2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
evet benim de tek umudum o antibiyotik bitince ağrının bitmesiydi. Sondadan kaynaklı ağrı oluyor maalesef. anurkoc canım geçecek inşallah az sabır

İnşallah canım bu hafta ben de terhis haberi bekliyorum 1920 oldu oğluş. 2ye bişey kalmadı.

Vay bee kendimi terkedilmis hissediyorum suan
Kuzum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun bekledigine degmis masallah guzel ilerlemis. Bebis de saglikli daha ne olsun. Hayirli olsun canim.
Darısı başına olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşAllah
Gözün aydın teletabiim, Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
❤❤❤sağol canım benim sıra organların yerlerne yerleşmesine geldi ve şuan aşırı şişim ödem var.. gebeyken yoktu şişliğim yaa o serumlar demek

abi kesin kurban kesiyordur

Pazartesi okulda tatlı dağıtacak

Yavrum o kadar okulda bekledi haberinii kardeşi geldi tatil gününde dinlendiremedi çocugu kahvecibaby
Abimiz çok heyecanlı çok anlatılamaz akşam hastaneye giderken eltime haber verdik o geldi Yasiri götürdü onlarda bşr yere uğrayacaklarmış neyse çocuğu götürdü 1 saat süürmeden çocuğun fotosunu eltime göndermiş eşim oda göstermiş tabi yasire durdurmamış benim kardeşim oldu siz bana bekle diyorsunuz ben kendim giderim afralar tafralar getirdiler tabi onlarda nasıl koşup geliyor yavrum mecbur hastanede kalamadı gitti tabi pazar günü sabahtan başladı aramaya kardeşim napıyor öyle mi böyle mi derken geldi kokluyor kucağına istiyor karşısına geçip bakıyor eve geçtik kitap okuyor şarkı söylüyor❤ öğrermenine mesaj attı sonra konuştular. Öğretmenim söylemeyin sürpriz yapacam arkadaşlarıma dedi
Sabahta kahvaltı esnasında benim başım ağrıyor karnım ağrıyor okula gitmesemmi demeye başlamış. Annemde oğlum arkadaşlarına söyleyecektin ya kardeşini demiş öyle deyince geçti ağrısı sızısı diyor annem gitti bakalım nasıl gelecek

Ay koynuna alda bak nasıl kilo alcak ozaman bu hafta doruk beye kavuşuyoruz bende hasta oluyorum boğazım çok ağrıyor emzirmediğim için ilaçlara dayandım nil e geçmiş die
Ay canım… belki haftaya da olabilir güzelleme yapıyorum tabii haftaya da verebilirler hiç bilgim yok. Dediğin gibi anne yanında olmasıyla küvezde olması çok farkettiriyormuş.
Geçmiş olsun ekimcim. İlaç kullanabilmek büyük nimet, ben sadece nane limon içtim. Gecem kötü geçtiği için de sütleri imha ettim. Yarın emzirme günü o zamana iyileşmem lazım.
Ben de stresin de tetiklediğini düşünüyorum, hasta oldum dün istifra, titreme, ishal kötü bir gece geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum.

Ya ne güzel Anlattın sen anlatırken gözümde canlandırdım hep böyle elele dizdize olsunlar iki kardeş çok duygusal güzel şeyler

Merhabalar bizim yarın sabah doğum nasipse ama gece zor geçti sabah su ile karışık şeffaf sümüksü dediğimiz akıntı ile uyandım ve sürekli kasık ağrısı kasilma sabaha çıkar miyiz bilmiyorum

Kizlar biri bana mama onermisti. Oneriniz var mi kaydettim saniyorum. Kaydetmemişim. Ne olur ne olmaz birinci gun elimde olsun diye alacağım. Sut gelmez ise. Bu aksam yatis dedi ama eşimin isi var biraz carsambaya aldirabiliriz. Durumu haberdar ederim. Bu arada bugun ilk defa bir sanci gozuktu . Daha kontrole girmedim

Canım hope biliyorum ki anneliğe çok yakıştın Maşallah size

Merhaba kizlar ben bugun de DOGURMADIM 41+3 bugun.
Doktora gittim nst, ultrason, alttan muayene her seyi yaptik bebegin durumu iyi cok sukur. Hala yukarda ve nstde kasilma falan yok. Baya moralim bozuldu aslinda. Doktor suni sanci verse de cok basarili olmayacagini soyledi tabi beklemenin risklerinden de bahsetti. Ben 42+0 a kadar beklemeyi teklif ettim suyu falan iyi oldugu icin kabul etti. Insallah 1-2 gun icinde dogar yoksa sezeryan olacak gibi gorunuyor. Dualariniza talibim hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin Allah

Kızlar bugunku kontrolum de husran
Acilma kanala girme yok. Nstde bir kucuk sanci cikti iste o da doktoru cezbetmedi. Carsamba persembe derken. Persembe sezeryana karar verildi. Bir degisiklik olmaz ise tabii. 40+1 oluyorum bakalim

Canim hayırlı olsun sag salim bebis de cikar kuvezden hemen inşallah kaka karinda iken yaptigini nasil anlariz acaba. Seninki operesyon halinde iken olmus sanirim

Nasil durumun canim ine cikan var mi
Gün içinde ve özellikle akşamları sancılar yoğunlaşıyor ama dayanılmaz değil o yüzden bekliyorum öyle 2 cm açılma var 2. Gebelik olduğu için, bebiş de baya bir baskı yapıyor durumlar böyle

DOĞURAMADIM bugün sancım var ama 20 dakikada beni yoklayan.. eli kulağında inşAllah.. böyle diye diye pazartesiyi bulcam

Duş aldım 5 gibi gece az önce girdi gene.. sabırla bekliyorum
Cok sanci yapıyor mu canim. Bu arada doğurdun mu :) benim dun iste bir baskim oldu. Sabah.. ahanda devam edecek dedim 10 15 dk devam etti sonra gule gule dedi

Baski oldu benim de bir ara ama 10 15 dakika surdu bitti sen evde bekliyorsjn o zaman . Benim arkadas sancim hiç yoktu ki

26 Eylül'de doğdu benim oğlum. Kilosu fazla doğdu, doktor bu çocuğa anne sütü yetmez mama verin dedi daha hastanede hemşirelere. Günde 3 kez veriyorum bu aralar ama yetiyor mu bilmiyorum. Bir de benimki meme emmeden kesinlikle uyumuyor illa memede uyumak istiyor

Benimkide meme istiyor. Süt olmasa bile. 10 dk da uyuyo memede. Yarım saat sonra tekrar. Bu gece çıldırıciiiim diye bagiracaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…