Kuzum 2 hafta kadar sürüyor.
Antibiyotik kullanıyor musun? Antibiyotik bittiğinde acı da kesildi.
BunuHayyal söylemişti gerçekten öyle oldu ilginç ama.
Çok zor o sancı. Defalarca Hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. İdrar tahlili de yaptırmıştık temiz çıkmıştı.
Minnoş bu arada bizde de kan uyuşmazlığı var. 9 olunca çıktık hastaneden. Siz de yarın kavuşursunuz inşAllah
İnşallah canımKızlarrr dün göremedim kızımı görüş yoktu ya ama bugün var. Bugün son antibiyotik dozunu alıcak dua edin enfeksiyon belası bitmiş olsun herşey yolunda olsun da yarın taburcu desin artık doktor. Hatta mucize olsa da bugün verelim dese
Aynıyız+1 beni de ekleyin 38+3ten selam olsunbir numaram 39+6da gelmişti bakalım bu kuş ne zaman gelecek
Ay koynuna alda bak nasıl kilo alcak ozaman bu hafta doruk beye kavuşuyoruzİnşallah canımbu hafta ben de terhis haberi bekliyorum 1920 oldu oğluş. 2ye bişey kalmadı.
Darısı başına olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşAllahVay bee kendimi terkedilmis hissediyorum suan
Kuzum hayirli olsun Allah anali babali buyutsunbekledigine degmis masallah guzel ilerlemis. Bebis de saglikli daha ne olsun. Hayirli olsun canim.
❤❤❤sağol canım benim sıra organların yerlerne yerleşmesine geldi ve şuan aşırı şişim ödem var.. gebeyken yoktu şişliğim yaa o serumlar demekGözün aydın teletabiim, Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Kuzum gözünüz AydınÇok şükür sağ Salim kavuşmuşsunuz bak o kadar endişelendiğinde değmemiş sanırım hızlıca doğmuş
Kaç kg boyunda doğççç
Arkadaşım bu nedir? kıskanmayacağıııım
gözün Aydın olsun inşallah canım benimsonunda kavuşmuşsunuz.
Allahım hayırlı eylesin
Şimdi nasılsınız ?
Evdeki abişin tepkisini çok merak ediyorum
abi kesin kurban kesiyordur
Pazartesi okulda tatlı dağıtacak
Abimiz çok heyecanlı çok anlatılamazYavrum o kadar okulda bekledi haberinii kardeşi geldi tatil gününde dinlendiremedi çocugukahvecibaby
Ay canım… belki haftaya da olabilir güzelleme yapıyorum tabiiAy koynuna alda bak nasıl kilo alcak ozaman bu hafta doruk beye kavuşuyoruzbende hasta oluyorum boğazım çok ağrıyor emzirmediğim için ilaçlara dayandım nil e geçmiş die
Ya ne güzel AnlattınDarısı başına olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşAllah
❤❤❤sağol canım benim sıra organların yerlerne yerleşmesine geldi ve şuan aşırı şişim ödem var.. gebeyken yoktu şişliğim yaa o serumlar demek
Abimiz çok heyecanlı çok anlatılamazakşam hastaneye giderken eltime haber verdik o geldi Yasiri götürdü onlarda bşr yere uğrayacaklarmış neyse çocuğu götürdü 1 saat süürmeden çocuğun fotosunu eltime göndermiş eşim oda göstermiş tabi yasire durdurmamış benim kardeşim oldu siz bana bekle diyorsunuz ben kendim giderim afralar tafralar getirdiler tabi onlarda nasıl koşup geliyor yavrum mecbur hastanede kalamadı gitti tabi pazar günü sabahtan başladı aramaya kardeşim napıyor öyle mi böyle mi derken geldi kokluyor kucağına istiyor karşısına geçip bakıyor eve geçtik kitap okuyor şarkı söylüyor❤ öğrermenine mesaj attı sonra konuştular. Öğretmenim söylemeyin sürpriz yapacam arkadaşlarıma dedi
Sabahta kahvaltı esnasında benim başım ağrıyor karnım ağrıyor okula gitmesemmi demeye başlamış. Annemde oğlum arkadaşlarına söyleyecektin ya kardeşini demişöyle deyince geçti ağrısı sızısı diyor annem gitti bakalım nasıl gelecek
Canım hope biliyorum ki anneliğe çok yakıştınHamilelik uygulamalarını kaldırmamıştım şimdi bakıyorum 39+0 sabahına uyanacakken miniğime mama hazırlayıp verip uyuttum geri. Ama sanki hiç hamilelik yaşamamışım gibi, hiç 1 hafta önce o korkular olmamış gibi gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Hastanede benden 3 yaş kücük kız kardeşim ve annem ilgilendi. İşte bu tuvalete gitme bez değiştirme vs sağolsun kardeşim yardımcı oldu. Dedim onada hakkını helal et bu tarz şeyleri görmeni istemezdim yaşamadan korku yada tiksinti hissedeceksin diye. Oda yok abla tam tersi iyice merak etmeye başladım hani ablanın çocuguna yeğenine bu kadar için gidyorsa kendi bebeğim olsa nasıl olur diye düşünüyorum diyor. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kadınlar hamilelikte anneliği hissetmeye baslıyor diyorlar ya ay resmen o hamilelikte ki duygu bunun yanında hiç bir şeymiş
Bugün kontrol var 5 gün önce gitmiştik ama dr erken çağırdı, ayy inşallah gelir artııkkAynıyız
Nasil durumun canim ine cikan var miBugün kontrol var 5 gün önce gitmiştik ama dr erken çağırdı, ayy inşallah gelir artııkk
Canim hayırlı olsunAçılmam sancım hiç birsey im yokken suni sancı ile iki saate doğum yaptım ama maalesef bebeğim kaka yaptığı için küveze girdi yani bende direk sezeryan olmak istemedim suni ile denedim şansımı ilk doğumum 12 saat bu doğum 2 saat de oldu.
Gün içinde ve özellikle akşamları sancılar yoğunlaşıyor ama dayanılmaz değil o yüzden bekliyorum öyleNasil durumun canim ine cikan var mi
Cok sanci yapıyor mu canim. Bu arada doğurdun mu :) benim dun iste bir baskim oldu. Sabah.. ahanda devam edecek dedim 10 15 dk devam etti sonra gule gule dediDOĞURAMADIMbugün sancım var ama 20 dakikada beni yoklayan.. eli kulağında inşAllah.. böyle diye diye pazartesiyi bulcam
Duş aldım 5 gibi gece az önce girdi gene.. sabırla bekliyorum
Baski oldu benim de bir ara ama 10 15 dakika surdu bitti sen evde bekliyorsjn o zaman . Benim arkadas sancim hiç yoktu kiGün içinde ve özellikle akşamları sancılar yoğunlaşıyor ama dayanılmaz değil o yüzden bekliyorum öyle2 cm açılma var 2. Gebelik olduğu için, bebiş de baya bir baskı yapıyor durumlar böyle
26 Eylül'de doğdu benim oğlum. Kilosu fazla doğdu, doktor bu çocuğa anne sütü yetmez mama verin dedi daha hastanede hemşirelere. Günde 3 kez veriyorum bu aralar ama yetiyor mu bilmiyorum. Bir de benimki meme emmeden kesinlikle uyumuyor illa memede uyumak istiyorSenin bebiş bizden birkaç gün önde sanırım bir de. Mamayı ben 30 CC olarak veriyorum. Emdikten sonra hâlâ ağlıyor. 30 CC lik hazırlıyorum. İki güne kadar yetiyordu. Ama iki gündür ikinci 30 CC yi veriyorum cuk cuk içiyor ondan sonra rahatlayıp uyuyor.
Benimkide meme istiyor. Süt olmasa bile. 10 dk da uyuyo memede. Yarım saat sonra tekrar. Bu gece çıldırıciiiim diye bagiracaktim.26 Eylül'de doğdu benim oğlum. Kilosu fazla doğdu, doktor bu çocuğa anne sütü yetmez mama verin dedi daha hastanede hemşirelere. Günde 3 kez veriyorum bu aralar ama yetiyor mu bilmiyorum. Bir de benimki meme emmeden kesinlikle uyumuyor illa memede uyumak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?