2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy son 2 gün inşallah
Benimkide meme istiyor. Süt olmasa bile. 10 dk da uyuyo memede. Yarım saat sonra tekrar. Bu gece çıldırıciiiim diye bagiracaktim.
keyifçi bebe. İlla annesini emecek

Oy son 2 gün inşallah

keyifçi bebe. İlla annesini emecek
Yaaa hayyalcim 10 gün önce memeyi almıyor reddediyo diye zırlıyordum buralarda. Şimdiye bak birde. Her gün huyları değişiyor. Çok şükür Rabbime. İnşallah en kısa zamanda senden de böyle mesajlar gorucez. Çok az kaldı

Baski oldu benim de bir ara ama 10 15 dakika surdu bitti sen evde bekliyorsjn o zaman . Benim arkadas sancim hiç yoktu ki
İlkinde mesela, kontrole gittiğimizde doğumun başladığını öğrenmiştik hemen yatış yapılmıştı. Bunda da öyle olur belki ya da en azından düzenli sancı gelene kadar evde bekleyeceğim yani

İnşallah canım bu hafta ben de terhis haberi bekliyorum 1920 oldu oğluş. 2ye bişey kalmadı.

Kuzum Allah kurtarsın sözünü en cok sen hakediyordum sanırım su anda :) artık sağ Salim kolayca kavuşun inşallah beklemesin daha fazla

Hadi insallah canim bende oyle birndurum yok bakalim perşembe sezeryan gibi görünüyor. Bugun doktor bir de hastalari karistirdi :) sen bugun yatis yapmayacak miydin dedi . Bir sok gecirdiydik

ben de kendim az görüyorum diye huyları değişiyor her gördüğümde diyordum şimdi sen böyle deyince memede süt varsa aslında mamayı aradan çeksen? Belli ki seni emmek istiyor bu yavru

ben de kendim az görüyorum diye huyları değişiyor her gördüğümde diyordum şimdi sen böyle deyince memede süt varsa aslında mamayı aradan çeksen? Belli ki seni emmek istiyor bu yavru
Bazen doymadigini o kadar belli ediyordu. Akşama doğru ve gece sütüm azaliyo sanırım o zamanlarda takviye yapıyorum.

Bazen doymadigini o kadar belli ediyordu. Akşama doğru ve gece sütüm azaliyo sanırım o zamanlarda takviye yapıyorum.
Maşallah inşallah sütün bol bol gelir bol bol beslenir bu küçük kuş.
Biz bugün 1950 olduk doktoru 2 kiloyu geçince daha sık çağıracağız sonrasında da taburculuk dedi bize de uykusuz ve memeli geceler geliyor

Gelsin Allah'ım çok amin.

Bugün kontrol var 5 gün önce gitmiştik ama dr erken çağırdı, ayy inşallah gelir artııkk
Ay insallah kasıklarında dolgunluk baskı hissi varmı bende var ve artık eskisi gibi yürüyemiyorum şu penguen yürüyüşüne geçtim benimde bugün kontrol vardı bebis 3445 kg cıktı bi korkmadım değil ins haftaya falan gelirde 4 kg yaklaşmayız Normal doğum düşünüyorum çünkü nasipse artık

Aptamil pregomin syneo. Ben hiç araştırmadım eczacı akraba tavsiyesi ile aldım. İlk 2 gün yedi kızım sonra sütüm geldi bıraktık.

İnşallah canım bu hafta ben de terhis haberi bekliyorum 1920 oldu oğluş. 2ye bişey kalmadı.
Yaaaa inanmıyorum ne kalmış ki 2 kg olmasına. Rabbim basip ederse 2-3 güne 2 olur zaten paşa :) inanırmısın bana ilk küveze alıcaz dediklerinde aklıma sen geldin. 1 hafta dediklerinde de sen geldin. Ağladım sonra dedim ki şımarıklık yapma o kadın ne zamandır sabırla bekliyor o da anne diye o zaman vuslata birşey kalmamış annesi :)
Bizim doktordan vize çıktı yarın işitme testlerini yapıcaklar sonra da arıcaklar gelin alın diye

bekleyebilmene vesile olmama çok sevindim canım. Ben de başkalarının olumlu hikayelerinden çok feyz alarak bugünlere geldim.
Gözünüz Aydın Yarına ne kaldı ki
Yavru kuşunu yerime öp kokla
Ben daha yavrumun mikrop kapar düşüncesiyle sadece kafasını öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…