadan korku yada tiksinti hissedeceksin diye. Oda yok abla tam tersi iyice merak etmeye başladım hani ablanın çocuguna yeğenine bu kadar için gidyorsa kendi bebeğim olsa nasıl olur diye düşünüyorum diyor. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kadınlar hamilelikte anneliği hissetmeye baslıyor diyorlar ya ay resmen o hamilelikte ki duygu bunun yanında hiç bir şeymiş

Akşam üstü cıktı O canik eve. 1 gece kaldık. Kızlarımı özlemişim. Ama bebiş hep memede ve ağlıyor çok zor bir gece geçirdim evde.

İnşallah canım evet antibiyotik kullanıyorum bitince geçer umarım

Selan kizlar bebislerine kavusanlarin gozu aydin.
Benim bugun tam 37.haftam.ilkini 38+1de dogurmustum yani haftaya sali ya denk geliyor bakalim bu ne zaman gelecek.
Birkacngundur ishal gibiyim tuvaletim siklasti hafif bel agrim oluyor acaba gelme belirtisi mdiir bunlar, ilkinden cok hatirlamiyorum cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…