- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
sana bakmaya gelmiş eve değil demek ki bebiş nasıl sen nasılsın?
İstigramlarda geziyomuşum iyi olduğuma böyle ikna oldu herhald
İyiz gibi bel fıtığı ve migrenle boğuşuyorum hamileliğin bana bıraktığı iki nadide hastalık bu kız bana çok çektirdi ne yapalım o sağlıklı olsun da
Ayy olmaz mı bayadır var o his her kontrolde dr da diyor baskısı var diye ama şuan mesela nstdeyim pek bir sancı görünmüyor ama ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum valla her gebelik gerçekten farklı ben anlamadım bu işiAy insallahkasıklarında dolgunluk baskı hissi varmı bende var ve artık eskisi gibi yürüyemiyorum şu penguen yürüyüşüne geçtim benimde bugün kontrol vardı bebis 3445 kg cıktı bi korkmadım değil ins haftaya falan gelirde 4 kg yaklaşmayız Normal doğum düşünüyorum çünkü nasipse artık
Öperim tabii daha hiç öpemedim ama bundan sonra bol bol öperiz. Sende öptükçe buraya yazarsın hepimizin yerine :)bekleyebilmene vesile olmama çok sevindim canım. Ben de başkalarının olumlu hikayelerinden çok feyz alarak bugünlere geldim.
Gözünüz AydınYarına ne kaldı ki
Yavru kuşunu yerime öp kokla
Ben daha yavrumun mikrop kapar düşüncesiyle sadece kafasını öpüyorum
Ver emziği rahatlasın bebe.Yine zırliiiyyyy
Sen demistin sanirim simdi hatirladim :) bakalim perşembe dogum muhtelemen.. bende bizim eczaneye sorayım bakalim ne diyecekAptamil pregomin syneo. Ben hiç araştırmadım eczacı akraba tavsiyesi ile aldım. İlk 2 gün yedi kızım sonra sütüm geldi bıraktık.
Kızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
Bir ömür abi kardeş birlik beraberlik içinde olsun inşallahDarısı başına olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşAllah
❤❤❤sağol canım benim sıra organların yerlerne yerleşmesine geldi ve şuan aşırı şişim ödem var.. gebeyken yoktu şişliğim yaa o serumlar demek
Abimiz çok heyecanlı çok anlatılamazakşam hastaneye giderken eltime haber verdik o geldi Yasiri götürdü onlarda bşr yere uğrayacaklarmış neyse çocuğu götürdü 1 saat süürmeden çocuğun fotosunu eltime göndermiş eşim oda göstermiş tabi yasire durdurmamış benim kardeşim oldu siz bana bekle diyorsunuz ben kendim giderim afralar tafralar getirdiler tabi onlarda nasıl koşup geliyor yavrum mecbur hastanede kalamadı gitti tabi pazar günü sabahtan başladı aramaya kardeşim napıyor öyle mi böyle mi derken geldi kokluyor kucağına istiyor karşısına geçip bakıyor eve geçtik kitap okuyor şarkı söylüyor❤ öğrermenine mesaj attı sonra konuştular. Öğretmenim söylemeyin sürpriz yapacam arkadaşlarıma dedi
Sabahta kahvaltı esnasında benim başım ağrıyor karnım ağrıyor okula gitmesemmi demeye başlamış. Annemde oğlum arkadaşlarına söyleyecektin ya kardeşini demişöyle deyince geçti ağrısı sızısı diyor annem gitti bakalım nasıl gelecek
Naptın canımm?Merhabalar bizim yarın sabah doğum nasipse ama gece zor geçti sabah su ile karışık şeffaf sümüksü dediğimiz akıntı ile uyandım ve sürekli kasık ağrısı kasilma sabaha çıkar miyiz bilmiyorum
Ay senide bi doğurttuysaydık giremiyorum fazla buraya ama aklımdasıınMerhaba kizlar ben bugun de DOGURMADIM 41+3 bugun.
Doktora gittim nst, ultrason, alttan muayene her seyi yaptik bebegin durumu iyi cok sukur. Hala yukarda ve nstde kasilma falan yok. Baya moralim bozuldu aslinda. Doktor suni sanci verse de cok basarili olmayacagini soyledi tabi beklemenin risklerinden de bahsetti. Ben 42+0 a kadar beklemeyi teklif ettim suyu falan iyi oldugu icin kabul etti. Insallah 1-2 gun icinde dogar yoksa sezeryan olacak gibi gorunuyor. Dualariniza talibim hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin Allah
Sağlıkla gelsiin bakalım tarihin belli olmus en azından stresin azalır belki nu rahatlamaya kendiliğinden gelirKızlar bugunku kontrolum de husran
Acilma kanala girme yok. Nstde bir kucuk sanci cikti iste o da doktoru cezbetmedi. Carsamba persembe derken. Persembe sezeryana karar verildi. Bir degisiklik olmaz ise tabii. 40+1 oluyorum bakalim
39+1'den selamBen de daha doguramadim. Diyordum ki eskiden 38'de falan gelsin. Ne gelen var ne giden. Ne sancı ne bi şey.
Ah canim kuzum benim kuran dinle hem bebis de dinler hem de sen dinle. İnşirah suresini daha cok da dinle hatta anlamini internetten okuyabilirsin. Arapcasini dinlerken de kendin de söyle. Biraz rahatlatir. Bende ne ile karsilacagimi bilmiyorum ama dua et bol bol... gececek bu evre ... kucaginda ne guzel bir evlat var kokla kokla icine cek :) canini da sıkma kocan da yaninda zaten her daim o da olacak anne gelir gider birileri gelir gider bundan sonra bos kalmazsinKızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
Canim benim dogurdun herhalde :) nasil durumlar .. abisine sorumluluk ver kiskanma kokulari da olmasinDarısı başına olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşAllah
❤❤❤sağol canım benim sıra organların yerlerne yerleşmesine geldi ve şuan aşırı şişim ödem var.. gebeyken yoktu şişliğim yaa o serumlar demek
Abimiz çok heyecanlı çok anlatılamazakşam hastaneye giderken eltime haber verdik o geldi Yasiri götürdü onlarda bşr yere uğrayacaklarmış neyse çocuğu götürdü 1 saat süürmeden çocuğun fotosunu eltime göndermiş eşim oda göstermiş tabi yasire durdurmamış benim kardeşim oldu siz bana bekle diyorsunuz ben kendim giderim afralar tafralar getirdiler tabi onlarda nasıl koşup geliyor yavrum mecbur hastanede kalamadı gitti tabi pazar günü sabahtan başladı aramaya kardeşim napıyor öyle mi böyle mi derken geldi kokluyor kucağına istiyor karşısına geçip bakıyor eve geçtik kitap okuyor şarkı söylüyor❤ öğrermenine mesaj attı sonra konuştular. Öğretmenim söylemeyin sürpriz yapacam arkadaşlarıma dedi
Sabahta kahvaltı esnasında benim başım ağrıyor karnım ağrıyor okula gitmesemmi demeye başlamış. Annemde oğlum arkadaşlarına söyleyecektin ya kardeşini demişöyle deyince geçti ağrısı sızısı diyor annem gitti bakalım nasıl gelecek
Kontrole gittik canım şimdilik sabahı bekliycez suyu iyi dedi kasilmalarim ve vajina da sancı çok fena sabır diyorumBir ömür abi kardeş birlik beraberlik içinde olsun inşallah
Naptın canımm?
Ay senide bi doğurttuysaydık giremiyorum fazla buraya ama aklımdasıın
Sağlıkla gelsiin bakalım tarihin belli olmus en azından stresin azalır belki nu rahatlamaya kendiliğinden gelir
sağlıkla gelsiin minik kuş aslında ekim bebeleri erkenci kuşlardı hep daha ekimin yarısına doğurmayan az kişi kaldı
Aynen canim belli olmazSağlıkla gelsiin bakalım tarihin belli olmus en azından stresin azalır belki nu rahatlamaya kendiliğinden gelir
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer ara ara o kadar yokluyor kiO kadar doğal ki bu duyguları hissetmen baş edememen. Emin ol günlük ara ara hepimizi yokluyordur. Beceremiyor muyum diye. Ama çok doğal daha 20 gün önce anne oldun ve sana ihtiyacı olan bir bebek var. Kendini bu duygulara kaptırma lütfen 20 gün sonra emin ol ruh halin bu durumdan çıkacak
Çok teşekkür ederim canım evet bak bu hiç aklıma gelmemişti bir daha açıp dinleyeyimAh canim kuzum benim kuran dinle hem bebis de dinler hem de sen dinle. İnşirah suresini daha cok da dinle hatta anlamini internetten okuyabilirsin. Arapcasini dinlerken de kendin de söyle. Biraz rahatlatir. Bende ne ile karsilacagimi bilmiyorum ama dua et bol bol... gececek bu evre ... kucaginda ne guzel bir evlat var kokla kokla icine cek :) canini da sıkma kocan da yaninda zaten her daim o da olacak anne gelir gider birileri gelir gider bundan sonra bos kalmazsin
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende seninle aynı durumdayım. Sanırım lohusa depresyonu dedikleri durumu yaşıyoruz. Ama emin ol geçecek, geçiyormuş. İlk zamanların böyle zor olması çok normal herkes aynı süreçten geçiyor. Onlar büyüyecek biz de onlara alışacağız bir bakmışız geçmiş gitmiş. Karamsar olma lütfen.Kızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
Canım hope biliyorum ki anneliğe çok yakıştınMaşallah size
Hepimiz de var tatlım. Benim ağlama krizlerim yeni bitti. Şu an annem gece gündüz yanımda ama gidecek diye çok korkuyorum. Ben ne yapicam ya bakamazsam ya beceremezsem diye. Zamanla alisicaz sanırım.Kızlar ben sanırım depresyona girdim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum annem gittiğinden beri bir hafta falan oldu onunla konusasim bile gelmiyor . Sürekli midem bulanıyor kabusta gibiyim . Bebeğimi seviyorum ama bakması o kadar zor geliyor ki . Sürekli memede durayım diyor göğüslerim yara bazı geceler hiç uyumuyor sanki anne olmak çok zor ben beceremiyorum . Canım acıyor gülümsemeye çalışıyorum bebeğime bakarken doktorlar strese girer dediği için acaba bilinçaltini kötü etkiliyor muyum diye üzülüyorum . Meme yetmiyor kalk mama hazırla bazen altı saat düzenli uyumadigi oluyor ve hep ayaktayım sakinleştirmek zor oluyor şu an bile ağlayarak yazıyorum ben ne yapacağım kız kardeşim yanımda ama o da genç o gidince ne yapacağım diye daha çok korkuyorum . Oysa ki kendim bakıyorum aslında ama evde birinin olması bile yetiyor .
Canım anneyiz evet ama her şeyden önce insanız. Duygularımız yorgunluklarımız korkularımız anne olunca kaybolmuyor. Bu sebeple yaşadıkların çok çok normal. Oğlumda yalnız kalmaktan çok korkmuştum annem 5 gün kaldı kv 1 hafta falan ve 20 günlğkken komple ayak kesildi tek yıkadım tek baktım başa düşünce insan öyle bir kalkıyor ki altından hiiç merak etme annesi. Alışıcak o da evine sana düzene her şeye. Biz lohusaysak onlarda lohusa gibi düşün bu kırk gün iki taraf için de alışma süreci. Bak gör gözümüzü açıp kapatıcaz ki doğum günü masaları paylaşıyoruz :)Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer ara ara o kadar yokluyor kihiç bu kadar ağladığımi hatırlamıyorum
Aynıları sana da geçerli bakamıcam diye sakın korkma. Düşüncesi zor ama başa düşünce o kadar da zor değil :)Hepimiz de var tatlım. Benim ağlama krizlerim yeni bitti. Şu an annem gece gündüz yanımda ama gidecek diye çok korkuyorum. Ben ne yapicam ya bakamazsam ya beceremezsem diye. Zamanla alisicaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?